2015 Şubat Anneleri

Canim onemli bir hastalik gecirdim diyodun onla ilgili galiba. Hic korkma bisey cikmayacak insallah. Dogum hatta daha iyi gelmistir bence

Canim benim esim 4 yasinda konusmus hic korkma

Bende osteoporoz var bende giriyorum yılda iki kere ilaçlı mr (pet) e ve 24 saat emzirmiyorum sağıp döküyorum inşallah birşeyin yoktur Can'ım

Bende osteoporoz var bende giriyorum yılda iki kere ilaçlı mr (pet) e ve 24 saat emzirmiyorum sağıp döküyorum inşallah birşeyin yoktur Can'ım
cok gecmis olsun canim kemikle ilgili bi sey diye biliyorum ama detayini cok bilmiyorun. oyleydi di mi?
mesele sut degil bizim aslinda mesele mememi cok sevmesi. sanmiyorum pete gir diyecegini de yine bi ihtimal bakalim insallah demez.

Canim onemli bir hastalik gecirdim diyodun onla ilgili galiba. Hic korkma bisey cikmayacak insallah. Dogum hatta daha iyi gelmistir bence
insallah canim sagolasin. korkmuyorum bi sey cikmayacak allahin izniyle gecti gitti.

Yaaa çok geçmiş olsun, ciddi bişi atlatmışsın inşallah bir dha tekrarlamaz Allah seni begüme bağışlasın.. Maşallah sana ne güzel üstesinden gelmişsin
amin kuzum allah hepimizi evlatlarimiza bagislasin..
cok zor zamanlar gecirdim gecti gitti bu da bi sinavdi. izi bacagimda bayagi kaldi ama onemli olan yuregimde kalmamasi o da ozellikle esim sayesinde hic olmadi :)
bundan sonrakiler rutin kontroller bir sey olmayacak allahin izniyle. sagol tatlim :)

Ben de 1 ay daha ev hanimiyim ama cevremde ogretmen cok:)
burda da ogretmen var bayagi bizim kizlardan evet. insallah guzel bi donem olur onlar icin

sende ise basliycaksin ne guzel. annen mi bakicakti Duru kuzuya? bende memeden kesince baslamayi dusunuyorum. onumuzdeki sonbahar gibi aramalara baslarim artik.

Kayinvalidem bakacak canim. Baslayacagimi dusununce bi tuhaf oluyorum. Ozellikle meme konusu canimi sıkıyo. Senin meslegin neydi canim?

Amin.. Bi hoşuma gidiyor ki böyle birisi eşim sayesinde dediğinde çünkü eş olmak budur tam olarak, sadece iyi Zaman'ında değil kötü Zaman'ında asıl yanında olmak toparlamak.. Tabi rutin kontrollerini es geçme, o gün emzirmezsin gerekirse vardır elbet bir yolu.. Ayaz da süt için değil Begüm gibi meme delisi memeyi açar açmaz seviniyor gülüyor çok konik yaa :)))

Kayinvalidem bakacak canim. Baslayacagimi dusununce bi tuhaf oluyorum. Ozellikle meme konusu canimi sıkıyo. Senin meslegin neydi canim?
Canım meme konusu hiç canını sıkmasın, sen başlayana kadar 13 aylık olacak, zaten ne emiyorlar ki artık? Çalışmak iyi geliyor bak göreceksin sen de.. Geldiğinde emzirirsin Bi de gece tamam işye zaten yavaş yavaş memeden kesme Zaman'ı geliyor o yüzden güzel bir alıştırma olur.. İki yaşına kadar emmese de olur.. Ben yazın son verecem artık yoksa bana bağlı değil bağımlı olmaya başlayacak çocuk :)))

Ya benim kız çizgi film delisi oldu kapatayım yerlere atıyor kendini açınca da soluğu tv bin dibinde alıyor :)
bi 10 15 dk izleyebilir aslında ama bağımlı olmasıda iyi değil benimki tv nin dibine geliyor orda gördükleriyle konusuyor oyuncakla vuruyor bizimde o sıkıntımız var tv ye zarar vermesindenziyade gözlerine zarar verecek çogu zaman kapalı duruyo zaten yada önünü kapatıyorum tv nin

evet o yüzden vazgeçtim zaten spiral için ikinciden sonra düşünüyorum zaman veremem ama oğlum 3 yaşına gelsin istiyorum kısmet tabi iki hamilelik arası değilde bi daha dogurmam dediğim zaman spiral en mantıklısı

ilk başta bende tv nin oldugu odada yediriyordum baktım alışack mutfaga taşıdım masası sürekli mutfakta yemek zamanı gidiyoruz masasına oturuyor önüne de oyalanacağı şeyler veriyorum o oynarken bende yediriyorum akşam biz yerken de masasında oturuyor eline bişeyler veriyorum
sabah tv de pedegog bu konuda konuştu da evin yemek düzeni çocuga göre değil çocuk evin düzenine alıştırılmalı diyordu anne baba yemek yerken cocuk ta masada olmalı ki anne babayı yerken görsün hem bu sayede yemek yemenin daha çok farkına varır falan dedi
ipleri çocuların eline verdik mi ucu kaçar valla

sorma her daim ya bir sey kullanicaz ya taktiricaz. zor yahu. spiral yine gercekten en mantiklisi ama cok korkuyorum ondan da nedense.
annem kırkından sonra hamile kalmıştı spiral yerinden oynamış :)) onuda taktırdıktan sonra dikkat edeceksin işte

insan tuhaf olur tabiiki ama buna da alisicaz tatlim napalim. calismak bize iyi gelecek.

ben normalde yazilimciyim da o sektorden kopali cok oldu. ozluk isleri, insan kaynaklari, muhasebe kisacasi mali isler :)

evet canim onun destegi olmasa zor toparlanirdim. bi de o zaman nisanliydik. evlilik tarihimiz balayimiz vs hepsi belliydi. cok destek oldu ve cabucak toparlanmama en buyuk sebep oldu.

gidicem bi saat sonra doktora bakalim ne olacak. dedigin gibi meme sut icin degil artik aynen :)) bazen aciyo iki firt cekiyo donup gidiyo cok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…