Bu kadar stresle nasıl olacak o. İnşallah spor iyi beslenme ile yaparsın senAnnane baksa ben de çalışırım da bakabilecek durumda değil. Selin Büyüyüp çocuk sahibi olmak istediğinde ben de yaşlı olursam zor olucak kızıma. O yüzden Ajda Pekkan gibi olmaya karar verdim. Hem fiziken hem de ruhen yaşlanmıycam.
Evet canım aynı bizim de. Ben kendim çekince ben de kıyamıyorum. Bir de bebişlerin haz duygusu için önemliymiş kendilerinin bırakması. Böyle de bir saat sürüyor. Dr da Çek diyebilir bana daha sormadım gidince sorayım bakalım.Kendim cekiyorum cnm kiyamiyorum ama biraksam saatlerce orda takılabilir :)
5 10 dk güzel emip sonra oyuncak yapiyor arada bir süt çekip agzini tatlandiriyor.bildiğin keyif yapiyor yani.daha doğduğu andan beri boyle.doğum haneden ciktim kanama odasında 2 saat bekletiyorlar herkes yatiyodu ben bebisimi emziriyodum.Dr yalanci meme yerine koymuş diyor hakikaten öyle emzik almiyor agzina asla.emme isi bitince göğsümde oyalanmak istiyor.senin yazdiklarini okudum bence seninkide öyle.
Yapıcam stresimi de Yenicem ama dişimi sıkarak değil tabiiBu kadar stresle nasıl olacak o. İnşallah spor iyi beslenme ile yaparsın sen
Bebişlerin saçının dökülüp yenisinin gelmesi ne kadar sürüyor?size bakınca kendi eski günlerim aklıma geliyor geçen sende bende sizin gibiydim :)
Canım geçmiş olsunAteşi de var mi benimki bir gün boyunca yandı durdu en sonunda suya soktuk öyle rahatladı çok şükür.geçmiş olsun.
Sağol canım. Çay dedinde ben de bebekle dışarı çıkmak istiyorum.Ablam 3 gündür gelmiyor 2 günde h.sonu hiç dışarı çıkmadım 5 gün oldu. Terlemekten başım ağrıyor sürekli.Yemek yiyeceğim zaman bebişi Ayağımda sallıyorum yemeği yiyebiliyorum o zaman. Sen de sıcak çayını içebilirsin. Çay dedim de sabah bir güzel çay demeledim eşimin toplantısı varmış gidicek. Çay kaldı öyle. Ben de içmiyorum. Yakın olsaydık sana getirirdim.
Isilik olmadığı sürece bence sıcaktan zarar gelmez. Başını örtme yeter. Başı serin kalmalıymış.Kızlar oldukça sıcak bir evim var.Özellikle termometre koydum kombi kapalıyken bile 25-26dan aşağı düşmüyor.Bebeğe bu yüzden tek kat giydiriyorum.Çok kalın olmayan bi battaniye ile yatıyorum.Takdir edersiniz ki büyüklere göre çocuk 'üşüyor'.Malum bebeklerin ayakları da çok sıcak olmaz ama anlatamıyorum.Sonuçta tecrübesiz olan benim.Onlar kaç çocuk yetiştirmişler(!)Sürekli çekişme gibi bi şey oluştu babannemiz yatırıyorsa mutlaka iki battaniye ile yatıyor çift kat giyiniyor. Bu tutarsızlık çocukta sorun olacak diye endişeleniyorum.Sorun bende mi onda mı bilmiyorum..Ufak ufak üzerine açmak dışında çözemiyorum da..Doğrusu gerçekten hangisi dersiniz?
O arkadaş olayını ben de çok düşünürüm. Kimse yok bende de. Hava yirmi derecenin üstündeyse Emek Hanımı koyup azıcık dolaşsan bile iyi gelebilir. Burada Güneşli gibi gözüküyor ama hala soğuk hava. Adet olamama dolayısıyla menepozlu gibi olma yüzünden terliyoruz. Ben de sonunda haftalık banyomu yaptım. Eşimin Arkadaşı kamera almış bebişin odasına koyduk telefondan takip edebiliyorum. Duşa girdim iki dakikada bir baktım çok iyi bişey. Bundan sonra daha sık banyo yaparım artık inşallah.Sağol canım. Çay dedinde ben de bebekle dışarı çıkmak istiyorum.Ablam 3 gündür gelmiyor 2 günde h.sonu hiç dışarı çıkmadım 5 gün oldu. Terlemekten başım ağrıyor sürekli.
Eskiden de çok terlerdim ama bu başka kilo ve adet olmamak da eklendi.
Keşke yakında biri olsa da gitsem. Ablamlar hasta,yengem izmire gitt, arkadaş yok.
Ben çocukken neden mahalleden arkadaş edinmemişim diyorum.çünkü çocukken oturduğum yerde oturuyorum ve çoğu kişiyle aynı okullarda okuduk.
