- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Bana çorap batacakmış gibi geliyor.sadece dışarı çıkınca pantolonun altından giydiriyorum
O zmn ayvayi yiyceklrr:).zeytinysgibkolik olurlar artik
Bugün alacaktım bende sonra dedim mayısta sıcak olur giyemez.evde iki tane var elbisenin altına giymeye.Kilitli çoraplar sentetik oluyor genelde ben büyük kızıma giydiriyorum ama küçüğüne giydirmiyorum dalar sanki bacağını.zaten havalar da isiniyor çok usurse çorap giydiriyorum senin gibi.
Kaç günlüksünüz canım benim bebişin kilosuda aynı :)mama şişmanlatıyor bu bi gerçek
Bir ara italyadaydım makarna pişirilişini anlatırlarken bolca suya bir avuc tuz at dediler. Ben de bizim İyotlu tuzdan almıştım. Meğer makarna tuzu başkaymış. Her gün makarna yiyordum bir yıl kaldım. Döndükten birkaç ay sonra tsh deperim Yükseldi.Gorumcemde de var tuz yemelisin ama özel tuzlar var iyotsuz onlardan yemen lazim.fazla iyot demissin de Nasil alabilirsin ki acaba fazla iyot? Ailede var mi sizin?
140-150tl dedi hemsire dogru mu. 3.ay yapilcak bize[/QUOTE]Rota dır o belki bizim bugun oldu.
Yan etkisi neymis ben yaptirdimYan etkisi varmis iki ucu b... değnek cok kararsiz kaldim yaaa yaptirsam yan etkisi var yaptirmasam hastaligi var Allah korusun napicam bilemedim...
biraz daha iyi canim dune goreKiz hakan Nasil oldu?
valla canim en masum ilacin bile yan etkisi varBugun facebookta arkadasimin paylasimini gordum: 2013 yilinda posta gazetesinde calpol'ın astima sebep olduğuna dair bir haber cikmis!
YASIN çok gençmis canim ya, insallah o hastalik deildir ..Şort yazmışım sırt olacaktı evet kemik erimesi olabilir dedi iki kere MR a girdim bir ilaçlı bir ilaçsız birde filme benzer birşeye girdim bakalım haftaya belli olur hapşırınca yere düşmek nedir ? Ya ben hapşırınca belimi sırtımı kontrol edemiyordum boşluğa düşüyordu sanki
valla canim en masum ilacin bile yan etkisi var
mesela aferin ve calpol un içerigi ayni ama Tr deki doktorlar ayni reçeteye yaziyor,aile bilmiyor çocuga veriyor , karaciger gidiyor paracetamol zehirlenmesinden vs
bu ilaçlarla olan biten çok sey vardaa hangi birini haber yapacaklar, ee reçete edenler de dr
iyi arastirip soruusturup kullanin ilaçlari bebeklere ..
biraz arastirsan çogu ilaçla ilgili haber çikiyor zararlari hakkinda
Tr yi bilmiyorum da burda ve abd de ilk iki yil boyunca soguk alginligi ilaçlari yaasak bebeklere reçete edimiyor
Bugun facebookta arkadasimin paylasimini gordum: 2013 yilinda posta gazetesinde calpol'ın astima sebep olduğuna dair bir haber cikmis!
geçecek insallah canim bi kaç guneGeçici ama bebisin rahat nefes almasını sağlar gerekli görmese yazmazdi doktorun. Geçmiş olsun canım tekrar bronşit filan zor isler çok şükür çocuklarda Bisey yok ama ben 2-3 yıl önce zatürree geçirmiştir berbat biseydi.
ne guzel mis o dr,sen hep ona gotursene kiziniaynı etken maddeli ilaçların ikisini birden devlet ödemiyor hastaya seçim hakkı veriliyor o istediğini seçiyor
benim doğum yaptığım zaman ikrayla ilgilenen doktor antibiyotik veya herhangi bir ilacı mecbur kalmadıkça verme antibiyotik zaten bebeklere verilmez demişti
ne guzel mis o dr,sen hep ona gotursene kizini
aferin soguk aliginligi ilaci geçiyor galiba ama içinde paracetamol var
calpol zaten paracetamol
Ben yine önemsemiyorum :) yemisim sülalesini, gerci sülalem de benim için ölmüyorKuzenimin oğlu çocuk doktoru aslında ama akrabalık ilişkileri sıfır. Çocuğum olduktan sonra sanki daha insancıl ve canayakın oldum.
Eskiden akrabalık ilişkilerini umursamazdım,uzak dururdum herkesten şimdi değiştim daha çok önemsiyorum.
Dolveni duymadim, ilaç olarak duymadimsadece calpol değilki dolven için de aynı şey geçerli
Bana saate de bak dediler..Bilmiyorum ne kadar önemli..Şimdiden hayırlı olsun..Allah sağlıkla yaşamayı nasip etsn..Sadece suyuna altın koyduk o kadar canım"saati akşam 9 da doluyor ozaman mı yıkayacaktık
İnşallah bakalım e 4 ay arayla iki çocuk doğurursan sonuç bu olurYASIN çok gençmis canim ya, insallah o hastalik deildir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?