dediklerinin hepsini evimde yapiyorum canim. mama sandalyesi mutfakta masada sabit duruyor. biz yerken uyaniksa zaten mutlaka yanimizda oluyor ve onune atistiracagi biseyler koyuyorum toksa bile.ilk başta bende tv nin oldugu odada yediriyordum baktım alışack mutfaga taşıdım masası sürekli mutfakta yemek zamanı gidiyoruz masasına oturuyor önüne de oyalanacağı şeyler veriyorum o oynarken bende yediriyorum akşam biz yerken de masasında oturuyor eline bişeyler veriyorum
sabah tv de pedegog bu konuda konuştu da evin yemek düzeni çocuga göre değil çocuk evin düzenine alıştırılmalı diyordu anne baba yemek yerken cocuk ta masada olmalı ki anne babayı yerken görsün hem bu sayede yemek yemenin daha çok farkına varır falan dedi
ipleri çocuların eline verdik mi ucu kaçar valla
Haklisin canim yavas yavas alissinlar bagimlilar cunku dedigin gibi. Minik memeciler. Sen de en dogrusunu bilirsin canim cocugunla ilgili. Fazla bagimlilik da iyi degil. Canim alakasiz olacak ama kac dogumluydun? Aklima geldi oyle. Ben 85liyimCanım meme konusu hiç canını sıkmasın, sen başlayana kadar 13 aylık olacak, zaten ne emiyorlar ki artık? Çalışmak iyi geliyor bak göreceksin sen de.. Geldiğinde emzirirsin Bi de gece tamam işye zaten yavaş yavaş memeden kesme Zaman'ı geliyor o yüzden güzel bir alıştırma olur.. İki yaşına kadar emmese de olur.. Ben yazın son verecem artık yoksa bana bağlı değil bağımlı olmaya başlayacak çocuk :)))
onu taktirsam yuzde yuz ona da guvenmemki ben yine onlemimi alirim. bende duydum bayagi o sekilde hamile kalanannem kırkından sonra hamile kalmıştı spiral yerinden oynamış :)) onuda taktırdıktan sonra dikkat edeceksin işte
Haklisin canim yavas yavas alissinlar bagimlilar cunku dedigin gibi. Minik memeciler. Sen de en dogrusunu bilirsin canim cocugunla ilgili. Fazla bagimlilik da iyi degil. Canim alakasiz olacak ama kac dogumluydun? Aklima geldi oyle. Ben 85liyimCanım meme konusu hiç canını sıkmasın, sen başlayana kadar 13 aylık olacak, zaten ne emiyorlar ki artık? Çalışmak iyi geliyor bak göreceksin sen de.. Geldiğinde emzirirsin Bi de gece tamam işye zaten yavaş yavaş memeden kesme Zaman'ı geliyor o yüzden güzel bir alıştırma olur.. İki yaşına kadar emmese de olur.. Ben yazın son verecem artık yoksa bana bağlı değil bağımlı olmaya başlayacak çocuk :)))
Bende özledim Bahar'ı her yer Çiçek Açar burda dağlar kırlar yemyeşil, köyün ortasında bi dere akıyor şırıl şırıl parlak, hava tertemiz, her yerde kuzular kuşlar. Bahar gelse artık gerçekten. Balkonuma Çiçek ekicem kasalara maydanoz soğan nane ekicem inşallah:))Ah yaa sobalı ev zor.. Biz Nasıl alıştıysak sürekli sıcak eve, memlekete gidince ayaz hasta oldu baksana fena halde tabi ben deo kadar kar olduğuna inanamadım vay bee Bi de üstüne tekrar yaparsa abov :)) keşke gelse kışı hiiiiiç sevmem ben bahar veya yaz olacak :)) dışarı atcan kendini, boyna dondurma yicen, güneş hem kemiklerini hem içini ısıtacak.. Aaaaahh aaaahhh :)))
Ah Can'ım benim çok çok geçmiş olsun, atlattın ya kontrol filan vız gelir.evet canim ama atlattim simdi sadece kontrol altindayim onlem yani sadece. tumor vardi bacagimda kotu huylu, buyuk bi ameliyat gecirdim falan filan.
Senin işinde çok zor Can'ım ama kızın Nasıl güzel maşallah tostoparlak :)) ama benim favorim abisi masum masum bakıyor oyyBirkaç yazı okudum içim rahatladı biraz çoğu erkek çocukta görülüyormuş
Küçük ama herseye aklı kesiyor bakma konuşmadığına inşallah konuşur :)
Kızım çooook huysuz kucağımdan inmiyor oğlum da kıskanıyor cimcime sağolsun kıyameti koparıyor yere koyunca özellikle de uykusu varsa
Bugün çok işim vardı hiç oynayamadım oğlumla kızım işim bitti saat 5.30 şimdi de kız bırakmıyor of offf
ne guzel is sana iyi gelmis demekki.
annene alisti di mi bi sorun yok?
bende is hayatina donmeyi istiyorum ama once memeyi birakmasi lazim. cok memeci benim kiz zor olur. bakalim bi bucuk yasina bi gelsin de.. babaannesi de sen calis ben bakarim diyodu ama ne yemek ne uyku hic birini beceremiyo agliyo diye bakalim nasil olcak..
No ikinci nooooooyok kardeş bende cesaret edemiyorum. Allah olmayanlara isteyenlere versin. Arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.
