2015 Şubat Anneleri

İçerinin sıcaklığı kaç derece? Kangruda niye Çığlık attı yaw. Dışarıda belki sever.

Ya Dr a laf atasında gaz demiştim .o da gaz ilacı yazmış.bebeksağlayınca reçeteye de bakamadim,eşim de eczanede olmayınca sipariş etmis.demin almış.bio gaia.37lira.sinir oldum.gaz ilacı kullanmayı düşünmüyordum.pisik için sandım ben yazdıklarını.niye sormuyon diye soylendim esime.ama haksiz değildi.fazla ses etmedim.kapıdan çıktı sandım .saydım döktüm sinirimi atayim diye.anaaabi de baktım odadan çıkıyor. daha çıkmamış.
pisik için travocort yazmış.iyi gelecek gibi inşallah.çok kaka yapmasindanmis.bez marka değişmesine gerek yok dedi.

aynen benimkide öyle nasıl kilo alacaklar gazdan içemiyorlarki
emerken karnı guruldamaya başlıyor çok üzülüyorum bende

Sağlık Ocağına niye götüreceksin gaz için mi?

ya burada çocuk doktoru yok
gözleri sulanıyor kaşlarında konak var
sürekli hapşuruyor arada öksürük geliyor yatırınca
e birde gaz ekleniyor
ama bunlar devamlı değil genelde sabahları oluyor

hastanedeki ebe vermisti hapi, onceki çocuklardada kullandim bisey olmamaisti
off
peditre ami sorsam jinekologami :)

jinekoloğa soracaksın

Her açışta kaka görüyorum ama miktarı az oluyor acaba ondan mı ki?

sitesinde videoları vardı onlara baktınmı yanlış koymuş olmayasın
akşama eşinle tekrar dene bakalım
inşallah durur
akşam arkadaşla konuştum oda ergo baby diye bir marka almış ama durmuyormuş çocuk
nerde o sıcak hava bizim burası çok soğuk yağmurlu hava camdan bakarken bile üşüyoruz

Her açışta kaka görüyorum ama miktarı az oluyor acaba ondan mı ki?
Gazla beraber kakada çıkıyor az miktar bizim.simdi cortt dese değiştiriyorum..çünkü illa çıkıyor her seferinde.sık değiştiriyordum ama her cortt sesinde değildi.ondan oldu herhalde bizim pisik.

saat 10 da emzirip uyuttum sonra sütümü sağdım 50 ml çıktı bende yattım uyudum şimdi uyandık sütü içirdim 50 ml sütün 40 ml içti 10 ml akıttı gazını çıkarmaya çalışırkende 20 ml kustu
ee neye yaradı bu süt şimdi

Dr anestezi alabilirsin Röntgen cektirebilirsin dedi bana. Sen niye sağıyorsun onları alınca bebişi etkiler diye mi? Dr mu söyledi öyle yapmanı?
Rontgwn ok ama anestezi icin 12 saat beklemelisn dedi.cekim old icin mi ki?

Yemek yapamadim ki yiyeyim, kiz bugun cildirdi memeyle oynanak istiyor surekli. Offf belim kollarim koptu

B bugun yine denedim momfortbabyi yine olmadi, ciglik cigliga bagirdi. Slinge de kustu dun daha yikamadim, arada onda duruyordu. Bu arada Celik korse takabilir miyim acep?

B bugun yine denedim momfortbabyi yine olmadi, ciglik cigliga bagirdi. Slinge de kustu dun daha yikamadim, arada onda duruyordu. Bu arada Celik korse takabilir miyim acep?
3 aydsn sonra sever kanguruyu hepsi. Ama simdiki durusu sevmeyen bebek olabiliyor.
Bir de kanguruya koyunca disarda gibi yuruyup hareket edersen harekete sakinlesebilir

İçerinin sıcaklığı kaç derece? Kangruda niye Çığlık attı yaw. Dışarıda belki sever.
Derecemiz yok iki aydır alacak beyfendi.
Bacakları rahat etmedi sanki bende çok terli olduğumdan sinir bastı çıkardım.ayna yyokki bakayım nasıl diye.
Yavrum iki büklüm oldu sanki.
Akşam babada deneyeyim yine yorumlarım.
Istanbulda yaz sıcağı var ondan sanırım sıcaklıyorum

Bizim de kaşlardaki alnındaki Konak daha geçmedi. Gözlerinin yaşarması için bir ilaç verirler belki canım

Gazla beraber kakada çıkıyor az miktar bizim.simdi cortt dese değiştiriyorum..çünkü illa çıkıyor her seferinde.sık değiştiriyordum ama her cortt sesinde değildi.ondan oldu herhalde bizim pisik.
Bizde de öyle. Önceden bu kadar değiştirmiyordum ondan oldu sanırım şimdi değiştiriyorum. Bu arada gaz için verilen ilacı fişiyle götürüp başka Kullandığınız birşey alabilirsiniz fiyatı yüksekmiş. Benim eşim de 92 liralık kan sulandırıcı iğneyi almış Dr bırak dedi götürüp o fiyata başka bişey almayı düşünüyorum.

Dün ligtv de İbrahim Üzülmez ropörtajı vardı bebiş bir güzel uyudu şaşırdım Beşiktaşlı mı olucak nedir büyüğünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…