Bana ağlatma bebeği diyorlar sanki ben ağlatıyorum. Temizlikçi Kadından başka kimse bebek Ağlayarak büyür demedi. Her ağladığında strese giriyorum şimdi.Banada diyorlar.onlaraa göre bebek ağlayarak büyür. Vaktinde emzirrmişler sürekli garibanlar ağlaya ağlaya gazlarını çıkarmış uyumuş kalmışlar.
Kıyamam ben yavrum neden acı çeksin
Muskati nasil veriyorsun. Bide gax cikarttiriyor mu sanciyi mi kesiyor?muskat gazdan kıvranan bebişi rahatlatıp uyutuyor. Alttan gaz ama üstle bi sıkıntımız yok.
Bu arada dün de benim kız hollanda-türkiye maçında kendi kendine uyudu :))
hahah çok komik bu saglik ocagindakiler :)
1 çay kasigi calpol yada baska ilaç etki etmezki , dozaj sinirinin altinda kaliyor çay kasigi :)
uzerinidemi okumuyoalr yada süs olsun diye veriyolar bebegede zarari yok nasilsa diyemi duusnuyolarr
Şaka gibi akşam 7den beri ayaktayız..Önce gaz sancısıyla başladı..O bitti şimdi de uykuda sıçrayıp sıçrayıp uyanıyor..Biraz gevşek bi kundak yapayım ondan da kurtulmaya çalışıyor..Bu saat oldu 10 dkya ulaşan uyku yok..Oynatmaya az kaldı!..
Benim bebisin de saclari dokuluyor. Biraz sacli dogmustu. O zaman demislerdi ilk saclar dokulur yenileri cikar diye. Onun icin dokulunce panik yapmadim yenilerini bekliyorum :)Bebişinin Saçı dökülüyorneden olur ki bu?
Geçmiş olsun gribe dikkat bu ara salgın.bu yüzden disariya cikasim yok hava güzel olduğu halde.Kızlar bebeğim dünden beridir ateşler içinde yandı sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadik bebeğim çok halsiz burnu dolu grip oldu sanırımkurban olurum ben ona.
Süt azsa kim beslicek.?? Sizin çok herhalde.Mamayi birak diyen dr bulmussun kizma sevin bence.
Dr.un mamayi birak diyebilmesi sans bence. Bebegim cogu aksam doymuyor memeye yapisik 3 saat geciriyoruz. Bazen doyuyor.Süt azsa kim beslicek.?? Sizin çok herhalde.
Benimki4-5 saat uyuyor karnı iyice tok olunca.gece tabi.geceyi öğrendi maşallah.2aylık olunca bu lüksümüz olduoldu şükür .darısı uyumayanlara.Benimde 52 günlük falan ama uyumuyoo ne güzel Benimki de düzelse keşke gece mi uyuyo gündüz mu bide ne kadar süre emiyo geceleri emziriyosan tabi
Gecmis olsun bbege de gecti demek.Kızlar bebeğim dünden beridir ateşler içinde yandı sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadik bebeğim çok halsiz burnu dolu grip oldu sanırımkurban olurum ben ona.
Yaa,teşekkür ederim.. Sık sık ölçeyim o zaman..İki gündür uykular delik deşik bi bitseydi..Benim de sürekli sicrayip durdu ama ateşten dikkat et seninkinjn de ateşi çıkabilir.habire sıçradı habire dusuyorum sandı.
masallah sizin bebelerin menu zengin.
Benimki sute talim :)
benimkide oyle :) yani varsa yoksa sutt :)masallah sizin bebelerin menu zengin.
Benimki sute talim :)
geçmis olsun canimKızlar bebeğim dünden beridir ateşler içinde yandı sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadik bebeğim çok halsiz burnu dolu grip oldu sanırımkurban olurum ben ona.
Muskati nasil veriyorsun. Bide gax cikarttiriyor mu sanciyi mi kesiyor?
ben demiyorumki canim kasik olayini doktorum diyorNeden dozaj altı kalsın zaten bebek ufacık kiz maral seni severim bilirsin ama bazen çok.bilmiş konusuyorsunuz arkadaş ya el kadar bebeğe 1 kaşık verecek halimiz yok herhalde herşeyin bi gerekli olduğu bi şeyi limiti var yani senin mesleğin sağlık değil zannediyorum adam hic olmazsa 6 yıl okumuş kaç ölçek onu da mi bilemeyecek.yapmayın lütfen bu tarz konuşmayınız artik.
sut az olsa çocuk kilo almazki,3 aylik kiyafeti giyyor demedinizmi?Süt azsa kim beslicek.?? Sizin çok herhalde.
Evde gripli mi vardi? Benim de burnum faşur fuşur daha ateşim vs olmadi insallah bisi degildir. Valla moku yerim bakacak kimsemiz de yokKızlar bebeğim dünden beridir ateşler içinde yandı sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadik bebeğim çok halsiz burnu dolu grip oldu sanırımkurban olurum ben ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?