2015 Şubat Anneleri

İki dk mutfağa gittim eşim salatanın suyun emziği batırmış.
Z.yağı,limon,narekşisi.
Neyseki sirke yok. Çok sevdi diyor.
Bu erkeklerin bebeklere yedirme içirme merakını anlamadım
Aç kalıyor zannediyorlar
Yüz kez dedim anne sütünde her ihtitacı var diye.
Temizliğe gelen kadın emziği Bala Batır ver dedi. Şeker dese hadi neyse de bal yaa.

Ya bizim tartıda ben de onu yapıyom ama eşim diyoki o tartı zaten en sşağı 1 kilofarklı gösteriyo :/ neyse 2 ay kontrolüne az kaldı...
Alakasi yok.. Ben ne tarttiysam evde dijital tartida ASMde de o ccikti
ahmet tuna yada sarimsakli yoğurt verdi annem babam ve Esim

Alakasi yok.. Ben ne tarttiysam evde dijital tartida ASMde de o ccikti
ahmet tuna yada sarimsakli yoğurt verdi annem babam ve Esim
En azından faydalı şeyler vermişler.
Ablamın eşi kola vermiş.tepkisini ölçsün diye.

Bebeklerimizi herkesten sakınmamız lazım eşlerimizden bile. Hiç yardım etmiyorsun dedim mama yaptım ya diyor

Cidden yazık yavrulara şimdinin büyüklerine
Son cümlene

zeytinyağını kaka yapsın diye limonu da hıçkırığı kessin diye veriyorum zaten. Nar ekşisine yorumum yok

AKşam kfc den tavuk istedik çiğnemekte zorlandım sonra da dişim ağrıdı. Birkaç gün çiğnenmeden yenen şeyler yemeliyim. Patates puresi düşündüm ama biri patates gaz yapıyor demişti. Sabah kahvaltım sütte ezilmiş Bisküvi. Önerisi olan var mı?

Temizliğe gelen kadın emziği Bala Batır ver dedi. Şeker dese hadi neyse de bal yaa.

Onu ben kardeşime yapmıştım emziği alsın diye 5 aylık falandı jiçbir emziği aldıramamıştık bala batırınca alıyordu bal tadı bitince atıyordu ağzından. 1 kereliğine evdeki tüm emzikleri denemiştim ama yok Ne akla hizmet yaptığımı da bilmiyorum çocukluk işte. Muhtemelen biti anneme söylerken duymuşundur
bir işe yaramıyor yani.

Bal kompleks bir yiyecek yok kalsın al

Geçmiş olsun canım
Yayla çorbası hem pirinç var tok tutar.
Kabak yemeği kabaklar yumuşuyor çiğnemeni etkilemez Hatta kücük doğrarsan çiğnemene gerek kalmaz

Bana hastanedeyken cok yedigi icin kokuyor denmisti.asit li oluyormus hazimsizlik oldugunda.bide karni gurulduyor
Demek benim kizim bir pisbogaz. Zaten kasik kadar midenin neresine gidiyo o kadar sut anlamiyorum tabii karni agirir. Bu bebekler doydugunu anlamiyo galiba.

İnternetten kolik sesleri açsaNa çok işe yarıyor
BenimBenimki kolik olmadığı halde onla anne karnındaki sesle uyuyor
Ben bile uyuyorum onla.anne karnını mı hatırlıyorum yoksa uykum mu çok var bilemedim.
Bi de onu deneyeyim bakalim. Klasik muzik denedik de bi ise yaramadi. Bu arada bence biz angaranin baglari dinlesek bile uyuruz.

Koliktir o zaman, zinco, sabsimplex, nurse harveys, om-x bunlardan birini kullanabilirsin bize om-x iyi geldi
elimdr sabsimplex var bi deniycem bakalim insallah ise yarar :/

Benim annem de muskatı önerdi hatta kullandık da ama sonra Dr kanıtlanmış bir sonuç yok diyince bıraktım. Acı elma yağı önerdi.

Canım saatli emzzir. İki saatin altında emzirme yoksa onlara sürekli versen sürekli emzik niyetine çekerler.
Benim kızım çok memeye yapışık değil ama her ağladığından versem emer.
Açlık ağlaması diğerlerinden değişik ben anlıyorum artık.
Bazen düzeni şaşıyor bir saatte tekrar emiyor ve saatlerce onun gazını sıkıntısını çekiyor
çekiyor

Saatler mi alınmış gece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…