Ikı yaşındamıydı canımKendimi suçlamaya başladım artıkneden bu çocuk konuşmuyor yaaa herşeyi bağırarak göstererek anlatıyor anne de demiyor artık çok üzülüyorum bu benim sınavım ve ben bu sınavdan kalacağım galiba
İğne den memnun olan hiç duymadım canım. Genelde yan etkisi oluyor iştah açılması aşırı hızlı kılı alımı gibibende hiç hap kullanmadım kilo yapar korkusuyla kullanmayıda düşünmüyorum koruyucu iğne olayım dedim yan etkisi çok bi daha dogurunca spiral taktırırım anca kadın olmak zor iş
Hayırlısı olsun inşallahVala yarın olsa doktora gitsem r ahatlicam bi sıkıntı var die çok korkuyorum
hahahahahahaha koptum yaaaKızlarr Tuna şu an Aslan belgeseli izliyor ve çok heyecanlanıyor kavga ettiklerinde tepki filan veriyor. Sizce izletelim mi?? Bide haberlerde Esat el sallıyordu bi baktım bizimki de ona sallıyor
yaaaa ben bunun ucunu cok kacirdim napicam ya bi akil verin banaEsat'a el mı sallıyor süper yaaa çok güldüm
Belgesel veya diğer bazı programı izlemesinde sıkıntı yok tabi abartılmazsa.. Reklam ve müzik klipleri sıkıntılı
insallah en az hatayla guzel cocuklar yetistiririzGeri dönüşü olur da zor bir süreç olur.. Yoksa hata her zaman yapılacak.. Bence kişilik gelişebilen bişi ve değişebilen yeter ki o kişi istesin
orasi da oyle :) ne vakit ne enerji :/Vakit mi var zaten:) Dogal korunma yontemi huysuz bebek:)
sorma her daim ya bir sey kullanicaz ya taktiricaz. zor yahu. spiral yine gercekten en mantiklisi ama cok korkuyorum ondan da nedense.bende hiç hap kullanmadım kilo yapar korkusuyla kullanmayıda düşünmüyorum koruyucu iğne olayım dedim yan etkisi çok bi daha dogurunca spiral taktırırım anca kadın olmak zor iş
Aynen bende çok güldümEsat'a el mı sallıyor süper yaaa çok güldüm
Belgesel veya diğer bazı programı izlemesinde sıkıntı yok tabi abartılmazsa.. Reklam ve müzik klipleri sıkıntılı
Evet döndüm Can'ım sağol. Oooo kar diz boyu, belediye köy içindeki yolları açmış karı duvarın dibine yığmışlar inan tek katlı bi ev boyunda var. Ev iki haftadır soğuk iki kez soba yaktık, şu bahar bi gelseydi artık..Sen eve döndün sanırım Allah kavuştursun :) hala kar mı var??
Valla bende ne yapılır bilmiyorum, yalnız düzen kural kalmadı diye sıkıntı yapma. Bizde Memleketteyken aynı yatakta yattık gezerek yemek yedi. Kalabalıkta bişey yapmaya kalkınca hem çıldırıyor hemde millet laf ediyordu bende saldım gitti :) eve gidince yeniden bi düzen kurarsınyaaaa ben bunun ucunu cok kacirdim napicam ya bi akil verin bana
reklamlara cok bakiyor. tv acikken asla donup bakmiyor ne cizgi film ne baska bir sey ama reklamlari izliyor. kapatiyorum normalde. ama yemek yerken baska carem kalmiyor reklam aciyorum. ozellikle burda duzen kural vs kalmadi reklamla yediriyoruz yeterki yesin diye. napicam
Can'ım ne olduydu ki sana? Geçmişte kötü bi hastalık mı geçirdin?selam kizlar nabersiniz?
ben su an kizi salliyorum ne kadar sasirdiniz di mi
neyseki uyudu. yarin sabah da doktorumu ariycam randevu versin bana diye. muhtemelen yarin gel der. Begüm ü de alip gisicez gormek istedi doktorum. daha nisanliydim onunla tanistigimda.
aslinda yine gitmicektim gecen sefer gitmemistim. ama bu sefer annemden kurtulmam mumkun olmadi
simdi bana bi daha pet taramasina gir derse napicam ben girememki emziriyorum. emzirmesem bile bi gun cocuklara ve hamilelere yaklasilmiyo rasyasyondan. duramam ben oyle yagecen telefonda konusurken en son ne zaman cektik demisti. insallah demez simdi.
