Normal cnm.her bebekdevdokulutBebişinin Saçı dökülüyorneden olur ki bu?
Kakasi nasil?Demek benim kizim bir pisbogaz. Zaten kasik kadar midenin neresine gidiyo o kadar sut anlamiyorum tabii karni agirir. Bu bebekler doydugunu anlamiyo galiba.
Bi de onu deneyeyim bakalim. Klasik muzik denedik de bi ise yaramadi. Bu arada bence biz angaranin baglari dinlesek bile uyuruz.
elimdr sabsimplex var bi deniycem bakalim insallah ise yarar :/
Sağol canım. Bunları yApabilsem keşke. Dışardan istiycem herhalde çok yorgunum Ağrı'dan uyuyamadım daGeçmiş olsun canım
Yayla çorbası hem pirinç var tok tutar.
Kabak yemeği kabaklar yumuşuyor çiğnemeni etkilemez Hatta kücük doğrarsan çiğnemene gerek kalmaz
Annem telefonda uzadı mı Saçları dedi. Yok dedim. Dökülüyor diyemedim korkumdan. Bu arada kangruyu aldık bugün deniycez inşallah. Active yokmuş miracle almış eşim. O da benziyordu zaten seninkine.Normal cnm.her bebekdevdokulut
Bir anlamda kendini çocuklara adıyorsun mecazen.ben onca yıl rahatlıktan sonra zamanda zorlandım tabi ama gık bile demedim biliyomusun ne eşime ne kimseye.bebisimi çok seviyorum her is eşiğinde yanindayin içim çok rahat en adindan.burasi nazil bir platformda insan sikintilarini paylaşmak istiyor.ortak noktamiz ayni ondanmidir nedir.:)İlk çocuk herkes gibi benim de acemilik çektim yaşım da ufakti zaten yeni de evlenmistik çok beklemedik yani eşimle hemen çocuk sahibi olduk evliliğe alışmak zor gecen stresli bi hamilelik çok şükür oğlumu sorunsuz aldım kucağıma.o büyürken ben de olgunlastim pistim..hala da devam ediyorum.elbettr sadece çok çocuğu olanlar pratik oluyor değil ama çocuk üç olunca sorumluluklar fazlasıyla artıyor ve her isin kolayini bulmadan hepsini yapmak imkânsız hale geliyor.o yüzden pratiklesip hepsini bi anlamda yapmış oluyorum. Belki sizler gibi özenli olmuyor diyeyim ama cabaliyorum.mesela bebeğimi salliyorum ama ablasını da salladigim için ikisini üst üste koyup salliyorum kizim da bayılıyor küçüğünün de sesi çıkmıyorneyse,öyle yada boyle goturuyorum çok şükür.bi taneye bakan üçe de bakar mi bilemem tatlım ama,ben bunları yaşadıktan sonra söylüyorum tabii,üç çocuk herkesin harcı değilmiş
Bebişinin Saçı dökülüyorneden olur ki bu?
Benziyordu cnm evet.ins durur .aglarssa ped etme alisir zamanla disarda falan deneAnnem telefonda uzadı mı Saçları dedi. Yok dedim. Dökülüyor diyemedim korkumdan. Bu arada kangruyu aldık bugün deniycez inşallah. Active yokmuş miracle almış eşim. O da benziyordu zaten seninkine.
Eşim bu konuda takıntılı. Gün ışığıyla uyanmayacak:)Niye ihtiyaç duymustunuz ki isik geçirmeyen perdeye
masallah sizin bebelerin menu zengin.zeytinyağını kaka yapsın diye limonu da hıçkırığı kessin diye veriyorum zaten. Nar ekşisine yorumum yok
Ya bende oyle diyorum da annem diyoki bebek her istediginde meme verilir. Ben normalde tok oldugunu bildigimde emzik veriyorum cunku benimkinin agzi hep araniyo. Bazen de diyorum acaba ac mi icim gidiyo dayanamiyorum veriyorum. Normalde gunduz cok duzenli iki uc saatte bi uyanip emiyo da aksam sapitti bu aralar. Bakalim bi deneyeyim cunku gercekten cok emmekten hazmedemiyo sanirim.Canım saatli emzzir. İki saatin altında emzirme yoksa onlara sürekli versen sürekli emzik niyetine çekerler.
Benim kızım çok memeye yapışık değil ama her ağladığından versem emer.
Açlık ağlaması diğerlerinden değişik ben anlıyorum artık.
Bazen düzeni şaşıyor bir saatte tekrar emiyor ve saatlerce onun gazını sıkıntısını çekiyor
çekiyor
Hardal sarisi ve puturlu. Bazen biraz daha sulu oluyo.Kakasi nasil?
Sut sorunun yoks her mizlamada verme. Ilk ay her mizlamada emzitmek sutu artirmak icin guzel firsat ama beninki kusuyor en basitinden. Kusunca sinirleniyor bi deYa bende oyle diyorum da annem diyoki bebek her istediginde meme verilir. Ben normalde tok oldugunu bildigimde emzik veriyorum cunku benimkinin agzi hep araniyo. Bazen de diyorum acaba ac mi icim gidiyo dayanamiyorum veriyorum. Normalde gunduz cok duzenli iki uc saatte bi uyanip emiyo da aksam sapitti bu aralar. Bakalim bi deneyeyim cunku gercekten cok emmekten hazmedemiyo sanirim.
Hardal sarisi ve puturlu. Bazen biraz daha sulu oluyo.
Havuç suyu verende sendin de mi?
Senin bebe kokteyl içiyor zaten.
Benim annem de muskatı önerdi hatta kullandık da ama sonra Dr kanıtlanmış bir sonuç yok diyince bıraktım. Acı elma yağı önerdi.
Banada diyorlar.onlaraa göre bebek ağlayarak büyür. Vaktinde emzirrmişler sürekli garibanlar ağlaya ağlaya gazlarını çıkarmış uyumuş kalmışlar.Ya bende oyle diyorum da annem diyoki bebek her istediginde meme verilir. Ben normalde tok oldugunu bildigimde emzik veriyorum cunku benimkinin agzi hep araniyo. Bazen de diyorum acaba ac mi icim gidiyo dayanamiyorum veriyorum. Normalde gunduz cok duzenli iki uc saatte bi uyanip emiyo da aksam sapitti bu aralar. Bakalim bi deneyeyim cunku gercekten cok emmekten hazmedemiyo sanirim.
Hardal sarisi ve puturlu. Bazen biraz daha sulu oluyo.
Yenisi gelecekBebişinin Saçı dökülüyorneden olur ki bu?
Benim kizin biyiklari bile var, hahaha. Dokulsunler diye gozum sürekli kil tuy takibindeDökülecek sonra yeniden çıkacak.anne karnındaki saçlar değişiyor
Yoksa dökülmese benim sırtı kulakları hep tüy ne olacak onlar.
Değişiyor mu e niye uzadı dedi ki annem ah unutmuş demek ki yine. Belki bizim bebişin yeni gelen Saçları sarı olur herkes sarı beklerken kahve olmuştu.Dökülecek sonra yeniden çıkacak.anne karnındaki saçlar değişiyor
Yoksa dökülmese benim sırtı kulakları hep tüy ne olacak onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?