Altını neyle siliyorsun? Belki o yapıyordurBir de pişik oldu şimdi. Zeytinyağı sürüyordum durdurmuştum pişiği Dr krem verdi onu sürdüm yine pişik oldu. Prima 2 numara bağlamıştım Prima da yapıyor pişiği. Huggies 2 numara çok iyiydi bitti Huggies 3 numara da kötü yine kıpkırmızı oldu poposu.
Altini sildikten sonra 2 dk bekliyorum nemi gitsin diye. Ara yerleri de kuruluyorum. Bezini nemli baglayinca kizariyor hemen. Oyle yapiyor olabilir misinBiz yine pişik olduk. Dr travacort krem vermişti onu sürdüm Prima bez kullandım sonuç yine pişik. Prima bez kuru tutmuyor sanırım. Sen ne yaptın canım pişik için? Bir de hangi bezi kullanıyorsun?
Önce Unibaby Islak bezle siliyordum sonra alt temizleme pamukları aldım ılık suyla siliyorum. Bazen de yıkıyorum. Başka neyle silinir?Altını neyle siliyorsun? Belki o yapıyordur
Hep kuruladım pamuklarla ama hiç beklemedim belki biraz beklersem daha iyi olur.Altini sildikten sonra 2 dk bekliyorum nemi gitsin diye. Ara yerleri de kuruluyorum. Bezini nemli baglayinca kizariyor hemen. Oyle yapiyor olabilir misin
Sen devit mi kullanıyorsun? İçinde anisol var diye başka d vitamini istedim Dr dan ACD multitabs vermiş onda da alkol ve sakkaroz var. Gaz da yapınca devite döndüm tekrar ama içim rahat değil.
Meryemkuzuyla concon nerde ki
Vücuttan atılıyorsa karaciğerde falan kalmıyorsa tamam da işte bir kere adını çıkardılar ben de açıkcası hiç vermek istemiyorum kendi ellerimle. Amerika'da hiç katkı mardesi olmayan sadece Hindistan cevizi yağı olan d vitamini varmış oraya giden biri olsa da getirtsem diyırum.Şöyle ki dr a sorduğumda içersindeki anisolun laboratuvar ortamında çok yüksek ısıda hayvanlar üzerine yapılan deneyde zararı var deniyor ama kanıtlanmış bir şey yok ayrıca vitaminin içerisindeki miktarın zarar vermesi mümkün değil dedi.Ben kullanıyorum.
basini besigin ayak kismina çevir canimBebişim başı sürekli sağa dönük yatmak istiyor. Ilk Başlarda beşiğinden göreyim diye ben yatırıyordum şimdi sola yatırınca da sağa çeviriyor. Ne yapıcam ben yaw.
Adi neymis? Bizim bi arkadas gelecek ona getirteyim..Vücuttan atılıyorsa karaciğerde falan kalmıyorsa tamam da işte bir kere adını çıkardılar ben de açıkcası hiç vermek istemiyorum kendi ellerimle. Amerika'da hiç katkı mardesi olmayan sadece Hindistan cevizi yağı olan d vitamini varmış oraya giden biri olsa da getirtsem diyırum.
Bizde de aynı durum vardı.Sağlık ocağından da uyardılar,bi sağ bi sol diye..Başta önemsemedim ama dikkat edince kafasının sağı düzleşiyor gibi göründü.Eşimle biraz daha sola çevirmeye başladık.Başta zorlandık açıkçası.Ama uykuya geçtikten sonra kafasını avucumun içine alarak hafifçe çeviriyordum bazen de arkasına yastık koyuyorum.Şimdi alıştı iki yöne de, görüntüsü de eşitlenmiş gibi..Dikkat edin derim..Bebişim başı sürekli sağa dönük yatmak istiyor. Ilk Başlarda beşiğinden göreyim diye ben yatırıyordum şimdi sola yatırınca da sağa çeviriyor. Ne yapıcam ben yaw.
Hahahah çok komik ler yaa ole tatlı oluyor ki resmen göbeği oynuyor bide gözünün üstünde kırmızılik lar oldu nedendir acaba sanki biraz iltihapli gibi sarı kabuk oluşmuşBazen yapiyor, ilk baslarda agackakan woody gibi ses cikariyordu, korkuyordum bir sey öi oluyor diye :)
Ben de onu surdum.azaldı ama geçmedi.bi de domates soslu yumurta yemistim bi anda kıpkırmızı oldu poposu.kontrolde geçmedi deyince bu seferde advantan diye birşey yazdı.ne bulursam suruyorum.bi de yediklerime daha dikkat ediyorum.baharatlı limonlu vs tamamen almiyorum.sut ürünleri de alma dedi ama onu niye dedi anlamadim Dr. yayilan kızarıklık gecti de o makat yeri biraz daha tahrisli orayı iyileştiremiyorum.ama kaka seyrelince baya düzeldi.molfix kullaniyorum.Biz yine pişik olduk. Dr travacort krem vermişti onu sürdüm Prima bez kullandım sonuç yine pişik. Prima bez kuru tutmuyor sanırım. Sen ne yaptın canım pişik için? Bir de hangi bezi kullanıyorsun?
Canım biz yastık aldık yan yatış yastığı bizimde sağ taraf kafasının düz oldu iyice hep otarafa yatmaktanBebişim başı sürekli sağa dönük yatmak istiyor. Ilk Başlarda beşiğinden göreyim diye ben yatırıyordum şimdi sola yatırınca da sağa çeviriyor. Ne yapıcam ben yaw.
1 gün fark var bizde 28 ocak canım maşallah bebişlerimize :)2 ay bitti canm 29 Ocak dgm tarihi
Hepsi ayni heralde bunlarin :)Hahahah çok komik ler yaa ole tatlı oluyor ki resmen göbeği oynuyor bide gözünün üstünde kırmızılik lar oldu nedendir acaba sanki biraz iltihapli gibi sarı kabuk oluşmuş
Korkarim bacim ben bisi olur diye, herif bosar :)Ben veryorum cnm kimseye ver diyemem.kavga edrsiniz benle:)
Bizimkinşn de kirasi bitiyor, kendime alsam mi diye dusnuyorumYok denemedim daha.makinem yok gecen gun kiralayacakdim .cek istedi eczane yanimda deildi ksldi oyle
Ben de alayım bariCanım biz yastık aldık yan yatış yastığı bizimde sağ taraf kafasının düz oldu iyice hep otarafa yatmaktan
Ben de arada domates soslu yumurta yiyorumBen de onu surdum.azaldı ama geçmedi.bi de domates soslu yumurta yemistim bi anda kıpkırmızı oldu poposu.kontrolde geçmedi deyince bu seferde advantan diye birşey yazdı.ne bulursam suruyorum.bi de yediklerime daha dikkat ediyorum.baharatlı limonlu vs tamamen almiyorum.sut ürünleri de alma dedi ama onu niye dedi anlamadim Dr. yayilan kızarıklık gecti de o makat yeri biraz daha tahrisli orayı iyileştiremiyorum.ama kaka seyrelince baya düzeldi.molfix kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?