Ah sağol canım bunu bilmiyodum inşAllah zeytinyağıyla geçer bizimki de ama dediğin gibi safını bulmam lazım yan etkisi de olmaz en azındanaynen bizimde öyleydi 6 aya kadar çok çektim. ultralan kullandım çok azınca.
kuzenim çocuğuna her gün saf z.yağ sürmüş geçmiş. bılmadan süreceksin demişti. iki ay sürdüm bende geçti bi daha olmadı. ama tamamen saf z.yağ olmalı.
Canım ayazda bir kaç ay önce sürekli oluyordu hatta kucağımda otururken ilk fark ettim kendisi bilinçli de yapıyordu bir garip hareketle kıt kıt Etmesini sağlıyordu.. Doktor bişi yok dizinde dedi muayene ettiğinde
umarım canım çünkü uykusuzluktan gebericem. bugün hele gözkapaklarım tonlarca ağırlıktaydı sanki.
dizinde ciddi bişey yoktur bence ama sen doktoruna göster istersen yine hatta direkt ortopediye götürebilirsin.
Cok sagolun kizlar rahatladim biraz ama yine de sorarim doktora en kisa zamandaBenim oğlumda da var cnm bebekliğinden beri.Ben sormuştum doktorumuza o da çok normal büyüdükçe kıkırdaklar olgunlaştıkça geçer demişti.
Ayyy çok tatlı oluyor o uyku bende yaptım bir kaç kere napimm dayanamadımkızlar napıyorsunuz ses yok kimselerden yine
bugün var ya biri bana uyku ilacı mı içirdi anlamadım öyle böyle değildi ya. tamam erken kalktım ama her zamanki gibi kalktım. gece bi kez kalktı hatta bu sefer. ama resmen gözlerimi açamadım.
kız öğlen uykusundayken işlerimi halledip koltuğa yattım bi uyumuşum tam daldıö tatlı tatlı kız uyandı. ama gidip yatağından alamıyorum gözlerimi açamıyprum o derece. belki yarım saate yakın yatağında durdu öyle kalkamadım. eğer uykusunu almış şekilde kalkarsa bi süre duruyo kendi kendine konuşuyo beni görmezse.
bi yandan dua ediyorum ne olur uyus da tekrar bende uyusam. bambaşka bişeydi ya. zor bela kalktım yemeğini yedirdim vs. salonda oturduk o oyuncklarıyla oynarken ben koltukta küt gittim yine engel olamadım. salonun kapısını bari kapatayım dedim de çıkmasın uyursam. uyumakla uyumamak arasında işkence çektim resmen
eşim de istanbula toplantıya gitmişti geç geldi aksi gibi. sonra bi nescafe yaptım kendime biraz daha kendime geldim. ama çok komikti ya uyudum resmen kız uyanıkken o ar rüya görüyorum Begüm yaramazlık yapıyo ben uyumuşum fırlıyorum yerimden bakıyorum kız yerde oynuyo hahahaallahtan salonda tehlikeli hiç bişey bırkmadık nerdeyse. köşelerde koruyucu dolaplarda kilit en güvenli yer odası ve salon.
Buradayız Can'ım :) bazen o uyku halleri bana da oluyor hatta gece iyi uyumuşsam daha çok oluyor doyamıyorum uykuya. Rüyanda çok komikmişkızlar napıyorsunuz ses yok kimselerden yine
bugün var ya biri bana uyku ilacı mı içirdi anlamadım öyle böyle değildi ya. tamam erken kalktım ama her zamanki gibi kalktım. gece bi kez kalktı hatta bu sefer. ama resmen gözlerimi açamadım.
kız öğlen uykusundayken işlerimi halledip koltuğa yattım bi uyumuşum tam daldıö tatlı tatlı kız uyandı. ama gidip yatağından alamıyorum gözlerimi açamıyprum o derece. belki yarım saate yakın yatağında durdu öyle kalkamadım. eğer uykusunu almış şekilde kalkarsa bi süre duruyo kendi kendine konuşuyo beni görmezse.
bi yandan dua ediyorum ne olur uyus da tekrar bende uyusam. bambaşka bişeydi ya. zor bela kalktım yemeğini yedirdim vs. salonda oturduk o oyuncklarıyla oynarken ben koltukta küt gittim yine engel olamadım. salonun kapısını bari kapatayım dedim de çıkmasın uyursam. uyumakla uyumamak arasında işkence çektim resmen
eşim de istanbula toplantıya gitmişti geç geldi aksi gibi. sonra bi nescafe yaptım kendime biraz daha kendime geldim. ama çok komikti ya uyudum resmen kız uyanıkken o ar rüya görüyorum Begüm yaramazlık yapıyo ben uyumuşum fırlıyorum yerimden bakıyorum kız yerde oynuyo hahahaallahtan salonda tehlikeli hiç bişey bırkmadık nerdeyse. köşelerde koruyucu dolaplarda kilit en güvenli yer odası ve salon.