hamilelik bazi hucreleri canlandirabilirmis ondan onlem aliyor ama zaten akciger ve kasık ultrasonu cektirmistim haziranda gayet normaldi. herhalde sadece elle muayene eder ya da en fazla yine onlari cek der. insallah
Canm hiç korkma eski düzene çok çabuk alışıyor.. Şimdi tamamen reklam önünde yedirirsen sıkıntı bence çünkü çocuk ne yediğine anlamıyor doğal olarak doyup doymadığını da sıkıntı o yoksa gelişimsel açıdan sıkıntı olmaz sanırım.. Arada şöyle bir öğün öyle olabilir mecbur kalırsan.. Ben Nasıl yediriyorum bir görsen acırsın halime :)) Bi yemek 45 dk sürüyor, Bi ton oyuncak, kepçe, bozuk para, dağıtabileceği bir leblebi kasesi allahım aklına ne gelirse önüne koyuyorum, danslar ediyorum, şarkılar söylüyorum neler neler :)) bakma gülücük koyduğuma çok zor tutuyorum bazen kendimi hele de ağzına verip sonra tükürürseselam kizlar nabersiniz?
ben su an kizi salliyorum ne kadar sasirdiniz di mi
neyseki uyudu. yarin sabah da doktorumu ariycam randevu versin bana diye. muhtemelen yarin gel der. Begüm ü de alip gisicez gormek istedi doktorum. daha nisanliydim onunla tanistigimda.
aslinda yine gitmicektim gecen sefer gitmemistim. ama bu sefer annemden kurtulmam mumkun olmadi
simdi bana bi daha pet taramasina gir derse napicam ben girememki emziriyorum. emzirmesem bile bi gun cocuklara ve hamilelere yaklasilmiyo rasyasyondan. duramam ben oyle yagecen telefonda konusurken en son ne zaman cektik demisti. insallah demez simdi.
hamilelik bazi hucreleri canlandirabilirmis ondan onlem aliyor ama zaten akciger ve kasık ultrasonu cektirmistim haziranda gayet normaldi. herhalde sadece elle muayene eder ya da en fazla yine onlari cek der. insallah
Ah yaa sobalı ev zor.. Biz Nasıl alıştıysak sürekli sıcak eve, memlekete gidince ayaz hasta oldu baksana fena halde tabi ben deEvet döndüm Can'ım sağol. Oooo kar diz boyu, belediye köy içindeki yolları açmış karı duvarın dibine yığmışlar inan tek katlı bi ev boyunda var. Ev iki haftadır soğuk iki kez soba yaktık, şu bahar bi gelseydi artık..
aynen benim de oyle oldu canim ya. napalim saldim bende. eve gidince alman murebbiyelere donerim artikValla bende ne yapılır bilmiyorum, yalnız düzen kural kalmadı diye sıkıntı yapma. Bizde Memleketteyken aynı yatakta yattık gezerek yemek yedi. Kalabalıkta bişey yapmaya kalkınca hem çıldırıyor hemde millet laf ediyordu bende saldım gitti :) eve gidince yeniden bi düzen kurarsın
evet canim ama atlattim simdi sadece kontrol altindayim onlem yani sadece. tumor vardi bacagimda kotu huylu, buyuk bi ameliyat gecirdim falan filan.Can'ım ne olduydu ki sana? Geçmişte kötü bi hastalık mı geçirdin?
yaa cok yanlis yapiyorum demekki benCanm hiç korkma eski düzene çok çabuk alışıyor.. Şimdi tamamen reklam önünde yedirirsen sıkıntı bence çünkü çocuk ne yediğine anlamıyor doğal olarak doyup doymadığını da sıkıntı o yoksa gelişimsel açıdan sıkıntı olmaz sanırım.. Arada şöyle bir öğün öyle olabilir mecbur kalırsan.. Ben Nasıl yediriyorum bir görsen acırsın halime :)) Bi yemek 45 dk sürüyor, Bi ton oyuncak, kepçe, bozuk para, dağıtabileceği bir leblebi kasesi allahım aklına ne gelirse önüne koyuyorum, danslar ediyorum, şarkılar söylüyorum neler neler :)) bakma gülücük koyduğuma çok zor tutuyorum bazen kendimi hele de ağzına verip sonra tükürürse
Neyin vardı??? Pet taraması ne? Cahilliğime ver :)
Birkaç yazı okudum içim rahatladı biraz çoğu erkek çocukta görülüyormuşIkı yaşındamıydı canım
Erkek çocukları dört yaşını bekleyebılıyor konusmak için. Dr a gotrmüştün zaten demi
Sabret ve üzülme artık
Kelime agzından çıkmadan dediğini yapma dıyecem ama küçükk dahaa yazık
Yaaayaa cok yanlis yapiyorum demekki benama yemiyor ya en az bi saat suruyor yedirmek oyle olunca. napicamki ben. dedigin her seyi yapiyorum. tukurmeye puskurtmeye basliyo dikkato dagilmazsa. buna bi care bulmamiz lazim
simdi biseyim yok canim 4 yil once bi hastalik gecirmistim simdi kontrol altindayim. pet taramasi da vucutta kanserli hucre var mi diye bakiliyo mr cekilmesi gibi bisey vucuda damardan ilac veriyolar sonra makineye sokuyolar ama cok radyasyon aliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?