2015 Şubat Anneleri

Ölce ölce gözlerin alışmış galiba.akittigini kustigunu direk hesaplıyor galiba gözlerin.

ya evi supuricem birakinca agliyor bu çocuk
karni tok , gazi çikdi kakada yapti daha nee??
atsam ana kucagina supurgeyi duyunca susarrmiki
denemesi bedava demiiii :)

ben onuda yedim bitti evde yiyemiyorum
az once kahvaltidan artan tahin pekmeze yogurt katip yedim :)
benim çocuk benim yuzumde,n mi kivraniyor acaba
ama onu yeme bunu yeme ,ne yuiycem benn
Orada herşeyi bulabiliyorsun di mi? Burda konuşup duruyoruz Can'ın ister de bulamazsan gönderelim.

ya evi supuricem birakinca agliyor bu çocuk
karni tok , gazi çikdi kakada yapti daha nee??
atsam ana kucagina supurgeyi duyunca susarrmiki
denemesi bedava demiiii :)
Hatta kucağındayken süpürgeyi aç hiç ağlamasın sonra bırakırsın süpürge açıkken.

Kiz ayni bizi tarif etmissin bugün yandı benim devreler büyük laf dinlemiyor kizim herşeye ağlıyor hastalar zaten kizim.gece kustu yorgan döşek kalmadı gece yine ateşim vardı bi de boyle şeylerle uğraş durr

Kızlar bebeğim sapsarı kusuyor ne olduğunu bilen var mi?

o kdr deil kiz azcik aglasada olur ,aglatmadan çocuk buyumezki :)))
Kanguru sevdasındayım ama bebişin gazını çıkartmak için kucağıma aldığımda göğüslerim çok acıyor. Kangruyu takınca da acır mı? Sırta takılabiliyor mu?

B bugun yine denedim momfortbabyi yine olmadi, ciglik cigliga bagirdi. Slinge de kustu dun daha yikamadim, arada onda duruyordu. Bu arada Celik korse takabilir miyim acep?

çelik korsenin neye zararı olacakki takabilirsin tabi

Bizim de kaşlardaki alnındaki Konak daha geçmedi. Gözlerinin yaşarması için bir ilaç verirler belki canım

kaşlarını sıcak suyla ıslattığım pamukla silip mendille temizledim baya geçer gibi oldu konaklar
gözlerinede peçetenin ucuyla konjonktiviti temizledim kızarıklık geçti sulanmasıda geçti
babamız işi bırakıp gelemiyor gidemedik sağlık ocağına

Ataminno da 25 tl canım

güvenilir bir site mi

Kız 20 ml kustugunu nerden biliyosun :) fazlasını kusuyo diyolar ama bilemedim :/

attım

Ölce ölce gözlerin alışmış galiba.akittigini kustigunu direk hesaplıyor galiba gözlerin.

ay bi espiri yaptım herkes ciddi sandı

Kanguru sevdasındayım ama bebişin gazını çıkartmak için kucağıma aldığımda göğüslerim çok acıyor. Kangruyu takınca da acır mı? Sırta takılabiliyor mu?

sırta takılanlarıda var belirli bir aydan sonra sırtına takabiliyorsun

bu arada bebeğin babaya benzemesi bizdede aynıydı herkes babaya bu kadar mı çok baktın ne çok benziyor diyordu
şimdi herkes bana benzetiyor

Benim yeğenim selin de futbolla çok ilgili ama o gs li
Benim ne tv den haberim var ne dünyadan.bu cocuk neden beş dk uyuyor.

Kangru goguslere denk gelmuyor ama cocuk tam ustune geliyor oyle acutabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…