2015 Şubat Anneleri

neyse kızlar daha çok yazmak istiyorumda uyku ağır basıyor.herkesin bool uykulu gazsız gecesi olsun.

avent soothie marka emzikleri alıyordu değilmi bebekler
yurtdışında hastanelerde dağıtılan emzikler bunlarmıydı
Evet canım bende araştırıyorum iki gündür alıcam sanırım bayada ppahalı ya onuda emmezse diyede düşünmüyo değilim ig satılıyor

Belki de tuvalete gitti pis geldi ondan girmedi böylece altına yaptı? Bi kere de benim oğlanın oldu 4 yaşındaydı tuvalete gitmek istememiş tutayim demiş kaçırmış altına.. Oluyor arada boyle şeyler seninki kaç yaşındaydı? Bi de kardeşini kıskanıyor olmasın

emme öncesi sağdıgımda 20 ccancak cıkıyor
kalanı mamayla tamamlıyoruz
iştahlı ama doydugunda anında bırakıyo
ilk ay 1 kılo aldı fazlamı ki
iyi bence masallah
Bizimde 1 kiloyu geçmişti ilk ay boyuda uzamisti ama baya.ilk ay mama agirlikliydi.sütün çok olması önemli değil kalitesi doyuruculugu önemli.yetecek kadar olsun raziyim ama bizimki istahli az önce 60cc verdim yine.bugün toplamda 120 cc mama oldu.

Ben mavi ipin ucunu gördüm düğümluydu hatta okadar hiç peçete ye günlük ped é falanda gelmedi görmedim yani

Anladım canım benim düğüm dışarıda onu biliyorum dr dikişi dışarıda bitirdi çünkü.
ben de bir kere görmüştüm önceki gün epilasyon yapınca gördüm kalanını.
Bana da düşrcek dediklerinde şaşırmıştım eriyip kaybolacak sanıyordum dikişler
bir dr a git istersen bütün korkula4ından da kurtulursun bence.

Bebeğim 4 saat uyumaya başladı uyanmadan , normal mi bilmiyorum 2. Ayına yaklaştı , sizde de öyle mi .

5 yasinda cnm.kiskanmasibaklima geldide dogru ssyluyodur ama.benmbcocuklar cins diyorum ya ev disinda kaka yapmak istemezler.ins kisksnma deildir

Dün ağrıya dayanamadım diş hekimine gittim. Dişlerime vurdu iki üç tane derin dolgu olan dişim var onlara vurdu hangisinin ağrıdığında birtürlü karar veremedi. Röntgen çekti sıfır çürük. Dişlerimi sıka sıka kanal tedavisine götürdüm şimdi sorun hangisi ağrıyor hangisi kanal olucak. Ağrı gittikçe şiddetlenir dedi şimdi şiddetlenecek ağrıyı bekliyorum gece Ağrı'dan uyuyamıyorum bebişe kaliteli zaman vermek istiyorum ağrı var. Daha ne kadar şiddetlenecek bu ağrı.

Sabahin ilk gunaydini benden olsun

Günay din nm nm nm
gunaydinnnnn. Biz de ayaktaydik yeni girebildim.
Bu gece uyuduk cok şükür ama nasil. Dun cocuk zaten durmuyordu malum emme problemimiz var aksam k.v geldi yine basladi emerken doger gogsunden akiyormu acaba doymuyormu. patladim bu sefer yaaa ben sütü sagiyorum nerden geliyor bu sutler. Gozunun pnunde gogsumu sikıyorum fiskiriyor daha neyin sorgulamasini yapiyirsun ki. Zaten sorunumuz ne cocuk emmiyor dogru düzgün ac olması normal birde gaz var zaten hepten kötü. Kustu su cocuga acimasam gelmem yanına. Diyecektim gelme ama soylenmiyor işte. Allahtan esim destek çıkıyor. Cok agladim yaaa bunlar benim cocugumu emzirmemi istemiyorlar kesin. Oglymdada aynisino yaptılar mamaya baslattilar tabi o zaman yeni evliyim sesim cikmiyor. tabi ben dayanamadim yine sut sagdim biberonla verdim 20 ml falanda mama icti zorla. 23.30 da uyudu 4.30 da kalkti. Simdi uzuntuden dogru duzgun sütum yok

Herkese gunaydin. Giremiyorum kac gündür.. Kendimi cok yetersiz hissediyorum. Bakamiyorum ben kuzima. Simdi de isilik oldu alni vucudu. Kiyafetlerini azalttim hala emerken basi terliyir yeniden ortata cikiyor. Sampuan isilik yapar mi onu mu degissem. Ne kullaansam. Siz hangi sampuani kullaniyosunuz.

[QUGundlbayrak33, post: 40176549, member: 606563"]gunaydinnnnn. Biz de ayaktaydik yeni girebildim.
Bu gece uyuduk cok şükür ama nasil. Dun cocuk zaten durmuyordu malum emme problemimiz var aksam k.v geldi yine basladi emerken doger gogsunden akiyormu acaba doymuyormu. patladim bu sefer yaaa ben sütü sagiyorum nerden geliyor bu sutler. Gozunun pnunde gogsumu sikıyorum fiskiriyor daha neyin sorgulamasini yapiyirsun ki. Zaten sorunumuz ne cocuk emmiyor dogru düzgün ac olması normal birde gaz var zaten hepten kötü. Kustu su cocuga acimasam gelmem yanına. Diyecektim gelme ama soylenmiyor işte. Allahtan esim destek çıkıyor. Cok agladim yaaa bunlar benim cocugumu emzirmemi istemiyorlar kesin. Oglymdada aynisino yaptılar mamaya baslattilar tabi o zaman yeni evliyim sesim cikmiyor. tabi ben dayanamadim yine sut sagdim biberonla verdim 20 ml falanda mama icti zorla. 23.30 da uyudu 4.30 da kalkti. Simdi uzuntuden dogru duzgun sütum yok[/QUOTE]

Gündüz uyummasi beni perişan etti.. Dun eşime aktardan su cayi aldirdim.. Bilmiyorum çaydan mi artik dayanamadgindan mi dizdi 7 de aksam.. Ama Benice bitirdi velet..

KV yi umursamaz he yok sutum cocukta AC kalacak de

Ayni şeyleri benimkide yaptı.. Sut sagiyorum bebeğe bisey birakmadin ne ekecek simdi diyor.. Sut var diyorum ne yiyonda sut olacak diyo. Surekli tatli yeme liymisim falan..

Bildigini oku bosver

Eklentiler

• FB_IMG_1424183368163.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…