ay vallahi işkence çektim böyle uyku olmaz olsunBuradayız Can'ım :) bazen o uyku halleri bana da oluyor hatta gece iyi uyumuşsam daha çok oluyor doyamıyorum uykuya. Rüyanda çok komikmiş
emzirirken ben sağlama alıyorum kızı çünkü bende uyuyorum :)) allahım bu uykusuzluk bizi mahvetti yaaaAyyy çok tatlı oluyor o uyku bende yaptım bir kaç kere napimm dayanamadım
Hatta geçen gün gece uyanıp emzirdiğim sırada uyumuşum az kalsın düşürüyodum çocuğu kucağımdan
Tamam canım teşekkürler vicks iyi bir seçim bide bepanten alcam burda daha ucuz:)ben iliadin aliyorum kulagi agridiginda burnuna damlatmak için
fenistil di galiba adi jel vardi sinek isiriginda kullaniliyor
bi iki kutu cold mix getirdim ama pahali geldi o wicks le ayni o daha uygun fiyati
cold mix damla olunca sanki uçup giidyor :)
canım benim bildiğim 3 günden az 10 günden fazla süren kanama adet kanaması değildir. sen bi doktora git bence önemli bişey yoktur belki ama yine de git için rahat etsin.kızlar iki gün önce adet oldum bir gün sürdü (ilk adetim değil doğumdan 60 gün sonra adet olmuştum gayet düzenliydi)
çok değil leke gibi başladı bir ped doldu dolmadı 3. gündeyim tık yok son günü gibi peçeteye silince kahve akıntı gibi bişey geliyor hiç böyle olmamıştı dr a gitmem gerekirmi acaba neden böyle olduki
o kadar da umutsuz olmayalım ya. ben memeden kesildiklerinde düzeleceklerine inanıyorum.Günaydın kızlar bugün yine gün benim için saat 5te başladı şu an yorgunluktan ölüyorum ve böyle de işe gidicem
Uyku sıkıntısı devam,yeb4 senin dediğin gibi 2 yaşına kadar en azım böyle olur sanırım ama benim çevremde gördüğüm de şu; uyku sorunu varsa bebekken o öyle devam ediyor bizim Bi öğretmenin oğlu da bebekken uykuyu sevmezmiş, çocuk şimdi 3 yaşında ve deli dana gibi dolanıyor.. Akşam bize geldiler saat 12 çocuk ayakta gece 3-4 gibi uyuyormuş ve sabah 9da kalkıyormuş kabus gibi
Mis lily walla ben bir kaç defa düşürdüm ayazı öyle ya da tam düşerken tuttum gece emzirirken uyuduğum için..
Ben artık uykusuzluktan gece ne yaptığımı hiç hatırlamıyorum eşim diypr şöyle oldu böylr oldu diye ama ben hiç hatırlamıyorum.. Geçen gece eşim Ayaz'ın yanına yatmış sonra ayaz gece kalkmış bizim yatağa gelmiş benim üstümden atlayarak, eşim de hala Ayaz'ın yatağında uyuyor Bi uyanmış durum bu :))) ben hiiiiç hatırlamıyorum bildiğin derin derdi. Uyumuşum
canım benim bildiğim 3 günden az 10 günden fazla süren kanama adet kanaması değildir. sen bi doktora git bence önemli bişey yoktur belki ama yine de git için rahat etsin.
Hamile olmayasın:)doğru diyorsun 3 günden az bir gün bile değil sancı falanda olmadı garip bişey ara kanama gibi bişey oldu sanırım yinede muayene olmakta fayda var
Deme Can'ım öyle şeyler deme demeGünaydın kızlar bugün yine gün benim için saat 5te başladı şu an yorgunluktan ölüyorum ve böyle de işe gidicem
Uyku sıkıntısı devam,yeb4 senin dediğin gibi 2 yaşına kadar en azım böyle olur sanırım ama benim çevremde gördüğüm de şu; uyku sorunu varsa bebekken o öyle devam ediyor bizim Bi öğretmenin oğlu da bebekken uykuyu sevmezmiş, çocuk şimdi 3 yaşında ve deli dana gibi dolanıyor.. Akşam bize geldiler saat 12 çocuk ayakta gece 3-4 gibi uyuyormuş ve sabah 9da kalkıyormuş kabus gibi
Mis lily walla ben bir kaç defa düşürdüm ayazı öyle ya da tam düşerken tuttum gece emzirirken uyuduğum için..
Ben artık uykusuzluktan gece ne yaptığımı hiç hatırlamıyorum eşim diypr şöyle oldu böylr oldu diye ama ben hiç hatırlamıyorum.. Geçen gece eşim Ayaz'ın yanına yatmış sonra ayaz gece kalkmış bizim yatağa gelmiş benim üstümden atlayarak, eşim de hala Ayaz'ın yatağında uyuyor Bi uyanmış durum bu :))) ben hiiiiç hatırlamıyorum bildiğin derin derdi. Uyumuşum
Bende kendisini yediriyorum yeterli olur bence de.ay vallahi işkence çektim böyle uyku olmaz olsun
balık yağı ben hiç düşünmedim ne bileyim balığın kendisini yediriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?