Sakin ol canım olmazsa acile gidersiniz dolven işe yaramazsa fitil koy çocuk da rahat etsin, gördüm fotoğrafını üzüldüm..Uyudu uyandı az önce ateşini ölçtüm 39.2 çıktı yanıyor minik kuşum gözleri kızarmış dolven verdim yine zıbınını da çıkardım hiçbişey yok üstünde ılık bezle de sildim her yerini şu an yine düştü gibi yarın götürcem artık bu saatte acil doktoru olur randevu aldık yarın gidelim bakalım kan alınır kesin uff içim gidiyo ya bu günde bekleyeyim dedim ateşi düşmezse yarın götüreyim dedim düşmedi ne yazık ki gitmek zorundayım artık
Geçer inşAllah ölür annesi ona bana geçsin diyorum hep3-4 gun sürebılır canım ateş
Kıyamam ben onaa ya
Hafta sonuna kadar geçer de anne yüreği dayanmaz ki
İnşallah işleriniz yoluna girer, her şeyde vardır bi hayır..Selam kızlar arada okuyorum bazı yerleri okuyamadım canım çok sıkkın beklediğimiz işler olmadı... Rabbim büyük elbet bir kapı açacak hayırlısı bakalım...dualarınızda bizede yer verin inşallah bir an önce işimiz olur....
Sağol canım uyudu şimdi hafif var ateşi ilacın etkisinde hala çok başınızı ağrıttım kızlar kusura bakmayın ama yazınca rahatlıyor insan ve yeni şeyler öğreniyorSakin ol canım olmazsa acile gidersiniz dolven işe yaramazsa fitil koy çocuk da rahat etsin, gördüm fotoğrafını üzüldüm..
yok canm olurmu oyle seySağol canım uyudu şimdi hafif var ateşi ilacın etkisinde hala çok başınızı ağrıttım kızlar kusura bakmayın ama yazınca rahatlıyor insan ve yeni şeyler öğreniyor
Olur mu hiç öyle, bi ara Tuna da öyle elini kolunu kaldırmadan süzgün gözlerle kucağımda yatıyordu da burda yazdım durmadan sordum, insan o an panik oluyor aslında hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz her hastalanan Bebek'te ama birbirimize güven veriyoruz. İnsan böyle Zaman'larda kendisini anlayan destek olan birilerini arıyor..Sağol canım uyudu şimdi hafif var ateşi ilacın etkisinde hala çok başınızı ağrıttım kızlar kusura bakmayın ama yazınca rahatlıyor insan ve yeni şeyler öğreniyor
Sana da geçmesin uçsun gitsin pencereden :)Geçer inşAllah ölür annesi ona bana geçsin diyorum hep
Teşekkürler canım :)Sana da geçmesin uçsun gitsin pencereden :)
Sağol canım :)yok canm olurmu oyle sey
biz burda herseyimizi paylaisyoz
yurumelerini ilklerini hersyeini
keske hasta olmsalar ama oyle oyle buyyecekler tabiki onlarida yazicaz
Aynen öyle canım yemekte yemiyor insan çok üzülüyor ama hastalığı geçsin o sorun değil diyorum artık aynı şeyleri yaşıyoruz yazdıklarınız iyi geliyor iyi ki varsınızOlur mu hiç öyle, bi ara Tuna da öyle elini kolunu kaldırmadan süzgün gözlerle kucağımda yatıyordu da burda yazdım durmadan sordum, insan o an panik oluyor aslında hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz her hastalanan Bebek'te ama birbirimize güven veriyoruz. İnsan böyle Zaman'larda kendisini anlayan destek olan birilerini arıyor..
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş sadaka versen iyi olur çok dikkat etmek lazım Allah korusunSelam kızlar ay ben bugün evi yakiyodum.mutfaktaki ufoyo yaktım aceleyle uyanınca.biraz isinsin dedim.odaya döndüm.biraz oturdum.o sırada kızı wcye goturdum.koridor duman içinde mutfak kapısına alev yansıyor.daldim mutfağa.havlu unutmusum ustunde alev almış.parçası halıya dusmek üzere.bi parçası yanmamış lavaboya atabildim.esimde yoktu.her yer kokuyo eve girince.havalandırdım ama geçmedi.
allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin.. her şerde bi hayir vardir uzulme bol bol dua rt. guzel kapilar acacaktir elbetSelam kızlar arada okuyorum bazı yerleri okuyamadım canım çok sıkkın beklediğimiz işler olmadı... Rabbim büyük elbet bir kapı açacak hayırlısı bakalım...dualarınızda bizede yer verin inşallah bir an önce işimiz olur....
sagol canim benim.Ay süper yaa harika şeyler yiyip içiyorsunuz gerçekten daha ne olsun :))hepsi yarasın sağlık sıhhat olsun. yalnız eşin zero yerine normal kola içse daha az zararı olur. Tatlandırıcıların normalden daha fazla şeker oranı varmış.
ben oyle dusunmuyorum canim. eger grip soguk alginligi vs olduguna eminsem bende goturmem keyfi yerindeyse.Aslında yanlış teşhisten korkuyorum canım ya anlamazsa doktor neden kaynaklandığını biraz saçma belki ama hani doktora gidilmeden de aynı sürede iyileşmiyor mu zaten hastalıklar ne biliyim doktoru çözüm olarak görmüyorum pek ufak tefek hastalıklarda gitmek istemiyorum kendiliğinden geçsin istiyorum vücudu savaşarak yensin yani ama geçmeyince mecbur gidiliyor Allah beterinden korusun
Amin canım sağol hayırlısı diyoruz inşallah...İnşallah işleriniz yoluna girer, her şeyde vardır bi hayır..
Amin inşallah canım sağolun hepnize Teşekkürler....allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin.. her şerde bi hayir vardir uzulme bol bol dua rt. guzel kapilar acacaktir elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?