2015 Şubat Anneleri

Kitabı kadar güzel mi acaba izleyeyim ben de madem tavsiye ediyorsun

Valla canım kitaplar ayrı bir dünya.çoğunlukla beklentiyi karsilamiyor çünkü okurken hayal gücü devreye giriyor sonra film/dizi versiyonunu izlediğinde hayal gücündeki kadar iyi olmazsa hayal kırıklığı yaşıyor insan.ejderha dövmeli kızı kalın bir kitap olmasına ragmen birkaç günde bitirmistim.ama filmini sıkıntıdan patladim izleyemedim bile.hayalimdeki karakterler bambaskaydi.filmdeki oyuncular çok soğuk geldiler bana.
İzledikten sonra yorumunu yazar misin. Okuduğum kitap bitmek üzere olmazsa sen izleyesiye ben kitabini alır okurum belki

Ya ben kitabini okudum serisini ama filmi icin kitabi kadar guzel degil diyolar sence izlemelimiyim bide cd denmi izledin

Yok kiz ne cdsi internetten izliyorum yagmur da kitabini okumuş ben direkt filmi izledim kitabi da gidebilirsem kitapciya alicam inş,serisi mi var zaten film çat diye anlamsız bitti neyse spoiler vermiyim izleyin filmi bacılar sonra gelin bana yorum yapın.bekliyorum

Senin de 3 çocuğun olsun benimki gibi sen de pratiklesirsin tatlım merak etme

Dublexte oturmadim bilmem ama allah korusun olacagi varsa her yerde oluyor. Hayirli ugurlu olsun bu arada, bebisler de Allaha emanet olsun

Anaaa herkesin bebesinde 2 gündür uyku problemi varmış ya.. ben de annemin aklına uyup en son ağrı kesici fitil verdim.. Kötü mü ettim bilmiyom ama Uyudu şimdilik...
Yok canım bişey olmaz arada sırada bende veriyorum hem çocuk uyuyor dinleniyor hem biz

selam kızlar
benim kız sabahtan beri uyuyor
arada uyanıp emiyor o kadar
az önce uyandırmaya çalıştım eliyle yüzünü kapattı sırtını döndü bana yine uyudu
küstü galiba

Biz daha çok konumundan dolayı dublex almaya karar verdik halbuki bu evinde 2 sene önce sifir almistik o zaman dublex için üste para verseler alman diyordum ama olmadi iste..bizim aldigimiz evdede üstte mutfak yok banyo çift.. Yukarda yatak ve çocuk odasi ve bir büyük salon assagida yine büyükçe bir salon ve oturma odasi mutfak var.. Hayirsizsa olmasin insaalah ..
doktor 40 gün sonra gel dedi. Afedersiniz Ped degdkce çok sizi oluyor
Normal doğum yapanlar mutlaka ilk hafta sonu kontrole gitmeli dikişlerin akibetine bakilmasi için. Simdi bir ssorun varsa bile 40 gün bekleyecekmisin?..
Enfeksiyon kaptigini nasil anlarim
Sizlama dan ziyade agri olur ateş olabilir..
Oglumu pusetine koydum disardan bakinca rahat görunmuyo gibi ama sesi cikmadi rahatmidir acaba? Puset kullananlar rahqt gorunuyo mu
Benden rahat pasa
Film izlerken iyi olur :)
Heee bende başka şeyler dusunduydum.. Niyeyse
bu fitil bnm oğlanı niye uyutmuyor bizde Bi gariplik var
beninkileride uyutmuyo.. Ne kizim uyurdu ne ogluma fayda ediyo.. Calpol de ayni sekilde..

selam kızlar
benim kız sabahtan beri uyuyor
arada uyanıp emiyor o kadar
az önce uyandırmaya çalıştım eliyle yüzünü kapattı sırtını döndü bana yine uyudu
küstü galiba
Maasallah de kiz uyusun iste öyle büyucek annesi emiyosa birak. bizede iyilik yaramiyo uyumaz uyusunda bizde uyuyalim is yapalim diye bakariz uyuyunca özluyoruz analik zor is

Hayırlı olsun canım yeni eviniz.kaç odalı anlayamadım? Bi de bahcemiz var deme sakinnn çocuklarımı toplar gelirim valla yaninaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…