Geçmiş olsun canım ne oldu ki üşüttü mü acep?Beratın ateşi var sabahtan beri kızlar sabah ölçtüm 37,8 çıktı şimdi yine ölçtüm 38,5 çıktı artıyor git gide her şeyini çıkardım ince kısa kollu zıbını var üstünde sadece biraz da kustu hastalık sırası bizde
Nasıl bi asabilik Can'ım? Tuna'nın da dişi çıkmış bugün gördüm ve yaklaşık on gündür o kadar sinirli ki sürekli cızırtı halinde, hiç bi oyunu da beğenmiyor kucak da istemiyor, her şeyden memnuniyetsiz. Sizinde böyle miydi?oğlumun 7. dişi çıkmış bugün yemek yedirirken gördüm gecen haftaki asabilik bundanmış demek
uskudar ayni vallahi hep kalabalik hep trafik degisen bir sey yokGunaydin canim. Ohh super Uskudar gozumun onune geldi:) Keyifli bir gun olsun insallah. Ben aksam yatarken emzirip mama iciriyodum biraz. 1-2 haftadir mama yerine sut veriyorum. Sulandirarak basladim. Bi tepki vermedi vucudu ama mama kadar da istahla icmiyo. Alissinda ben isteyken icsin diye basladim. Tum sut urunlerinden anlasiliyo diye biliyorum alerji canim
sagol canim guzel bir gundu. o zaman yok allerjisi demekki bi kasik sut vermistim onceden.Keyifli bi gün olsun.anlaşılır canim.yoğurtta biraz daha hafif oluyoda sütte daha fazla oluyor ama illaki tepki oluyor alerji varsa
gecmis olsun bizimde aynen oyle olmustu iki gune gecmisti. ustu ince kalsin uyurken belini ince biseyle ortebilirsin.Beratın ateşi var sabahtan beri kızlar sabah ölçtüm 37,8 çıktı şimdi yine ölçtüm 38,5 çıktı artıyor git gide her şeyini çıkardım ince kısa kollu zıbını var üstünde sadece biraz da kustu hastalık sırası bizde
su disler tamamen cikinca merak ediyorum duzelecek mi bu kuzular. simdilik hep dise yoruyoruz ama :)Bu Duru hanimin iki gunu iyiyse 5 gunu kotu. Bugun yine tersinden kalkti bi huysuzluk bi huysuzluk. Agzi cesme gibi akiyo. Yanaklar kizarik damaklar sis. Daha dun yeni dis cikardi hepsini birden mi cikaracak anlamdim ki.
amin canim sagolasin hepimizi bagislasin cocuklarimiza rabbim. evet annemden kurtulus yok zaten :))Canım çok geçmiş olsun sen güçlüsün zaten maşallah. Allah seni kuzuna ve sevdiklerini bsğışlasın. Bitmiş gitmiş zaten ama annende haklı rutin kontrol içi rahat etsin kadının
vallahi benim istanbuldaki denize bogaza vs hic ozlemim yok. bugun gorunce tabii bi mutlu oldum hava guzel mis gibi deniz ama on dakikalik yolu takside yarim saatte gittik cok bunaldi kiz dedim aman kalsin denizi de bogazi da :)Ordaki Deniz'i görmek bile çok farklıdır insanın içini açar :))
Ben de biberonda sütü içip yatsın çok istiyorum ama benimkinde hiç öyle bir hava yok.. Ne sağdığım sütü, ne inek sütünü, ne de başka birşeyle içmiyor biberondan.. Gündüz biberondan su içiyor ama gece teklif ettiğimde basıyor yaygarayı bana memeyle gel der gibi :)))
anladim tatlim cok mersialerjisi varsa sut le yapilmis kek yese bellie der canim
yogurrt peynir sutlaç hiçbisey yiyemez
Eğer inceyse üstü ben belini örtüyorum
Sagol canim ben ortuyorum bazen ince bisey
Tamam kızlar sağolun ince bişey örttüm ben de üstünde sadece kısa kollu zıbını vardıçarsaf gibi bisey ortuyorum ben canim
sut yogurt meyva puresi, muzu sever
tavuklu yemekleri daha çok seviyor , yemek seçmiyor aslinda ne versen yer ama yayla çorbasini çok sevdi , kasigi birakinca bi bagiriyor beni dovecek, onuda yeni kesfettim :)
benimki mercimek çorbasi gibi putursuz seyleri sevmiyor yemek olarak
yumurtayi bazen yer bazen yemez keyfine gore
biz sutu çok içiyoruz diyebilirim bide emziryorum
Geçmiş olsun canım ne oldu ki üşüttü mü acep?
