2015 Şubat Anneleri

Bu ne yahu mesajlar gitmiyor gibi görünüyor sonra hepsi birden gidiyor üst üste

Bu ne yahu mesajlar gitmiyor gibi görünüyor sonra hepsi birden gidiyor üst üste site sorunlu galiba

şuan tek uykuya geçme çabası var ama henüz hazır da deiller bence. benimki sabah 7 de kalkıyor. 10 da uyuyor. 1 saati geçirmiyorum yoksa öğleden sonra uyumuyor. öğleden sonra da 3 de yatıo 4 gibi kalkıo. bi daha 8,30-9 civarı akşam uykusu.

Çok güzel bir düzen oturtmuşsun bence canım.. benimki de sabah 10-10.30 uyuyor ama sonra öğleden sonra tekrar uyumak istemiyor en son 5-6 gibi uykusu geliyor uyuyor azıcık ama öyle olunca da akşam uykusuna çok zor geçiyor

aynen bizimde öyleydi 6 aya kadar çok çektim. ultralan kullandım çok azınca.
kuzenim çocuğuna her gün saf z.yağ sürmüş geçmiş. bılmadan süreceksin demişti. iki ay sürdüm bende geçti bi daha olmadı. ama tamamen saf z.yağ olmalı.

DUN BENIMKI aksam 7 gibi uyandi aksam uykusundan
kalkdiginda bile hala esniuyordu
9 dan sonra saat basi uyutmak için ugrastim çocuk esnemekden bi hal oldu ama uyyamiyordu
esim isten geldi saaat olmus 11 30 gece ben hala ugrasiyorum uyuusn diye , verdim babasina sabrim kalmadi benim artik deidm yattim uyuudum
bi ara getidi birakdi kucagima ssatt kaçti bilmiyorum gozu nu açamiyor uykudan ama hala debeleniyorud emzirdim fln zar zor uyuud kucagimda sabahta 10 da uyandi
ilk defa boylle uyyamadi digdundan beri bu saatde uyuud ilk defaa noldu anlamadim
oglen 12 30 dada bayildi gitti uykuszlukdan gece uyumadiginin acisini çikarack bugun gun içinde
simdi neysede okullar açilinca çok zorlanicam, o uyumayinca ses yapiyor buyuklerde uyyamiyor, sabah okula kalkamiyolar
off offf

kızlar uyku konusunu konuşmussunuz hatta akşam en geç 8de yatmalı demişsiniz bizde nerdeee

bu aralar napacağı belli olmuyor ama genel düzeni dabah 7buçkta kalkar emer tekrar uyuturum. ( bazen naparsam yapayım uyumaz)

10a gelmeden uyanır. sonra kahvaltı vs genellikle öğlen 1 buçuk gibi uykusu gelir uyuturum. hiç belli olmuyor bazen nadir de olsa 3 saat uyumuşluğu oldu. ama genelde 2 saati geçmez.

sonra bazı zamanlar akşam 6 gibi deliriyo uykudan ama uyutursam 1 saate kalkıyor ve gece uykusuna çok zor geçiyor. oyalanacak gibiyse uyutmuyorum. gece uykusu da 10 oluyor. hatta bazen 11. çok zor dalıyır gece uykusuna..

Genel olarak çocuk için falan sen olsan ne getirirdin mesela
ben iliadin aliyorum kulagi agridiginda burnuna damlatmak için
fenistil di galiba adi jel vardi sinek isiriginda kullaniliyor
bi iki kutu cold mix getirdim ama pahali geldi o wicks le ayni o daha uygun fiyati
cold mix damla olunca sanki uçup giidyor :)

Bebeği ilk ne zaman dışarı çıkardınız kızlar benim bebişim doğmadı henüz ama ne kadarlık ken çıkarabilirim merak ediyorum
Üstünün kalınlığını inceliğini ayarlayabildiğin sürece çıkarabilirsin bence canım Zamanı hiç önemli değil yeterki sen iyi ol

Bu ara tum bebekler zorlaniyor galiba gece uykusuna gecerken. Duru da yaklasik 1 haftadir oyle. Gecici bir seydir umarim

Kizlar merhaba. Bisey sormak istiyorum kizimin arada dizi kıt yapiyo. Normal mi acaba?

Kizlar merhaba. Bisey sormak istiyorum kizimin arada dizi kıt yapiyo. Normal mi acaba?
Canım ayazda bir kaç ay önce sürekli oluyordu hatta kucağımda otururken ilk fark ettim kendisi bilinçli de yapıyordu bir garip hareketle kıt kıt Etmesini sağlıyordu.. Doktor bişi yok dizinde dedi muayene ettiğinde

Bu ara tum bebekler zorlaniyor galiba gece uykusuna gecerken. Duru da yaklasik 1 haftadir oyle. Gecici bir seydir umarim
umarım canım çünkü uykusuzluktan gebericem. bugün hele gözkapaklarım tonlarca ağırlıktaydı sanki.

dizinde ciddi bişey yoktur bence ama sen doktoruna göster istersen yine hatta direkt ortopediye götürebilirsin.

Aaa evet Canm sor bakalım ne diyecek.. Bizim doktor ben ilk Zaman'larda işte uyumuyor falan diyordum, o uyuyordur da sen fark etmiyorsun demişti :))) bu cevaptan sonra bşr daha uyku konusunu açmadım doktora
Hahaha o Nasıl cevap öyle :)
Yarın sorunca söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…