2015 Şubat Anneleri

Bana çorap batacakmış gibi geliyor.sadece dışarı çıkınca pantolonun altından giydiriyorum

Kilitli çoraplar sentetik oluyor genelde ben büyük kızıma giydiriyorum ama küçüğüne giydirmiyorum dalar sanki bacağını.zaten havalar da isiniyor çok usurse çorap giydiriyorum senin gibi.

Kilitli çoraplar sentetik oluyor genelde ben büyük kızıma giydiriyorum ama küçüğüne giydirmiyorum dalar sanki bacağını.zaten havalar da isiniyor çok usurse çorap giydiriyorum senin gibi.
Bugün alacaktım bende sonra dedim mayısta sıcak olur giyemez.evde iki tane var elbisenin altına giymeye.
Hediye geldi dün üç kişi aynı şeyi almış.
Değiştirdim çok zevkli oldu.

Gorumcemde de var tuz yemelisin ama özel tuzlar var iyotsuz onlardan yemen lazim.fazla iyot demissin de Nasil alabilirsin ki acaba fazla iyot? Ailede var mi sizin?
Bir ara italyadaydım makarna pişirilişini anlatırlarken bolca suya bir avuc tuz at dediler. Ben de bizim İyotlu tuzdan almıştım. Meğer makarna tuzu başkaymış. Her gün makarna yiyordum bir yıl kaldım. Döndükten birkaç ay sonra tsh deperim Yükseldi.

Kiz hakan Nasil oldu?
biraz daha iyi canim dune gore
suekli uyumak istiyor, iki saatde bir altini açip uyandiriyorum burnunu temizliyorum guzel emiyor sonra geri uyyor
kusmasi da azdi buna sukur
sabah goturdum masaja, yarin ki randveumuzude aldim bakalim yarinki masajci oksurtecebilecekmi
cigerine masaj yaparak oksurtup bosaltmaya çalisiyolar

Bugun facebookta arkadasimin paylasimini gordum: 2013 yilinda posta gazetesinde calpol'ın astima sebep olduğuna dair bir haber cikmis!
valla canim en masum ilacin bile yan etkisi var
mesela aferin ve calpol un içerigi ayni ama Tr deki doktorlar ayni reçeteye yaziyor,aile bilmiyor çocuga veriyor , karaciger gidiyor paracetamol zehirlenmesinden vs

bu ilaçlarla olan biten çok sey vardaa hangi birini haber yapacaklar, ee reçete edenler de dr
iyi arastirip soruusturup kullanin ilaçlari bebeklere ..

biraz arastirsan çogu ilaçla ilgili haber çikiyor zararlari hakkinda
Tr yi bilmiyorum da burda ve abd de ilk iki yil boyunca soguk alginligi ilaçlari yaasak bebeklere reçete edimiyor

YASIN çok gençmis canim ya, insallah o hastalik deildir ..

aynı etken maddeli ilaçların ikisini birden devlet ödemiyor hastaya seçim hakkı veriliyor o istediğini seçiyor

benim doğum yaptığım zaman ikrayla ilgilenen doktor antibiyotik veya herhangi bir ilacı mecbur kalmadıkça verme antibiyotik zaten bebeklere verilmez demişti

geçecek insallah canim bi kaç gune
abisindede dr dan çikmazdim kizim kresden hastalik getirdigi için
bunda erken basladik havalar isinsaydi bi an once : ((

ne guzel mis o dr,sen hep ona gotursene kizini

aferin soguk aliginligi ilaci geçiyor galiba ama içinde paracetamol var
calpol zaten paracetamol

Ben yine önemsemiyorum :) yemisim sülalesini, gerci sülalem de benim için ölmüyor

maral canim gecmis olsun Allah saglik versin bebisine duzelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…