Şansıma evinde her tarafından güneş giriyor güneşlik varken bile evin içi çok aydınlık
Annemlerde hava boşluğuna bakan bir odam varDı ama kendi evimde her oda aydınlık sinir oluyorum.huzur yok
Yatak odasinin balkoni var ama icte. Karanlik oluyor. Bu yuzden geceyi gunduzu karistirdi benim kiz ne zaman sabah oldu bilemiyor. Diger odalarda da yatiramiyorum abisinin dovesi geliyor
@esoba buyuk cocugum uyusun diye siyah perde almistik, ise biraz olsun yaramisti. Bu nedenle diger odanin perdelerini de lacivert aldik. Tavsiye ederim :)
Anaaa herkesin bebesinde 2 gündür uyku problemi varmış ya.. ben de annemin aklına uyup en son ağrı kesici fitil verdim.. Kötü mü ettim bilmiyom ama Uyudu şimdilik...
Diş bekimi mi dedi 12 saat diye? Ben kadın doğum doktoruma sordum genel anestezi veriyoruz doğumda dedi bu lokal anestezi birşey olmaz dedi. Kanal tedavisi yapılabilir sonrasında hemen emzirilebilir dedi. Yarın ben de gidicem de o öyle dedi diye sağmıycaktım.
Bugun oyle yaptim:) aglamak uzereydi,kanepeye koydum,supurge calisinca sustu.ustelik sevmedigi emzigi de aldi..yarim saatten fazla oyle kendi kendine durmustur..
Bugun oyle yaptim:) aglamak uzereydi,kanepeye koydum,supurge calisinca sustu.ustelik sevmedigi emzigi de aldi..yarim saatten fazla oyle kendi kendine durmustur..
Kızlar bizim kızın vücudu suratı kızardı alerji gibi. Dr foto yolladık sorduk. Ateşi yoksa sorun yok, sıcaktan olmuştur ince giydirin dedi. Halbuki ben öyle sarıp sarmalamam hemen hasta olmasın ilerde diye penye kıyafetlerle duruyo çok soğuksa sweat giydiriyorum perşembe zaten aşı için gitcez. İnşaAllah geçer ozamana kadar.
En sona yine ben kaldım sanırım.bebek uyumadan bana rahat yok.aksam misafirliğe gittik hic rahat değildim aklim hep bebekte.aman aciktimi uykusumu var öpen olmasın gripmi var.evde de canim sıkıliyor ama ev en iyisi yinede.çok stres oluyorum.bi arkadaşından 3 yaşındaki oğlu kıskanıyor bebeği.ilk defa bebek görmüş bakip duruyor uyuyosa uyandırmak istiyordu kalksada oynasak diye düsünüyo sanırım.ailemin yanina bir gitseydim şehir dişina onlara ihtiyacim var.hem yalniz kalmam hem endiselenmem.
Film izlemekmi ben ilk fırsatta uyku banyo yemek gibi temel ihtiyaclarimi karşılamaya yoneliyorum.bebeğim çok sıkıntılı olmadığı halde. İnternette de burayı ve merak ettiğim konuları arastirabilirsem ne mutlu.