Canim onemli bir hastalik gecirdim diyodun onla ilgili galiba. Hic korkma bisey cikmayacak insallah. Dogum hatta daha iyi gelmistir benceselam kizlar nabersiniz?
ben su an kizi salliyorum ne kadar sasirdiniz di mi
neyseki uyudu. yarin sabah da doktorumu ariycam randevu versin bana diye. muhtemelen yarin gel der. Begüm ü de alip gisicez gormek istedi doktorum. daha nisanliydim onunla tanistigimda.
aslinda yine gitmicektim gecen sefer gitmemistim. ama bu sefer annemden kurtulmam mumkun olmadi
simdi bana bi daha pet taramasina gir derse napicam ben girememki emziriyorum. emzirmesem bile bi gun cocuklara ve hamilelere yaklasilmiyo rasyasyondan. duramam ben oyle yagecen telefonda konusurken en son ne zaman cektik demisti. insallah demez simdi.
hamilelik bazi hucreleri canlandirabilirmis ondan onlem aliyor ama zaten akciger ve kasık ultrasonu cektirmistim haziranda gayet normaldi. herhalde sadece elle muayene eder ya da en fazla yine onlari cek der. insallah
Canim benim esim 4 yasinda konusmus hic korkmaBirkaç yazı okudum içim rahatladı biraz çoğu erkek çocukta görülüyormuş
Küçük ama herseye aklı kesiyor bakma konuşmadığına inşallah konuşur :)
Kızım çooook huysuz kucağımdan inmiyor oğlum da kıskanıyor cimcime sağolsun kıyameti koparıyor yere koyunca özellikle de uykusu varsa
Bugün çok işim vardı hiç oynayamadım oğlumla kızım işim bitti saat 5.30 şimdi de kız bırakmıyor of offf
Evet bende çok duydum annem diyor şu an üç tane çocuk var köyde 4 yaşında konuştular merak etme diye de anne yüreği işteCanim benim esim 4 yasinda konusmus hic korkma
Bende osteoporoz var bende giriyorum yılda iki kere ilaçlı mr (pet) e ve 24 saat emzirmiyorum sağıp döküyorum inşallah birşeyin yoktur Can'ımyaa cok yanlis yapiyorum demekki benama yemiyor ya en az bi saat suruyor yedirmek oyle olunca. napicamki ben. dedigin her seyi yapiyorum. tukurmeye puskurtmeye basliyo dikkato dagilmazsa. buna bi care bulmamiz lazim
simdi biseyim yok canim 4 yil once bi hastalik gecirmistim simdi kontrol altindayim. pet taramasi da vucutta kanserli hucre var mi diye bakiliyo mr cekilmesi gibi bisey vucuda damardan ilac veriyolar sonra makineye sokuyolar ama cok radyasyon aliyosun.
cok gecmis olsun canim kemikle ilgili bi sey diye biliyorum ama detayini cok bilmiyorun. oyleydi di mi?Bende osteoporoz var bende giriyorum yılda iki kere ilaçlı mr (pet) e ve 24 saat emzirmiyorum sağıp döküyorum inşallah birşeyin yoktur Can'ım
insallah canim sagolasin. korkmuyorum bi sey cikmayacak allahin izniyle gecti gitti.Canim onemli bir hastalik gecirdim diyodun onla ilgili galiba. Hic korkma bisey cikmayacak insallah. Dogum hatta daha iyi gelmistir bence
amin kuzum allah hepimizi evlatlarimiza bagislasin..Yaaaçok geçmiş olsun, ciddi bişi atlatmışsın inşallah bir dha tekrarlamaz Allah seni begüme bağışlasın.. Maşallah sana ne güzel üstesinden gelmişsin
gunaydin canim. aa evet okullar aciliyo di mi. biz birer ev hanimi olarak hic biseyden haberimiz yok tabiGunaydin kizlar:) Cok guzel bir donem olsun hem ogretmen arkadaslarim hem de okullu cocugu olanlar icin:)
Ben de 1 ay daha ev hanimiyim ama cevremde ogretmen cok:)gunaydin canim. aa evet okullar aciliyo di mi. biz birer ev hanimi olarak hic biseyden haberimiz yok tabi
burda da ogretmen var bayagi bizim kizlardan evet. insallah guzel bi donem olur onlar icinBen de 1 ay daha ev hanimiyim ama cevremde ogretmen cok:)
Kayinvalidem bakacak canim. Baslayacagimi dusununce bi tuhaf oluyorum. Ozellikle meme konusu canimi sıkıyo. Senin meslegin neydi canim?burda da ogretmen var bayagi bizim kizlardan evet. insallah guzel bi donem olur onlar icin
sende ise basliycaksin ne guzel. annen mi bakicakti Duru kuzuya? bende memeden kesince baslamayi dusunuyorum. onumuzdeki sonbahar gibi aramalara baslarim artik.
