kiz olunca sakin oluyor da bu sefer fazla duygusal , alingan oluyor , herseye duygu somurusu yapip agliyorBen büyük kız olsaydı daha mi sakin oynarlardı ki diyodum evcilik falan ama pek fark etmiyor anlaşılan.nerde atraksiyonlu bi oyun var onu buluolar.bi de benim abi cani sıkıldıkça küçüğe sarıyor.küçükte bi çığlık.benim sinirler tavan.evvelden küçük abiyi dinliyordu.gene iyiydi.simdi o da büyüdüm havalarında.laf yetiştiriyor.Dinlemiyor.bi kavga.hem de öyle üfürükten şeylerden ki.Gülsen mi kızsan mı bilemiyorsun.ah bi müstakil bahçeli evimiz olaydı salaydim bahçeye.ohh miss.apartmanda 3 çocuk akil isi değil.
Benimki de yapiyor sinirleniyor kıpkırmızı oluyor sakinleştiriyorum ben de konuşarak ve muziklebenimkide sürekli memeyle kavga halinde
emerken sinirleniyor kıpkırmızı oluyor kızgın sesler çıkarıyor
sütüm gelmiyor diyeceğim ama sıkınca geliyor zaten sıkmadanda ağzının kenarlarından akıyor hep
neden böyle yapıyor anlamadım
Benimkinin de kasında basladi.bi de yüzü isilik gibi kabardı.cirkincik bi kız oldu.[/QUOTE]emerken yanağı tenine çok yapışık kalırsa oluyormuş yanağında[/QUOTE]ahmet tuna da da oldu birden cikti .. Zeytinyagi surdum az elimle ovaladim gitti.. ama yine oluuor.. Kafasindada olmus zeytinyagiyla masaj yaptim taradim yikadim gitmisti ertesi gune bi baktim yine . amannn pis bebeler gibi gorunuyorlar o egreti duruyor..
aa evet dikkat etmemişim bak.biz 3 kişiyiz onlar 5:)Evet. Ya piki avatari değiştirdin demin mattikayla yazisiyorum sandım
yaşı bilmem de bu zorluklarla nasıl olcak 3 cocuk.ben de baska bi aile buluyum bari kendime:) karışmayalımHaha cidden o da penguen koymus.
Benim avatar 3 cocuklu yalniz.
Bu yastan sonra 3 cocuk delilik amanin
Mattikanin 3 cocukluyu da ben sliyim.ama eksik var resimde annenin basinda huni yokyaşı bilmem de bu zorluklarla nasıl olcak 3 cocuk.ben de baska bi aile buluyum bari kendime:) karışmayalım
Buzluga niye atiyorsun cnm buz dolabina koysanakızlar yarın 20 lik dişimi çektircem randevu alabilirsm. bugun bebişten arta kalan sutleri sagıp biriktiriym diyorum.ust uste ekleyebilir miyim?nasıl yapcam?yoksa 20 cc 30 cc demeden poşete koyup buzluga mı atsam tek tek?
[QUGundlbayrak33, post: 40176549, member: 606563"]gunaydinnnnn. Biz de ayaktaydik yeni girebildim.