Dereceyi göster ve doktorun uyardığını söyle.Hoş onlara bırak doktoru bütün dünya söylese anlamazlar.Kızlar oldukça sıcak bir evim var.Özellikle termometre koydum kombi kapalıyken bile 25-26dan aşağı düşmüyor.Bebeğe bu yüzden tek kat giydiriyorum.Çok kalın olmayan bi battaniye ile yatıyorum.Takdir edersiniz ki büyüklere göre çocuk 'üşüyor'.Malum bebeklerin ayakları da çok sıcak olmaz ama anlatamıyorum.Sonuçta tecrübesiz olan benim.Onlar kaç çocuk yetiştirmişler(!)Sürekli çekişme gibi bi şey oluştu babannemiz yatırıyorsa mutlaka iki battaniye ile yatıyor çift kat giyiniyor. Bu tutarsızlık çocukta sorun olacak diye endişeleniyorum.Sorun bende mi onda mı bilmiyorum..Ufak ufak üzerine açmak dışında çözemiyorum da..Doğrusu gerçekten hangisi dersiniz?
Çok iyi olmuş kamera. Bende oturduğum odadan uyusa bile yüz kez gidip bakıyorum.sesi geliyor aslında ama rahat edemiyorumO arkadaş olayını ben de çok düşünürüm. Kimse yok bende de. Hava yirmi derecenin üstündeyse Emek Hanımı koyup azıcık dolaşsan bile iyi gelebilir. Burada Güneşli gibi gözüküyor ama hala soğuk hava. Adet olamama dolayısıyla menepozlu gibi olma yüzünden terliyoruz. Ben de sonunda haftalık banyomu yaptım. Eşimin Arkadaşı kamera almış bebişin odasına koyduk telefondan takip edebiliyorum. Duşa girdim iki dakikada bir baktım çok iyi bişey. Bundan sonra daha sık banyo yaparım artık inşallah.
Bir kez isilik geçirdik zaten..Doktor ya iyi durulanmayan çamaşır ya da sıcaktır dedi.Sonrasında bahsettiğim gibi yatırdım birkaç gün geçti..Şimdi yeniden isilikler oluşmaya başladı ama itibar eden yok..Isilik olmadığı sürece bence sıcaktan zarar gelmez. Başını örtme yeter. Başı serin kalmalıymış.
Gerçekten anlatamıyorum..Hıçkırsa bile üşüdüğünden onlara göre..Kırmak da istemiyorum ama aç-kapadan yoruldum..Gene de idare ederim ama tek derdim çocuk bu tutarsızlıktan nasıl etkilenir mi?..Dereceyi göster ve doktorun uyardığını söyle.Hoş onlara bırak doktoru bütün dünya söylese anlamazlar.
Bizde eşimle öyleyiz benim ter sırtımdan çıkıyor o boğazlı kazak giyiyor ama her gelen eviniz dehşet sıcak diyor.
Resmi var mi canim bi bakiyimBen kullaniyorum ilk gunden beri kendi odasinda uyuyor benim ki..bebek odasindan salonda calan tlf duyamayinca almaya karar vermistik bizde..cok memnunum,alicinin hassasiyetini ayarlayabiliyorsun,aglayinca veya sadece donunce bile duyabiliyorsun..bizimki Wewell..
Kızlar oldukça sıcak bir evim var.Özellikle termometre koydum kombi kapalıyken bile 25-26dan aşağı düşmüyor.Bebeğe bu yüzden tek kat giydiriyorum.Çok kalın olmayan bi battaniye ile yatıyorum.Takdir edersiniz ki büyüklere göre çocuk 'üşüyor'.Malum bebeklerin ayakları da çok sıcak olmaz ama anlatamıyorum.Sonuçta tecrübesiz olan benim.Onlar kaç çocuk yetiştirmişler(!)Sürekli çekişme gibi bi şey oluştu babannemiz yatırıyorsa mutlaka iki battaniye ile yatıyor çift kat giyiniyor. Bu tutarsızlık çocukta sorun olacak diye endişeleniyorum.Sorun bende mi onda mı bilmiyorum..Ufak ufak üzerine açmak dışında çözemiyorum da..Doğrusu gerçekten hangisi dersiniz?
Markası dropcam iPhone la uyumlu. Wi-Fi ile direk bağlanıyor.Çok iyi olmuş kamera. Bende oturduğum odadan uyusa bile yüz kez gidip bakıyorum.sesi geliyor aslında ama rahat edemiyorum
Markası ne.
Bebişlerin saçının dökülüp yenisinin gelmesi ne kadar sürüyor?
Sıcak olsa ne olur ki? Tam da mevsim Dönüşü şimdi açılıp saçılmasa daha iyi değil mi?canım yattığı oda 24 derece olsa yeterli , fazla sıcak iyi değil kesinlikle.
sen yarım kollu ile üşümüyor isen oda tek kat ile üşümez dinleme kimseyi
Sıcak olsa ne olur ki? Tam da mevsim Dönüşü şimdi açılıp saçılmasa daha iyi değil mi?
benim kızım da kıllı yanakları alnı en çok omuzu ve poposunun üstü onlar dökülmüyor mu ??? gerçi gelen takıları epilasyon parası olarak biriktiriyorum ben çektim kuzum çekmesin :)Kızın omuzunda kıl kalması garip daa
Omuzu kıllı kız mı olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?