Üç aylık olmadan ev işi bile yapılamıyor ya 4,5 aylık olmadan da yapılamıyor olması farketmez dedim iş yapmadığım içinanlamadim kiz
ev iisyle ne ilgisi var :)
İçerinin sıcaklığı kaç derece? Kangruda niye Çığlık attı yaw. Dışarıda belki sever.Kangurum geldi.bebeği koydum çığlık attı.sanki bacakları rahat etmedi.
Ben mi beceremedim.
Eşim gelsin akşam onda deneyeyim.
Çok para verdim.kimseye söylememem gerek.
Ya bu nasıl sıcak bir hava yav iki gündür tuz kaybından öleceğim.D.gazı kapattım bebek üşür diye de korkuyorum.
Bu gaz ne olacak ya ben götürdüm dr a gaz ilacı verdi bebek emmeli beslenmli kilo almalı dedi.Gazdan ememiyor yavrum ya kızarıp bozarıyor ya da uyuyor sinir oluyorum ne gazmış.Bu gaz ilacını kullanasım da hiç yok napıcam bilmiyorum.Ama emerken kuzum deliriyor.Atamadığın gaz değil bu ben hep çıkarırım alttan üstten ama içtiği an karnında oluşuyor gurulduyor karnı.
Bilen beri gelsin yaa üzülüyorum.
Sağlık Ocağına niye götüreceksin gaz için mi?
hastanedeki ebe vermisti hapi, onceki çocuklardada kullandim bisey olmamaisti
off
peditre ami sorsam jinekologami :)
Her açışta kaka görüyorum ama miktarı az oluyor acaba ondan mı ki?Ya Dr a laf atasında gaz demiştim .o da gaz ilacı yazmış.bebeksağlayınca reçeteye de bakamadim,eşim de eczanede olmayınca sipariş etmis.demin almış.bio gaia.37lira.sinir oldum.gaz ilacı kullanmayı düşünmüyordum.pisik için sandım ben yazdıklarını.niye sormuyon diye soylendim esime.ama haksiz değildi.fazla ses etmedim.kapıdan çıktı sandım .saydım döktüm sinirimi atayim diye.anaaabi de baktım odadan çıkıyor.daha çıkmamış.
pisik için travocort yazmış.iyi gelecek gibi inşallah.çok kaka yapmasindanmis.bez marka değişmesine gerek yok dedi.
Kangurum geldi.bebeği koydum çığlık attı.sanki bacakları rahat etmedi.
Ben mi beceremedim.
Eşim gelsin akşam onda deneyeyim.
Çok para verdim.kimseye söylememem gerek.
Ya bu nasıl sıcak bir hava yav iki gündür tuz kaybından öleceğim.D.gazı kapattım bebek üşür diye de korkuyorum.
Gazla beraber kakada çıkıyor az miktar bizim.simdi cortt dese değiştiriyorum..çünkü illa çıkıyor her seferinde.sık değiştiriyordum ama her cortt sesinde değildi.ondan oldu herhalde bizim pisik.Her açışta kaka görüyorum ama miktarı az oluyor acaba ondan mı ki?
Her açışta kaka görüyorum ama miktarı az oluyor acaba ondan mı ki?
ben hep yiyorum hurmayiGerçekten mi bebişe gaz yaparsa diye yemiyordum gaz yapar mı çok?
Bozulmasn diye 24 saattwnn uznBuzluga niye atiyorsun cnm buz dolabina koysana
Rontgwn ok ama anestezi icin 12 saat beklemelisn dedi.cekim old icin mi ki?Dr anestezi alabilirsin Röntgen cektirebilirsin dedi bana. Sen niye sağıyorsun onları alınca bebişi etkiler diye mi? Dr mu söyledi öyle yapmanı?
Yemek yapamadim ki yiyeyim, kiz bugun cildirdi memeyle oynanak istiyor surekli. Offf belim kollarim koptugünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
uyan - altını al - emzir - gaz çıkar - uyutmaya çalış - fırsat bulursan yemek ye - arada su iç
aynı kısır döngüye topikce girmiş bulunmaktayız vatana millete hayırlı olsun
Diş hekimi de maşallah magazinci gibi :)Gündüz gece hep sıkıyorum. Diş hekimim evlenmeden önce sıkmazdın dedi. Evlilik mi iş mi bilemiyırum ama stres olduğu kesin
B bugun yine denedim momfortbabyi yine olmadi, ciglik cigliga bagirdi. Slinge de kustu dun daha yikamadim, arada onda duruyordu. Bu arada Celik korse takabilir miyim acep?sitesinde videoları vardı onlara baktınmı yanlış koymuş olmayasın
akşama eşinle tekrar dene bakalım
inşallah durur
akşam arkadaşla konuştum oda ergo baby diye bir marka almış ama durmuyormuş çocuk
nerde o sıcak hava bizim burası çok soğuk yağmurlu hava camdan bakarken bile üşüyoruz
3 aydsn sonra sever kanguruyu hepsi. Ama simdiki durusu sevmeyen bebek olabiliyor.B bugun yine denedim momfortbabyi yine olmadi, ciglik cigliga bagirdi. Slinge de kustu dun daha yikamadim, arada onda duruyordu. Bu arada Celik korse takabilir miyim acep?
Derecemiz yok iki aydır alacak beyfendi.İçerinin sıcaklığı kaç derece? Kangruda niye Çığlık attı yaw. Dışarıda belki sever.
Bizim de kaşlardaki alnındaki Konak daha geçmedi. Gözlerinin yaşarması için bir ilaç verirler belki canımaynen benimkide öyle nasıl kilo alacaklar gazdan içemiyorlarki
emerken karnı guruldamaya başlıyor çok üzülüyorum bende
ya burada çocuk doktoru yok
gözleri sulanıyor kaşlarında konak var
sürekli hapşuruyor arada öksürük geliyor yatırınca
e birde gaz ekleniyor
ama bunlar devamlı değil genelde sabahları oluyor
jinekoloğa soracaksın
Bizde de öyle. Önceden bu kadar değiştirmiyordum ondan oldu sanırım şimdi değiştiriyorum. Bu arada gaz için verilen ilacı fişiyle götürüp başka Kullandığınız birşey alabilirsiniz fiyatı yüksekmiş. Benim eşim de 92 liralık kan sulandırıcı iğneyi almış Dr bırak dedi götürüp o fiyata başka bişey almayı düşünüyorum.Gazla beraber kakada çıkıyor az miktar bizim.simdi cortt dese değiştiriyorum..çünkü illa çıkıyor her seferinde.sık değiştiriyordum ama her cortt sesinde değildi.ondan oldu herhalde bizim pisik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?