2015 Şubat Anneleri

Kesinlikle iyi gelecek canim calismak eminim:)
Sen de sayisalcisin demek. Insallah gonlune gore bir is bulursun canim
evet tatlim aynen rakamlaar sgklar beyannameler muhtasarlar ay ozlemisim ya :))
ben cok seviyorum tam benim gibi duzen nizam hastasi birine gore meslegim var :)

insallah dedigin gibi gonlume gore bi is bulurum. en son calistigim yerde isimden memnundum ama ortam cok kotuydu. buyuk kurumsal iyi bir yer istiyorum ama hele bizim oralarda torpil cok donuyor bakalim nasil olcam.. hatta simdiden baksam anca.

Kızlarr Tuna şu an Aslan belgeseli izliyor ve çok heyecanlanıyor kavga ettiklerinde tepki filan veriyor. Sizce izletelim mi?? Bide haberlerde Esat el sallıyordu bi baktım bizimki de ona sallıyor
Yerim yaa ne tatlı bu minikler
Zeki Müren de bizi görecek mi olmuş tam

Slm canlar eskisi kadar giremiyorum ben takip edemiyorum sizlerden fikir almam lazım cocuklara ne yediriyosunuz gün içinde yemek çorba dışında benim kız hiçbişey yemiyor yani yemek istemiyor bitek ceviz yiyorum hiçbir meyveyi yemiyor kuru meyve püre muhallebi hoşaf ne biliyim hiçbirini ne versem bu cimcimeye ben kendimi kötü hissediyorum böyle olunca

Evet canım bıdık süt içmiyor yoğurtta hiç yemiyor tahini pekmezle karıştırıp ekmek içini bandırıp ağzına koymuştum bi kaç defa bir iki yiyor sonra yemiyor yememesine alıştım artık zorlamıyorum eskisi kadar ama az yiyor hala bir kaseye yemek koysam yarısından sonrasını yemiyor ben de bırakıyorum yani mecbur ama ben de pek yemezdim de bundan sonra yeyim dediğin gibi daha da iyi olmam lazım evet canım güneşi koldan ya da bacaktan alsan ordaki kemiklere etki ediyormuş direk sırta açık bir şekilde vurursa etki edermiş dedi doktor

Can'ım bizde de durum aynı işine geleni yiyor ben sütlü gevrek yerken dibimden ayrılmıyor koca koca parçaları damaklarıyla ezip yiyor dişi yok henüz
Ama yemeklere gelince ben verdikçe dışarı atıyor bir haftadır böyleyiz damaklari şişmiş belki diş çıkaracaktır diyip umursamamaya çalışıyorum inşallah düzelir

tarzı öyledir :))
benimki en baştan elinde bir şeyler taşıyor. hatta taşıyabilmek için yürüdü :)
digerlerinde boyle bisey gormedimki çozmeye çalisyorum benim kazan dibini :))
buyukler 3 gunde indirmisti ellerini :)
artik emeklemiyorda heryere yuruyor hatta kosmaya çalisyor beceremiyor dusuyor :))))))
amma eller ayni ilk gunku gibi havada

sut yogurt meyva puresi, muzu sever
tavuklu yemekleri daha çok seviyor , yemek seçmiyor aslinda ne versen yer ama yayla çorbasini çok sevdi , kasigi birakinca bi bagiriyor beni dovecek , onuda yeni kesfettim :)
benimki mercimek çorbasi gibi putursuz seyleri sevmiyor yemek olarak
yumurtayi bazen yer bazen yemez keyfine gore
biz sutu çok içiyoruz diyebilirim bide emziryorum

Kizlar benim oglan sut sevmedi, emziriyorum diye onemsemedim, sizce icirtmem lazim mi?

Gecmis olsun. Kilosu da iyi masallah boyuna gore.

@ayaz

Maaşallah canım
Aynı bizim kı lerin boyu kılosu:)
sağolun kızlar atlattık şükür bişey olmadı ateş filan doktor d vitaminine devam et dedi çiğ sebze verebilirmiyim dedik verebilirsin dedi bide et yemeği çok seviyor sorun olurmu yok dedi:) günde bir iki bardak süte başlayabilirsin dedi . Doktor kaşığı kendi ağzına goturebiliyormu işte bardaktan su icebiliyormu diye sorular sordu bide çırılçıplak etti yürüttü bizimki korkudan öyle bir yuruduki :) iğneden ağladığı 10 saniyeyse muayene ederken 10 dk ağladı :)

Slm sabah bazen musli bazen kahvaltı yumurta peynir zeytin pekmez tahin tost yumurtanın beyazını bazen yemiyor ama ben pek çorba yapmıyorum ama çorbadan en çok yayla çorbasını seviyor yani günde bi sefer yemek yiyiyor meyvelerin hepsini yiyor yoğurt meyveli yoğurt kuru ekmek yoğurdun içine ceviz kayısı katıyorum bazen babası pingui çikolata almış bide ondan yedi cis! siz vermeyin bende çok kızdım ama bidaha alinmicak. Birşey yedirecegin zaman eline ekmek ver onu kemirirken sen ver ağzına yemeği olmuyor mu oyle

valla ben yemeği tv ile yedirebiliyorum evet yanlış biliyorum ama diğer türlü mümkün deil ağzını açmıyor. ben de niloya pepe gibi şeyler açıyorum onlara bakarken yediriyorum. bazen onlarla da yemiyor. sütü hiç içmiyor. hiçbir şekilde içiremedim. bazen olmayınca olmuyor yani.

Kizlar benim oglan sut sevmedi, emziriyorum diye onemsemedim, sizce icirtmem lazim mi?
Süt tek başına olmazsa olmaz bi besin değil canım hatta çoğu doktor tek başına sütü önermiyor. Sütün sindirimi yetişkinler için bile zormuş. İçindeki hayvansal protein vücuttaki proteini emermiş. Süt fermente edilmediği sürece yani yoğurt kefir ve peynir olmadığı sürece bi faydası yok. Kısaca Yoğurt yiyorsa sorun yok :)

Bizimki de dün petito yedi bayıldı resmen sevdiği bi şey olunca nasıl ağzını açıyor yemeklerden kaçıyor sıpam

Aynen bizim beratta öyle niloyayı çok seviyor bir kasenin yarısını yiyor bir öğünde yediğini de niloya sayesinde yiyor yoksa mümkün değil ağzını açmıyor sütü de hiç sevmiyor içmedi hiç

gunaydin kizlar ♥
guzel bir gun olsun hepimiz icin insallah.
bugun burda gunesli bi hava var. sabah kalktik kizi emzirdim hazirlanip ciktik uskudara geldik teyzeme kahvaltiya.

kizim da ilk kez marmaraya bindi. herkese şebeklik yapti herkesin suratta gulucukler :) bu kiz cok fena ya sokakta gordugu yabanciya guluyo yeri geliyo ama bazen de kimseye gitmiyo :)

geldik hemen kahvaltisini ettirdim uyutuyorum bayildi resmen kut diye sabah sabah yolculuk yorduysa demekki.

bu arada sut mevzusu acilmisken sute allerjisi olsa yogurttan belli olurdu di mi? yogurt hergun yiyor cunku.

dun aksam da dayisi cicibebeyle sut yiyodu braz verdi ona sutlu karisimdan. bende sutu icsin diye cok ugrasmam ama benim derdim gece yatarken biberonla icmeye alissin. memeyi birakinca yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…