aynen tarif etiğin gibi bir hafta boyunca mızmız memnuniyetsiz ağlamaklı bi hale büründü şimdi iyi bakalım o kadar kalmadı öğlen yemek yedirirken farkettim alttan dişin ucu görünüyordu ...Nasıl bi asabilik Can'ım? Tuna'nın da dişi çıkmış bugün gördüm ve yaklaşık on gündür o kadar sinirli ki sürekli cızırtı halinde, hiç bi oyunu da beğenmiyor kucak da istemiyor, her şeyden memnuniyetsiz. Sizinde böyle miydi?
Var galiba ama doktorlar pek bilmiyor hatta karşı olan da çok fazla var. Kullanmaya Ne zaman başlanıyor ? Sen miniğe de veriyor musun?kullaniyorum canim
arada unuttuugm oluyor malesef ama aklima geldikçe vermeye çalisiyorum
TR de yok demi hala?
Yok benim kastettiğim zaten İstanbul'un Deniz'i değil genel olarak Deniz görüntüsü :))) ben İstanbul'u sevmem hiç, kayıp şehir, çok şey var ama yok gibi bilmiyorum sevmiyorum hiç gezmek için bile olsa..vallahi benim istanbuldaki denize bogaza vs hic ozlemim yok. bugun gorunce tabii bi mutlu oldum hava guzel mis gibi deniz ama on dakikalik yolu takside yarim saatte gittik cok bunaldi kiz dedim aman kalsin denizi de bogazi da :)
hem ayiptir soylemesi evimin her yerinden deniz gorunuyor zaten. karadeniz hep ayagimizin altinda her daim o yuzden denize pek ozlemim olmuyor. ama hani bi geyik var ya denizsiz sehirde yasayamam diye ama cidden oyle sanirim. istanbulda yasasak da cok gormuyoduk ama simdi surekli gozunun onunde ya mesela ankarada yasayamam gibi geliyo :)
biberon konusunda da ayni sayiliriz. ama ilk aylar disari ciktigimda sagdigim sutu luplup iciyodu biberondan. simdi suyunu sulukla veriyorum eve dobunce biberonla vericem iyice alissin. gece bazen uyaninda bendw su teklif ediyorum bazen yiyo ama bazen de kandiramazsin beni cabuk cikar o memeyi diyo :))
Spor olsa daha iyi olurdu tabı
O giden de vucuddakı ödem olmalı
Karnında n bellimi verdigın kilo
İyi bence millet açlıktan geberıyor gram vercem diye :) sen karnın doyup zayıflıyor bsun
Nefis bıraz zorlayabilir onuda sen terbiye edıcen yasaklara karşı
Evet zorlama canım büyüdükçe daha iyi yer inşallah. Sende ye tabi bol bol.Evet canım bıdık süt içmiyor yoğurtta hiç yemiyor tahini pekmezle karıştırıp ekmek içini bandırıp ağzına koymuştum bi kaç defa bir iki yiyor sonra yemiyor yememesine alıştım artık zorlamıyorum eskisi kadar ama az yiyor hala bir kaseye yemek koysam yarısından sonrasını yemiyor ben de bırakıyorum yani mecbur ama ben de pek yemezdim de bundan sonra yeyim dediğin gibi daha da iyi olmam lazım evet canım güneşi koldan ya da bacaktan alsan ordaki kemiklere etki ediyormuş direk sırta açık bir şekilde vurursa etki edermiş dedi doktor
hakana vermiyorum daha ama verzsem olur tabi benim usengecligimden:)Var galiba ama doktorlar pek bilmiyor hatta karşı olan da çok fazla var. Kullanmaya Ne zaman başlanıyor ? Sen miniğe de veriyor musun?
