2015 Şubat Anneleri

dediklerinin hepsini evimde yapiyorum canim. mama sandalyesi mutfakta masada sabit duruyor. biz yerken uyaniksa zaten mutlaka yanimizda oluyor ve onune atistiracagi biseyler koyuyorum toksa bile.

bi ara hasta oldu dis cikarsi va derken reklam izletip yedirdim sonra buraya geldik tabii annemde duzen olmuyo ister istemez ipin ucu kacti ama eve doneyim yakaliycam o ipin ucunu.

Haklisin canim yavas yavas alissinlar bagimlilar cunku dedigin gibi. Minik memeciler. Sen de en dogrusunu bilirsin canim cocugunla ilgili. Fazla bagimlilik da iyi degil. Canim alakasiz olacak ama kac dogumluydun? Aklima geldi oyle. Ben 85liyim

Haklisin canim yavas yavas alissinlar bagimlilar cunku dedigin gibi. Minik memeciler. Sen de en dogrusunu bilirsin canim cocugunla ilgili. Fazla bagimlilik da iyi degil. Canim alakasiz olacak ama kac dogumluydun? Aklima geldi oyle. Ben 85liyim

Bende özledim Bahar'ı her yer Çiçek Açar burda dağlar kırlar yemyeşil, köyün ortasında bi dere akıyor şırıl şırıl parlak, hava tertemiz, her yerde kuzular kuşlar. Bahar gelse artık gerçekten. Balkonuma Çiçek ekicem kasalara maydanoz soğan nane ekicem inşallah:))

evet canim ama atlattim simdi sadece kontrol altindayim onlem yani sadece. tumor vardi bacagimda kotu huylu, buyuk bi ameliyat gecirdim falan filan.
Ah Can'ım benim çok çok geçmiş olsun, atlattın ya kontrol filan vız gelir.

Senin işinde çok zor Can'ım ama kızın Nasıl güzel maşallah tostoparlak :)) ama benim favorim abisi masum masum bakıyor oyy

alıştı şükür annemde bize alıştı sanırım. ilk geldiğinde siz birine bakın diyordu şimdi hiç öle bişi demiyor. böle zor olmuyor mu gelip gitmen falan dedim geçen yok ben seviyorum iyi oluyor dedi. bakalım nereye kdr böle gidecek. en azından ıkı yasını gecse zorda da kalsam kreşe fln veririm. sen de dönersin inş hayırlı zamanda.

No ikinci noooooo yok kardeş bende cesaret edemiyorum. Allah olmayanlara isteyenlere versin. Arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.

bizde de yok öle bi cesaret. saolun tşk ederim yavaştan kullanmayı öğreneyim de işe gidip gelcem inş. berat için de oto koltuğu siparişi verdim inş oturur içinde bizim zıpır.

Anladım canım. Buarada Susam da falan süttekinin 3 katı kadar kalsiyum var ben tahin yemeye çalışıyorum her gün. Hem bıdığa da yedir süt falan içmiyor demiştin ya. Güneş için illa sırtı açmak mı gerekliymiş, koldan yüzden alınca etki etmez mi ?

cok gecmis olsun canim kemikle ilgili bi sey diye biliyorum ama detayini cok bilmiyorun. oyleydi di mi?
mesele sut degil bizim aslinda mesele mememi cok sevmesi. sanmiyorum pete gir diyecegini de yine bi ihtimal bakalim insallah demez.
İnşallah Can'ım :) evet kemik erimesi benimki

Bizim abimiz de izlediği için o da alıştı :) çirkinim benim

Senin işinde çok zor Can'ım ama kızın Nasıl güzel maşallah tostoparlak :)) ama benim favorim abisi masum masum bakıyor oyy
Hep öyle fotoğraflarda çok masum çıkıyor insanlar da diyor çocuğa kızıyor mısın da küskün çıkıyor harbi ki ne yere bakan yürek yakan

Bizim abimiz de izlediği için o da alıştı :) çirkinim benim
Fazla TV izlemesine izin verme canim ya da hiç verme.artık konuşsun diyorsan kitap oku soru sor kendin cevapla.nasılsa senin kız da benimki gibi yapışıkmis.iste yaptirmiyodur.otur ikisiyle de oyna sende ama sürekli diyalog olsun oyunda,sorular olsun bekle cvp gelmezse kendin soyle.bu arada kızda erken konuşur bahaneyle..benim oğlanın kelime hazinesi çok genistir küçüklüğünden beri.ben böyle yaptım.ama stres yapma yaş geç değil.onada hissettirme kaygini.sadece biraz daha normalden fazla geveze ol.ama dogal ol.ogretmeye calisma.keyifli olsun.TV tek taraflı iletişim olduğu için zararliymis.çocuğun konuşması için karşılılikli diyalog sartmis.nacizane tavsiyelerim.

Can'ım mecbur kalıyorum açmaya örneğin çamaşır yıkayacağım iki kat aşağı Bodrum'a inmem lazım
Ve oğlum acayip yaramaz onun ilgisini ancak öyle dağılabiliyorum
Namaz kılarken gardırobun altında kalmıştı düşün
Öğretmenlik duygusu içime işlemiş sanki illa öğretme amaçlı güdüyor bir yerde
Oyun çok oynuyoruz konuluyoruz da ama çok geveze miyim hayır
Herşeyin adını biliyor ama herşeyin hadi süt İçel'im dediğimde hüt diyor biberonunu alıp dolaba gidiyor açıp sütü alıyor
Bana veriyor
Sadece bazen konuşuyor annem diye koşup bacağıma sarılıyor böyle bir Zaman konuşuyor sonra bırakıyor :)
İnşallah konuşacak
Yazarken bile modum düşüyor bakalım babaannesine gidiyoruz yarın inşallah orada biraz açılır

insan tuhaf olur tabiiki ama buna da alisicaz tatlim napalim. calismak bize iyi gelecek.

ben normalde yazilimciyim da o sektorden kopali cok oldu. ozluk isleri, insan kaynaklari, muhasebe kisacasi mali isler :)
Kesinlikle iyi gelecek canim calismak eminim:)
Sen de sayisalcisin demek. Insallah gonlune gore bir is bulursun canim

Ellerini yere bastirip ayaga kalkiyor. Bir ayi gecti yuruyeli hala eller havada

Bugün doktor kontrolumuz vardı 10 kg ve 76 cm 26 Şubat doğumlu ben daha kilolu beklerdim demek kısa boylu bana biraz toplu geliyor kızamık kizamikcik ve kabakulak aşısı olduk

Bugün doktor kontrolumuz vardı 10 kg ve 76 cm 26 Şubat doğumlu ben daha kilolu beklerdim demek kısa boylu bana biraz toplu geliyor kızamık kizamikcik ve kabakulak aşısı olduk
Gecmis olsun. Kilosu da iyi masallah boyuna gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…