Anladım canım. Buarada Susam da falan süttekinin 3 katı kadar kalsiyum var ben tahin yemeye çalışıyorum her gün. Hem bıdığa da yedir süt falan içmiyor demiştin ya. Güneş için illa sırtı açmak mı gerekliymiş, koldan yüzden alınca etki etmez mi ?Bana da doktor kalsiyum ilacı verdi suda eriyen tablerlerden bi de d vitamini verdi ve sırtına her gün güneş vurması lazım 20 dk dedi ama nerde öyle bir imkan yok yazlığın olacak kimsenin görmediği bir yerde güneşleneceksin spor önermedi canım çünkü hareket edemiyordum bu halde spor olmaz dedi
İnşallah Can'ım :) evet kemik erimesi benimkicok gecmis olsun canim kemikle ilgili bi sey diye biliyorum ama detayini cok bilmiyorun. oyleydi di mi?
mesele sut degil bizim aslinda mesele mememi cok sevmesi. sanmiyorum pete gir diyecegini de yine bi ihtimal bakalim insallah demez.
Bizim abimiz de izlediği için o da alıştı :) çirkinim benimbi 10 15 dk izleyebilir aslında ama bağımlı olmasıda iyi değil benimki tv nin dibine geliyor orda gördükleriyle konusuyor oyuncakla vuruyor bizimde o sıkıntımız var tv ye zarar vermesindenziyade gözlerine zarar verecek çogu zaman kapalı duruyo zaten yada önünü kapatıyorum tv nin
Hep öyle fotoğraflarda çok masum çıkıyor insanlar da diyor çocuğa kızıyor mısın da küskün çıkıyor harbi ki ne yere bakan yürek yakanSenin işinde çok zor Can'ım ama kızın Nasıl güzel maşallah tostoparlak :)) ama benim favorim abisi masum masum bakıyor oyy
Fazla TV izlemesine izin verme canim ya da hiç verme.artık konuşsun diyorsan kitap oku soru sor kendin cevapla.nasılsa senin kız da benimki gibi yapışıkmis.iste yaptirmiyodur.otur ikisiyle de oyna sende ama sürekli diyalog olsun oyunda,sorular olsun bekle cvp gelmezse kendin soyle.bu arada kızda erken konuşur bahaneyle..benim oğlanın kelime hazinesi çok genistir küçüklüğünden beri.ben böyle yaptım.ama stres yapma yaş geç değil.onada hissettirme kaygini.sadece biraz daha normalden fazla geveze ol.ama dogal ol.ogretmeye calisma.keyifli olsun.TV tek taraflı iletişim olduğu için zararliymis.çocuğun konuşması için karşılılikli diyalog sartmis.nacizane tavsiyelerim.Bizim abimiz de izlediği için o da alıştı :) çirkinim benim
Can'ım mecbur kalıyorum açmaya örneğin çamaşır yıkayacağım iki kat aşağı Bodrum'a inmem lazımFazla TV izlemesine izin verme canim ya da hiç verme.artık konuşsun diyorsan kitap oku soru sor kendin cevapla.nasılsa senin kız da benimki gibi yapışıkmis.iste yaptirmiyodur.otur ikisiyle de oyna sende ama sürekli diyalog olsun oyunda,sorular olsun bekle cvp gelmezse kendin soyle.bu arada kızda erken konuşur bahaneyle..benim oğlanın kelime hazinesi çok genistir küçüklüğünden beri.ben böyle yaptım.ama stres yapma yaş geç değil.onada hissettirme kaygini.sadece biraz daha normalden fazla geveze ol.ama dogal ol.ogretmeye calisma.keyifli olsun.TV tek taraflı iletişim olduğu için zararliymis.çocuğun konuşması için karşılılikli diyalog sartmis.nacizane tavsiyelerim.
Kesinlikle iyi gelecek canim calismak eminim:)insan tuhaf olur tabiiki ama buna da alisicaz tatlim napalim. calismak bize iyi gelecek.
ben normalde yazilimciyim da o sektorden kopali cok oldu. ozluk isleri, insan kaynaklari, muhasebe kisacasi mali isler :)
Ellerini yere bastirip ayaga kalkiyor. Bir ayi gecti yuruyeli hala eller havadakan ina bi daha bakdir istersen, hgb si iyiyse belki keser dr
iyyim canim nolsun buyyyoz iste sizin arkanizdan gelioz
kendi kalkmasi dedigin nasil oluyorki
benimki kalkiyor oturdugun yerden dizleryle ama daha eller havada yuryor 10 gun oldu indiremedi ellerini :)))
Gecmis olsun. Kilosu da iyi masallah boyuna gore.Bugün doktor kontrolumuz vardı 10 kg ve 76 cm 26 Şubat doğumlu ben daha kilolu beklerdim demek kısa boylu bana biraz toplu geliyor kızamık kizamikcik ve kabakulak aşısı olduk
Maaşallah canımBugün doktor kontrolumuz vardı 10 kg ve 76 cm 26 Şubat doğumlu ben daha kilolu beklerdim demek kısa boylu bana biraz toplu geliyor kızamık kizamikcik ve kabakulak aşısı olduk
Bizde aynıyızEllerini yere bastirip ayaga kalkiyor. Bir ayi gecti yuruyeli hala eller havada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?