2015 Şubat Anneleri

Vay beee tam tatil olmuş walla Nasıl iyi :))
Erkek olmak Varnış bizim ülkede Tuna ve ayaz şanslı dicem ama ayaz o kadar
Şanslı olmayacak her şeyi yapmak zorunda olacak :))

valla pek bilmiyorum :)
kizimi bakicya verdim ama bvirakdim uç gun agladi alisti :)
oglani 2.5 yasina kdr dibimden ayirmadim gerek olmadi kimsede yokdu pek birakcak direk okullu olduk

bide bi saat birakdim ya, komsumun kizi annen seni birakdi seni sevmiyor falan demis
benimkide baslamis daha kuvvetli aglamaya
ondan sonrada her o kizi gordugunde içine çeke aglamayi çogaltmis
bizimkiler anliyormu ki ne dediigmizi
hayir dediigmi anlamiyor o kesinde
isine gelince mi anliyolarkii

bugün bütün sabrımı tüketti bilmediğim anlayamadıgım bi sıkıntısı var yemek yemeyi reddediyor istediği şey olmayınca ağlıyor bağırıyor hiçbişeyden mutlu olmuyor bu bir yaşı sevmedim sakin bebek gitti yerine bambaşka bişey geldi yarın bide aşımız vr bu kadar strese bide onun sıkıntısını çekeceğim

benimkide ayni canim
hiçbiseyden memnun olmuyor
eline tencre verdim içine ne var ne yok doldudum bosaltti dustu pesime yine kucak istiyor
buyuk oglani yikarken kiza emanet ettim kafasini ablasinin di$ine indirmis acidi diye bi saat agladi kiizm
uç kisi bi çocuga bakamiyoruz bizz valla
buyuk çocuklarimida sayyorum normalde oynuyordu çunku onlarla oyalaniyordu ama artik yok istemiyorr

İnşallah işe yarar . Uykusuzluk zor tabi tamamiyle değiştiriyor insanı. Suçlama kendini az kaldı ve sen eski pozitif haline Döneceksin

Oy yavrum yaa kıyamam o Kız da Nasıl cadıymış

Anlıyorlar demek ki ya da tesadüf hep ağladı.. Yoksa cimcimledi neyim mi :))

Oy yavrum yaa kıyamam o Kız da Nasıl cadıymış

Anlıyorlar demek ki ya da tesadüf hep ağladı.. Yoksa cimcimledi neyim mi :))
kiz dedigim 18 yasinda :))
yok oncesindede agliyormusda oyle deyince fazlalasmis
oda anlamaz diye dedi herhalde :)

M metismis nerelerdesin?
gelincikgibi dogumgunu hazirliklari ne durumda? @yeb4 yorgunlugunu atabildin mi biraz?
Ah ah ne sen sor ne ben söyleyeyim!! Bitmiş vaziyetteyim.Ara ara okuyorum sizi ama yazmaya pek fırsatım olmuyor.Bir taraftan ufaklık bir taraftan doğumgünü için bişeyler ayarlamaya çalışıyorum bir taraftan bakıcı arıyorum.

Bizimki adamakıllı yürümeye başladığı Zaman rahatlamıştım ben.Gidebileceği yapabileceği sınırlarını kestirebiliyordum.Amma velakin son bikaç haftadır öyle şeyler yapıyor ki ağzım açık kalıyor.Sessizlik olduğu anda bi iş karıştırdığını anlıyorum,gün içinde belki elli kere yüreğim ağzıma geliyor.Koltukların en tepelerinde sırtımızı dayadığımız yerlerde geziniyor.cam pervazlarına tırmanıyor.çıkamadığı yerlere arabasını götürüp oturma yerine ayaklarıyla çıkıp ordan tırmanıyor.Kırılan dökülen şeylerin hesabını bilmiyorum.Yemek ve uyku konusuna hiiiç girmiyorum,çünkü küçük beyimizin onlarla kaybedecek vakti yok.Parkta kaykay ve salıncak favorimizdi oyalanıyordu en azından.Şimdi herkesin Bebek arabasını sürmeye çalışıyor,insanların ellerindekine sulanıyor,parka gelen bir çocukta oyuncak,bisiklet falan görmesin...gerisini anlatmayayım.

