2015 Şubat Anneleri

Altını neyle siliyorsun? Belki o yapıyordur

Biz yine pişik olduk. Dr travacort krem vermişti onu sürdüm Prima bez kullandım sonuç yine pişik. Prima bez kuru tutmuyor sanırım. Sen ne yaptın canım pişik için? Bir de hangi bezi kullanıyorsun?
Altini sildikten sonra 2 dk bekliyorum nemi gitsin diye. Ara yerleri de kuruluyorum. Bezini nemli baglayinca kizariyor hemen. Oyle yapiyor olabilir misin

Altini sildikten sonra 2 dk bekliyorum nemi gitsin diye. Ara yerleri de kuruluyorum. Bezini nemli baglayinca kizariyor hemen. Oyle yapiyor olabilir misin
Hep kuruladım pamuklarla ama hiç beklemedim belki biraz beklersem daha iyi olur.

Sen devit mi kullanıyorsun? İçinde anisol var diye başka d vitamini istedim Dr dan ACD multitabs vermiş onda da alkol ve sakkaroz var. Gaz da yapınca devite döndüm tekrar ama içim rahat değil.

Şöyle ki dr a sorduğumda içersindeki anisolun laboratuvar ortamında çok yüksek ısıda hayvanlar üzerine yapılan deneyde zararı var deniyor ama kanıtlanmış bir şey yok ayrıca vitaminin içerisindeki miktarın zarar vermesi mümkün değil dedi.Ben kullanıyorum.

Bebişim başı sürekli sağa dönük yatmak istiyor. Ilk Başlarda beşiğinden göreyim diye ben yatırıyordum şimdi sola yatırınca da sağa çeviriyor. Ne yapıcam ben yaw.

Vücuttan atılıyorsa karaciğerde falan kalmıyorsa tamam da işte bir kere adını çıkardılar ben de açıkcası hiç vermek istemiyorum kendi ellerimle. Amerika'da hiç katkı mardesi olmayan sadece Hindistan cevizi yağı olan d vitamini varmış oraya giden biri olsa da getirtsem diyırum.

Bebişim başı sürekli sağa dönük yatmak istiyor. Ilk Başlarda beşiğinden göreyim diye ben yatırıyordum şimdi sola yatırınca da sağa çeviriyor. Ne yapıcam ben yaw.
basini besigin ayak kismina çevir canim
seni gormek için dÖNÛYOR buyuk ihtimalle

Adi neymis? Bizim bi arkadas gelecek ona getirteyim..

Bizde de aynı durum vardı.Sağlık ocağından da uyardılar,bi sağ bi sol diye..Başta önemsemedim ama dikkat edince kafasının sağı düzleşiyor gibi göründü.Eşimle biraz daha sola çevirmeye başladık.Başta zorlandık açıkçası.Ama uykuya geçtikten sonra kafasını avucumun içine alarak hafifçe çeviriyordum bazen de arkasına yastık koyuyorum.Şimdi alıştı iki yöne de, görüntüsü de eşitlenmiş gibi..Dikkat edin derim..

Bazen yapiyor, ilk baslarda agackakan woody gibi ses cikariyordu, korkuyordum bir sey öi oluyor diye :)
Hahahah çok komik ler yaa ole tatlı oluyor ki resmen göbeği oynuyor bide gözünün üstünde kırmızılik lar oldu nedendir acaba sanki biraz iltihapli gibi sarı kabuk oluşmuş

Biz yine pişik olduk. Dr travacort krem vermişti onu sürdüm Prima bez kullandım sonuç yine pişik. Prima bez kuru tutmuyor sanırım. Sen ne yaptın canım pişik için? Bir de hangi bezi kullanıyorsun?
Ben de onu surdum.azaldı ama geçmedi.bi de domates soslu yumurta yemistim bi anda kıpkırmızı oldu poposu.kontrolde geçmedi deyince bu seferde advantan diye birşey yazdı.ne bulursam suruyorum.bi de yediklerime daha dikkat ediyorum.baharatlı limonlu vs tamamen almiyorum.sut ürünleri de alma dedi ama onu niye dedi anlamadim Dr. yayilan kızarıklık gecti de o makat yeri biraz daha tahrisli orayı iyileştiremiyorum.ama kaka seyrelince baya düzeldi.molfix kullaniyorum.

Canım biz yastık aldık yan yatış yastığı bizimde sağ taraf kafasının düz oldu iyice hep otarafa yatmaktan

Ben de arada domates soslu yumurta yiyorum ondan olabilir belki. Aynı yerdeki pütürlü kızarıklığı ben de geçiremedim. Molfix nasıl yumuşak mı emici mi? Huggies ve Prima denedim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…