Benim de öğlen arası iznim var 1 saatlik eve gidince baktım hava çok güzel içeri girmeden beratı giydirip dışarı çıkardım bi seviniyor nasıl koşuyor oooyy yerim oğlumu :) bağıra bağıra koşturuyor kar olmayan yerde ellerinden tutup yürütüyodum karlı yerlere gitmek istiyordu kara basmak çok hoşuna gitti yere oturup karla oynamak istedi elini kara değdirince uf uf deyip hemen çekti elini bi daha ellemedi kuzucuğumBiz de çift uykudayiz.sabah 10 öğlen saat2 ile saat 4 arası saatlerde değişiyor .yorgunluguna gore akşam 9.Da yatış.
Yemek yemeyi bıraktık.kuru ekmek poğaça ve yarım muzla günü bitiriyoruz.bolcana emme var tabi süt ne kadar yeterse.herşeye yüz çeviriyor.kuru kuru ekmek istiyor.barı kendi heveslenir diye kaşığı kendine tutturarak icireyim dedim.demez olsaydım.kaşığı görünce kendi tek tutcak diye banada tutturmuyor.heryer çorba oluyor.kaşikta gösteremez oldum.
Parka gitmeye başladık ama pertim çıkıyor.ortanca çok kalmak istiyor.serra sıkılıyor bi sure sonra.yuruseydi en azından dolanirdi. (Yasini karsilar diye umut ediyordum ama daha var.belli oldu.)İnmek emeklemek istiyor kucagimdan.
çok kalamadim diye ortanca söyleniyor.kalamadim dediğide bi saat en az.
kotrozonlu krem dedigim çok ucuzdu benim bildigim isli ultralanSağol canım hatırlayınca yazarsın ama bize de doktor krem verdi o da kortizonluydu ve çok pahallıydı adını şu an hatırlamıyorum da işteyim şu an aklıma gelmedi neyse onu sürdük geçti hemen ama sonradan tekrarlanınca sürmedim artık cildi bağışıklık kazanmasın diye ve sürekli onu sürmek başka bir deri hastalığına yol açıyormuş diye okumuştum canım valla benim onun kıyafetlerini sürekli ütüleyip giydirecek kadar vaktim olmuyor yani tamamen geçeceğini bilsem gece uyumam ütülerim de tüm kıyafetlerini ama geçmezse boşa vakit harcamış olurum yani bir de nemlendirilmesi gerekiyor diye biliyorum o bölgenin o zaman niye suya havuza filan girilmiyor su değmesi daha iyi olmaz mı ki ayrıca berat hiç kaşımıyor yani hiç görmedim kaşıdığını ve rahatsız olduğunu kaşınmıyor mu acaba onunki ama çok kötü görünüyor resmini atmıştım ya kıpkırmızı ve pütürlü
Canim bizim yaklasik 2 aydir boyle sadece sabah 10v12 arasi uyuyor sonra aksam 5 6 gibi yatiyor .ben bunu ikindi uyjusu yapayim diyorum ama bizimki gece uyjusuna geciyir yapacak bir sey yok .6 yi gecerse emerken sizip kaliyor o derece yani :)haha :)) ben uyanıkken süpürge yapabiliyorum, süpürgenin peşinden yürümeyi çok seviyor o yüzden sıkıntı olmuyor :) diğer işleri de uyurken yapayım diyorum ama artık sadece sabahları uyuyor o yüzden de kalıyor hafta sonuna..
