2015 Şubat Anneleri

Bu kadar stresle nasıl olacak o. İnşallah spor iyi beslenme ile yaparsın sen

Evet canım aynı bizim de. Ben kendim çekince ben de kıyamıyorum. Bir de bebişlerin haz duygusu için önemliymiş kendilerinin bırakması. Böyle de bir saat sürüyor. Dr da Çek diyebilir bana daha sormadım gidince sorayım bakalım.

Bişey sorucam ben tahin helvasını Fıstıklı yiyordum acayip gaz yapmıştı. Fıstıklı baklava yedim o da gaz yaptı. Acaba Antep Fıstığı mı gaz yapıyor?

Sağol canım. Çay dedinde ben de bebekle dışarı çıkmak istiyorum.Ablam 3 gündür gelmiyor 2 günde h.sonu hiç dışarı çıkmadım 5 gün oldu. Terlemekten başım ağrıyor sürekli.
Eskiden de çok terlerdim ama bu başka kilo ve adet olmamak da eklendi.
Keşke yakında biri olsa da gitsem. Ablamlar hasta,yengem izmire gitt, arkadaş yok.
Ben çocukken neden mahalleden arkadaş edinmemişim diyorum.çünkü çocukken oturduğum yerde oturuyorum ve çoğu kişiyle aynı okullarda okuduk.

Isilik olmadığı sürece bence sıcaktan zarar gelmez. Başını örtme yeter. Başı serin kalmalıymış.

O arkadaş olayını ben de çok düşünürüm. Kimse yok bende de. Hava yirmi derecenin üstündeyse Emek Hanımı koyup azıcık dolaşsan bile iyi gelebilir. Burada Güneşli gibi gözüküyor ama hala soğuk hava. Adet olamama dolayısıyla menepozlu gibi olma yüzünden terliyoruz. Ben de sonunda haftalık banyomu yaptım. Eşimin Arkadaşı kamera almış bebişin odasına koyduk telefondan takip edebiliyorum. Duşa girdim iki dakikada bir baktım çok iyi bişey. Bundan sonra daha sık banyo yaparım artık inşallah.

Dereceyi göster ve doktorun uyardığını söyle.Hoş onlara bırak doktoru bütün dünya söylese anlamazlar.
Bizde eşimle öyleyiz benim ter sırtımdan çıkıyor o boğazlı kazak giyiyor ama her gelen eviniz dehşet sıcak diyor.

Çok iyi olmuş kamera. Bende oturduğum odadan uyusa bile yüz kez gidip bakıyorum.sesi geliyor aslında ama rahat edemiyorum
Markası ne.

Bu arada benim acilen kuaföre gitmem gerek her banyoya girişimde saçımı üç beş cm kesiyorum. Bugün yamuk kestim sanki

Isilik olmadığı sürece bence sıcaktan zarar gelmez. Başını örtme yeter. Başı serin kalmalıymış.
Bir kez isilik geçirdik zaten..Doktor ya iyi durulanmayan çamaşır ya da sıcaktır dedi.Sonrasında bahsettiğim gibi yatırdım birkaç gün geçti..Şimdi yeniden isilikler oluşmaya başladı ama itibar eden yok..

Gerçekten anlatamıyorum..Hıçkırsa bile üşüdüğünden onlara göre..Kırmak da istemiyorum ama aç-kapadan yoruldum..Gene de idare ederim ama tek derdim çocuk bu tutarsızlıktan nasıl etkilenir mi?..

Resmi var mi canim bi bakiyim

canım yattığı oda 24 derece olsa yeterli , fazla sıcak iyi değil kesinlikle.
sen yarım kollu ile üşümüyor isen oda tek kat ile üşümez dinleme kimseyi

Bebişlerin saçının dökülüp yenisinin gelmesi ne kadar sürüyor?

o değişik bir durum biraz ,
bizim çok aşırı dökülmedi kel olmadık mesela hiç seyreldi 4*5 ay falan sürüyor
bazılarının yatmaktan arkası açılır falan bizde olmadı öyle olan daha kısa sürede geri geliyor

Sıcak olsa ne olur ki? Tam da mevsim Dönüşü şimdi açılıp saçılmasa daha iyi değil mi?

çok aşırı sıcak bebeğin vucudunda kırmızı kırmızı noktalar ile döküntü yapar ,
genelde önerilen 24 derece ondan öyle dedim yıkarken daha sıcak olmalı ama mutlaka ,

ben hep çift kat giydirdim evi serin tuttum.

Kızın omuzunda kıl kalması garip daa
Omuzu kıllı kız mı olurmuş
benim kızım da kıllı yanakları alnı en çok omuzu ve poposunun üstü onlar dökülmüyor mu ??? gerçi gelen takıları epilasyon parası olarak biriktiriyorum ben çektim kuzum çekmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…