Hangi marka aldın? Yarın dişçiye gidicem toker bebede babybjörn varsa bir deneyeyim diyorum. Yoksa da internet sitesinden alıvericem 300 liraymış. Burada da sıcak olsun diye bekliyorum. Bugun evde temizlik var mutfak balkonu açılmıştı kapadım hemen hala sıcak değil çünkü.Derecemiz yok iki aydır alacak beyfendi.
Bacakları rahat etmedi sanki bende çok terli olduğumdan sinir bastı çıkardım.ayna yyokki bakayım nasıl diye.
Yavrum iki büklüm oldu sanki.
Akşam babada deneyeyim yine yorumlarım.
Istanbulda yaz sıcağı var ondan sanırım sıcaklıyorum
Ataminno da 25 tl canımtutumluanne.comda buldum ben 35 tl
aslında avente 25 tl verdikten sonra bişey değil ama dediğin gibi ya bide almazsa diyorum bende
Diş bekimi mi dedi 12 saat diye? Ben kadın doğum doktoruma sordum genel anestezi veriyoruz doğumda dedi bu lokal anestezi birşey olmaz dedi. Kanal tedavisi yapılabilir sonrasında hemen emzirilebilir dedi. Yarın ben de gidicem de o öyle dedi diye sağmıycaktım.Rontgwn ok ama anestezi icin 12 saat beklemelisn dedi.cekim old icin mi ki?
açılır en azından, benimkinide yaptırdık biraz önce ohhh uyudu baya bende temizlik yaptım leş evime :)simdi yine uyyor
temizligimi bitiriyimde oyle banyo yaptiriyim bende
banyo daha çok uyutmasin kiz :)
ay bende de diş sorunu var, çok ağrıyor korkuma doktora da gitmiyorumDiş bekimi mi dedi 12 saat diye? Ben kadın doğum doktoruma sordum genel anestezi veriyoruz doğumda dedi bu lokal anestezi birşey olmaz dedi. Kanal tedavisi yapılabilir sonrasında hemen emzirilebilir dedi. Yarın ben de gidicem de o öyle dedi diye sağmıycaktım.
Bilmiyorum işte gaz yapıyorsa yemiyeyim diyorum yaparsa diye de yemedim. Yapmıyorsa yiyeyim.ben hep yiyorum hurmayi
gazmi yapiyormus?
Beni uyutmuyor ağrıay bende de diş sorunu var, çok ağrıyor korkuma doktora da gitmiyorum
bosver kiz nasil olsa her halukarda gaz oluyor, ye gitsinnBilmiyorum işte gaz yapıyorsa yemiyeyim diyorum yaparsa diye de yemedim. Yapmıyorsa yiyeyim.
:)Bebişi herkes babaya benzetiyor. Keşke biraz aynada kendime baksaydım.
ama kizim ayni bennnn :)):)
bugun oglen oglanin sinifina gittim bebisle
ogretmen gorunce nasil kahkaha atiyor abisinin kopyasi diye :))))) hosuna gitti kadinin
Boba 4 g aldım 319 tl. Benimde yarın misafirim var biraz etrafı toplayayım dedim ama münkün değil.en ufak başka şeyle ilgilensem bebeğe haksızlık etmişim gibi geliyorHangi marka aldın? Yarın dişçiye gidicem toker bebede babybjörn varsa bir deneyeyim diyorum. Yoksa da internet sitesinden alıvericem 300 liraymış. Burada da sıcak olsun diye bekliyorum. Bugun evde temizlik var mutfak balkonu açılmıştı kapadım hemen hala sıcak değil çünkü.
Kangurum geldi.bebeği koydum çığlık attı.sanki bacakları rahat etmedi.
Ben mi beceremedim.
Eşim gelsin akşam onda deneyeyim.
Çok para verdim.kimseye söylememem gerek.
Ya bu nasıl sıcak bir hava yav iki gündür tuz kaybından öleceğim.D.gazı kapattım bebek üşür diye de korkuyorum.
saat 10 da emzirip uyuttum sonra sütümü sağdım 50 ml çıktı bende yattım uyudum şimdi uyandık sütü içirdim 50 ml sütün 40 ml içti 10 ml akıttı gazını çıkarmaya çalışırkende 20 ml kustu
ee neye yaradı bu süt şimdi
Benim Kızımın sadece çenesi ve dudakları bana benzemiş. Belki Büyüdükçe daha çok benzer. Babasına benzemesi de sorun değil ama bana benzesin :)ama kizim ayni bennnn :))
ben her isimi yapiyorum kanguruya koyup hatta onda uyutuyorum bazen :)Derecemiz yok iki aydır alacak beyfendi.
Bacakları rahat etmedi sanki bende çok terli olduğumdan sinir bastı çıkardım.ayna yyokki bakayım nasıl diye.
Yavrum iki büklüm oldu sanki.
Akşam babada deneyeyim yine yorumlarım.
Istanbulda yaz sıcağı var ondan sanırım sıcaklıyorum
Ben de kundak yapınca haksızlık etmişim gibi geliyor. Bir buçuk saat uyuyabiliyor ama sarıp sarmalıyorum işte. şimdi salondayız diğer odalar temizleniyor lig tv yi açtım yarın milli takım maçı varmış. Büyüğünce spor yorumcusu olabilir benim kızım. Şansal ve Selin program yaparlar artıkBoba 4 g aldım 319 tl. Benimde yarın misafirim var biraz etrafı toplayayım dedim ama münkün değil.en ufak başka şeyle ilgilensem bebeğe haksızlık etmişim gibi geliyor
Hiç uyumuyor başka bir şeye zamanım kalsın.Ablam yine hasta işe gidemedim.şu salgın mahvetti herkesi
Tahin helvası da süt yapıyor dediler neler çektik gazından. Neyse bir iki deniyeyim bakalım bir anda çok çok yemiyeyim. Evde de birsürü hurma Var. Bazıları kurumuş komposto yapsam mı ki?bosver kiz nasil olsa her halukarda gaz oluyor, ye gitsinn
bende sut yapiyor diye duydum girip çikip atiyorum agzima bi tane :)
Bu dağcıların çantaları gibi seninki daha sert seninkinden mi alsaydım.offf inşallah olurben her isimi yapiyorum kanguruya koyup hatta onda uyutuyorum bazen :)
nuye sevmedi acaba seninki
çok para yaa kullanirsin in$allah yazik olmzz
ben esimi 3. çocukdada kullanirim diye ikna etmistim 5 sene once , pahali diue almiyordu, baska markadan 3 tane alabiliypordun benimkiyle
çok pahaliymis TR deBu dağcıların çantaları gibi seninki daha sert seninkinden mi alsaydım.offf inşallah olur
ben onuda yedim bitti evde yiyemiyorumTahin helvası da süt yapıyor dediler neler çektik gazından. Neyse bir iki deniyeyim bakalım bir anda çok çok yemiyeyim. Evde de birsürü hurma Var. Bazıları kurumuş komposto yapsam mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?