2015 Şubat Anneleri

yapma ya bi de kilo kaybı olmasın tartı aldım eve ztn ptesi kargo gelir heralde bi tartsam da rahatlasam
Canım benim bebiş de aynısını yapıyordu, hala da ara ara yapıyor. Özellikle geceleri yapıyordu bende süt gelmiyor herhalde diye mama veriyodum, ilginçtir biberonu alıyodu. Gerçi memeyle 1 saat kavganın ardından ben pes ediyodum oda yorgun düşüp alıyodu galiba. Buarada süt arttırmak için kırk takla attım,mama vermek zoruma gidiyodu. Sonra gün içinde sütümü sağıp gece onu vermeye başladım, şimdi gerek kalmıyo çok şükür. Her zaman yapmıyorsa sütünde yeterliyse süt sağıp dolaba koy eşref saatinde biberonla ver. Gaz içinde nurse harveys ve 50 ml rezene veriyorum biraz iyi geldi, bi de biogaiga aldım bugün yarında ondan da vericem. Senin eşin eczacıydı di mi, biogaiga için ne düşünüyo acaba? Doktor kullanabilirsin dedi ama nedense pek emin olamadım???

Bana hastanedeyken cok yedigi icin kokuyor denmisti.asit li oluyormus hazimsizlik oldugunda.bide karni gurulduyor
Sayın bilirkişim :) benim bebişin kakası bazen turuncu oluyor o nedenki? Yediğim bişeyden mi, vitaminden mi, bilemedim???

Bu arada hergün giripde buraya yazabilenleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. Benim cadaloz yüzünden bazen su bile içemiyorum o derece perişanım. Şu an uykumdan çalıpda girdim. alışmışım 9 ay burayı okumaya,meraklanıyorum ne alemdesiniz

Oglani bilmiyom ki.crvremdeki buyukler hep kiz:)

Herkes çok iyi çocuk bakar diyordu doğruymuş :) kv diyordu ağlayan bebek gördü mü artık otomatiğe bağlamış "ağlama bebeğim ağlama" diyip pışpışlıyormuş. Yapabiliyorsa da ekmek çiğneyip şekere batırıp tülbente sarıp veriyormuş bebeğin ağzına (emzik niyetine yaparlarmış eskiden)

Degil ama bazen kaka yapamadigi gun oluyo mesela bugun daha hic yapmadi elimde bulunsun cok sancilanirsa vericem onun oyle aglamasina dayanamiyorum cunku

Benim kız da 2-3 günde bir yapıyor kakasını. Dr a sordum devit yapabilir. 2-3 günde bir ama yapıyor sonuçta içinde kalmıyor sorun değil dedi.
bu arada mama vermiyorum.
çok yapamazsa 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. gaz kıvranmasına da muskat

Sayın bilirkişim :) benim bebişin susı bazen turuncu oluyor o nedenki? Yediğim bişeyden mi, vitaminden mi, bilemedim???
Bilmemki valla.sari turuncu yakin renk zaten :).bizdede oluyor galiba ben yesile takdigim icin kafayi sari turuncu ayirt etmiuorumbence hepsi syni kapiya cikiyor.dr ne der bilmiyorum ama :)

İnternetten kolik sesleri açsaNa çok işe yarıyor
BenimBenimki kolik olmadığı halde onla anne karnındaki sesle uyuyor
Ben bile uyuyorum onla.anne karnını mı hatırlıyorum yoksa uykum mu çok var bilemedim.

Ay evet yengem anlattı hem bebeklere çok üzüldüm hem de midem bulandı.
Tülbente lokumu sarıyorlarmış bebeğin ağzına veriyorlarmış. Bebek cok cok emıyor emzık nıyetine.
Yavrum nasıl baymıştır içleri. Canan karatay duymasın.

İğrenç

Muskata Dr ne dedi?

Temizliğe gelen kadın emziği Bala Batır ver dedi. Şeker dese hadi neyse de bal yaa.

Koliktir o zaman, zinco, sabsimplex, nurse harveys, om-x bunlardan birini kullanabilirsin bize om-x iyi geldi

Gunaydınnn,

Bebe 5te bi kalktı cin gibi :/ ışık oyunları falan oynadık pek neşeliydi.. Sonra neşesi gitti ağlamaya başladı. Süpürge sesini açtım. Evden kovacaklar bizi sonunda

Ya bizim tartıda ben de onu yapıyom ama eşim diyoki o tartı zaten en sşağı 1 kilofarklı gösteriyo :/ neyse 2 ay kontrolüne az kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…