2015 Şubat Anneleri

Sakin ol canım olmazsa acile gidersiniz dolven işe yaramazsa fitil koy çocuk da rahat etsin, gördüm fotoğrafını üzüldüm..

İnşallah işleriniz yoluna girer, her şeyde vardır bi hayır..

Sakin ol canım olmazsa acile gidersiniz dolven işe yaramazsa fitil koy çocuk da rahat etsin, gördüm fotoğrafını üzüldüm..
Sağol canım uyudu şimdi hafif var ateşi ilacın etkisinde hala çok başınızı ağrıttım kızlar kusura bakmayın ama yazınca rahatlıyor insan ve yeni şeyler öğreniyor

Sağol canım uyudu şimdi hafif var ateşi ilacın etkisinde hala çok başınızı ağrıttım kızlar kusura bakmayın ama yazınca rahatlıyor insan ve yeni şeyler öğreniyor
yok canm olurmu oyle sey
biz burda herseyimizi paylaisyoz
yurumelerini ilklerini hersyeini
keske hasta olmsalar ama oyle oyle buyyecekler tabiki onlarida yazicaz

Olur mu hiç öyle, bi ara Tuna da öyle elini kolunu kaldırmadan süzgün gözlerle kucağımda yatıyordu da burda yazdım durmadan sordum, insan o an panik oluyor aslında hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz her hastalanan Bebek'te ama birbirimize güven veriyoruz. İnsan böyle Zaman'larda kendisini anlayan destek olan birilerini arıyor..

Aynen öyle canım yemekte yemiyor insan çok üzülüyor ama hastalığı geçsin o sorun değil diyorum artık aynı şeyleri yaşıyoruz yazdıklarınız iyi geliyor iyi ki varsınız

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş sadaka versen iyi olur çok dikkat etmek lazım Allah korusun

allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin.. her şerde bi hayir vardir uzulme bol bol dua rt. guzel kapilar acacaktir elbet

sagol canim benim.
o zaman onla birlikte bakayim belgesele. bari normalini icsin asil zararlisi oysa :/

ben oyle dusunmuyorum canim. eger grip soguk alginligi vs olduguna eminsem bende goturmem keyfi yerindeyse.

ama keyifsizse durumu kotuyse gotururum en azindan muayene eder. genel durumuna bakar ve en onemlisi kanina bakar. ondan sonra bi sey yok grip vs der ve peditus gibi ilaclar verirse kullanmam. kullanmadim da ates dusurucuden baska bisey. o senin elinde.
ama benim icim icimi yer ya bisey var da anlamazsam diye. yapim boyle napayim. doktora gitme konusunda etrafimdakilere de bu baskiyi yaparim normalde.

BRBM canm günaydın Nasıl oldu Berat? Ateş uzun sürebiliyor ayazın da 2-3 gün sürdü hep 39larda.. Yazık yavrum halsizlik vardır her yeri ağrıyordur bana da geçmişti ya sonra ondan biliyorum

MaRaL_ iyileştim ben yaa Domuz gibiyim Bi gün sürdü sadece :)) okullar açıldı ya mesai başladı çalışma saatlerim de biraz tuhaf 10-16.00 o yüzden pek yazamadım ama okudum hep :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…