2015 Şubat Anneleri

Elle sallarsan bu seferde ona alışacak.o da zor.yipratici ve sinir bozucu.biliyorum.artık seni yormiycak bi yöntemi kararla denemelisin.

ne o cesaretim var ne de kararlılığım. ben uygulayayım desem de ananesi bakıo gunduzlerı onun yapacagını sanmıyorum. gece bile ağlayınca yanımıza gelio noluo die. allah bi çıkış yolu göstersin die dua ediyorum. bugün öğlen eve gittim uyanık olmaması için dua ettim. çok üzülüyorum böyle olmasına

kizlar ne is goruyinuz
nasilsiniz
hastalar iiyilestimii

benim oglan bugun tersinden kalkmis muayyen gununde sanki hersey agliyor yaa

kizlar ne is goruyinuz
nasilsiniz
hastalar iiyilestimii

benim oglan bugun tersinden kalkmis muayyen gununde sanki hersey agliyor yaa
Arada bir beratın da öyle huysuz günleri oluyor canım bişey olmaz yarına geçer

Günde tek sefer uykudan bahsetmişsinz arkadaşlar. Benim kızım tek sefer öğlen uyuyordu ben de 2 sefere çıkarma derdindeyim. Yanlış mı yapıyorum acaba?
Bol bol gece uyanmaları bizde de mevcut. Ve uzun süren çığlıklar. Artık dediğini yaptırmak için uzun hava şeklinde çığlık atıyor resmen. Üşütmeye az kaldı. Duymamaya üzerine düşmemeye çalışıyorum bağırmayı salya sümük ağlamaya çeviriyor.

Bizimki de oyle istedigi olmayinca kendini geriye atip agliyo deli gibi. Sanirim bu bi donem ve insallah gececek.

Bizimki de oyle istedigi olmayinca kendini geriye atip agliyo deli gibi. Sanirim bu bi donem ve insallah gececek.
Geçsin biranönce lütfen yaa. Çok çok zor.
Ben anlamıyorum ya hiç işim bitmiyor hiç dinlenemiyorum. Ben de mi sorun var kızım mı gerçekten çok mızmız ilgi delisi bilmiyorum.
Kendi kendine oynaması hiç yok. Ne oyuncağıyla ne başka birşeyiyle.
Sürekli ya kucak istiyor ya da bırak beni gezeyim derdinde. Henüz tam yürümediği için sürekli peşinden gitmek de çok zor. Düşecek kafa çarpacak korkusuyla.
Yürütecine koyuyorum artık ondan da çıkıyor cadıııı. Düşecek diye çok korkuyorum.
Hasılı kelam bi oturamıyorum. Pufff...

Bebeklerimiz henüz çok küçük, bir kaç yıl sonra hadi kalk dicez ama bu sefer de onlar kalkmak istemeyecek :))) peşlerinde koşmak zor gerçekten hele de ev işi ile birlikte ama düzgün uyku olsa hepsi vız gelır.. Bence kabullenmek em güzeli çğnkü başka çaremiz yok

M metismis nerelerdesin?
gelincikgibi dogumgunu hazirliklari ne durumda? yeb4 yorgunlugunu atabildin mi biraz?
Fena değil Canm ama son günlerde ayaz uyumuyor, dün akşam da uyuttuktan bir saat sonra ağlayarak Bi uyandı yarım saat hiç susmadı korktu mu ne oldu anlamadım benim de işler kaldı uyuyana kadar saat 11 oldu e sabah da yine 5.50dr kalktı bakalım yetiştirmeye çalışıyorum :))

