Elle sallarsan bu seferde ona alışacak.o da zor.yipratici ve sinir bozucu.biliyorum.artık seni yormiycak bi yöntemi kararla denemelisin.
Arada bir beratın da öyle huysuz günleri oluyor canım bişey olmaz yarına geçerkizlar ne is goruyinuz
nasilsiniz
hastalar iiyilestimii
benim oglan bugun tersinden kalkmis muayyen gununde sanki hersey agliyor yaa
Bizim kiz hergun tersinden kalkiyo canim:)kizlar ne is goruyinuz
nasilsiniz
hastalar iiyilestimii
Bizimki de oyle istedigi olmayinca kendini geriye atip agliyo deli gibi. Sanirim bu bi donem ve insallah gececek.Günde tek sefer uykudan bahsetmişsinz arkadaşlar. Benim kızım tek sefer öğlen uyuyordu ben de 2 sefere çıkarma derdindeyim. Yanlış mı yapıyorum acaba?
Bol bol gece uyanmaları bizde de mevcut. Ve uzun süren çığlıklar. Artık dediğini yaptırmak için uzun hava şeklinde çığlık atıyor resmen. Üşütmeye az kaldı. Duymamaya üzerine düşmemeye çalışıyorum bağırmayı salya sümük ağlamaya çeviriyor.
Geçsin biranönce lütfen yaa. Çok çok zor.Bizimki de oyle istedigi olmayinca kendini geriye atip agliyo deli gibi. Sanirim bu bi donem ve insallah gececek.
Benimki de son Zaman'larda öyle pek duygusal takılıyor :) Bi günleri Bi günlerini tutmuyor kikizlar ne is goruyinuz
nasilsiniz
hastalar iiyilestimii
Bebeklerimiz henüz çok küçük, bir kaç yıl sonra hadi kalk dicez ama bu sefer de onlar kalkmak istemeyecek :))) peşlerinde koşmak zor gerçekten hele de ev işi ile birlikte ama düzgün uyku olsa hepsi vız gelır.. Bence kabullenmek em güzeli çğnkü başka çaremiz yokGeçsin biranönce lütfen yaa. Çok çok zor.
Ben anlamıyorum ya hiç işim bitmiyor hiç dinlenemiyorum. Ben de mi sorun var kızım mı gerçekten çok mızmız ilgi delisi bilmiyorum.
Kendi kendine oynaması hiç yok. Ne oyuncağıyla ne başka birşeyiyle.
Sürekli ya kucak istiyor ya da bırak beni gezeyim derdinde. Henüz tam yürümediği için sürekli peşinden gitmek de çok zor. Düşecek kafa çarpacak korkusuyla.
Yürütecine koyuyorum artık ondan da çıkıyor cadıııı. Düşecek diye çok korkuyorum.
Hasılı kelam bi oturamıyorum. Pufff...
O zaman aşı olmadı mı şimdi :)) allahım yaa ters bunlar walla :))Herseye zirt diye uyanan bebek asiya giderken uyudu ve asla uyanmadi hatta eve geldik hala uyuyo. Sanki anladi asi olacagini. Cilgin bunlar ya
Fena değil Canm ama son günlerde ayaz uyumuyor, dün akşam da uyuttuktan bir saat sonra ağlayarak Bi uyandı yarım saat hiç susmadı korktu mu ne oldu anlamadım benim de işler kaldı uyuyana kadar saat 11 oldu e sabah da yine 5.50dr kalktıM metismis nerelerdesin?
gelincikgibi dogumgunu hazirliklari ne durumda? yeb4 yorgunlugunu atabildin mi biraz?
Evt kesinlikle uykuyla dinlenenediğimz için bu tahammülsüzlüğümüz.Bebeklerimiz henüz çok küçük, bir kaç yıl sonra hadi kalk dicez ama bu sefer de onlar kalkmak istemeyecek :))) peşlerinde koşmak zor gerçekten hele de ev işi ile birlikte ama düzgün uyku olsa hepsi vız gelır.. Bence kabullenmek em güzeli çğnkü başka çaremiz yok
ahahha bak sen cadiyaa :)))Bizim kiz hergun tersinden kalkiyo canim:)
canim benimki misafirlikden kucagimdan inmiyor keisnlikleEvt kesinlikle uykuyla dinlenenediğimz için bu tahammülsüzlüğümüz.
Her sabah olduğunda bugün nasıl akşam olacak diye umutsuzluğa kapılıyorum. Akşam olunca da gece nasıl geçecek diye.
Bazen kendimi sorguluyorum acaba ben mi çok negatifim hep olumsuz tarafları mı görüyorum.
Düşünüyorum bazen pozitif neşeli bebeğin herhaline tahammül eden anneleri. Acaba onların bebeği gerçekten sakin de mi öyleler yoksa karakter olarak mı öyleler.