Ama öyle tatlı ki bir gülüyor hoop benim yelkenler suda :) Herşeye rağmen acayip keyifli olmaya başladı annelik.Dediklerimi anlıyor artık,konuşmaya çalışıyor.Bayılıyorum o hallerine.

Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin bizlere de bol bol sabır ferahlık versin inşallah.Çok zor ama bambaşka bir dünyamız var hepimizin.Anneyiz.Ötesi yok..

Ben yalniz beninki oyle saniyodum inan Duru'dan bahsetmissin aynen. Insallah gecicidir bu durumlar. Belim koptu valla tum isler de kaldi arada annem veya kayinvalidem gelirse is yapiyorum rahatca

Allah kolaylik versin canim. Doktor bana gece ciglik atarak uyaniyo mu diye sordu uyku apnesi olabilir mi diye. Senin de aklinda olsun canim

Öyle tabi sorumluluklar gittikçe artıyor ve artacak
Zor tabi ama çok şükür ki kuzularımız bizimle öpüp kokluyoruz günbe gün büyüdüklerine şahit oluyoruz. Rabbim ayırmasın inşallah

Canim rahat ol hepimiz yasiyoruz eminim bu duygulari. Bazilari disaridan pek gostermiyo bozma moralini

Cnm herkesin karakteri farklı tabi.Ancak kendine bu kadar yüklenme çoğumuz senin hissettiklerinin birebir aynılarını hissediyoruz çoğu Zaman.Benim gün içinde bile gel-git lerim oluyor.1 saat önce çok neşeli çok aktif biriyken yemek yemediğinde yada uyumadığında hemen sinirlenip tüm negatif düşüncelerin içinde buluyorum kendimi.
Uykular yeme İçmeler kısacası hayatımız yavaş yavaş düzene girdikçe biz de eski dengeli halimize döneceğiz inşallah.Hiç merak etme öyle olmasa bu kadar insan ikinci üçüncü çocuğu yapar mıydı öyle düşün.

Nasil ogretmeliyim canim? Yanindayken yaptirarak mi?
Ben böyle atlamış gibi oldum ama vahideye katılıyorum.Öğretirsen daha rahat edersin.Gerçi sen öğretmesen de bi süre sonra deneye deneye buluyorlar cin gibiler maşallah ama ne kadar etken öğretirsen o kadar az tehlike demek.
Yatağın ortasına oturttur sen de yanına otur.İnmek istediğini anladığın an yüzüstü bi şekilde uzanmasını sağla sonra yavaş yavaş geri geri çek.Ayakları boşluğa gelmeye başlayınca omuzlarından tut aşağı sarkmasına yardım et.Sonra hop yerde ayaklarının üstünde zaten.
Anlatabildim mi bilmiyorum karışık oldu galiba biraz.

Allah kolaylik versin canim hizli cikti senin oglus kosturuyo pesinden. Allah hepsini korusun kazadan beladan. Bi gulusleri yetiyo dedigin gibi o kadar saf ve icten guluyorlar ki insan saklamak istiyo o anlari.
Amin canim Allah onlara saglik versin de biz iyi oluruz o zaman:)

aynençok kucak istiyor hiçbişey yapamıyorum yemek yesin diye bütün mutfağı indirdim önüne koydum hala mızmızlanıyor umarım geçicidir böyle kalmaz
sen tek cocuk ta değil 3 tane ile ugrasıyorsun daha zor tabi

Yok canim sagol cok guzel anlatmissin deneyeyim. Risk biraz daha azalir en azindan. Gerci pesinden ayrilabildigim de yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…