valla benimki onceden de severdi uykuyuHahahh valla öyle düşündümse demek sana yazdım. :) tecrübe önemli. 14-15 saat uyuyor günde. Sadece hafif nezle gibi şimdi. Nezle uykuyu çok değiştirmez diye düşündüm. Valla bu uyku düzeni harika da Allah korusun anormal bişey varsa tabii ki 24 saat uyumamayı seçeriz :) haberleşiriz yine çok teşekkürler sağolasın.
mis gibi grip olmusnuz geçmis olsun :)Dün sabah başladı ateş canım ay ne güzel söyledin canım sabaha geçse keşke ağız kokusu dilde beyazlık yok canım çok şükür sadece ateş ve çok şeffaf su gibi burun akıntısı var canım başka hiç bişey yok kakası da normal ishal değil şükür
Geçmiş olsun canım gecede devam ederse 4 saatte yarım ölçek ateş düşürücü vermen iyi olur Aallah şifa versinGeçer diye bekledim aslında canım dün sabah çıkmıştı ateşi bugün ikinci gün dolvenden sonra düştü yine ateşi tekrar çıkarasa duş aldırırım sağol canım
ates olmazsa geriye bi burun akintisi kaliyorBu arada yarın ateşi olmazsa götürmeme gerek var mı sence?
bize ser gorunen hersyde bi hayir varmis canim uzulme nolurSelam kızlar arada okuyorum bazı yerleri okuyamadım canım çok sıkkın beklediğimiz işler olmadı... Rabbim büyük elbet bir kapı açacak hayırlısı bakalım...dualarınızda bizede yer verin inşallah bir an önce işimiz olur....
Amin canım sağolasın...bize ser gorunen hersyde bi hayir varmis canim uzulme nolur
rabbim bi an once feraha çikarsin yuvani insallah
Sağol canım amin inşAllah tüm hasta bebişlere Allah şifa versin evet veriyorum canım yoksa dayanamıyor berat inşAllah yarına iyileşir ya çok üzülüyorum başını sürekli bir yerlere yaslıyor hiç bu kadar ağır hastalanmamıştıGeçmiş olsun canım gecede devam ederse 4 saatte yarım ölçek ateş düşürücü vermen iyi olur Aallah şifa versin
Canim bizim nerdeyse 5 gun surmustu. Ilac verince dusebiliyosa sorun olmaz diye biliyorumBugün de yanıyor berat işten izin alıp erken çıktım 38 derece ateşi ama çıplak haldeyken çok halsiz bitkin kafayı sürekli bir yere dayıyor hiç hali yok kuzumun kaç gün sürdü sizin ateşler kızlar
Anladım canım sağol hastalığın her türlüsü zor Allah yardımcımız olsun peki grip ateşi kaç gün sürer ki acaba 39.2 yi görünce endişelendik hep ateş düşürücü veriyorum valla 4-5 saatte bir vermesem baygın gibi yatıyor ve ağlıyor ıslak bezi koyuncaates olmazsa geriye bi burun akintisi kaliyor
çocugun keyfi yerindeyse goturme
ama surkeli agliyorsa yemek yemiyorsa sivi tuketimi falan azsa bi goster için rahat eder
ben burun akintisi ve ates için dr a goturmuyorum ama o ayri konu :)
benim dr a gitmek için aradigim sart kusma ishal,bunlar korkulu ruyam :) aklima gelen b u
bide surekli agliyorsa otit i ogrenemk için giderim
İlaç verince düşüyor canım çok şükürCanim bizim nerdeyse 5 gun surmustu. Ilac verince dusebiliyosa sorun olmaz diye biliyorum
Ay süper yaa harika şeyler yiyip içiyorsunuz gerçekten daha ne olsun :))hepsi yarasın sağlık sıhhat olsun. yalnız eşin zero yerine normal kola içse daha az zararı olur. Tatlandırıcıların normalden daha fazla şeker oranı varmış.ayy yerim sende canimsin sagol uzun uzun yazmissin ne guzel
izlemedim ama izliycem. bunlarin hepsini biliyorum ama bazen bilmemezlikten geliyoruz. eskiden hic dikkat etmezdim ama rahatsizligimdan sonra ozellikle dikkat etmeye basladim. hele ki hamilelikten itibaren.
