2015 Şubat Anneleri

Bende söylediklerinizekatılıyorum kızlar elbette hepimiz bilinçliyiz şükür, yalnız her şeyin doğalına ulaşmaktan ziyade benim söylemek istediğim hazır ve light ürünlerde olan zararlı şekerin vücuda yaptığı zarar. Ve bu ürünleri, büyük şirketleri destekleyen devletler. Aslında belgeselde çok güzel anlatmış, vakit bulursanız mutlaka izleyin derim.

Selam kızlar ay ben bugün evi yakiyodum.mutfaktaki ufoyo yaktım aceleyle uyanınca.biraz isinsin dedim.odaya döndüm.biraz oturdum.o sırada kızı wcye goturdum.koridor duman içinde mutfak kapısına alev yansıyor.daldim mutfağa.havlu unutmusum ustunde alev almış.parçası halıya dusmek üzere.bi parçası yanmamış lavaboya atabildim.esimde yoktu.her yer kokuyo eve girince.havalandırdım ama geçmedi.

Canim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun. Cok korkarim yangindan

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş

Abooooov Allah korumuş Canm iyiki bişi olmamış çok geçmiş olsun

Ay ben de izleyim çok merak ettim

Bugün de yanıyor berat işten izin alıp erken çıktım 38 derece ateşi ama çıplak haldeyken çok halsiz bitkin kafayı sürekli bir yere dayıyor hiç hali yok kuzumun kaç gün sürdü sizin ateşler kızlar

oyy gecmis olsun.. cok dikkatli olmaliyiz artik ekstra dalginiz. iki ay once benim de basima geldi. kizi yikadim bezlerkeb citcitli badisini ufonun ustune koydum isinsin diye. birden gozumun onunde alev aldi bi de salak gibi duruyorum oyle esime bagiriyorum. kalakaldim. hic sogukkanli degilim ya. kizin odasini uc saat havalandirmistim anca iki gune geciyor :/

1 bucuk gun surdu ama doktora gittim ben kan tahlili yapti sukur bisey cikmamisti. soguk alginligidir dedi uc gun surerse gel demisti. ama fitil atti ve gecti atesi.

bence ates dusurucu ya da fitil vermekten korkmayin o kadar yahu. yavrunun agrisi car belliki atese de dayanamiyo vucudu. gotue doktora bence bir gun gecmediyse. en azindan fitil verir. her bebek atese dayanamaz.
benim esim cocukken 40 derece atesle koltuktan koltuga atlar oyun oynarmis. ben 38 derecede yataklik olurmusum. her bunye bir degil. gotur de rahatlasin

ayy yerim sende canimsin sagol uzun uzun yazmissin ne guzel

izlemedim ama izliycem. bunlarin hepsini biliyorum ama bazen bilmemezlikten geliyoruz. eskiden hic dikkat etmezdim ama rahatsizligimdan sonra ozellikle dikkat etmeye basladim. hele ki hamilelikten itibaren.

ama bazi seyler elimizde olmuyor. pazarlarda bile cogu sey hormonlu. yine sen ben ve bazilarimiz yasadigimiz yerden dolayi bi nebze daha sansliyiz. buyuk sehirlerde yasayanlar hepten mahvolmus o zaman

bende ozellikle dondurucudaki paketli urunlerden almamaya dikkat ediyorum. peynirimiz tereyagimiz guvendigimiz yerden. zeytinyag egeden saf el yapimi.
yumurtam koyden. kadin tavuklarin gezdigine yem yemedigine yemin ediyor gunahi boynuna.
yogurdum icin sut koyden geliyo yine bi kadin getiriyor. yogurt yapinca ustunde kapkalin kaymak tabakasi oluyo sapsari. inegin otladigi dogal beslendigi burdan belli oluyomus babam demisti.

maydonoz dereotu vb seyleri kv sitenin bahcesinden topluyo. koyde mandalina armut ihlamur vs agaclari var. findik zaten istemedigimiz kadar :) cay da benim kendi koyumden :) yengem verirse misir ve taze fasulye de bahceden oluyo yazin.

eve asla meyve suyu almiyorum eskiden aliyoduk esim cok iciyodu ama spora baslayinca hepsini birakti. cocacola zero iciyo arada bi ama onu da biraktirmaya calisicam.illa yemekle bisey icme hastaligi var onda da. su ic diyorum su bisey mi diyo :))

ben simdilik bunlara dikkat edebiliyorum. sanirim her yerimizi gdo sarmisken bu halime sukretmeliyim.

