2015 Şubat Anneleri

Gunaydin canim. Ohh super Uskudar gozumun onune geldi:) Keyifli bir gun olsun insallah. Ben aksam yatarken emzirip mama iciriyodum biraz. 1-2 haftadir mama yerine sut veriyorum. Sulandirarak basladim. Bi tepki vermedi vucudu ama mama kadar da istahla icmiyo. Alissinda ben isteyken icsin diye basladim. Tum sut urunlerinden anlasiliyo diye biliyorum alerji canim

Keyifli bi gün olsun.anlaşılır canim.yoğurtta biraz daha hafif oluyoda sütte daha fazla oluyor ama illaki tepki oluyor alerji varsa

Beratın ateşi var sabahtan beri kızlar sabah ölçtüm 37,8 çıktı şimdi yine ölçtüm 38,5 çıktı artıyor git gide her şeyini çıkardım ince kısa kollu zıbını var üstünde sadece biraz da kustu hastalık sırası bizde

Gecmis olsun canim cabuk kurtulursunuz insallah

Bu Duru hanimin iki gunu iyiyse 5 gunu kotu. Bugun yine tersinden kalkti bi huysuzluk bi huysuzluk. Agzi cesme gibi akiyo. Yanaklar kizarik damaklar sis. Daha dun yeni dis cikardi hepsini birden mi cikaracak anlamdim ki.

Canım çok geçmiş olsun sen güçlüsün zaten maşallah. Allah seni kuzuna ve sevdiklerini bsğışlasın. Bitmiş gitmiş zaten ama annende haklı rutin kontrol içi rahat etsin kadının

Bu Duru hanimin iki gunu iyiyse 5 gunu kotu. Bugun yine tersinden kalkti bi huysuzluk bi huysuzluk. Agzi cesme gibi akiyo. Yanaklar kizarik damaklar sis. Daha dun yeni dis cikardi hepsini birden mi cikaracak anlamdim ki.
Size de geçmiş olsun canım

Ateşi varken uyuduğunda üstünü örtüyor musunuz kızlar

Ordaki Deniz'i görmek bile çok farklıdır insanın içini açar :))

Ben de biberonda sütü içip yatsın çok istiyorum ama benimkinde hiç öyle bir hava yok.. Ne sağdığım sütü, ne inek sütünü, ne de başka birşeyle içmiyor biberondan.. Gündüz biberondan su içiyor ama gece teklif ettiğimde basıyor yaygarayı bana memeyle gel der gibi :)))

Ah yaa çok zor diş çıkaracak demek ki maşallah ama bak çıkıyor dişleri mis gibi bu da gelişiminin iyi olduğunu gösterir :) çok geçmiş olsun sen de böyle olunca çok yorulursun

Ah yaa çok zor diş çıkaracak demek ki maşallah ama bak çıkıyor dişleri mis gibi bu da gelişiminin iyi olduğunu gösterir :) çok geçmiş olsun sen de böyle olunca çok yorulursun
Iyi bari gelisimi iyi olsun da. Cok yorucu oluyor gercekten canim. Bisey yemiyo sadece meme. Yapisik yasiyoruz sanki dogurmamisim:)

bugun bneimkini meme emsin diye zorladim biraz yemegini az yemisti
zorladim derken iste emsin diye ugarstim yoksa istemeden agzina meme sokmak ne mumkun
sen tut isir o koca di$lerle hiyar herifff
aklim gitttiii vallaa

alerjisi varsa sut le yapilmis kek yese bellie der canim
yogurrt peynir sutlaç hiçbisey yiyemez

tv yle yemek yiyen beblere gelince
ben kiizmda çok yaprdim onu, o zmanlar hadisenin dum tek tek vardi yeni çikmisti
aylarca onunla yemek yedi :) yoksa agzini açmazdi

$imdi bi sorunumuz yok
agzinin tadini senden benden iyi bilir
he bulsa yer hele açsa beni bile yer diye korkuyroum
kilomuzda çok asiri deil boyumuz uzun onceden de soylemistirim zaten

siz yinede sakinmaya çalisin
benimkiler salonda sehpada yiyolardi hep
bi kaç haftadir mutafag alistirdim yava syavas bi ogun derken sirayla derken simdi sabah aksdam mitfakda yiyolar sesleri çikmiyor

salonda sehpada yeyince tabiki çizgi film oluyor onlerinde tv var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…