2015 Şubat Anneleri

valla benimki onceden de severdi uykuyu
bi iki saat falan oynadi uuyku suresi
bizim burun akintisi çogaldim oksuruk çok az
istah ayni varla yok arasi
keyfi yok hiç

mis gibi grip olmusnuz geçmis olsun :)
ay sinirden guluyom valla saglam kimse kalmadii çocuklar hasta olmasa nolur sanki

Geçer diye bekledim aslında canım dün sabah çıkmıştı ateşi bugün ikinci gün dolvenden sonra düştü yine ateşi tekrar çıkarasa duş aldırırım sağol canım
Geçmiş olsun canım gecede devam ederse 4 saatte yarım ölçek ateş düşürücü vermen iyi olur Aallah şifa versin

Bu arada yarın ateşi olmazsa götürmeme gerek var mı sence?
ates olmazsa geriye bi burun akintisi kaliyor
çocugun keyfi yerindeyse goturme
ama surkeli agliyorsa yemek yemiyorsa sivi tuketimi falan azsa bi goster için rahat eder
ben burun akintisi ve ates için dr a goturmuyorum ama o ayri konu :)
benim dr a gitmek için aradigim sart kusma ishal,bunlar korkulu ruyam :) aklima gelen b u
bide surekli agliyorsa otit i ogrenemk için giderim

Selam kızlar arada okuyorum bazı yerleri okuyamadım canım çok sıkkın beklediğimiz işler olmadı... Rabbim büyük elbet bir kapı açacak hayırlısı bakalım...dualarınızda bizede yer verin inşallah bir an önce işimiz olur....

bize ser gorunen hersyde bi hayir varmis canim uzulme nolur
rabbim bi an once feraha çikarsin yuvani insallah

vahide1204 vahidem çok geç_mis olsuncanim, verilmis sadakaniz varmis Allah korumuss
sen yine biseyler yap çocuklar fln sevindir ne biliyim
Allah kaza beladan korusun cumlemzi

Geçmiş olsun canım gecede devam ederse 4 saatte yarım ölçek ateş düşürücü vermen iyi olur Aallah şifa versin
Sağol canım amin inşAllah tüm hasta bebişlere Allah şifa versin evet veriyorum canım yoksa dayanamıyor berat inşAllah yarına iyileşir ya çok üzülüyorum başını sürekli bir yerlere yaslıyor hiç bu kadar ağır hastalanmamıştı

Tüm hasta bebislere Rabbim şifa versin. Bizimde cumartesi yolculuk birçok ilki birlikte yaşayacağız en çok uçakta ne yapacak onu merak ediyorum. Dünde dişçiye gittik kucağıma aldım oturdum dişçi koltuğuna baktı dişlerine işte hergün temizleyin dedi toplamda altı dişımız var temiz bir bezle tek tek. 6ay sonra bir daha çağırdı

Ya Türkiye'de ultra prima ne kadar pahalı şimdi fiyatlarına baktımda bezini bile burdan alıcam artık :/

Canim bizim nerdeyse 5 gun surmustu. Ilac verince dusebiliyosa sorun olmaz diye biliyorum

Anladım canım sağol hastalığın her türlüsü zor Allah yardımcımız olsun peki grip ateşi kaç gün sürer ki acaba 39.2 yi görünce endişelendik hep ateş düşürücü veriyorum valla 4-5 saatte bir vermesem baygın gibi yatıyor ve ağlıyor ıslak bezi koyunca

Ay süper yaa harika şeyler yiyip içiyorsunuz gerçekten daha ne olsun :))hepsi yarasın sağlık sıhhat olsun. yalnız eşin zero yerine normal kola içse daha az zararı olur. Tatlandırıcıların normalden daha fazla şeker oranı varmış.

Aslında yanlış teşhisten korkuyorum canım ya anlamazsa doktor neden kaynaklandığını biraz saçma belki ama hani doktora gidilmeden de aynı sürede iyileşmiyor mu zaten hastalıklar ne biliyim doktoru çözüm olarak görmüyorum pek ufak tefek hastalıklarda gitmek istemiyorum kendiliğinden geçsin istiyorum vücudu savaşarak yensin yani ama geçmeyince mecbur gidiliyor Allah beterinden korusun

Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun canım üzülme sen Allah bi kapı kapatır başka kapı açar inşAllah

3-4 gun sürebılır canım ateş
Kıyamam ben onaa ya
Hafta sonuna kadar geçer de anne yüreği dayanmaz ki

Aman canım Allah korumuş Yaa çok korkunç yangın

Ilaçla yedi günde ılaçsız 1 haftada diyolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…