2015 Şubat Anneleri

Banada diyorlar.onlaraa göre bebek ağlayarak büyür. Vaktinde emzirrmişler sürekli garibanlar ağlaya ağlaya gazlarını çıkarmış uyumuş kalmışlar.
Kıyamam ben yavrum neden acı çeksin
Bana ağlatma bebeği diyorlar sanki ben ağlatıyorum. Temizlikçi Kadından başka kimse bebek Ağlayarak büyür demedi. Her ağladığında strese giriyorum şimdi.

muskat gazdan kıvranan bebişi rahatlatıp uyutuyor. Alttan gaz ama üstle bi sıkıntımız yok.

Bu arada dün de benim kız hollanda-türkiye maçında kendi kendine uyudu :))
Muskati nasil veriyorsun. Bide gax cikarttiriyor mu sanciyi mi kesiyor?

Neden dozaj altı kalsın zaten bebek ufacık kiz maral seni severim bilirsin ama bazen çok.bilmiş konusuyorsunuz arkadaş ya el kadar bebeğe 1 kaşık verecek halimiz yok herhalde herşeyin bi gerekli olduğu bi şeyi limiti var yani senin mesleğin sağlık değil zannediyorum adam hic olmazsa 6 yıl okumuş kaç ölçek onu da mi bilemeyecek.yapmayın lütfen bu tarz konuşmayınız artik.

Kızlar bebeğim dünden beridir ateşler içinde yandı sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadik bebeğim çok halsiz burnu dolu grip oldu sanırım kurban olurum ben ona.

Benim de sürekli sicrayip durdu ama ateşten dikkat et seninkinjn de ateşi çıkabilir.habire sıçradı habire dusuyorum sandı.

G
Kızlar bebeğim dünden beridir ateşler içinde yandı sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadik bebeğim çok halsiz burnu dolu grip oldu sanırım kurban olurum ben ona.
Geçmiş olsun gribe dikkat bu ara salgın.bu yüzden disariya cikasim yok hava güzel olduğu halde.

Süt azsa kim beslicek.?? Sizin çok herhalde.
Dr.un mamayi birak diyebilmesi sans bence. Bebegim cogu aksam doymuyor memeye yapisik 3 saat geciriyoruz. Bazen doyuyor.
Herkesin tercihi farkli olabilir. Ben sutun meme bos da olsa emzirince geldigini tecrube ettim. Ikinci defa tecrube ediyorum simdi.
Ama sizde farkli olabilir. Bilemem. Kendi gorusumu yazdim.

Benimde 52 günlük falan ama uyumuyoo ne güzel Benimki de düzelse keşke gece mi uyuyo gündüz mu bide ne kadar süre emiyo geceleri emziriyosan tabi
Benimki4-5 saat uyuyor karnı iyice tok olunca.gece tabi.geceyi öğrendi maşallah.2aylık olunca bu lüksümüz olduoldu şükür .darısı uyumayanlara.

Gecmis olsun bbege de gecti demek.
Oglum gripti bana gecti bebege gecmez ins. Bizde ates yok ama cesit cesit salgin var etrafta

ben demiyorumki canim kasik olayini doktorum diyor
zaten beni dinlemezsiniz siz dr varken, niye kizdinki sen simdi bu kadar

Bu lactamil çok fena gaz yaptı kullansn vsr mı inşallah oğluma gecmez :/

Evde gripli mi vardi? Benim de burnum faşur fuşur daha ateşim vs olmadi insallah bisi degildir. Valla moku yerim bakacak kimsemiz de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…