Neler yapmadik ki, en son 12'ye dogru remen yorgunluktan bayilmisiz saat 2 de kalktik geri. Saat 10'a kadar uyusa keskeAynisi bizimkinin. Ben bezi sikiyodir diye, buyuk numarayi taktim, o da ise yaramadi
Atak mi geciryorlar inadina mi yapiyorlar bizi mi sınıyorlar 47 gunluk bebek maymun etti biziIki gundur bizimki de oyle. Dun gunduz toplam 1 saat ancak uyumustur. Bgn de o yolda ilerliyo idi ancak arabayla gezdik de uyudu. Hayirdir ins
Valla ben olmuşum grinin 50 tonuHerkes uyumuş sanırım. Bu saate kadar film izledim grinin elli tonu tavsiye ederim kızlar
Bunca isi yapacak kadar uyuduysa maasallah en kocamanindankızı uyuttum kahvaltımı ettim bulaşıkları toparladım toz aldım ütülerimi yaptım küçük gelen kıyafetleri ayırdım şimdi oturdum steel tea mı içiyorum
ah eski günler önceden kahve keyfi yapardım şimdi süt çayı keyfi yapıyorum
Zeytinyagi surdum yumusadi sildim gecti sonra yine olmus buyuk operasyin gerek anlasila nYa bnm gittigim doktorlardan biri de öyle dedi ama içime sinmedi..başka doktor bastırarak yika fırça ile tara dedi..yaptım geçti..güzel kızımın yüzü gözü açıldı..zararsız da olsa öyle kalmasına içim el vermedi..
Umut iste garibanin ekmegi demislerBugun misafir geldi. Ogluma dedim bizi ziyarete gelmisler. Diyor ki bebis de bizi ziyarete geldi. Hala bebek gidecek diye bekliyor.
Herkes uyumuş sanırım. Bu saate kadar film izledim grinin elli tonu tavsiye ederim kızlar
kizim siz delisiniz yatip uyusaniza teeee allahim ya rebbimuyumadm burdayım ben :) family guy başladı onu izlicem (inş)
tamam yeter iste ilk cocuk icin fazla bileFilm izlemekmi ben ilk fırsatta uyku banyo yemek gibi temel ihtiyaclarimi karşılamaya yoneliyorum.bebeğim çok sıkıntılı olmadığı halde. İnternette de burayı ve merak ettiğim konuları arastirabilirsem ne mutlu.
gece gece kaka mi yapilirmis hic bak sen terbiyesizeUykum.var ve beline kadar kaka yapmis Ustu basi degismeyi bekleyen cin göz bi kizim.var
İnşallah istediğin gibi olur herşey canım.En sona yine ben kaldım sanırım.bebek uyumadan bana rahat yok.aksam misafirliğe gittik hic rahat değildim aklim hep bebekte.aman aciktimi uykusumu var öpen olmasın gripmi var.evde de canim sıkıliyor ama ev en iyisi yinede.çok stres oluyorum.bi arkadaşından 3 yaşındaki oğlu kıskanıyor bebeği.ilk defa bebek görmüş bakip duruyor uyuyosa uyandırmak istiyordu kalksada oynasak diye düsünüyo sanırım.ailemin yanina bir gitseydim şehir dişina onlara ihtiyacim var.hem yalniz kalmam hem endiselenmem.
kizlar gunaydin bisey sormak istoyorum bugun dpgum yapali 48 gun oldu hala kanamam var sizde de boyle olan var mi doktora gitmelimiyim ilk kirk gun icinde cok kanamam olmadi sadece 35 gunlukken adet oldum bitti 3 gun sonra yine basladi devam ediyor lutfen yardim
Kızlar bizim kızın vücudu suratı kızardıalerji gibi. Dr foto yolladık sorduk. Ateşi yoksa sorun yok, sıcaktan olmuştur ince giydirin dedi. Halbuki ben öyle sarıp sarmalamam hemen hasta olmasın ilerde diye penye kıyafetlerle duruyo çok soğuksa sweat giydiriyorum perşembe zaten aşı için gitcez. İnşaAllah geçer ozamana kadar.
Kitabı kadar güzel mi acaba izleyeyim ben de madem tavsiye ediyorsunHerkes uyumuş sanırım. Bu saate kadar film izledim grinin elli tonu tavsiye ederim kızlar
Lohusalıkta adet göremezsin canım.. Dün 48 günlüktüm ben de ve dr kontrolüme gittim,lekelenmem devam ediyor dedim,rahime falan baktı toparlanmış gayet iyi sıkıntı yok dedi.. Sezaryen olmam rağmen benim arada kesilerek devam ediyo lekelenme şeklinde..kizlar gunaydin bisey sormak istoyorum bugun dpgum yapali 48 gun oldu hala kanamam var sizde de boyle olan var mi doktora gitmelimiyim ilk kirk gun icinde cok kanamam olmadi sadece 35 gunlukken adet oldum bitti 3 gun sonra yine basladi devam ediyor lutfen yardim
Canım üç aylık da gündüz uyumuyor gece uyuyor. Benimki bu gece 6 saat uyumuş.uyandı memeyi parçalayacaktıBenimki 2 gündür kırıyo o rekoru... 3. Aya çok umut bağladım. İnşallah düzelirler...
Sabah olunca ışığı yak.senin oda tam benlik.Yatak odasinin balkoni var ama icte. Karanlik oluyor. Bu yuzden geceyi gunduzu karistirdi benim kiz ne zaman sabah oldu bilemiyor. Diger odalarda da yatiramiyorum abisinin dovesi geliyor
Yavrum yaa.gitse diye bakıyor demek. Ya ben bu kıskanan bebeleri çok seviyoruum.Bugun misafir geldi. Ogluma dedim bizi ziyarete gelmisler. Diyor ki bebis de bizi ziyarete geldi. Hala bebek gidecek diye bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?