yok pek oynamaz 1 gun ara vermenevet verdiğim belli oluyor özellikle bel çevrem hemen farketti göbek çok yok bende mide kısmından şikayetim
30 gün sonunda 4 kilo vermiş olursam iyi olur hızlı olmasından sa yavaş olsun kalıcı olsun istiyorumgidenler hemen geri geliyor yoksa birde ben cumartesileri diyete ara veriyorum pazar devam ediyorum kaldıgım yerden
birazdan ondan kaynaklı sanırım
Hiçbirimizde hastalık yok ama anlamadım nerden kaptı bize gelen giden de yok biz de dışarı çıkarmadık hiç anlayamadım yani sadece dün pencereyi açtık ondan olur mu bilmiyorum ama içeri çok sıcak dışarı çok aşırı soğuktu bilmiyorum yine de öksürük hiç yok canım dikkat ediyorum sadece hafiften sulu burun akıntısı var başka hiç belirti yok ıslak bez değdirmiyor vücuduna çok ağlıyor şu an 38,5 ne düşüyor ne çıkıyor ama üstü çıplak ve arada bezle siliyorum vücudunu giydirsem yükselirKapmıştır yine birinden canım
Öksürük fln varmı
bi gece sabaha kadar bizimde oyle olmustu ayagimdan indirmemistim surekli sallamistim indirince agliyodu. tum gece oyle idare ettim. dolven vermen iyi olmus agrisi varsa biraz rahatlar yavrucak. dusmezse sabaha doktora gotur istersen.Of düşmedi hiç ateşi dürekli ölçüyorum hep 38,5 çıkıyor ıslak beze rağmen çıplak haliyle çok ağrısı var gibi ağlıyor uyuyamıyor baygın gibi duruyor ben de dolven verdim şimdi bir tatlı kaşığı uyutmaya çalışıyorum inşallah yarına geçer ya mahfoldu çocuk hasta olmuyor dedim nazar ettim kendim
Can'ım çok huzursuzsa fitil koy istersen. Bazıları için o Ateş pek etkilemez ama belli ki Berat'ı çok rahatsız etmiş. Oyy kıyamam boncuk gözlüye..Hiçbirimizde hastalık yok ama anlamadım nerden kaptı bize gelen giden de yok biz de dışarı çıkarmadık hiç anlayamadım yani sadece dün pencereyi açtık ondan olur mu bilmiyorum ama içeri çok sıcak dışarı çok aşırı soğuktu bilmiyorum yine de öksürük hiç yok canım dikkat ediyorum sadece hafiften sulu burun akıntısı var başka hiç belirti yok ıslak bez değdirmiyor vücuduna çok ağlıyor şu an 38,5 ne düşüyor ne çıkıyor ama üstü çıplak ve arada bezle siliyorum vücudunu giydirsem yükselir
bi gece sabaha kadar bizimde oyle olmustu ayagimdan indirmemistim surekli sallamistim indirince agliyodu. tum gece oyle idare ettim. dolven vermen iyi olmus agrisi varsa biraz rahatlar yavrucak. dusmezse sabaha doktora gotur istersen.
vucudunu da cok islak bezle silme nemli bez olsun. urperdigi icin agliyor.
Sağolun kızlar yazdıklarınız rahatlatıyor insanı dolvenden yarım saat sonra düştü ateşi çok şükür sabaha kadar da uyumadım devamlı kontrol ettik annemle aslında bana kalsa vermezdim de nemli ılık bezle silerdim sürekli sabaha kadar eşim kıyamıyor sürekli hastaneye götürmek istiyor ilaç versek mi diyor istemeyerek verdim ben de işe yaradı ama çok kötüydü biraz kendine geldi boncuğum şimdi ateşi yok gibi hazırlanıyorum işe gitmek için bırakıp gitmek çok zor hastayken desteğiniz için sağolun kızlarCan'ım çok huzursuzsa fitil koy istersen. Bazıları için o Ateş pek etkilemez ama belli ki Berat'ı çok rahatsız etmiş. Oyy kıyamam boncuk gözlüye..
