2015 Şubat Anneleri

Benim de öğlen arası iznim var 1 saatlik eve gidince baktım hava çok güzel içeri girmeden beratı giydirip dışarı çıkardım bi seviniyor nasıl koşuyor oooyy yerim oğlumu :) bağıra bağıra koşturuyor kar olmayan yerde ellerinden tutup yürütüyodum karlı yerlere gitmek istiyordu kara basmak çok hoşuna gitti yere oturup karla oynamak istedi elini kara değdirince uf uf deyip hemen çekti elini bi daha ellemedi kuzucuğum eve gidelim deyince çok kızdı bana morali bozuldu eve geldik kendini yerlere attı kızdı küstü hava soğuk diye hiç çıkaramıyorduk bugün yumuşaktı çıkariyim dedim böyle geçti bayılıyor dışarıya

Iyi aksamlar canlar:) Gece dogru duzgun uyumadim. Burnu tikali oldugu icin surekli uyandi kuzum. Sabah da birden bi enerji geldi anneme gittim. Cok sıkılıyorum evde ama anneme gitmek de cok zor bi de Duru'nun durmayacagini dusundum hep minibuste. Iki vasita olmasina ragmen hic sorun yasamadim. Bizimki ona bak buna bak minibuslerde herkesi inceledi. Oyle oyle gecti zaman:) kangurudan hic cikarmadim kucagimdan inmek ister diye. Uykulu uykulu arada kafayi gogsume gomdu cok guzel gecti. Meme de istemedi sukur.

kotrozonlu krem dedigim çok ucuzdu benim bildigim isli ultralan
0.01 % lmasi lazim oraninuin en hafifiydi yani
bilmemki bizim gibi fena kasiniyordu kasidikça aziyordu fena oluyordu
aklimda havuz kalmid benim hatta okulda arkadasalri gidecek o gidemeyecek diye uzulmustum
ha bide banyodan sonra iyi kurula eklem yerlerini

kreme bakdim bulamadim hiç bi fikrim yok
eczaneye gitsem hatirlarim :)

Canim bizim yaklasik 2 aydir boyle sadece sabah 10v12 arasi uyuyor sonra aksam 5 6 gibi yatiyor .ben bunu ikindi uyjusu yapayim diyorum ama bizimki gece uyjusuna geciyir yapacak bir sey yok .6 yi gecerse emerken sizip kaliyor o derece yani :)

Canim bizim yaklasik 2 aydir boyle sadece sabah 10v12 arasi uyuyor sonra aksam 5 6 gibi yatiyor .ben bunu ikindi uyjusu yapayim diyorum ama bizimki gece uyjusuna geciyir yapacak bir sey yok .6 yi gecerse emerken sizip kaliyor o derece yani :)
Vay beee o saatte gece uykusuna geçmesi çok ilginç :)) sabah kaçta uyanıyor peki? Ayaz onlardan erken uyusa herhalde gece 2de ayakta olur :))

Bana da yetmezmiş gibi geliyor.Ama bir kereyi bile zor uyuyor.Mesela bugün 11:30 da uyudu 1 saat.Hala ayakta.Başka gündüz uykusu yok.Cuma kontrole gidicez,sorayım bakalım.

İçim rahatladı valla bizimkinin uyku düzeni de aynı.Günde bir kez uzun zamandır hem de.Genelde 1-1,5 saat uyuyor.2 saat çok nadir.Nasıl dayanıyorlar bilmiyorum,o kadar enerji o kadarcık uykuyla Nasıl oluyor anlayamadım gitti.

Bebeği ilk ne zaman dışarı çıkardınız kızlar benim bebişim doğmadı henüz ama ne kadarlık ken çıkarabilirim merak ediyorum

Aaa evet Canm sor bakalım ne diyecek.. Bizim doktor ben ilk Zaman'larda işte uyumuyor falan diyordum, o uyuyordur da sen fark etmiyorsun demişti :))) bu cevaptan sonra bşr daha uyku konusunu açmadım doktora

Bebeği ilk ne zaman dışarı çıkardınız kızlar benim bebişim doğmadı henüz ama ne kadarlık ken çıkarabilirim merak ediyorum
Biz 1 haftalıkken çıkardık dışarı 1 aylıkken de uçağa bindik mecbur kalırsan çıkarbilirsin yani sorun olmaz bebeği iyi sardıktan sonra

Biz 1 haftalıkken çıkardık dışarı 1 aylıkken de uçağa bindik mecbur kalırsan çıkarbilirsin yani sorun olmaz bebeği iyi sardıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…