Teşekkürler kızlar hala ateşi var 38,5 üstünde de incecik kısa kollu zıbını var sabahtan beri ıslak bez koymaya çalışıyorum alnına koltuk altına bırakmıyor ağlıyor bizim ev çok sıcak merkezi sistem dün gece çok bunaltıcıydı oda camını açtım 5-10 dk lığına ondan üşüttü galiba başka bi nedeni yok çünkü bizde de hasta olan yok ki bulaşsın cam açtık diye kaptı çok büyük ihtimal oda sıcak olduğu için üşütmez diye düşünmüştüm ama yanılmışızgecmis olsun bizimde aynen oyle olmustu iki gune gecmisti. ustu ince kalsin uyurken belini ince biseyle ortebilirsin.
soguk havadan bisey olmazki virus kapmistir muhtemelen. cam acmakla bisey olmaz. petek kapatabiliyosan kapat ev cok sicak olmasin eklem yerlerine islak bez koymaya calis agliyorlar ama mecbur.Teşekkürler kızlar hala ateşi var 38,5 üstünde de incecik kısa kollu zıbını var sabahtan beri ıslak bez koymaya çalışıyorum alnına koltuk altına bırakmıyor ağlıyor bizim ev çok sıcak merkezi sistem dün gece çok bunaltıcıydı oda camını açtım 5-10 dk lığına ondan üşüttü galiba başka bi nedeni yok çünkü bizde de hasta olan yok ki bulaşsın cam açtık diye kaptı çok büyük ihtimal oda sıcak olduğu için üşütmez diye düşünmüştüm ama yanılmışız
Slm sabah bazen musli bazen kahvaltı yumurta peynir zeytin pekmez tahin tost yumurtanın beyazını bazen yemiyor ama ben pek çorba yapmıyorum ama çorbadan en çok yayla çorbasını seviyor yani günde bi sefer yemek yiyiyor meyvelerin hepsini yiyor yoğurt meyveli yoğurt kuru ekmek yoğurdun içine ceviz kayısı katıyorum bazen babası pingui çikolata almış bide ondan yedi cis! siz vermeyin bende çok kızdım ama bidaha alinmicak. Birşey yedirecegin zaman eline ekmek ver onu kemirirken sen ver ağzına yemeği olmuyor mu oyle
Spor olsa daha iyi olurdu tabıMaRaL_ 25 gün oldu diyete başlayalı 3.3 kilo verdim çok mu yavaş gidior spor yapamıyorum gün boy koşuşturunca yorgun düşüyorum halim olmuyor
Hakanın dişlere bakma senBende hem emzirip hem süt veriyorum sütü yatarken veriyorum ama sadece kız püreyi hiç yemiyor meyve suyunu sıkıp veriyorum onuda sevmiyor yumurta aynen bazen yiyorum bazen yemiyor yayla çorbasına bayılıyo bide toz tarhana yoğurtlu yapıyorum çok seviyor dişi de yeni çıkıyor bizimkinin hakan ıki çıktı mı. Tam yaşıtlar ya :))
Kapmıştır yine birinden canımTeşekkürler kızlar hala ateşi var 38,5 üstünde de incecik kısa kollu zıbını var sabahtan beri ıslak bez koymaya çalışıyorum alnına koltuk altına bırakmıyor ağlıyor bizim ev çok sıcak merkezi sistem dün gece çok bunaltıcıydı oda camını açtım 5-10 dk lığına ondan üşüttü galiba başka bi nedeni yok çünkü bizde de hasta olan yok ki bulaşsın cam açtık diye kaptı çok büyük ihtimal oda sıcak olduğu için üşütmez diye düşünmüştüm ama yanılmışız
Iste Duru'yu anlatmissin tam. Sıklıkla boyle cunku habire dis cikariyo:)Nasıl bi asabilik Can'ım? Tuna'nın da dişi çıkmış bugün gördüm ve yaklaşık on gündür o kadar sinirli ki sürekli cızırtı halinde, hiç bi oyunu da beğenmiyor kucak da istemiyor, her şeyden memnuniyetsiz. Sizinde böyle miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?