Canım hazır gıdaların hepsi çok zararlı zaten bunda herkes hemfikir ama mesela meyvede çok şeker var yemeyin diyorlar buna karşıyım vücudun ihtiyacı var yani ekmeğe meyveye eski insanlar ekmeğe mi dikkat ediyorlardı tatlıya mı tuza mı hiçbirine sadece hazır gıdalar yemiyorlardı aç kalsalar ekmek peynir soğan yiyorlardı hem de en doğalından mesela biz aç kalsak hazır pizza hamburger donmuş gıdalar hep paketlenmiş ürünler tüketiyoruz yani bir de şu an meyve sebze de bile hormon ve gdo var onları bile tüketsek kar etmiyor yani faydalı olan ne kaldı ki tavuk eti mi faydalı o tavuğun yumurtası mı faydalı tavukların hareket edemediği sürekli yemle beslendiği hormanla 20 günde şişen çiftlik tavukları yada market yoğurdu hiç bi faydası yok zararı var ekmekte şekerde tuzda değil bence tek sorun herşey sorunlu bu devirde hiçbişey yemeyelim o zaman dağ başında evimiz olacak herşeyi kendimiz yapıp yicez o da imkansız kaçış yok zararlı yiyeceklerden biz şu an çocuklarımıza çok dikkat ediyoruz tuzluya tatlıya filan ama okula başladıklarında büyüdüklerinde çikolata cips kola istediklerinde tükettiklerinde ne olacak dedem 85 civarı yaşında vefaat etti babaannem 83 ben o kadar yaşayabilecek miyim acaba şimdiden bel kemiklerim kırılmışDİİİKKKAATTTT DİİKKAAAT KIIIZZLAAAR! herkes bu yazıyı okusun. "That sugar film " diye bi belgesel izledim ve resmen beynimde şimşek çaktı. Kesinlikle izleyin. Aslında hepimiz birer bağımlıyız, allahım korkunç, çocuklarımızı salak yapıcaz Allah korusun bilinçlenin analar bacılar yapmayın, sakın şeker yemeyin ve diyet yapmayın, bence kesinlikle izleyin. Meğer bunca Zaman zehirlenmişim. Allahtan tunaya henüz şeker tattırmadım. Fareler bi deneyde uyuşturucu yerine şeker için daha fazla çalışıyorlar. Yani uyuşturucudan alkolden tütünden çok çok daha zararlı bi şey var hayatımızda. ŞEKER!! Can'ım Canan Karatay Nasıl anlamadım seni Nasıl dalga geçtik meğer kadın Nasıl da doğruları söylemiş. Ben zaten şeker yemiyorum demeyin, marketlerdeki içinde yapay şeker olan ürünleri raflardan kaldırsalar geriye sadece %20 ilk bi kısım kalıyormuş. Yani aslında sağlıklı ve diyet yapıyoruz diye aldığımız light ıvır zıvırların hepsinde şeker var. Meyve suyu, Nestle kahvaltılık gevrek, hamburgerler, ekmekler, dondurma, çikolata, hazır meyve püreleri, cipsler, enerji içecekleri, diyet kolalar, balık krakerler (çok severim kendisini) çok yedik sindirelim diye yemeğin üstüne içtiğimiz meyveli sondalar, sakız, taze sıkılmış portakal suyu........... Önemli olan kalori değil o kaloriye temel olan gıdaymış. Mesela günde 1500 kalori alarak diyet ürünler tercih ederek aslında zayıflamıyoruz aksine tüm organlarımız yağla kaplanıyor, içten şişmanlıyoruz. Bunun yetine 2000 kalorilik sınırsız badem ceviz avakado çiğ sebze balık tavuk et yumurta yoğurt peynir yiyerek sağlıklı bi vücuda en önemlisi de beyne sahip olabilirmişiz. Bu kadar yorgun ve dikkatsiz olmamızın sebebi sadece bebelerin bizi uykusuz bırakması değil, aldığımız zehirlermiş. Tuzdan sakınıyoruz da şekerden sakınmıyoruz bebelerimizi. Ay iyice kendimi kaybettim saçmaladım. Şu saniyeden itibaren ailemi ve kendimi bu bağımlılıktan kurtarıyorum. Yaşasın doğal beslenme kahrolsun fruktoz sakkaroz ve bilimum zararlı yapay gıda!! Buraya kadar okuduysanız canımsınız benimmm