Uyudu uyandı az önce ateşini ölçtüm 39.2 çıktı yanıyor minik kuşum gözleri kızarmış dolven verdim yine zıbınını da çıkardım hiçbişey yok üstünde ılık bezle de sildim her yerini şu an yine düştü gibi yarın götürcem artık bu saatte acil doktoru olur randevu aldık yarın gidelim bakalım kan alınır kesin uff içim gidiyo ya bu günde bekleyeyim dedim ateşi düşmezse yarın götüreyim dedim düşmedi ne yazık ki gitmek zorundayım artık

burnu akiyor hafif oksuruyor
aksamlari keyifsiz daha çok nedense
i$tahi yok bide eskiye nazaran daha afzla uyyor
iç guveysinden hallice yani :))))
Anammmm google'ı aradım taradım köşe yazıları bile okudum neler ettim de bulamadım sonra yaa bi girsem dedim buraya hamilelikten sonra girmemiştim. Herkese selamlar. Benim kızım da malum yeni 1 yaşına girdi geçen hafta 2 gün ateşlendi geçti dr bişey yok dedi fitille geçti. Ama gel gör ki 2 gündür burnu akıyor hafif öksürüyor akşamları keyifsiz ve eskiye nazaran daha fazla uyuyor. Yani tam da senin dediğin gibi maral. Neden olur ki? Günde 1 saat öğle uykusu uyuyan çocuk viral ateşli bi hastalıktan sonra birden 4 saat uyumaya başladı korkuyorum. Bilgisi tecrübesi olan var mı?

goggle da olmayan bilgi bende mi var diyorsun yani :))
hasta olunca daha çabuk yorgun dusuyolar herhalde , vucut dinlenmek istiyor
benimkinin uyku saatleri oynadi gunduz çok uyyunca aksam 10 da yatip sabah 9 da kalkdi bugun
gunduz de 4-5 saat uyyor tabi
bi sorun oldugunu sanmiyorum iyilesince gecer herhalde
uyku saati iyi boyle gerçi degismesede olur :)

3 gun oldumu sizin atese
bos yere ant kullanmaktansa kan alsinlar canim
çok geçmis olsun
sabaha belki geçer belli olmaz atesin i$i
agiz kokusu dilde beyazlik yok demi

Hahahh valla öyle düşündümse demek sana yazdım. :) tecrübe önemli. 14-15 saat uyuyor günde. Sadece hafif nezle gibi şimdi. Nezle uykuyu çok değiştirmez diye düşündüm. Valla bu uyku düzeni harika da Allah korusun anormal bişey varsa tabii ki 24 saat uyumamayı seçeriz :) haberleşiriz yine çok teşekkürler sağolasın.

3 gun oldumu sizin atese
çok geçmis olsun
Dün sabah başladı ateş canım ay ne güzel söyledin canım sabaha geçse keşke ağız kokusu dilde beyazlık yok canım çok şükür sadece ateş ve çok şeffaf su gibi burun akıntısı var canım başka hiç bişey yok kakası da normal ishal değil şükür

3 gun oldumu sizin atese
çok geçmis olsun
Bu arada yarın ateşi olmazsa götürmeme gerek var mı sence?

canim doktora gitmekten neden bu kadar korkuyorsun? tamam gereksiz ilac kullanmaya vs bende karsiyim ama doktoea gitmeden nasil anliycaz ne oldugunu. benim de icim gidiyor on gun icinde iki kez kan alinmisti kizimdan cok ama cok agladi. ama yapacak bisey yok yeterki iyi olsun. acile bence de gitme cok kotu olmazsa tabii.

atesi bi duser bi cikar simdi muhtemelen. ilik bi dus aldir istersen.

Geçer diye bekledim aslında canım dün sabah çıkmıştı ateşi bugün ikinci gün dolvenden sonra düştü yine ateşi tekrar çıkarasa duş aldırırım sağol canım

Çoookk geçmiş olsun canım sadaka ver hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…