2015 Şubat Anneleri

maral canim gecmis olsun Allah saglik versin bebisine duzelir insallah
saolasin canim insallah duzelicek bugun daha iyi

butun gun uynadirdim durdum çocuk çok uyyor hastalikdan diye
simdide uyumuyor valla kocaman gozlerle bize bakiyorr :)

oksurugu çok az ,iyi olsunda otursun sabaha kadar napayim

emzigi bulamiyorum nerede kaybettim acaba
yarin yenisini alicamama sabaha kadar napicaz bakalim emziksz
kanguruda emziksiz uyya kaliyor yatagina birakinca uyaniyor niye uyaniyor anlamadimkii
burnu olamaz butun gun nasil uyudu burnundaki tiknaiklikdan olsa
birazdan bi banyo yaptiriyim yorulur belki :)

saolasin canim insallah duzelicek bugun daha iyi

butun gun uynadirdim durdum çocuk çok uyyor hastalikdan diye
simdide uyumuyor valla kocaman gozlerle bize bakiyorr :)

oksurugu çok az ,iyi olsunda otursun sabaha kadar napayim
Zor bu annelik isi ya onlar hasta olunca insanin dunyasi karariyor mini cik bedenleriyle ilaca maruz kaliyorlar .insallah tez zamanda iyilesir tamamen

Ben de hamile olduğumda hamilelerin halini anladım..şimdi nerde bi hamile görsem sıra veririm öncelik tanırım..çocuk olunca da değişiyor insan..başka türlü bakıyorum artık hayata

Kanserojen olayina mi cnm bnm eşim de yok diyor ama ztn devit 3 piyasada yok çok zor bulunuyor dr de öyle diyince değiştirelim dedim esime
Bende dr'la konusayim sali gunu bide sen eylule rota asisi yaptirdin mi agizdan verildigi icin kusma olabiliyomus o zamanda asinin etkisi olup olmadigi tahmin edilmiyomus ikinciyi yapmayida kimse goze alamiyomus ikinci dozun zamani bekleniyomus ne diyosun bu konuda

kızlar bişey soracam bebeginin yüzünde minik sivilceli kızarıklığı olan varmı ve dr ne önerdi yada nasıl geçirdiniz ben 3 dr a gösterdim hepsi normal önemli değil deyip geçiştirdi ama 20 günü gecti bi türlü geçmiyor aynı şeyleri yaşayan varsa lütfen yardım etsin

140-150tl dedi hemsire dogru mu. 3.ay yapilcak bize

Yan etkisi neymis ben yaptirdim[/QUOTE]
Barsak dügumlenmesi olabiliyomus canim bu aksam bi hemsireyle konustum yine ishal kusma olacak ama asiyi yaptirdigin icin agir gecirmicek sen bilirsin ama yaptirmayip hasta olursa pisman olabilirsin o zamanda asi yapilma suresi gecmis olur bebekten sana senden esine bulasabilir dedi pis sulardan ve cocugu erken yasta kreae vermeyi dusunuyosan oralardan bulasiyo bence yaptir dedi yaptiricam ama simdiki korkum yaptirdiktan sonra kusma olabiliyomus ve asiyi tekrar yapmayi kimse goze alamiyomus ikinci dozun zamanini bekliyomussun kusma oldugu icinde asi etkisini gosteriyomu kimse bilemiyomus

İsilik dedi sık yıka dedi her gün yıkıyorum zaten nemlendieici sür dedi bir de sürünce hafifliyor etkisi geçince kızarıyor yine. Bir de çok kalin giydirme dedi azaldi baya

Canim ya masajla okusurtup balgam mi bosaltacaklar

Yutmasi yeterli canim. Almis oluyor mkrobu. Etkisi oluyor yani

Selinimin de öyle. Bşrtürlü ayaklarını ısıtamıyorum. Kulotlu Çorap nasıl bişey? Ben alışverişte öyle bişey almamışım. Patikli altlar var ama soğuk yine de
Külotlu Çorap göbeği düşer düşmez giydirdik oksa ısınmıyor hatta ben 2 kat giydirip üzerine Penye patikli alt giydiriyorum

Ben yine önemsemiyorum :) yemisim sülalesini, gerci sülalem de benim için ölmüyor
Öyle.deme insan insana muhtaç olabiliyor herzaman.
Ruh halim gelgit bugün.
Şimdi de aşırı gerginim, fırcalayacak birini arıyorum sanki adet görecekmiş.gibi bir kafa var ama annemde ablamda doğumdan sonra bir yıl adet görmüyormuş.
Vah halime.

Cok gecmıs olsun

Külotlu Çorap göbeği düşer düşmez giydirdik oksa ısınmıyor hatta ben 2 kat giydirip üzerine Penye patikli alt giydiriyorum
Daha neler. Ne yaptın sen yav.kay kat.
Benim iç badi, altına ince bir ayaklı alt,üste de bir penye
Havanın çok çok soğuk olduğu zaman penye yelek giydirdim.ayağınada normal kısa çorap.

Daha neler. Ne yaptın sen yav.kay kat.
Benim iç badi, altına ince bir ayaklı alt,üste de bir penye
Havanın çok çok soğuk olduğu zaman penye yelek giydirdim.ayağınada normal kısa çorap.
Dışarı çıkarken yani evde giydirmiyorum yahu :) evde sadece 1 külotlu çorap duruyor bide kısa Çorap o kadar :) biri gelirse ince Penye giydiryom Yün örgü yelek falan giyemiyo bizimki alerji yapıyo mecbur dışarı çıkarken üşümemesi için öyle yapıyoruz

İsilik dedi sık yıka dedi her gün yıkıyorum zaten nemlendieici sür dedi bir de sürünce hafifliyor etkisi geçince kızarıyor yine. Bir de çok kalin giydirme dedi azaldi baya
canım peki nemlendirici olarak ne kullanıyorsun benim kızında yüzü çok kuru ve pütür pütür ve devamlı kaşimaya çalışıyor doğal zeytinyağı sürüyorum iyimi yapıyorum onuda bilemedim

ben oglumda 15 ay adet gormedim canim :)
sen daha çok beklersin :))

ama annem ben 9 aylikken adet gormus olmali kardesimle aramiz 18 ay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…