tüm bebişler gündüz tek uykusuna geçti mi? benimki 1-2 gündür sadece sabah 10-10.30 gibi uyuyor sonra bir daha uyumak istemiyor ben de zorlamıyorum.. dün akşam 19.30da uyudu bu yüzden..böyle olunca da akşamları hiç dışarı çıkılmaz, ama onun için sağlıklı olan geç uyuması, zaten sosyal hayatım yok artık napalım bu gidişle de olmicak :))
bugün aşısı vardı bir de ayazın 1 yaş aşısı, çok ağladı yavrum hiç böyle ağlamamıştı gelir gelmez de aşıdan sabah hemen uyudu yavrum.. hiç sevmiyorum bu aşı günlerini allahtan ağustosa kadar yok.. yazık böyle böyle doktorlarda korkmaya başlıyorlar.. bizim hemşireler de çok gaddar oluyor yaa, bazıları ne güzel güle oynaya aşı yapıyor bizimkiler cart diye sokuyor iğneyi
Vay beee o saatte gece uykusuna geçmesi çok ilginç :)) sabah kaçta uyanıyor peki? Ayaz onlardan erken uyusa herhalde gece 2de ayakta olur :))Canim bizim yaklasik 2 aydir boyle sadece sabah 10v12 arasi uyuyor sonra aksam 5 6 gibi yatiyor .ben bunu ikindi uyjusu yapayim diyorum ama bizimki gece uyjusuna geciyir yapacak bir sey yok .6 yi gecerse emerken sizip kaliyor o derece yani :)
Bana da yetmezmiş gibi geliyor.Ama bir kereyi bile zor uyuyor.Mesela bugün 11:30 da uyudu 1 saat.Hala ayakta.Başka gündüz uykusu yok.Cuma kontrole gidicez,sorayım bakalım.İnşallah rahatça atlatır aşıları, ayaz ağladı çok aöa sonra gün içinde iyiydi çok şükür..
Benimki belli olmuyor genelde sabahları 1-1,5 Bi de akşam 4 gibi 1 saat uyuyordu şimdi değişti her gün farklı bugün sabah 2 saat uyumuş uyutup gitmiştim işe, ben gelince de 5 gibi 40 dk daha uyudu zorla uyuttum ama.. Ya aslında tek uykuya geçmek için erken bence 17-18 aylıkken daha iyi ama bilemedim.. Bana da hep az geliyor, akşamları da 9a doğru uyuyor 1500 kere uyanarak sabah 6da en geç ayakta.. Demek ki yetiyor :)
Yaaa,sizi ailecek çarptı desene İstanbul.İnşallah çabucak iyileşirsiniz de gezmelere devam edersiniz.İnşallah geçiyo gibi ben çok hasta oldum uzun süredir böyle hasta olmamıştım beynim sallanıyor hapsurunca :)
İçim rahatladı valla bizimkinin uyku düzeni de aynı.Günde bir kez uzun zamandır hem de.Genelde 1-1,5 saat uyuyor.2 saat çok nadir.Nasıl dayanıyorlar bilmiyorum,o kadar enerji o kadarcık uykuyla Nasıl oluyor anlayamadım gitti.Bu arada benim ki çok uzun zamandır tek uykuda öğlen 12 gibi yatıyor 1,5 -2 saat uyuyor sonra 8-9 arası gece uykusu ama şimdi tatilde olduğumuz için değişiyor durumlar aramızda yatıyor zaten park beşik verdiler ama yatirmiyoruz ondan yatmiyo benimkide erken kalkıyordu artık 1saat daha geç kalkıyorum sekiz sekiz buçuk arası uyanıyor tabi gece 4-5 defa meme emiyor çok seviyor memeyi
O neymis yaAaa evet Canm sor bakalım ne diyecek.. Bizim doktor ben ilk Zaman'larda işte uyumuyor falan diyordum, o uyuyordur da sen fark etmiyorsun demişti :))) bu cevaptan sonra bşr daha uyku konusunu açmadım doktora
Biz 1 haftalıkken çıkardık dışarı 1 aylıkken de uçağa bindikBebeği ilk ne zaman dışarı çıkardınız kızlar benim bebişim doğmadı henüz ama ne kadarlık ken çıkarabilirim merak ediyorum
Biz 1 haftalıkken çıkardık dışarı 1 aylıkken de uçağa bindik mecbur kalırsan çıkarbilirsin yani sorun olmaz bebeği iyi sardıktan sonraBebeği ilk ne zaman dışarı çıkardınız kızlar benim bebişim doğmadı henüz ama ne kadarlık ken çıkarabilirim merak ediyorum
Biz 1 haftalıkken çıkardık dışarı 1 aylıkken de uçağa bindik mecbur kalırsan çıkarbilirsin yani sorun olmaz bebeği iyi sardıktan sonraBebeği ilk ne zaman dışarı çıkardınız kızlar benim bebişim doğmadı henüz ama ne kadarlık ken çıkarabilirim merak ediyorum
O neymis yaAaa evet Canm sor bakalım ne diyecek.. Bizim doktor ben ilk Zaman'larda işte uyumuyor falan diyordum, o uyuyordur da sen fark etmiyorsun demişti :))) bu cevaptan sonra bşr daha uyku konusunu açmadım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?