2015 Şubat Anneleri

Maşallah canım size 2 yaş numarası :)
2 yaş numarası mı :) iyiymiş maşallah oğluma bana hep zayıf gibi geliyor berat yüzü elleri kolları filan hiç tombiş değil de boyuna veriyor demek karnımdayken ultrasona gittiğimde doktor hep diyordu bacak boyu uzun standardın üstünde diye ama 3.200 gram doğdu ben tombiş bişey bekliyordum oysaki

ya ben iki gun once uykusu vardi ama uyutamadim ugrastim kizdim bende uyumayinca yatgina birakip àçikdim
o gundne beri bu huy çikdi yataga birakinca gidecem diye agliyor
bugunku gunduz uykularinda emzik agzindan dusene kdr bekledim oyle koyduml uyanmadi sukur

oglen emzigi emdi emdi gozume bakdi kirpmadi gozunu zmrym edim emdi kapadi gozunu
iki,nci uykuda emzirym dedim emdi emdi gozume bakdi bu seferde emzigi verince kaapadi gozlerini
ne kdr tutarsiz bi çocuk imal etmisiz biz boylee

evet ailede koca ayakli biri varmi ona çekmis olabilir :)

ben kabugunu soyuyorum eline veriyorum ısırarak yiyo yiyemediğini tükürüyo büyük lokma alırsa ağzına hemen cıkarıyo zaten bende korkmuyo değilim dikkatli olmakta fayda var

benim oğlanda aynını yapıyor atıyor attıktan sonrada bay bay yapıyo sıpa :))) mutfak halısı mahvoldu her yemek sonrası masa altını halıyı temizliyorum

Akşam 6 da yatıp 8 de kalktı
Geri uyutacakdım ama baktım ayakta gözler cin gibi bakıyor aldım yataktan
Bakalım ne zaman gece uykusuna geçecek beyefendi

Hatırlıyor musun yazmıştım buraya altmış kez kalktı filan diye ahh işte öyle o kalkacak sen yatıracaksın usanmadan. Valla çok zor ilk gün ben diyim. Ağlayacaktım ben de ama napıyım.. Şimdi kendi uyuyor ama gece uyanıyor işte sebep ne bilmiyorum gari.. Hepsi bi değişik yav bunların :))

Akşam 6 da yatıp 8 de kalktı
Geri uyutacakdım ama baktım ayakta gözler cin gibi bakıyor aldım yataktan
Bakalım ne zaman gece uykusuna geçecek beyefendi
Maralcım neden belli saatler koymadın Hakan'ın uykusu için? Sen ki üç çocukla evle kocayla uğraşan yoğunluk bi kadın olarak saatleri belli olmaydı işin daha kolay olurdu gibi geliyor bana.. Yanlış anlama sakın gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Mesela ben uykudan gözü düşse hop zıp yapar saat altıda uyutmam. Çünkü akşam bari azıcık kafa dinliyim diye sekiz buçukda uyuturum..

Bende kadir Tuğcu dan duydum birde bir arkadasim kullanmıştı gerçekten bayağı uyuyordu ve kilo almıştı. Galiba 5 gün kullanıp 3 gün ara veriyorsun. Yani tabi kimse ilaç verip uyutmak istemez ama son çare olarak belki kısa zamanda düzelir ikinizde rahat edersiniz.

sabh uyanma saati belli olmayinca diger uyku saatleride ona groe degisyor
beni çok zorlamadi herhalde bilmiorumki kendi ritmine uymasi
bunun saatle alakais yok pek
dun 8 de yatip 10 da kalkdi geri de sabahin 1 ine ekdr uyutamadim
su an yataginda agliyor çok uykusu var
tam yarim saat kicagmda salladim uyyunca yataga koydum arkamdan kalkdi yatkdan geri
yirtinsin bakalim ne kdr gidecek
kusar diye korkuyorum biraz temizlemesi zor oluyor :)

$u an ise yararmi diyorsun
bizde yatma sifir ki aninda ayaga dikiliyor
benimki gir çik yatir kalidr anlamaz
ya birakicam sabaha kdr agluycak yorulunca kaç saat surerse artik sonra yorgunlukdan uyyacak
ya da ben sabaha kdr sinir kirizi geçircem kucagumda
yada babasi gelip kurtacak kii birazdab gelir odaa
bilsem duzelicek 24 saat aglatirim ama hiçbisey bilmiyorumki
normalde bi duzeni olan çocugun degismemesi lazimdi
kucagimda uyyan çocuk uyumaz oldu , bu hiç normal deil
kafayi yedirdi bu velet bana

seninkide normal deil kendi kenidne uyyan çocuugn kolay kolay uyanmamasi lazim :)

10 dk oldu hala sesi geliyor
bari esim geç gelsede aglamasi bosa gitmese :)

10 dk oldu hala sesi geliyor
bari esim geç gelsede aglamasi bosa gitmese :)
Sen Hakan'ı bırakip çıkıyor Musun odadan? Kız korkar ya çocuk yazık günah iyi dayanıyorsun haa ağlatmaya 10 dk çok ciddi bir süre hiç bişi yapmadan o kadar ağlatamam mesela :) Bi sıkıntısı vardır elbet düzeni değiştiyse aöa işte neyin olduğunu bulmak çok zor.. Ayaz da tamamen sıyırdı.. Yine gece 3-4 cıvarı uyandı ağladı sürekli anca sonra da Bi daha uyumadı midem ağrıyor resmen sıkıntıdan

Teşekkürler ama benim bildiğim ilk ayakkabılarının ayağına göre olması yürümesini zorlastirmasin büyük ayakkabı

Çıkıyor um da işe yaramıyor. E içerde olunca da olmuyor ki. Mapıcam, :)
Aha uyandı sabahın köründe ağlıyor. Sıkıntı olarak hasta değil başka nolabılır bilmiyorum

Allah Allah neden boyle yapiyo ki?Dertlerini anlayanA kadar buyuyecekler valla. Azilar mi cikiyo ki? Bizimkileri gerci geniz eti de rahat uyutmuyo yazik.

Allah Allah neden boyle yapiyo ki?Dertlerini anlayanA kadar buyuyecekler valla. Azilar mi cikiyo ki? Bizimkileri gerci geniz eti de rahat uyutmuyo yazik.
Azıları çıktı Canm 2-3 hafta önce bu yüzden anlanıyorum ama bittim yani annem yanımda şükür çok yardımı dokunuyor, Bi de hasta oldum yine halsizlik var uykusuzluktan benim bağışıklık düştü hiç hasta olmayan ben sürekli bir kırgınlık oldu bu yıl

Duru Nasıl? Köpek diller çıktı mı?

Çıkıyor um da işe yaramıyor. E içerde olunca da olmuyor ki. Mapıcam, :)
Aha uyandı sabahın köründe ağlıyor. Sıkıntı olarak hasta değil başka nolabılır bilmiyorum
İki uçlu moklu değnek desene :) walla anlamadım gitti ayaz da öyle çözüm yol sinir var uyku var sabır.. Zorluyorum olsun diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…