2015 Şubat Anneleri

kiz olunca sakin oluyor da bu sefer fazla duygusal , alingan oluyor , herseye duygu somurusu yapip agliyor
oglan en azindan duygu somrusu yapmiyor aglasada :))) simararak agliyor :)

bugun temzilglimi halletmem lazim bi an once baslayim da kurtulayim yawsss
aksam çocuklar uyyuncada halimda bi kaç leke var onlari silerim

Benimki de yapiyor sinirleniyor kıpkırmızı oluyor sakinleştiriyorum ben de konuşarak ve muzikle

Benimkinin de kasında basladi.bi de yüzü isilik gibi kabardı.cirkincik bi kız oldu.[/QUOTE]emerken yanağı tenine çok yapışık kalırsa oluyormuş yanağında[/QUOTE]
Biz uzun kaliyoz memede olabilir.dikkat edeyim.

Uf temizlik kovasinu devirdim her yer islandi.onu temizleyene kadarda ogl
an uyandi.bi is yapamadim yani buyuklerin okul saati geldi

kızlar yarın 20 lik dişimi çektircem randevu alabilirsm. bugun bebişten arta kalan sutleri sagıp biriktiriym diyorum.ust uste ekleyebilir miyim?nasıl yapcam?yoksa 20 cc 30 cc demeden poşete koyup buzluga mı atsam tek tek?

kızlar yarın 20 lik dişimi çektircem randevu alabilirsm. bugun bebişten arta kalan sutleri sagıp biriktiriym diyorum.ust uste ekleyebilir miyim?nasıl yapcam?yoksa 20 cc 30 cc demeden poşete koyup buzluga mı atsam tek tek?
Buzluga niye atiyorsun cnm buz dolabina koysana

Gündüz uyummasi beni perişan etti.. Dun eşime aktardan su cayi aldirdim.. Bilmiyorum çaydan mi artik dayanamadgindan mi dizdi 7 de aksam.. Ama Benice bitirdi velet..

KV yi umursamaz he yok sutum cocukta AC kalacak de

Ayni şeyleri benimkide yaptı.. Sut sagiyorum bebeğe bisey birakmadin ne ekecek simdi diyor.. Sut var diyorum ne yiyonda sut olacak diyo. Surekli tatli yeme liymisim falan..

Bildigini oku bosver[/QUOTE]
Ya aynı sorunlar bebe 2 aylık oldu hala bu süt yeriyo yetmiyo kavgası. Aklı sıra beni de rencide etmeyecek sütüm çok olabilirmiş ama bebe iştahlıymış. 2 aylık bebe 120 ccyi zorla içiyo. Normal değil mi bu? Mama kutusunun üstünde de 120cc yazıyo... Uyumayınca bi panik oluyorum yine bakacak bana dik dik. Mecbur vercem mamayı sonra yine aynı sözler: iştahlı bu çocuk senin sütünün az olması ile ilgili degil.. Pofff gitselerdi ya artık uykusuzluğa razıyım

Aynı işte benim eşim de öyle yapıyor. Evde ne olur ne olmaz diye bir kutu mama var salonda başköşede duruyor herkesin gözü onda. Birgün mamayı yapıp önlerine yemek diye koyucam.

Uf temizlik kovasinu devirdim her yer islandi.onu temizleyene kadarda ogl
an uyandi.bi is yapamadim yani buyuklerin okul saati geldi
Benim bebiste sabah ve aksam saatleri başlıyor orkestraya.tam islerin yoğun olduğu zaman.abi okula gidiyor abla kendince oynuo öğleden sonra.fazla ses yok.sabah ve aksam maraton koşucusu gibi hissediyor kendimi.odalar arası mekik dokurken

Ya aynı sorunlar bebe 2 aylık oldu hala bu süt yeriyo yetmiyo kavgası. Aklı sıra beni de rencide etmeyecek sütüm çok olabilirmiş ama bebe iştahlıymış. 2 aylık bebe 120 ccyi zorla içiyo. Normal değil mi bu? Mama kutusunun üstünde de 120cc yazıyo... Uyumayınca bi panik oluyorum yine bakacak bana dik dik. Mecbur vercem mamayı sonra yine aynı sözler: iştahlı bu çocuk senin sütünün az olması ile ilgili degil.. Pofff gitselerdi ya artık uykusuzluğa razıyım [/QUOTE]
Bunların bir güzel konuşanı yok mu yaw. Hepsi mi aynı bilmiyorlar mı bizim moralimizin sütü etkilediğini. Topunu kovucakmışız zamanında evden. Lohusalık siniri derlerdi şimdi lohusalık da bitti.

Benimkinin de kasında basladi.bi de yüzü isilik gibi kabardı.cirkincik bi kız oldu.
emerken yanağı tenine çok yapışık kalırsa oluyormuş yanağında[/QUOTE]
Biz uzun kaliyoz memede olabilir.dikkat edeyim.[/QUOTE]
Biz de uzun kalıyoruz. Kendim çıkarmak istemiyorum bebişin haz duygusu için önemliymiş onun bırakması ama bir tarafta yarım saat duruyor ne yapayım bilemedim

Dr anestezi alabilirsin Röntgen cektirebilirsin dedi bana. Sen niye sağıyorsun onları alınca bebişi etkiler diye mi? Dr mu söyledi öyle yapmanı?

yaşı bilmem de bu zorluklarla nasıl olcak 3 cocuk.ben de baska bi aile buluyum bari kendime:) karışmayalım
Ben her gün yıkanıyorum yine de aynı. Çareyi gündüz de arabasında uyutup oda oda gezmekte buldum ben nereye Yağmur oraya.
Biz çok kucağa alıştık bir de.
bakalım yarın kangru denemesi yapalım severse alıcaz sonra hiç kucaktan inmez

Kangurum geldi.bebeği koydum çığlık attı.sanki bacakları rahat etmedi.
Ben mi beceremedim.
Eşim gelsin akşam onda deneyeyim.
Çok para verdim.kimseye söylememem gerek.
Ya bu nasıl sıcak bir hava yav iki gündür tuz kaybından öleceğim.D.gazı kapattım bebek üşür diye de korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…