ama bazi seyler elimizde olmuyor. pazarlarda bile cogu sey hormonlu. yine sen ben ve bazilarimiz yasadigimiz yerden dolayi bi nebze daha sansliyiz. buyuk sehirlerde yasayanlar hepten mahvolmus o zaman
bende ozellikle dondurucudaki paketli urunlerden almamaya dikkat ediyorum. peynirimiz tereyagimiz guvendigimiz yerden. zeytinyag egeden saf el yapimi.
yumurtam koyden. kadin tavuklarin gezdigine yem yemedigine yemin ediyor gunahi boynuna.
yogurdum icin sut koyden geliyo yine bi kadin getiriyor. yogurt yapinca ustunde kapkalin kaymak tabakasi oluyo sapsari. inegin otladigi dogal beslendigi burdan belli oluyomus babam demisti.
maydonoz dereotu vb seyleri kv sitenin bahcesinden topluyo. koyde mandalina armut ihlamur vs agaclari var. findik zaten istemedigimiz kadar :) cay da benim kendi koyumden :) yengem verirse misir ve taze fasulye de bahceden oluyo yazin.
eve asla meyve suyu almiyorum eskiden aliyoduk esim cok iciyodu ama spora baslayinca hepsini birakti. cocacola zero iciyo arada bi ama onu da biraktirmaya calisicam.illa yemekle bisey icme hastaligi var onda da. su ic diyorum su bisey mi diyo :))
ben simdilik bunlara dikkat edebiliyorum. sanirim her yerimizi gdo sarmisken bu halime sukretmeliyim.
Aslında yanlış teşhisten korkuyorum canım ya anlamazsa doktor neden kaynaklandığını biraz saçma belki ama hani doktora gidilmeden de aynı sürede iyileşmiyor mu zaten hastalıklar ne biliyim doktoru çözüm olarak görmüyorum pek ufak tefek hastalıklarda gitmek istemiyorum kendiliğinden geçsin istiyorum vücudu savaşarak yensin yani ama geçmeyince mecbur gidiliyor Allah beterinden korusuncanim doktora gitmekten neden bu kadar korkuyorsun? tamam gereksiz ilac kullanmaya vs bende karsiyim ama doktoea gitmeden nasil anliycaz ne oldugunu. benim de icim gidiyor on gun icinde iki kez kan alinmisti kizimdan cok ama cok agladi. ama yapacak bisey yok yeterki iyi olsun. acile bence de gitme cok kotu olmazsa tabii.
atesi bi duser bi cikar simdi muhtemelen. ilik bi dus aldir istersen.
Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun canım üzülme sen Allah bi kapı kapatır başka kapı açar inşAllahSelam kızlar arada okuyorum bazı yerleri okuyamadım canım çok sıkkın beklediğimiz işler olmadı... Rabbim büyük elbet bir kapı açacak hayırlısı bakalım...dualarınızda bizede yer verin inşallah bir an önce işimiz olur....
3-4 gun sürebılır canım ateşAnladım canım sağol hastalığın her türlüsü zor Allah yardımcımız olsun peki grip ateşi kaç gün sürer ki acaba 39.2 yi görünce endişelendik hep ateş düşürücü veriyorum valla 4-5 saatte bir vermesem baygın gibi yatıyor ve ağlıyor ıslak bezi koyunca
Aman canım Allah korumuş Yaa çok korkunç yangınSelam kızlar ay ben bugün evi yakiyodum.mutfaktaki ufoyo yaktım aceleyle uyanınca.biraz isinsin dedim.odaya döndüm.biraz oturdum.o sırada kızı wcye goturdum.koridor duman içinde mutfak kapısına alev yansıyor.daldim mutfağa.havlu unutmusum ustunde alev almış.parçası halıya dusmek üzere.bi parçası yanmamış lavaboya atabildim.esimde yoktu.her yer kokuyo eve girince.havalandırdım ama geçmedi.
Ilaçla yedi günde ılaçsız 1 haftada diyolar yaAslında yanlış teşhisten korkuyorum canım ya anlamazsa doktor neden kaynaklandığını biraz saçma belki ama hani doktora gidilmeden de aynı sürede iyileşmiyor mu zaten hastalıklar ne biliyim doktoru çözüm olarak görmüyorum pek ufak tefek hastalıklarda gitmek istemiyorum kendiliğinden geçsin istiyorum vücudu savaşarak yensin yani ama geçmeyince mecbur gidiliyor Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?