2015 Şubat Anneleri

Iki gundur bizimki de oyle. Dun gunduz toplam 1 saat ancak uyumustur. Bgn de o yolda ilerliyo idi ancak arabayla gezdik de uyudu. Hayirdir ins
Atak mi geciryorlar inadina mi yapiyorlar bizi mi sınıyorlar 47 gunluk bebek maymun etti bizi

Reactions: ydm
Uyumak istersin o uyanır kakası vardır.tam cayı eline alırsın ağlama sesi gelir.kahvaltıya oturamazsın diş fırçalamak bile lüks olur.bunlar normal mi.annelik çok yorucu bi o kadarda güzel yeterki ona birşey olmasın.gurbette yalnız anne olmakta ayrı bi zor.

Bunca isi yapacak kadar uyuduysa maasallah en kocamanindan
Zeytinyagi surdum yumusadi sildim gecti sonra yine olmus buyuk operasyin gerek anlasila n
Bugun misafir geldi. Ogluma dedim bizi ziyarete gelmisler. Diyor ki bebis de bizi ziyarete geldi. Hala bebek gidecek diye bekliyor.
Umut iste garibanin ekmegi demisler
Herkes uyumuş sanırım. Bu saate kadar film izledim grinin elli tonu tavsiye ederim kızlar

uyumadm burdayım ben :) family guy başladı onu izlicem (inş)
kizim siz delisiniz yatip uyusaniza teeee allahim ya rebbim
tamam yeter iste ilk cocuk icin fazla bile :))
Uykum.var ve beline kadar kaka yapmis Ustu basi degismeyi bekleyen cin göz bi kizim.var
gece gece kaka mi yapilirmis hic bak sen terbiyesize

İnşallah istediğin gibi olur herşey canım.

Rutin uygulayan anneler. Büyüme ataklarnda ne yapıyorsnuz ? Rutine devam mı yoksa istedikçe emziriyormısunuz ?

kizlar gunaydin bisey sormak istoyorum bugun dpgum yapali 48 gun oldu hala kanamam var sizde de boyle olan var mi doktora gitmelimiyim ilk kirk gun icinde cok kanamam olmadi sadece 35 gunlukken adet oldum bitti 3 gun sonra yine basladi devam ediyor lutfen yardim

Şimdiden kanama durumuna çok kafa yormamak gerek zannimca doğum sonra si herkes birden eski rutinine donemiyor.

Ben 18. Gün yikandim 3 gün sonra yine kanama basladi tam 40. Güne kadar kanama devam ederken leke seklinde yine abdestlenip devam ettim kaldigi yerden. Ara ara yine az az geliyor.. Ama hemen herkesin doğum sonrasi düzeninin oturmasi 3. Aydan sinra falan oluyor

aynısı bizim kızda da var minnak sivilceler gibi. Bikaç tane göbişinde daha çok yanaklar ve Saçların arasında dr da ebe hemşire de sıcaktan dedi.

Ben hiç bi rutin oluşturmadim ne zaman isterse emziriyorum bide gece 2defa falann alt değiştiriyoruz çok rahatsız oluyor degismeyince altini açınca o kadar keyifli oluyork. Anlatamam sevinç çığlıkları civildamalar agulart gugular bugün tam 31 günlük ve 1100 gr almış maaşallah yavru aslanım

Lohusalıkta adet göremezsin canım.. Dün 48 günlüktüm ben de ve dr kontrolüme gittim,lekelenmem devam ediyor dedim,rahime falan baktı toparlanmış gayet iyi sıkıntı yok dedi.. Sezaryen olmam rağmen benim arada kesilerek devam ediyo lekelenme şeklinde..

Dün miniğimin ve benim dr kontrolü vardı.. Kızım 5 kilo 57.5 cm olmuş,genel muayenesinde de bi sıkıntı yok çok şükür.. Kalça ultrasonunda tip2a kalça teşhisi kondu.. Dr umuz bunun tam olarak kalça çıkığı olmadığını ve %99 düzeldiğini söyledi,kundak yapma ve sakın kabus görme bu durumdan dolayı dedi :) kızım ultrason masasına işedi bi güzel,dr jel sandı önce ama sıvılığından ve sıcaklığından gerçek anlaşıldı :)) rotavirüs aşısını sordum,ben öneriyorum yaptırın dedi,fiyatı 142 tl..
Kendi muayenemde de rahim iyi toparlamış dedi,smear testi yaptı ki ne acıdı yaw.. Bi de rahim ağzında yara varmış senin hem de bayağı büyük,haftaya gel donduralım dedi.. Kadın olmak ne kadar zor yaw,gireni çıkanı peeefffffff

Yatak odasinin balkoni var ama icte. Karanlik oluyor. Bu yuzden geceyi gunduzu karistirdi benim kiz ne zaman sabah oldu bilemiyor. Diger odalarda da yatiramiyorum abisinin dovesi geliyor
Sabah olunca ışığı yak.senin oda tam benlik.

Bugun misafir geldi. Ogluma dedim bizi ziyarete gelmisler. Diyor ki bebis de bizi ziyarete geldi. Hala bebek gidecek diye bekliyor.
Yavrum yaa.gitse diye bakıyor demek. Ya ben bu kıskanan bebeleri çok seviyoruum.
Neyseki bilinçli annelersiniz de farkındasınız durumun.
Geçen bir akrabam geldi.iki kızdan sonra iki yaşında bir oğlu var. Diğer 5 yaşındaki kıza sürekli o erkeğin hizmetindeymiş gibi davranmasını istiyor. Kızın yüzünden belli kıskandığı. Abla yapmadığı anda tokat yiyor anneden. Bir haftadır kıza üzülüyorum.
Acil bir şekilde sevindirmem gerekiyor onu ama evi de uzakya.uzakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…