2015 Şubat Anneleri

Bn gunduz 2 saatten fazla uyumasina izin vernedim gunduz de uyumuyir artik. Gece de gec yatiyor

Sabah uyandır uyumasına izin verme o zaman gece uyur ben gündüz uzun uyumasına izin vermiyorum kaldırıyorum zorla bazen gece uyuyor

Bence bi rutin olustur karninin saatli doyur ve uyku sinyallerini kacirma oglumun uyku saati sasinca butun gece uyumuyo ve agliyo krize giriyoruz ikimizde

Anne sutu, ilik su, ilik cay, masaj hepsini yaptim hicbiri ise yaramadi ama bi dene en son dr damla verdi onunla gecti basi usuyunce sag gozu yine hafif capaklaniyo
Gozyasi kanali tikali oluyir hafif. Ondan oluyordur tek gozse. Gecer buyudukce

Bn gunduz 2 saatten fazla uyumasina izin vernedim gunduz de uyumuyir artik. Gece de gec yatiyor
Uyandırıp tekrar nekadar süre sonra uyutuyorsun canım artık uyku rutini oluşturmak farz oldu zaten iki gün sonra 3.ayımızda bitiyor öğrenmeli diye düşünüyorum birde gece çok geç saat olana kadar uyutsamda mutlaka uyanıyor uyumak için saat gece 3 veya 4 ü bekliyor

Mendille siler gibi yaparken zeytinyağı da sürersen o da Coss yapıyor

Benimkinde bunların hiçbiri işe yaramıyor ve 3-4 günde bir yapıyor yaptığında da o günleri toptan yapıyor banyodan aşağısı paklamıyor bizi
ben de öyleymişim gerçi.

reyhan_aksaka .!.:
Maralim yaa sulu oldugu halde neden ikiniyo bu cocuklar osursa cikacak zaten ama ikinmaktan aglamaktan morariyolar ek gidaya gecince ne yapacaklar acaba
O zmn ayvayi yiyceklrr:).zeytinysgibkolik olurlar artik

Karnını saatli doyuruyorum canım iki saatte bir emiyor o konuda sıkıntımız yok ama işte uyku saatinin bir türlü çözemedim zamanını
Uykusu geldiginde esniyodur mutlaka bende 3 veya 4 saatte bir mama veriyorum biraz oynasiyoruz o tv izliyo yarim saat yada bi saat sonra esnemeye basliyo farketmezsem mikirdanip agliyo gozleri kizariyo hemen uyutuyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…