2015 Şubat Anneleri

Ikı yaşındamıydı canım
Erkek çocukları dört yaşını bekleyebılıyor konusmak için. Dr a gotrmüştün zaten demi
Sabret ve üzülme artık
Kelime agzından çıkmadan dediğini yapma dıyecem ama küçükk dahaa yazık

bende hiç hap kullanmadım kilo yapar korkusuyla kullanmayıda düşünmüyorum koruyucu iğne olayım dedim yan etkisi çok bi daha dogurunca spiral taktırırım anca kadın olmak zor iş
İğne den memnun olan hiç duymadım canım. Genelde yan etkisi oluyor iştah açılması aşırı hızlı kılı alımı gibi

Spiral için niye bekliyorsun.ıkuncıyı çabkmu düşünüyor sun

Kızlarr Tuna şu an Aslan belgeseli izliyor ve çok heyecanlanıyor kavga ettiklerinde tepki filan veriyor. Sizce izletelim mi?? Bide haberlerde Esat el sallıyordu bi baktım bizimki de ona sallıyor
hahahahahahaha koptum yaaa
yavrum benim kiyamam hahahaha

Esat'a el mı sallıyor süper yaaa çok güldüm

Belgesel veya diğer bazı programı izlemesinde sıkıntı yok tabi abartılmazsa.. Reklam ve müzik klipleri sıkıntılı
yaaaa ben bunun ucunu cok kacirdim napicam ya bi akil verin bana
reklamlara cok bakiyor. tv acikken asla donup bakmiyor ne cizgi film ne baska bir sey ama reklamlari izliyor. kapatiyorum normalde. ama yemek yerken baska carem kalmiyor reklam aciyorum. ozellikle burda duzen kural vs kalmadi reklamla yediriyoruz yeterki yesin diye. napicam

bende hiç hap kullanmadım kilo yapar korkusuyla kullanmayıda düşünmüyorum koruyucu iğne olayım dedim yan etkisi çok bi daha dogurunca spiral taktırırım anca kadın olmak zor iş
sorma her daim ya bir sey kullanicaz ya taktiricaz. zor yahu. spiral yine gercekten en mantiklisi ama cok korkuyorum ondan da nedense.

Esat'a el mı sallıyor süper yaaa çok güldüm

Belgesel veya diğer bazı programı izlemesinde sıkıntı yok tabi abartılmazsa.. Reklam ve müzik klipleri sıkıntılı
Aynen bende çok güldüm tamam arada şzleyebilir o Zaman çünkü baya dikkatini çekiyor hayvanlar

Sen eve döndün sanırım Allah kavuştursun :) hala kar mı var??
Evet döndüm Can'ım sağol. Oooo kar diz boyu, belediye köy içindeki yolları açmış karı duvarın dibine yığmışlar inan tek katlı bi ev boyunda var. Ev iki haftadır soğuk iki kez soba yaktık, şu bahar bi gelseydi artık..

selam kizlar nabersiniz?
ben su an kizi salliyorum ne kadar sasirdiniz di mi

neyseki uyudu. yarin sabah da doktorumu ariycam randevu versin bana diye. muhtemelen yarin gel der. Begüm ü de alip gisicez gormek istedi doktorum. daha nisanliydim onunla tanistigimda.

aslinda yine gitmicektim gecen sefer gitmemistim. ama bu sefer annemden kurtulmam mumkun olmadi

simdi bana bi daha pet taramasina gir derse napicam ben girememki emziriyorum. emzirmesem bile bi gun cocuklara ve hamilelere yaklasilmiyo rasyasyondan. duramam ben oyle ya gecen telefonda konusurken en son ne zaman cektik demisti. insallah demez simdi.

hamilelik bazi hucreleri canlandirabilirmis ondan onlem aliyor ama zaten akciger ve kasık ultrasonu cektirmistim haziranda gayet normaldi. herhalde sadece elle muayene eder ya da en fazla yine onlari cek der. insallah

Valla bende ne yapılır bilmiyorum, yalnız düzen kural kalmadı diye sıkıntı yapma. Bizde Memleketteyken aynı yatakta yattık gezerek yemek yedi. Kalabalıkta bişey yapmaya kalkınca hem çıldırıyor hemde millet laf ediyordu bende saldım gitti :) eve gidince yeniden bi düzen kurarsın

Can'ım ne olduydu ki sana? Geçmişte kötü bi hastalık mı geçirdin?

Canm hiç korkma eski düzene çok çabuk alışıyor.. Şimdi tamamen reklam önünde yedirirsen sıkıntı bence çünkü çocuk ne yediğine anlamıyor doğal olarak doyup doymadığını da sıkıntı o yoksa gelişimsel açıdan sıkıntı olmaz sanırım.. Arada şöyle bir öğün öyle olabilir mecbur kalırsan.. Ben Nasıl yediriyorum bir görsen acırsın halime :)) Bi yemek 45 dk sürüyor, Bi ton oyuncak, kepçe, bozuk para, dağıtabileceği bir leblebi kasesi allahım aklına ne gelirse önüne koyuyorum, danslar ediyorum, şarkılar söylüyorum neler neler :)) bakma gülücük koyduğuma çok zor tutuyorum bazen kendimi hele de ağzına verip sonra tükürürse

Neyin vardı??? Pet taraması ne? Cahilliğime ver :)

Ah yaa sobalı ev zor.. Biz Nasıl alıştıysak sürekli sıcak eve, memlekete gidince ayaz hasta oldu baksana fena halde tabi ben de o kadar kar olduğuna inanamadım vay bee Bi de üstüne tekrar yaparsa abov :)) keşke gelse kışı hiiiiiç sevmem ben bahar veya yaz olacak :)) dışarı atcan kendini, boyna dondurma yicen, güneş hem kemiklerini hem içini ısıtacak.. Aaaaahh aaaahhh :)))

aynen benim de oyle oldu canim ya. napalim saldim bende. eve gidince alman murebbiyelere donerim artik

Can'ım ne olduydu ki sana? Geçmişte kötü bi hastalık mı geçirdin?
evet canim ama atlattim simdi sadece kontrol altindayim onlem yani sadece. tumor vardi bacagimda kotu huylu, buyuk bi ameliyat gecirdim falan filan.

yaa cok yanlis yapiyorum demekki ben ama yemiyor ya en az bi saat suruyor yedirmek oyle olunca. napicamki ben. dedigin her seyi yapiyorum. tukurmeye puskurtmeye basliyo dikkato dagilmazsa. buna bi care bulmamiz lazim

simdi biseyim yok canim 4 yil once bi hastalik gecirmistim simdi kontrol altindayim. pet taramasi da vucutta kanserli hucre var mi diye bakiliyo mr cekilmesi gibi bisey vucuda damardan ilac veriyolar sonra makineye sokuyolar ama cok radyasyon aliyosun.

Birkaç yazı okudum içim rahatladı biraz çoğu erkek çocukta görülüyormuş
Küçük ama herseye aklı kesiyor bakma konuşmadığına inşallah konuşur :)
Kızım çooook huysuz kucağımdan inmiyor oğlum da kıskanıyor cimcime sağolsun kıyameti koparıyor yere koyunca özellikle de uykusu varsa
Bugün çok işim vardı hiç oynayamadım oğlumla kızım işim bitti saat 5.30 şimdi de kız bırakmıyor of offf

Yaaa çok geçmiş olsun, ciddi bişi atlatmışsın inşallah bir dha tekrarlamaz Allah seni begüme bağışlasın.. Maşallah sana ne güzel üstesinden gelmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…