- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Hayırlısı olsun Canm.. Ben bişi eğer olmuyorsa çok üzülmüyorum çünkü bizim için iyi olan odur kesin, zamanlama yanlıştır, ne bileyim belki başka fırsatlar olacak anlatabildim mi:) mutlaka güzel şeyler çıkıyor karşımıza çğnkü.. Nasıl alıştın mı yeni ortamına?Amin canım sağol hayırlısı diyoruz inşallah...
Haha deli ne domuzu :))))))MaRaL_ iyileştim ben yaa Domuz gibiyim Bi gün sürdü sadece :)) okullar açıldı ya mesai başladı çalışma saatlerim de biraz tuhaf 10-16.00 o yüzden pek yazamadım ama okudum hep :))
Orada ne kadar ki?Ya Türkiye'de ultra prima ne kadar pahalı şimdi fiyatlarına baktımda bezini bile burdan alıcam artık :/
ohh hadi gecmis olsun :)MaRaL_ iyileştim ben yaa Domuz gibiyim Bi gün sürdü sadece :)) okullar açıldı ya mesai başladı çalışma saatlerim de biraz tuhaf 10-16.00 o yüzden pek yazamadım ama okudum hep :))
Haklısın sen de canım kendi kendie geçsin derken grip soğuk algınlığını kastettim geçmeyen hastalıklarda veya çocuğun ağrısı olupta ağladığı hastalıklarda tabiki götürürüm bugün ateşi çıkarsa götürcez bakalım inşAllah anlar burdaki doktor burda doktor yok doğru düzgün ayak parmağı şiştiğinde götürmüştüm hatırlarsan anlayamamıştı gut hastalığı olabilir demişti genetik olabilir demişti bi daha şişerse geçmezse getir dedi en son insan doktora güvenmedikten sonra içi rahat etmiyor canım çocuk doktoruna götürecez bugün inşAllah bişey çıkmaz soğuk algınlığıdırben oyle dusunmuyorum canim. eger grip soguk alginligi vs olduguna eminsem bende goturmem keyfi yerindeyse.
ama keyifsizse durumu kotuyse gotururum en azindan muayene eder. genel durumuna bakar ve en onemlisi kanina bakar. ondan sonra bi sey yok grip vs der ve peditus gibi ilaclar verirse kullanmam. kullanmadim da ates dusurucuden baska bisey. o senin elinde.
ama benim icim icimi yer ya bisey var da anlamazsam diye. yapim boyle napayim. doktora gitme konusunda etrafimdakilere de bu baskiyi yaparim normalde.
4 saatte bir dolven verdik ilacı verince yarım saat sonra düşüyor ateşi sonra tekrar yükseliyor çok halsiz hep ağlamaklı canım bu sabah baktım hafif vardı ateşi ama dün sabah ben işe gelirken de hafifti ateşi gün içinde yükselmişti yükselmez inşAllah ya hiç bişeyden tat alamıyorum çocuk hastayken uykusuzluk yorgunluk mahfediyor insanı bir de işe geliyorum aklım evde annemi arayıp soruyorum hep durumunu izin alcam müdürden doktora götürcez bugün canım inş çocuk doktoru da yeni gelmiş buraya mezun olup direk doğuya atanıyorlar sonra da tayin isteyip gidiyorlar tecrübeleri yok yani inşAllah anlarBRBM canm günaydın Nasıl oldu Berat? Ateş uzun sürebiliyor ayazın da 2-3 gün sürdü hep 39larda.. Yazık yavrum halsizlik vardır her yeri ağrıyordur bana da geçmişti ya sonra ondan biliyorum
oglun nasiloldu canim4 saatte bir dolven verdik ilacı verince yarım saat sonra düşüyor ateşi sonra tekrar yükseliyor çok halsiz hep ağlamaklı canım bu sabah baktım hafif vardı ateşi ama dün sabah ben işe gelirken de hafifti ateşi gün içinde yükselmişti yükselmez inşAllah ya hiç bişeyden tat alamıyorum çocuk hastayken uykusuzluk yorgunluk mahfediyor insanı bir de işe geliyorum aklım evde annemi arayıp soruyorum hep durumunu izin alcam müdürden doktora götürcez bugün canım inş çocuk doktoru da yeni gelmiş buraya mezun olup direk doğuya atanıyorlar sonra da tayin isteyip gidiyorlar tecrübeleri yok yani inşAllah anlar
Öğlen arası oldu şimdi eve geldim saat 1 de gidecem yine ateşini ölçtüm 37,5 çıktı maral keyfi de iyi gibi oyun oynuyor en son dün gece 12 de vermiştik ateş düşürücüyü onun etkisi geçmiştir değil mi ateşi yükselmediğine göre çıkar mı acaba tekraroglun nasiloldu canim
goturursen kan tahlili iste wbc ye bakit
Kahvaltısını da bitirmiş canım 1 kaseoglun nasiloldu canim
Tamam canım götürürsem isterimoglun nasiloldu canim
Akşam üstü çıkabılır canım belkiÖğlen arası oldu şimdi eve geldim saat 1 de gidecem yine ateşini ölçtüm 37,5 çıktı maral keyfi de iyi gibi oyun oynuyor en son dün gece 12 de vermiştik ateş düşürücüyü onun etkisi geçmiştir değil mi ateşi yükselmediğine göre çıkar mı acaba tekrar
Kendi fıyatımı o indirimmi74lu 4 beden jumbo paket 12,45 euro 40 tl yapıyorMis lily
Sevindim canim iyilesmene. Masallah de kendine nazarin deger. Ben bi kere dedim domuz gibiyim diye o gunden beri hastayim:)MaRaL_ iyileştim ben yaa Domuz gibiyim Bi gün sürdü sadece :)) okullar açıldı ya mesai başladı çalışma saatlerim de biraz tuhaf 10-16.00 o yüzden pek yazamadım ama okudum hep :))
Iyi canim ates dusmus istahi da gelmis bence duzeliyor artikÖğlen arası oldu şimdi eve geldim saat 1 de gidecem yine ateşini ölçtüm 37,5 çıktı maral keyfi de iyi gibi oyun oynuyor en son dün gece 12 de vermiştik ateş düşürücüyü onun etkisi geçmiştir değil mi ateşi yükselmediğine göre çıkar mı acaba tekrar
ventolin kotrizonlu bi spray canim vede astim ilaci ben dr versede vermiyorum eczaneede birakiyorum almiyorumMaRaL_ ventolin allerset falan vermeyeyim dimi? Illiadin 2 yas ustu diyo bi de zarari olur mu ki? Kulagi hafif kizarikmis ondan mi verdi acaba? Bi de antibiyotik verdi doktor ama atesi cikarsa ver dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?