2015 Şubat Anneleri

MaRaL_ 25 gün oldu diyete başlayalı 3.3 kilo verdim çok mu yavaş gidior spor yapamıyorum gün boy koşuşturunca yorgun düşüyorum halim olmuyor

Geçmiş olsun canım ne oldu ki üşüttü mü acep?

oğlumun 7. dişi çıkmış bugün yemek yedirirken gördüm gecen haftaki asabilik bundanmış demek
Nasıl bi asabilik Can'ım? Tuna'nın da dişi çıkmış bugün gördüm ve yaklaşık on gündür o kadar sinirli ki sürekli cızırtı halinde, hiç bi oyunu da beğenmiyor kucak da istemiyor, her şeyden memnuniyetsiz. Sizinde böyle miydi?

uskudar ayni vallahi hep kalabalik hep trafik degisen bir sey yok
ama seviyorum ben uskudar ve kadikoyu sadece anadolu yakasinda. onun disinda yasayamam yine ama avrupaliyim ben :)) gerci bunu diyen karadenizin en dogusuna gitmis bi insan yani

o zaman benim kizin sute allerjisi yok bi kez daha bi kasik vermistim denemek icin bisey olmamisti. bi sulandirip icirsem napar acaba. hic sanmiyorum icecegini. derdim biberona alistirmak. ilk aylar sagdigim sutumu gayet guzel iciyodu biberonla.

gecmis olsun bizimde aynen oyle olmustu iki gune gecmisti. ustu ince kalsin uyurken belini ince biseyle ortebilirsin.

Bu Duru hanimin iki gunu iyiyse 5 gunu kotu. Bugun yine tersinden kalkti bi huysuzluk bi huysuzluk. Agzi cesme gibi akiyo. Yanaklar kizarik damaklar sis. Daha dun yeni dis cikardi hepsini birden mi cikaracak anlamdim ki.
su disler tamamen cikinca merak ediyorum duzelecek mi bu kuzular. simdilik hep dise yoruyoruz ama :)

Canım çok geçmiş olsun sen güçlüsün zaten maşallah. Allah seni kuzuna ve sevdiklerini bsğışlasın. Bitmiş gitmiş zaten ama annende haklı rutin kontrol içi rahat etsin kadının
amin canim sagolasin hepimizi bagislasin cocuklarimiza rabbim. evet annemden kurtulus yok zaten :))

vallahi benim istanbuldaki denize bogaza vs hic ozlemim yok. bugun gorunce tabii bi mutlu oldum hava guzel mis gibi deniz ama on dakikalik yolu takside yarim saatte gittik cok bunaldi kiz dedim aman kalsin denizi de bogazi da :)
hem ayiptir soylemesi evimin her yerinden deniz gorunuyor zaten. karadeniz hep ayagimizin altinda her daim o yuzden denize pek ozlemim olmuyor. ama hani bi geyik var ya denizsiz sehirde yasayamam diye ama cidden oyle sanirim. istanbulda yasasak da cok gormuyoduk ama simdi surekli gozunun onunde ya mesela ankarada yasayamam gibi geliyo :)

biberon konusunda da ayni sayiliriz. ama ilk aylar disari ciktigimda sagdigim sutu luplup iciyodu biberondan. simdi suyunu sulukla veriyorum eve dobunce biberonla vericem iyice alissin. gece bazen uyaninda bendw su teklif ediyorum bazen yiyo ama bazen de kandiramazsin beni cabuk cikar o memeyi diyo :))

Bende hem emzirip hem süt veriyorum sütü yatarken veriyorum ama sadece kız püreyi hiç yemiyor meyve suyunu sıkıp veriyorum onuda sevmiyor yumurta aynen bazen yiyorum bazen yemiyor yayla çorbasına bayılıyo bide toz tarhana yoğurtlu yapıyorum çok seviyor dişi de yeni çıkıyor bizimkinin hakan ıki çıktı mı. Tam yaşıtlar ya :))

Geçmiş olsun canım ne oldu ki üşüttü mü acep?
gecmis olsun bizimde aynen oyle olmustu iki gune gecmisti. ustu ince kalsin uyurken belini ince biseyle ortebilirsin.
Teşekkürler kızlar hala ateşi var 38,5 üstünde de incecik kısa kollu zıbını var sabahtan beri ıslak bez koymaya çalışıyorum alnına koltuk altına bırakmıyor ağlıyor bizim ev çok sıcak merkezi sistem dün gece çok bunaltıcıydı oda camını açtım 5-10 dk lığına ondan üşüttü galiba başka bi nedeni yok çünkü bizde de hasta olan yok ki bulaşsın cam açtık diye kaptı çok büyük ihtimal oda sıcak olduğu için üşütmez diye düşünmüştüm ama yanılmışız

soguk havadan bisey olmazki virus kapmistir muhtemelen. cam acmakla bisey olmaz. petek kapatabiliyosan kapat ev cok sicak olmasin eklem yerlerine islak bez koymaya calis agliyorlar ama mecbur.

Keyfine göre yediği bişeyi bazende yemiyor ama ekmek yerken ağzına takmayı bi deneyeyim

MaRaL_ 25 gün oldu diyete başlayalı 3.3 kilo verdim çok mu yavaş gidior spor yapamıyorum gün boy koşuşturunca yorgun düşüyorum halim olmuyor
Spor olsa daha iyi olurdu tabı
O giden de vucuddakı ödem olmalı
Karnında n bellimi verdigın kilo
İyi bence millet açlıktan geberıyor gram vercem diye :) sen karnın doyup zayıflıyor bsun
Nefis bıraz zorlayabilir onuda sen terbiye edıcen yasaklara karşı

Hakanın dişlere bakma sen
İki azı var. Altı da ön diş

Kapmıştır yine birinden canım
Öksürük fln varmı

Iste Duru'yu anlatmissin tam. Sıklıkla boyle cunku habire dis cikariyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…