Arkadaşım var o da şubat annesi ama çocuğuna ölüyor ya hiç duymadım yakındığını hiç. Misafirlikte hep çocuğunun peşinde ve bu halden mutlu.
Ben de asla bırakmıyorum zaten bırakamıyorum kendi haline ama o durumdan mutsuzum ben. İstiyorum ki misafirliğe gittiysem az masada oturayım yemeğimi yiyebileyim 2 laf sohbet edeyim.
Darlanıyorum işte sinir stres.
Ben neden o arkadaşım gibi olamıyorum diyorum. Sürekli bi stres hali kendimi çocuğuma bağırırken buluyorum. Hemen sesimi azaltıyrum tatlı tatlı anlatmaya çalışıyorum filan ama olmuyo başka zaman başka sefer yine aynı.
Ben neden kabullenemiyorum rahat olamıyrum ki.
balik burcunun getirilerimi desek buna agoturulerimi desekkk acabaaBenimki de son Zaman'larda öyle pek duygusal takılıyor :) Bi günleri Bi günlerini tutmuyor ki
Canım sen benden daha iyi bilirsin ama şansın varsa arada öyşlr yarım saatliğine bişe olsa komşuya falan bırak be hep aynı cümleyle git her defasında, ben şimdi gideceğim ama geri döneceğim oğlum falan fişman.. Bir süre sonra aşılır.. O şimdi sizi hala tek parça sanıyor hiç ayrışmadınız ya kıyamam :)) merak etme biraz büyüyünce farklı olur ondan sonda oyun gruplarına götürürsün hemen 2 yaşındakizlar benim oglan babasi ve benim diisimda kimsede durmuyor
gecen gun bi saatligine komsuya birakdim ben gelene kdr durmadan aglami$,acikmi$ sutunu içmemis ( ben tok goturmustum nasil hemen geri acikdi onuda anlaamdimda neyse ) 240 ml sut içti nirmalde haytda bitiremez o kdr sutu( agladikça acikdi galiba yorulup)
biberonu babasida verse içmiyor gerçi
yani resmen bana bagimli oldu bu çocuk
boyle giderse eylul ayina bi iki saatligine krese birakabilirim
bana bu kdr bagimli hale gelmesi hiç hosuma gitmiyor
okul kabul ederse 2.5 yasinda ana okuluna bile baslayabiliriz bu sorunu a$amazsakda ayvayi yerizzz
Hepimizin yapısı farklı Canmm yani kimisi daha sabırlı kimisi daha az :) her şey yolunda gittiğinde işte yemek, uyku vs o Zaman ben de öyle oluyorum allahım böyle tüm evi temizleyebilecek, ayazla tüm gece ilgilenebilecek enerjisi buluyorum kendimde ama dediğim uyku ve tüm gün mız mız bit çocuk olunca be yorgunluktan dilim dışarı çıktığında sinirli oluyorum hele de hala benden çay, pasta bilmem ne beklendiğinde akşamEvt kesinlikle uykuyla dinlenenediğimz için bu tahammülsüzlüğümüz.
Her sabah olduğunda bugün nasıl akşam olacak diye umutsuzluğa kapılıyorum. Akşam olunca da gece nasıl geçecek diye.
Bazen kendimi sorguluyorum acaba ben mi çok negatifim hep olumsuz tarafları mı görüyorum.
Düşünüyorum bazen pozitif neşeli bebeğin herhaline tahammül eden anneleri. Acaba onların bebeği gerçekten sakin de mi öyleler yoksa karakter olarak mı öyleler.
Arkadaşım var o da şubat annesi ama çocuğuna ölüyor ya hiç duymadım yakındığını hiç. Misafirlikte hep çocuğunun peşinde ve bu halden mutlu.
Ben de asla bırakmıyorum zaten bırakamıyorum kendi haline ama o durumdan mutsuzum ben. İstiyorum ki misafirliğe gittiysem az masada oturayım yemeğimi yiyebileyim 2 laf sohbet edeyim.
Darlanıyorum işte sinir stres.
Ben neden o arkadaşım gibi olamıyorum diyorum. Sürekli bi stres hali kendimi çocuğuma bağırırken buluyorum. Hemen sesimi azaltıyrum tatlı tatlı anlatmaya çalışıyorum filan ama olmuyo başka zaman başka sefer yine aynı.
Ben neden kabullenemiyorum rahat olamıyrum ki.
Sorma paşa aöa maşallah hala aynıOhh Paşa'nın keyfine bak kocaman yatak döne döne uyu evladım daha ne istiyorsun
Oğlum bazen sadece su içiyor bazen emiyor bazen de hem emiyor hem su içiyor üzerine anca öyle uyuyor
Canım ben gün içerisinde yada akşam dışarı çıkarmanın çok faydasını gördüm hatta eve gelince birde banyo yaptırdığım zamn daha güzel uyuyor.
Umarım en kısa zamanda uzun uzun güzelce uyurda sende rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?