2015 Şubat Anneleri

Selinimin de öyle. Bşrtürlü ayaklarını ısıtamıyorum. Kulotlu Çorap nasıl bişey? Ben alışverişte öyle bişey almamışım. Patikli altlar var ama soğuk yine de
Ben de kilotlu Çorap giydiriyorum patikli altlardan daha iyi ısıtıyor

Uykusu geldiginde esniyodur mutlaka bende 3 veya 4 saatte bir mama veriyorum biraz oynasiyoruz o tv izliyo yarim saat yada bi saat sonra esnemeye basliyo farketmezsem mikirdanip agliyo gozleri kizariyo hemen uyutuyorun
Çok saol canım değerlendiricem söylediklerinizi

Selinimin de öyle. Bşrtürlü ayaklarını ısıtamıyorum. Kulotlu Çorap nasıl bişey? Ben alışverişte öyle bişey almamışım. Patikli altlar var ama soğuk yine de

O numara normal kilotlu çorap canım
bende almamıştım eltim almış çok iyi geldi gittim kendimde aldım 2 tane daha
en azından bacacıkları üşümüyor
yenidoğan için deyince veriyorlar zaten en küçük beden
patikli altlardan bende giydiriyorum ama bacağını tam sarmadığından sıcak olmuyor külotlu çorabın üstüne patik çorap giydirip o patikli altlardan giydirince ısındı ayakları

15 dk boyunca usumez mi ben usuyecek diye korkumdn hizli hizli yapiyorum.

Canım konuyla ilgili değil ama ben emziğe alıştırdım bebişi sonunda 3. Ayin sonunda Emzik markasi konusundada hic ayırt etmiyor artık gerçi weebabynin silikon olanıyla alıştırdık sonrada chicconun her yeri kauçuk olanını dahada çok sevdi nasıl alıştırdığıma gelince arkadaş emZiğin ucuna yumuşak lokumu sıvadı biraz ve anında aldı çok mutluyum gece çok geç yatma sorunumuz olmasına rağmen onu versin ağZına o şekilde uyudu uykuya dalıncada attı kendisi dene derim canım hala emziği almadıysa tabi

Bana çorap batacakmış gibi geliyor.sadece dışarı çıkınca pantolonun altından giydiriyorum

tam adı Hashimato tiroidiymiş fazla iyot alımından oldu sanırım otoimmün hastalıkmış. Şimdi iyiymiş tuz yiyorum evet.

Gorumcemde de var tuz yemelisin ama özel tuzlar var iyotsuz onlardan yemen lazim.fazla iyot demissin de Nasil alabilirsin ki acaba fazla iyot? Ailede var mi sizin?

Chicconun o emziginden bende de var ama çok çirkin bi emzik yaa

Bu siralar ek olarak mama vermeye başladım. Malum duzgun emnedigi icin bazen yetersiz kalıyor sütüm. Vicdan azabi çekiyorum resmen mama vermek istemiyorum sutum artsin istiyorum yaaaa

Canım bebek emdikce sut olur sağma makinan filan yok mu

Bugun facebookta arkadasimin paylasimini gordum: 2013 yilinda posta gazetesinde calpol'ın astima sebep olduğuna dair bir haber cikmis!

Gundu sabah 10 dan sonra uyudugunda 2 dolduysa uyandirdim dun ve onceki gun. Bugun kendisi uzun uyumadi. Bana zor oldu ama yatak odasina koymadim pusette yanimizda uyuyunca geri uyandi hep. Dun gece daha erken uyudu gibi arada uyandi 1 saat uyanik kaldi ama olsun. Git gide duzelir sanirim.

gözün aydın canım benimki keyfi olursa alıyor ama zorlamıyorum artık

Bana çorap batacakmış gibi geliyor.sadece dışarı çıkınca pantolonun altından giydiriyorum

yumuşacık ama çoraplar
yani batma yoktur heralde olsa çok ağlardı

Aynen canım çok komik ayrıca ama hoşuna gitti biZim kıZın

Bizimki de emince ondan emiyor ama istikrar yok anacim anlık emişleri oluyor ama cabuk atıyor. Abisiyle ablası da almamıştı emzik.beni emzik yerine kullanmışlardı.hadi o zaman güzeldi de simdi hic zamanım yok öyle uzun uzadıya emzik yerine kullanılmaya filan.bu çözüm bulmam lazim ama bilemiyorum emziği almicak sanırım 2 ay 1 haftalık filaniz.

Dr dedi kanserojen madde var değiştirelim diye esime kalsa yok kanserojen falan ama içime kurt Düştü bi kere O yüzden değiştirdik
Kuzenimin oğlu çocuk doktoru aslında ama akrabalık ilişkileri sıfır. Çocuğum olduktan sonra sanki daha insancıl ve canayakın oldum.
Eskiden akrabalık ilişkilerini umursamazdım,uzak dururdum herkesten şimdi değiştim daha çok önemsiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…