Gunaydin canim. Ohh super Uskudar gozumun onune geldi:) Keyifli bir gun olsun insallah. Ben aksam yatarken emzirip mama iciriyodum biraz. 1-2 haftadir mama yerine sut veriyorum. Sulandirarak basladim. Bi tepki vermedi vucudu ama mama kadar da istahla icmiyo. Alissinda ben isteyken icsin diye basladim. Tum sut urunlerinden anlasiliyo diye biliyorum alerji canimgunaydin kizlar ♥
guzel bir gun olsun hepimiz icin insallah.
bugun burda gunesli bi hava var. sabah kalktik kizi emzirdim hazirlanip ciktik uskudara geldik teyzeme kahvaltiya.
kizim da ilk kez marmaraya bindi. herkese şebeklik yapti herkesin suratta gulucukler :) bu kiz cok fena ya sokakta gordugu yabanciya guluyo yeri geliyo ama bazen de kimseye gitmiyo :)
geldik hemen kahvaltisini ettirdim uyutuyorum bayildi resmen kut diye sabah sabah yolculuk yorduysa demekki.
bu arada sut mevzusu acilmisken sute allerjisi olsa yogurttan belli olurdu di mi? yogurt hergun yiyor cunku.
dun aksam da dayisi cicibebeyle sut yiyodu braz verdi ona sutlu karisimdan. bende sutu icsin diye cok ugrasmam ama benim derdim gece yatarken biberonla icmeye alissin. memeyi birakinca yani.
Keyifli bi gün olsun.anlaşılır canim.yoğurtta biraz daha hafif oluyoda sütte daha fazla oluyor ama illaki tepki oluyor alerji varsagunaydin kizlar ♥
bugun burda gunesli bi hava var. sabah kalktik kizi emzirdim hazirlanip ciktik uskudara geldik teyzeme kahvaltiya.
kizim da ilk kez marmaraya bindi. herkese şebeklik yapti herkesin suratta gulucukler :) bu kiz cok fena ya sokakta gordugu yabanciya guluyo yeri geliyo ama bazen de kimseye gitmiyo :)
geldik hemen kahvaltisini ettirdim uyutuyorum bayildi resmen kut diye sabah sabah yolculuk yorduysa demekki.
bu arada sut mevzusu acilmisken sute allerjisi olsa yogurttan belli olurdu di mi? yogurt hergun yiyor cunku.
dun aksam da dayisi cicibebeyle sut yiyodu braz verdi ona sutlu karisimdan. bende sutu icsin diye cok ugrasmam ama benim derdim gece yatarken biberonla icmeye alissin. memeyi birakinca yani.
Gecmis olsun canim cabuk kurtulursunuz insallahBeratın ateşi var sabahtan beri kızlar sabah ölçtüm 37,8 çıktı şimdi yine ölçtüm 38,5 çıktı artıyor git gide her şeyini çıkardım ince kısa kollu zıbını var üstünde sadece biraz da kustu hastalık sırası bizde
Canım çok geçmiş olsun sen güçlüsün zaten maşallah. Allah seni kuzuna ve sevdiklerini bsğışlasın. Bitmiş gitmiş zaten ama annende haklı rutin kontrol içi rahat etsin kadınınamin kuzum allah hepimizi evlatlarimiza bagislasin..
cok zor zamanlar gecirdim gecti gitti bu da bi sinavdi. izi bacagimda bayagi kaldi ama onemli olan yuregimde kalmamasi o da ozellikle esim sayesinde hic olmadi :)
bundan sonrakiler rutin kontroller bir sey olmayacak allahin izniyle. sagol tatlim :)
Sağol canım inşAllahGecmis olsun canim cabuk kurtulursunuz insallah
Size de geçmiş olsun canımBu Duru hanimin iki gunu iyiyse 5 gunu kotu. Bugun yine tersinden kalkti bi huysuzluk bi huysuzluk. Agzi cesme gibi akiyo. Yanaklar kizarik damaklar sis. Daha dun yeni dis cikardi hepsini birden mi cikaracak anlamdim ki.
Ordaki Deniz'i görmek bile çok farklıdır insanın içini açar :))gunaydin kizlar ♥
Ah yaa çok zor diş çıkaracak demek kiBu Duru hanimin iki gunu iyiyse 5 gunu kotu. Bugun yine tersinden kalkti bi huysuzluk bi huysuzluk. Agzi cesme gibi akiyo. Yanaklar kizarik damaklar sis. Daha dun yeni dis cikardi hepsini birden mi cikaracak anlamdim ki.
Eğer inceyse üstü ben belini örtüyorumAteşi varken uyuduğunda üstünü örtüyor musunuz kızlar
Sagol canim ben ortuyorum bazen ince biseySize de geçmiş olsun canım
Iyi bari gelisimi iyi olsun da. Cok yorucu oluyor gercekten canim. Bisey yemiyo sadece meme. Yapisik yasiyoruz sanki dogurmamisim:)Ah yaa çok zor diş çıkaracak demek kimaşallah ama bak çıkıyor dişleri mis gibi bu da gelişiminin iyi olduğunu gösterir :) çok geçmiş olsun sen de böyle olunca çok yorulursun
burnu akiyor hafif oksuruyorMaRaL_ Hakan nasil oldu?
çarsaf gibi bisey ortuyorum ben canimAteşi varken uyuduğunda üstünü örtüyor musunuz kızlar
alerjisi varsa sut le yapilmis kek yese bellie der canimgunaydin kizlar ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?