Amin.. Bi hoşuma gidiyor ki böyle birisi eşim sayesinde dediğinde çünkü eş olmak budur tam olarak, sadece iyi Zaman'ında değil kötü Zaman'ında asıl yanında olmak toparlamak.. Tabi rutin kontrollerini es geçme, o gün emzirmezsin gerekirse vardır elbet bir yolu.. Ayaz da süt için değil Begüm gibi meme delisi memeyi açar açmaz seviniyor gülüyor çok konik yaa :)))amin kuzum allah hepimizi evlatlarimiza bagislasin..
cok zor zamanlar gecirdim gecti gitti bu da bi sinavdi. izi bacagimda bayagi kaldi ama onemli olan yuregimde kalmamasi o da ozellikle esim sayesinde hic olmadi :)
bundan sonrakiler rutin kontroller bir sey olmayacak allahin izniyle. sagol tatlim :)
Canım meme konusu hiç canını sıkmasın, sen başlayana kadar 13 aylık olacak, zaten ne emiyorlar ki artık? Çalışmak iyi geliyor bak göreceksin sen de.. Geldiğinde emzirirsin Bi de gece tamam işye zaten yavaş yavaş memeden kesme Zaman'ı geliyor o yüzden güzel bir alıştırma olur.. İki yaşına kadar emmese de olur.. Ben yazın son verecem artık yoksa bana bağlı değil bağımlı olmaya başlayacak çocuk :)))Kayinvalidem bakacak canim. Baslayacagimi dusununce bi tuhaf oluyorum. Ozellikle meme konusu canimi sıkıyo. Senin meslegin neydi canim?
bi 10 15 dk izleyebilir aslında ama bağımlı olmasıda iyi değil benimki tv nin dibine geliyor orda gördükleriyle konusuyor oyuncakla vuruyor bizimde o sıkıntımız var tv ye zarar vermesindenziyade gözlerine zarar verecek çogu zaman kapalı duruyo zaten yada önünü kapatıyorum tv ninYa benim kız çizgi film delisi oldu kapatayım yerlere atıyor kendini açınca da soluğu tv bin dibinde alıyor :)
İğne den memnun olan hiç duymadım canım. Genelde yan etkisi oluyor iştah açılması aşırı hızlı kılı alımı gibi
Spiral için niye bekliyorsun.ıkuncıyı çabkmu düşünüyor sun
yaaaa ben bunun ucunu cok kacirdim napicam ya bi akil verin bana
reklamlara cok bakiyor. tv acikken asla donup bakmiyor ne cizgi film ne baska bir sey ama reklamlari izliyor. kapatiyorum normalde. ama yemek yerken baska carem kalmiyor reklam aciyorum. ozellikle burda duzen kural vs kalmadi reklamla yediriyoruz yeterki yesin diye. napicam
annem kırkından sonra hamile kalmıştı spiral yerinden oynamış :)) onuda taktırdıktan sonra dikkat edeceksin iştesorma her daim ya bir sey kullanicaz ya taktiricaz. zor yahu. spiral yine gercekten en mantiklisi ama cok korkuyorum ondan da nedense.
insan tuhaf olur tabiiki ama buna da alisicaz tatlim napalim. calismak bize iyi gelecek.Kayinvalidem bakacak canim. Baslayacagimi dusununce bi tuhaf oluyorum. Ozellikle meme konusu canimi sıkıyo. Senin meslegin neydi canim?
evet canim onun destegi olmasa zor toparlanirdim. bi de o zaman nisanliydik. evlilik tarihimiz balayimiz vs hepsi belliydi. cok destek oldu ve cabucak toparlanmama en buyuk sebep oldu.Amin.. Bi hoşuma gidiyor ki böyle birisi eşim sayesinde dediğinde çünkü eş olmak budur tam olarak, sadece iyi Zaman'ında değil kötü Zaman'ında asıl yanında olmak toparlamak.. Tabi rutin kontrollerini es geçme, o gün emzirmezsin gerekirse vardır elbet bir yolu.. Ayaz da süt için değil Begüm gibi meme delisi memeyi açar açmaz seviniyor gülüyor çok konik yaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?