Evt kesinlikle uykuyla dinlenenediğimz için bu tahammülsüzlüğümüz.
Her sabah olduğunda bugün nasıl akşam olacak diye umutsuzluğa kapılıyorum. Akşam olunca da gece nasıl geçecek diye.
Bazen kendimi sorguluyorum acaba ben mi çok negatifim hep olumsuz tarafları mı görüyorum.
Düşünüyorum bazen pozitif neşeli bebeğin herhaline tahammül eden anneleri. Acaba onların bebeği gerçekten sakin de mi öyleler yoksa karakter olarak mı öyleler.
Arkadaşım var o da şubat annesi ama çocuğuna ölüyor ya hiç duymadım yakındığını hiç. Misafirlikte hep çocuğunun peşinde ve bu halden mutlu.
Ben de asla bırakmıyorum zaten bırakamıyorum kendi haline ama o durumdan mutsuzum ben. İstiyorum ki misafirliğe gittiysem az masada oturayım yemeğimi yiyebileyim 2 laf sohbet edeyim.
Darlanıyorum işte sinir stres.
Ben neden o arkadaşım gibi olamıyorum diyorum. Sürekli bi stres hali kendimi çocuğuma bağırırken buluyorum. Hemen sesimi azaltıyrum tatlı tatlı anlatmaya çalışıyorum filan ama olmuyo başka zaman başka sefer yine aynı.
Ben neden kabullenemiyorum rahat olamıyrum ki.

canim benimki misafirlikden kucagimdan inmiyor keisnlikle
zirzirzirrr milletide kafa beyin kalmiyorr inan
kalabaligi gordumu deliryor çocuk resmen
kucagimda durup sussa oda yok
herkes bana aciyarak bakiopr artik
bazilari seni gorunce çocuk yapmakdan vazgeçtim diyor

son gittiigmde uykusu vardi, sutunu içti uyuttum kapidan girince
saat geçti buyukler için okula gidicem çocuk uyanmadi daha :)
ev sahibine dedim uyaninc ahaber et , gittim çocuklari okuldan aldim arayincada gittim geri

ozlemisim iki br çay içip keyif yapmayi onu farkettim o gun
etrafta oynasa dokup saçsa yine iyi , insanlarin yuzune bakip bakip agliyorrr benimki

kizlar benim oglan babasi ve benim diisimda kimsede durmuyor
gecen gun bi saatligine komsuya birakdim ben gelene kdr durmadan aglami$,acikmi$ sutunu içmemis ( ben tok goturmustum nasil hemen geri acikdi onuda anlaamdimda neyse ) 240 ml sut içti nirmalde haytda bitiremez o kdr sutu( agladikça acikdi galiba yorulup)

biberonu babasida verse içmiyor gerçi
yani resmen bana bagimli oldu bu çocuk
boyle giderse eylul ayina bi iki saatligine krese birakabilirim
bana bu kdr bagimli hale gelmesi hiç hosuma gitmiyor
okul kabul ederse 2.5 yasinda ana okuluna bile baslayabiliriz bu sorunu a$amazsakda ayvayi yerizzz

Canım sen benden daha iyi bilirsin ama şansın varsa arada öyşlr yarım saatliğine bişe olsa komşuya falan bırak be hep aynı cümleyle git her defasında, ben şimdi gideceğim ama geri döneceğim oğlum falan fişman.. Bir süre sonra aşılır.. O şimdi sizi hala tek parça sanıyor hiç ayrışmadınız ya kıyamam :)) merak etme biraz büyüyünce farklı olur ondan sonda oyun gruplarına götürürsün hemen 2 yaşında

Hepimizin yapısı farklı Canmm yani kimisi daha sabırlı kimisi daha az :) her şey yolunda gittiğinde işte yemek, uyku vs o Zaman ben de öyle oluyorum allahım böyle tüm evi temizleyebilecek, ayazla tüm gece ilgilenebilecek enerjisi buluyorum kendimde ama dediğim uyku ve tüm gün mız mız bit çocuk olunca be yorgunluktan dilim dışarı çıktığında sinirli oluyorum hele de hala benden çay, pasta bilmem ne beklendiğinde akşam şimdi misafir geldi de ben de tüm gün Ayaz'ın peşindeydim okula da götürdüm beyfendiyi o yüzden bittim

Sorma paşa aöa maşallah hala aynı )
İnşallah canımm elbet düzelecek herhalde ama işte benden de bişiler gidiyor, bazen yaşam enerjim düşüyor ölü taklidi yapasım geliyor kimse elleşmesin diye :))) şaka bir yana zor iş gerçekten bir de çocuk, ev, iş üçgeni zor sadece çocuk bakma olsa tamam ama bubun yemeği var, kahvaltısı var, misafiri var, temizliği var, ütüsü var, aaaaay var da var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…