2015 Şubat Anneleri

Bu kadar far ettigini bilmiyordum bu hafta ben de sagmayi denicem

Kizlar havalar isininca oglumu odasina geciricem malum cam kapi acik olacak surekli sicakta odalarda durulmuyo bizde balkonda yasariz oglumun odasindan sesini duymam diye korkuyorum acaba bebek telsizi alsam mi kullananlar memnun mu?
Ben kullaniyorum ilk gunden beri kendi odasinda uyuyor benim ki..bebek odasindan salonda calan tlf duyamayinca almaya karar vermistik bizde..cok memnunum,alicinin hassasiyetini ayarlayabiliyorsun,aglayinca veya sadece donunce bile duyabiliyorsun..bizimki Wewell..

Bence kendi kafana gore mama verme derim..benim oglum bir ayda hastane cikisi sonrasi 750gr gibi aldi..drumuz az filan demedi bize,anne sutune devam dedi:) sagligi,gelisimi de yerinde.senin bebegin maasallah on gorulen kiloyu almis zaten.bosu bosuna mama ile ugrasma ..

Biraz sıkıntı çekersin ama memene alıştır bence.sadece sapmayla sütün bir süre sonra gider.

Gecmis olsun,en kisa zamanda iyilesir bebegin insallah.kesintisiz uyumasi icin cok erken diye biliyorum.benim bebek aciktikca,2-2,5 saatte bir kalkiyor gece emmeye ama uykusunu acmiyorum.sabah 4 ten sonra saatte bir kalkiyor kac gundur de..yaninda oldugunu gormek,guvende hissetmek istiyordur sadece pis pis istiyorsa.benim oglan acikarak uyaninca aglamiyor once,ih-ih-ih diye bilgi veriyor,ben de aglamasina musade etmeden emziriyorum ve uykusu acilmamis oluyor ...

Teşekkür ederim cevabın için. Biraz sabırsızım sanırım :) benim bebeğim de acıkınca ıh ıh diyor aynen. Ama ben çok sık emzirmemeye çalışıyorum. Hatta bugüntemk meme emziricem. Ön süt son süt ne varsa alsın bakalım :)

yemesem verir miyim bilmem. Diyetsiz hic veremem hele sporsuz
Kisiye gore degismekle birlikte girtlagi tutmadan kilo verilmeyecegini dusunuyorum..evvelki sene hergun kardiyo pilates yaptim,yemeyi birakmadigim icin kilo veremedim..simdi dr 3ay bitene kadar spor yapma dedi.cok kilo almadim,ustelik 12gunde eski kiloma da dondum ama acayip bi gobegim var, 4-5 aylik gibi bisey sarmadim diye mi duzelmedi anlamadim.canim cok sikkin bu konuya.simdi de cok yiyorum,abur cubur vs.offf of

Rica ederim canim.benim ki cok kisa sure emiyor,yeterince doymuyor sanirim sik emmek istiyor diye dusunuyorum.ben de arasini acmaya calisiyorum bu aralar.2saatte bir vermeye calisiyorum..bi yerde de "istedigi kadar emsin ama 2 saat sadece bir memeyi verin" diyordu, bu ilk sut,son sut hepsini emsin diye...
Uyku ile ilgili su siteyi oneriyorum uykusuzanneler.com

Bebişin memeden kendi mi ayrılıyor canım yoksa sen mi çıkarıyorsun?

Kendim cekiyorum cnm kiyamiyorum ama biraksam saatlerce orda takılabilir :)
5 10 dk güzel emip sonra oyuncak yapiyor arada bir süt çekip agzini tatlandiriyor.bildiğin keyif yapiyor yani.daha doğduğu andan beri boyle.doğum haneden ciktim kanama odasında 2 saat bekletiyorlar herkes yatiyodu ben bebisimi emziriyodum.Dr yalanci meme yerine koymuş diyor hakikaten öyle emzik almiyor agzina asla.emme isi bitince göğsümde oyalanmak istiyor.senin yazdiklarini okudum bence seninkide öyle.

Benimki de aynı durumda burnu tikali zorlanıyor hapsuruyo arada öksürüyo burnuna serum fizyolojik damlatiyodum rahatlatıyo

Ateşi de var mi benimki bir gün boyunca yandı durdu en sonunda suya soktuk öyle rahatladı çok şükür.geçmiş olsun.

Kızlar oldukça sıcak bir evim var.Özellikle termometre koydum kombi kapalıyken bile 25-26dan aşağı düşmüyor.Bebeğe bu yüzden tek kat giydiriyorum.Çok kalın olmayan bi battaniye ile yatıyorum.Takdir edersiniz ki büyüklere göre çocuk 'üşüyor'.Malum bebeklerin ayakları da çok sıcak olmaz ama anlatamıyorum.Sonuçta tecrübesiz olan benim.Onlar kaç çocuk yetiştirmişler(!)Sürekli çekişme gibi bi şey oluştu babannemiz yatırıyorsa mutlaka iki battaniye ile yatıyor çift kat giyiniyor. Bu tutarsızlık çocukta sorun olacak diye endişeleniyorum.Sorun bende mi onda mı bilmiyorum..Ufak ufak üzerine açmak dışında çözemiyorum da..Doğrusu gerçekten hangisi dersiniz?

Tabi biberonda hizli geliyor çok caba sarfetmiyorlar.memeyi istemiyorlar.

Tek umidim gecedeydi dune kadar gece emiyordu az önce arandi verdm ağzına bile sürmeden geri uyudu zaten memeler bomboş gibi diyecek hicbirseym yok cok canim yanıyor benm icin anlami çok öte bir seydi ve onu kaybediyorum
Canım senin için dua ediyorum.Rabbim şifa versin inşallah

Benim kız biliyorsunuz kilolu doğdu şimdide o kadar zayıf değil
Eşim biraz önce kendi tartıldı sonra bebekle tartıldı bir ayda 400 gr almış görünüyor acaba yanlış mı tarttık

Bence de bi yanlışlık olmuştur bi daha sen tartilsaydin bebekle?

Bende isbasi yaziyor 20 mayis diye. ama 37 hafta raporu mu sendeki. Ben sonrasinda dogum raporu da istedim orda yaziyor.Hastanede kadin dogum raporlama bolumunde fatma hnm vardi o ilgileniyor bu konuyla. Onu ara istersen santralden baglatip.
32 de aldım doğumda da yazı şeklinde olan doğum raporu var.

Daha çok özleyeceksin canım ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…