2015 Şubat Anneleri

Kiyamam o ablaya. Oglumun gonlu olsun diye nasil ugrasiyorum. Dogumdan once ne yapiyorsak aynen devam etmeye calisiyorum. Kitap oyun vs. Cunku annesini kaybettigini dusunuyor tek ona aitti anne paylasmayi ogrenmesi lazim. Kardesler arasi iliskiyi etkilemis ilk yillardaki annenin tavri ins birbirine bagli olurlar

Dr a kontrole geldik.
Kadin dogumda sira beklerken yaziyordum simdi cocuk dr.unda bekliyoruz.
Zaman akti gitti. Huzunlendim bak

ben 6 martta doğum yaptım ama hala dikişler düşmedi çok acıyor oturup kalkarken ne yapayim herkesin ki 1 haftaya düşüyor iltihap mi var acaba bide dikiş açılmış gibi geliyor sanki bana akil verin bi dk gitmek istemiyorum

46 gün oldu benimde hiç kesilmedi. Doktor normal ddi. Sezeryan bnmki

Yataknodasına cam filmi yapıcam
Canım güneş geçirmeyen perde var. Biz yatak odamızda kullnıyoruz. Sabah olduğunu anlamıyosun, gram ışık girmiyo. Fiyatıda çok uyguna almıştık.

. Dikisin acilmis olsaydi sizi olurdu altinda var mi öyle birşey.. Normal doğumda ilk hafta muayeneye gitmem gerekiyordu gitmedin mi

Dikisler 1 haftada dusmuyor yeri iyilesiyor ama dusmesi 20 gunu buldu benim.ama enfeksiyon kaptirma ihtimaline karsi bir dr git bence

Kizlar biz ani bi kararla evimizi sattik ve dun dublex bir ev için anlastik.. Aradaki bu merdiven beni çok ama çok korkutuyor.. Kizin 2 kez düştü ve hala dun gibi gozumun önünden gitmiyor yasadiklarimiz ..

Simdi kizim büyüdü ama ahmet tuna için endiselerim hala zirvede

Dublexte oturanlar artisi ve eksileri nelerdir?PPaylaşabilirler mi?

Büyük çocuğum yok ama ben çok pişmanım. Ev ikiye bölünmüş gibi aşağıda otursan dert yukarıda otursan dert. Bizim oturma odası mutfak ve yatak odası alt katta.
Üst katta da salon ve bebek odası var.Banyo wc ikisinde de var. Bebeği üst katta bırakamam. Üst katı yatak odası yapsam mutfaktan bit şey almak için aşağı mı inecez sürekli.çocuğun büyüyüp merdivenden düşmeside başka dert. Bize çocuklar gelince sadece merdivende oynuyorlar.nedense çok ilgilerini çekiyor.
Bizde satmak istiyoruz.

Hayırlı olsun ayrıca.

. Dikisin acilmis olsaydi sizi olurdu altinda var mi öyle birşey.. Normal doğumda ilk hafta muayeneye gitmem gerekiyordu gitmedin mi

Dikisler 1 haftada dusmuyor yeri iyilesiyor ama dusmesi 20 gunu buldu benim.ama enfeksiyon kaptirma ihtimaline karsi bir dr git bence
doktor 40 gün sonra gel dedi. Afedersiniz Ped degdkce çok sizi oluyor

Dün tam 2 aylık oldu oğlum çok şükür.Bu hafta hiç uyumadı gündüzleri paşa, anasını mahvetti uykusuzluktan artık eşime bağırıyorum ama bebeğime sabrın sonu yok (Allahım hepimize güç kuvvet uykusuzluğa direnme sabrı versin.)Tek bir çocukta bu kadar pert oldum , iki üç dört beş çocuk yapanları şu an ayakta alkışlıyorum ve delisiniz siz diyorum Az evvel uyudu bende yanına kıvrılayım bari belki bu sefer kesintisiz uyur da ben de uyurum.

Biz aynı gün mü doğum yapmışız.27 ocak ben.
Benimkide iki gündür çok huysuzdu bugün süper.maşallah

Bence yukarıyı yatak odası yap buzdolabı kettle koyarsın. Bebişler de düşmez başındasınız nasılsa. Dubleks evleri severim. Bizim de var bitane ama orada oturmuyoruz.

Biz aynı gün mü doğum yapmışız.27 ocak ben.
Benimkide iki gündür çok huysuzdu bugün süper.maşallah
2. Ay aşılarını ne zaman yaptıracaksın? Ateş oluyormuş veremde kimse de aydınlatmadı yaw bizi. Krizantemcik söyledi mi nasılmış?

2. Ay aşılarını ne zaman yaptıracaksın? Ateş oluyormuş veremde kimse de aydınlatmadı yaw bizi. Krizantemcik söyledi mi nasılmış?
Ateş olmuyomuş genellikle canım daha çok ağrı ve huzursuzluk oluyomuş bebekte.. Eğer çok huysuzluk yapıp ağlarsa 1 çay kaşığı calpol verirsin dedi dr.umuz,şimdiki aşılar eskisi gibi ateş yapmıyo dedi.. Evde yoksa calpol şurup yazdırıp al evde bulunsun..

Bende 7 martta dogum yaptim ve iki gun once cektim aldim dikisleri. Zaten kendi dusmustu sanirim ama cok aci veriyodu aynayla baktim bi kac tanesinin ipi sallaniyodu tuttum cektim tamamen dustuler rahatladim. Benim de canim uzun sure yandi. Ama belki senin farkli bisey olmjstur doktora git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…