Bu gece uyuduk cok şükür ama nasil. Dun cocuk zaten durmuyordu malum emme problemimiz var aksam k.v geldi yine basladi emerken doger gogsunden akiyormu acaba doymuyormu. patladim bu sefer yaaa ben sütü sagiyorum nerden geliyor bu sutler. Gozunun pnunde gogsumu sikıyorum fiskiriyor daha neyin sorgulamasini yapiyirsun ki. Zaten sorunumuz ne cocuk emmiyor dogru düzgün ac olması normal birde gaz var zaten hepten kötü. Kustu su cocuga acimasam gelmem yanına. Diyecektim gelme ama soylenmiyor işte. Allahtan esim destek çıkıyor. Cok agladim yaaa bunlar benim cocugumu emzirmemi istemiyorlar kesin. Oglymdada aynisino yaptılar mamaya baslattilar tabi o zaman yeni evliyim sesim cikmiyor. tabi ben dayanamadim yine sut sagdim biberonla verdim 20 ml falanda mama icti zorla. 23.30 da uyudu 4.30 da kalkti. Simdi uzuntuden dogru duzgun sütum yok
Aynı işte benim eşim de öyle yapıyor. Evde ne olur ne olmaz diye bir kutu mama var salonda başköşede duruyor herkesin gözü onda. Birgün mamayı yapıp önlerine yemek diye koyucam.benim kocada çocuk aç deyip duuryor
eline aliyor çocuk agtlayinca al ezmzir diyor, daha 45 dk olmus memeden çekeli aç deil çocuk gazi var cart curt bi sebeb bulup agliyor iste ama aç deil biliyorum, basimin etini yiyor emzir çocuk aranioyor diye
valla 10 kaynanaya bedel benimki,mama yi bilmiyor Allahtan, bilmiyor derken onceki çocuklarda kullanmadigim için o aklina gelmiyor sukur, bide mama ver dese imigini SIKARIm HERHALDE :))))
Benim bebiste sabah ve aksam saatleri başlıyor orkestraya.tam islerin yoğun olduğu zaman.abi okula gidiyor abla kendince oynuo öğleden sonra.fazla ses yok.sabah ve aksam maraton koşucusu gibi hissediyor kendimi.odalar arası mekik dokurkenUf temizlik kovasinu devirdim her yer islandi.onu temizleyene kadarda ogl
an uyandi.bi is yapamadim yani buyuklerin okul saati geldi
Ya aynı sorunlar bebe 2 aylık oldu hala bu süt yeriyo yetmiyo kavgası. Aklı sıra beni de rencide etmeyecek sütüm çok olabilirmiş ama bebe iştahlıymış. 2 aylık bebe 120 ccyi zorla içiyo. Normal değil mi bu? Mama kutusunun üstünde de 120cc yazıyo... Uyumayınca bi panik oluyorum yine bakacak bana dik dik. Mecbur vercem mamayı sonra yine aynı sözler: iştahlı bu çocuk senin sütünün az olması ile ilgili degil.. Pofff gitselerdi ya artık uykusuzluğa razıyımGündüz uyummasi beni perişan etti.. Dun eşime aktardan su cayi aldirdim.. Bilmiyorum çaydan mi artik dayanamadgindan mi dizdi 7 de aksam.. Ama Benice bitirdi velet..
KV yi umursamaz he yok sutum cocukta AC kalacak de
Ayni şeyleri benimkide yaptı.. Sut sagiyorum bebeğe bisey birakmadin ne ekecek simdi diyor.. Sut var diyorum ne yiyonda sut olacak diyo. Surekli tatli yeme liymisim falan..
Bildigini oku bosver
emerken yanağı tenine çok yapışık kalırsa oluyormuş yanağında[/QUOTE]Benimkinin de kasında basladi.bi de yüzü isilik gibi kabardı.cirkincik bi kız oldu.
Dr anestezi alabilirsin Röntgen cektirebilirsin dedi bana. Sen niye sağıyorsun onları alınca bebişi etkiler diye mi? Dr mu söyledi öyle yapmanı?kızlar yarın 20 lik dişimi çektircem randevu alabilirsm. bugun bebişten arta kalan sutleri sagıp biriktiriym diyorum.ust uste ekleyebilir miyim?nasıl yapcam?yoksa 20 cc 30 cc demeden poşete koyup buzluga mı atsam tek tek?
Bende beğenmedim kakayı çekmiyor birde poposuna yapışıyor.Primadan sonra Huggies i beğenmedim ben. Iki paket de almıştım bitsin başka denerim ya da primaya dönerim artık.
yaşı bilmem de bu zorluklarla nasıl olcak 3 cocuk.ben de baska bi aile buluyum bari kendime:) karışmayalım
bakalım yarın kangru denemesi yapalım severse alıcaz sonra hiç kucaktan inmezBen her gün yıkanıyorum yine de aynı. Çareyi gündüz de arabasında uyutup oda oda gezmekte buldum ben nereye Yağmur oraya.
Biz çok kucağa alıştık bir de.
Gerçekten mi bebişe gaz yaparsa diye yemiyordum gaz yapar mı çok?hurma sütü arttırıyor canım, sabah kalkınca hemen kahvaltı yapamazsan birkaç hurma ye üzerine 1-2 bardak su iç, sütün artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?