- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Ölce ölce gözlerin alışmış galiba.akittigini kustigunu direk hesaplıyor galiba gözlerin.saat 10 da emzirip uyuttum sonra sütümü sağdım 50 ml çıktı bende yattım uyudum şimdi uyandık sütü içirdim 50 ml sütün 40 ml içti 10 ml akıttı gazını çıkarmaya çalışırkende 20 ml kustu
ee neye yaradı bu süt şimdi
Orada herşeyi bulabiliyorsun di mi? Burda konuşup duruyoruz Can'ın ister de bulamazsan gönderelim.ben onuda yedim bitti evde yiyemiyorum
az once kahvaltidan artan tahin pekmeze yogurt katip yedim :)
benim çocuk benim yuzumde,n mi kivraniyor acaba
ama onu yeme bunu yeme ,ne yuiycem benn
Kesin susarya evi supuricem birakinca agliyor bu çocuk
karni tok , gazi çikdi kakada yapti daha nee??
atsam ana kucagina supurgeyi duyunca susarrmiki
denemesi bedava demiiii :)
Hatta kucağındayken süpürgeyi aç hiç ağlamasın sonra bırakırsın süpürge açıkken.ya evi supuricem birakinca agliyor bu çocuk
karni tok , gazi çikdi kakada yapti daha nee??
atsam ana kucagina supurgeyi duyunca susarrmiki
denemesi bedava demiiii :)
buluyorum canim saolasinOrada herşeyi bulabiliyorsun di mi? Burda konuşup duruyoruz Can'ın ister de bulamazsan gönderelim.
o kdr deil kiz azcik aglasada olur ,aglatmadan çocuk buyumezki :)))Hatta kucağındayken süpürgeyi aç hiç ağlamasın sonra bırakırsın süpürge açıkken.
Ben büyük kız olsaydı daha mi sakin oynarlardı ki diyodum evcilik falan ama pek fark etmiyor anlaşılan.nerde atraksiyonlu bi oyun var onu buluolar.bi de benim abi cani sıkıldıkça küçüğe sarıyor.küçükte bi çığlık.benim sinirler tavan.evvelden küçük abiyi dinliyordu.gene iyiydi.simdi o da büyüdüm havalarında.laf yetiştiriyor.Dinlemiyor.bi kavga.hem de öyle üfürükten şeylerden ki.Gülsen mi kızsan mı bilemiyorsun.ah bi müstakil bahçeli evimiz olaydı salaydim bahçeye.ohh miss.apartmanda 3 çocuk akil isi değil.
Biz de kanguruyu sevdiremedik bebisimize. Iade etcez.Bu dağcıların çantaları gibi seninki daha sert seninkinden mi alsaydım.offf inşallah olur
Kanguru sevdasındayım ama bebişin gazını çıkartmak için kucağıma aldığımda göğüslerim çok acıyor. Kangruyu takınca da acır mı? Sırta takılabiliyor mu?o kdr deil kiz azcik aglasada olur ,aglatmadan çocuk buyumezki :)))
Bebişi herkes babaya benzetiyor. Keşke biraz aynada kendime baksaydım.
B bugun yine denedim momfortbabyi yine olmadi, ciglik cigliga bagirdi. Slinge de kustu dun daha yikamadim, arada onda duruyordu. Bu arada Celik korse takabilir miyim acep?
Bizim de kaşlardaki alnındaki Konak daha geçmedi. Gözlerinin yaşarması için bir ilaç verirler belki canım
Ataminno da 25 tl canım
Kız 20 ml kustugunu nerden biliyosun :) fazlasını kusuyo diyolar ama bilemedim :/
Ölce ölce gözlerin alışmış galiba.akittigini kustigunu direk hesaplıyor galiba gözlerin.
Kanguru sevdasındayım ama bebişin gazını çıkartmak için kucağıma aldığımda göğüslerim çok acıyor. Kangruyu takınca da acır mı? Sırta takılabiliyor mu?
Benim yeğenim selin de futbolla çok ilgili ama o gs liBen de kundak yapınca haksızlık etmişim gibi geliyor. Bir buçuk saat uyuyabiliyor ama sarıp sarmalıyorum işte. şimdi salondayız diğer odalar temizleniyor lig tv yi açtım yarın milli takım maçı varmış. Büyüğünce spor yorumcusu olabilir benim kızım. Şansal ve Selin program yaparlar artık
Kangru goguslere denk gelmuyor ama cocuk tam ustune geliyor oyle acutabilirKanguru sevdasındayım ama bebişin gazını çıkartmak için kucağıma aldığımda göğüslerim çok acıyor. Kangruyu takınca da acır mı? Sırta takılabiliyor mu?
Sirta simdi takilmazKanguru sevdasındayım ama bebişin gazını çıkartmak için kucağıma aldığımda göğüslerim çok acıyor. Kangruyu takınca da acır mı? Sırta takılabiliyor mu?
bilmiyorumki cnmKızlar bebeğim sapsarı kusuyor ne olduğunu bilen var mi?
Televizyon karşısında uyudu tv açmayı dene istersen.Benim yeğenim selin de futbolla çok ilgili ama o gs li
Benim ne tv den haberim var ne dünyadan.bu cocuk neden beş dk uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?