Okadar şey yazdım hiç biri çıkmadı yav sinir oldum siteye yazacağım birazdanDİİİKKKAATTTT DİİKKAAAT KIIIZZLAAAR! herkes bu yazıyı okusun. "That sugar film " diye bi belgesel izledim ve resmen beynimde şimşek çaktı. Kesinlikle izleyin. Aslında hepimiz birer bağımlıyız, allahım korkunç, çocuklarımızı salak yapıcaz Allah korusun bilinçlenin analar bacılar yapmayın, sakın şeker yemeyin ve diyet yapmayın, bence kesinlikle izleyin. Meğer bunca Zaman zehirlenmişim. Allahtan tunaya henüz şeker tattırmadım. Fareler bi deneyde uyuşturucu yerine şeker için daha fazla çalışıyorlar. Yani uyuşturucudan alkolden tütünden çok çok daha zararlı bi şey var hayatımızda. ŞEKER!! Can'ım Canan Karatay Nasıl anlamadım seni Nasıl dalga geçtik meğer kadın Nasıl da doğruları söylemiş. Ben zaten şeker yemiyorum demeyin, marketlerdeki içinde yapay şeker olan ürünleri raflardan kaldırsalar geriye sadece %20 ilk bi kısım kalıyormuş. Yani aslında sağlıklı ve diyet yapıyoruz diye aldığımız light ıvır zıvırların hepsinde şeker var. Meyve suyu, Nestle kahvaltılık gevrek, hamburgerler, ekmekler, dondurma, çikolata, hazır meyve püreleri, cipsler, enerji içecekleri, diyet kolalar, balık krakerler (çok severim kendisini) çok yedik sindirelim diye yemeğin üstüne içtiğimiz meyveli sondalar, sakız, taze sıkılmış portakal suyu........... Önemli olan kalori değil o kaloriye temel olan gıdaymış. Mesela günde 1500 kalori alarak diyet ürünler tercih ederek aslında zayıflamıyoruz aksine tüm organlarımız yağla kaplanıyor, içten şişmanlıyoruz. Bunun yetine 2000 kalorilik sınırsız badem ceviz avakado çiğ sebze balık tavuk et yumurta yoğurt peynir yiyerek sağlıklı bi vücuda en önemlisi de beyne sahip olabilirmişiz. Bu kadar yorgun ve dikkatsiz olmamızın sebebi sadece bebelerin bizi uykusuz bırakması değil, aldığımız zehirlermiş. Tuzdan sakınıyoruz da şekerden sakınmıyoruz bebelerimizi. Ay iyice kendimi kaybettim saçmaladım. Şu saniyeden itibaren ailemi ve kendimi bu bağımlılıktan kurtarıyorum. Yaşasın doğal beslenme kahrolsun fruktoz sakkaroz ve bilimum zararlı yapay gıda!! Buraya kadar okuduysanız canımsınız benimmm
Aynen canım elimizden geldiğince ben de bu dediklerine dikkat ediyorum yoğurdu kendim mayalıyorum yumurta alabileceğim yer yok hazır alıyorum malesef yeşillik sürekli alıyorum bizde de yasak yok yani yasaklar ilgi çeker tadını bilsin çouk herşeyin ama zararlı yararlıyı bilsin yeter büyüdüğünde yani bir de temiz hava ve güneş çok önemli sağlık içinyediğimiz hiçbirşey doğal olmadığı için çok çok dikkat etmiyorum açıkcası. ama sürekli de paketli ürün yemiyoruz. mesela yoğurt evde yapıyorum. yumurtayı komşudan alıyorum tavuğu var. elimden geliosa doğalını bulabiliosam alıyorum elbette. z.yağını arkadaştan alıyorum mesela egeli. ama bunun dışında bazen yeri gelio ben çikolata yiyosam berata da ucundan veriyorum. hiçbirşeyi yasak kavramında yaşamıyoruz biz. yeri gelio pizza da yiyoruz. ama evde yapabiliyorsam evde yapıyorum. pizza da vermişliğim vardır.
bi ara yapmıştım sıkıldım bıraktım sonra havalar cok soguk hele bi ısınsın çıkarım oğlumla yürüşeyok pek oynamaz 1 gun ara vermen
yuruyus yaparsin belki havalar isinca o baya fark etirir
leslie denedinmi hiç spor olrak evde
Novartis in varmış netten gördüm. Başka var mı bilmiyorum. Fazla Flor yüklemesi olabilir ve tam olarak etkisi kanıtlanmadı şeklinde yorumları okuyunca kafam karıştıhakana vermiyorum daha ama verzsem olur tabi benim usengecligimden:)
TR dekiler bulamiyor yurt disindan getrtiyo millet diye biliyordum ben
kaç yasinda basladim hatirlamiyorum keske unutmasam ama çok oluyor unuttugum
di$ler çurukhp oglumun duzenli olsa çurumezdi belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?