2 yaş numarası mı :) iyiymiş maşallah oğlumaMaşallah canım size 2 yaş numarası :)
ya ben iki gun once uykusu vardi ama uyutamadim ugrastim kizdim bende uyumayinca yatgina birakip àçikdimAh ah bu uyku mahvediyor hepimizi.. Ayaz da öyle kucağımda iyice dalack, şanslı isem yatırınca uyanmıyor ama bu nadir oluyor, genelde gözünü açıyor hemen sonrasında tekrar kucak, iyi 12 kilo as değil kol büyük kalmıyor ter içinde oluyoruz uyuyana kadarwalla bişi bulutsan bana da söyle, ayazı ağlatmak işe yaramıyor çok hassas fena etkileniyor terk edicem sanıyor daha da yapışıyor bana mesela.. Huni var mı yaaa ? Takıp gezecek
evet ailede koca ayakli biri varmi ona çekmis olabilir :)2 yaş numarası mı :) iyiymiş maşallah oğlumabana hep zayıf gibi geliyor berat yüzü elleri kolları filan hiç tombiş değil de boyuna veriyor demek karnımdayken ultrasona gittiğimde doktor hep diyordu bacak boyu uzun standardın üstünde diye ama 3.200 gram doğdu ben tombiş bişey bekliyordum oysaki
şu akıllı bıdığa bak sen bi de gelip ağzını açıyor he :)) normal yemeklerini de böyle yeseler ya :)
elmayı bende severim ama eminim senin kadar değildir :) canım çekti. ama benim elmam ekşi sert ve yeşil olmalı.
Begüm'e elma verirken ben hala cam rendede rendeleyip veriyorum çok ama çok korkuyorum elma ve armut çok boğaza kaçıyo ya allah korusun
Simit sever biziz bi de :) ne zamandır ağzına Kaşık götüremiyorum artık dün hadi parka gidelim bi simit alalım onu olsun yer dedim yine yedi biraz kuşlarla:) bu sabah da aldırdım babsına.
Ya kızlar benim kız mama sandalyesinde otururken herşeyi yere atma huyu var bunu Nasıl sonlandıracamyediğini de atıyor yemediğini de .. O yerken döktüğü kırıntıları atmasa sonradan yeme huyu var ama bişi bırakmıyor ki bi de atınca arkasından bakıyor..
Hatırlıyor musun yazmıştım buraya altmış kez kalktı filan diye ahh işte öyle o kalkacak sen yatıracaksın usanmadan. Valla çok zor ilk gün ben diyim. Ağlayacaktım ben de ama napıyım.. Şimdi kendi uyuyor ama gece uyanıyor işte sebep ne bilmiyorum gari.. Hepsi bi değişik yav bunların :))Ayaga kalkması bi sn suruyokı
Geçen gece uyumuyor diye bıraktım gittim yatağına ondan sonra cozuttu zaten
Yarı uyur yatağa koyunca devam ederdi uyumaya şimdi asla uyumuyor. Uyuyup koyuyorum yine kalkıyor napacağımı şaşırdım inan. Uykusu olmasa hiç ellemem ama çok uykusu oluyor durmuyor
Ah ah bu uyku mahvediyor hepimizi.. Ayaz da öyle kucağımda iyice dalack, şanslı isem yatırınca uyanmıyor ama bu nadir oluyor, genelde gözünü açıyor hemen sonrasında tekrar kucak, iyi 12 kilo as değil kol büyük kalmıyor ter içinde oluyoruz uyuyana kadarwalla bişi bulutsan bana da söyle, ayazı ağlatmak işe yaramıyor çok hassas fena etkileniyor terk edicem sanıyor daha da yapışıyor bana mesela.. Huni var mı yaaa ? Takıp gezecek
Maralcım neden belli saatler koymadın Hakan'ın uykusu için? Sen ki üç çocukla evle kocayla uğraşan yoğunluk bi kadın olarak saatleri belli olmaydı işin daha kolay olurdu gibi geliyor bana.. Yanlış anlama sakın gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Mesela ben uykudan gözü düşse hop zıp yapar saat altıda uyutmam. Çünkü akşam bari azıcık kafa dinliyim diye sekiz buçukda uyuturum..Akşam 6 da yatıp 8 de kalktı
Geri uyutacakdım ama baktım ayakta gözler cin gibi bakıyor aldım yataktan
Bakalım ne zaman gece uykusuna geçecek beyefendi
Bende kadir Tuğcu dan duydum birde bir arkadasim kullanmıştı gerçekten bayağı uyuyordu ve kilo almıştı. Galiba 5 gün kullanıp 3 gün ara veriyorsun. Yani tabi kimse ilaç verip uyutmak istemez ama son çare olarak belki kısa zamanda düzelir ikinizde rahat edersiniz.Onu
onu ben Bi kereMaRaL_ a sormuştum ama onun da pek ilgisi yok onun Kadir Tuğcu öneriyordu.. Cesaret edemedim ama yanı korktum, verirsem kötü anne olurum gibi hissedermişsin ilaçla uyuyunca huzursuz olurum.. Senin hiç bir Bilgin var mı bu ilaçla ilgili?
Ahahahah yeni gordum beybisi seneye goruselim@krizantemcik @mattika @vdm @cimcimesultan @piki @reyhan_aksakaconcon80 @iremguzum @Aspirin1987 @Ruya27 @Litchi @hashande @uvercinkaaa @gamze2006 @meryemkuzu @pkasss @elbereth61 @InzaR @Patato @cherish @serefraz85 eslaa @korkutuneli
Gelin gari yeniden doğuralım,nostalji yapalım :)
sabh uyanma saati belli olmayinca diger uyku saatleride ona groe degisyorMaralcım neden belli saatler koymadın Hakan'ın uykusu için? Sen ki üç çocukla evle kocayla uğraşan yoğunluk bi kadın olarak saatleri belli olmaydı işin daha kolay olurdu gibi geliyor bana.. Yanlış anlama sakın gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Mesela ben uykudan gözü düşse hop zıp yapar saat altıda uyutmam. Çünkü akşam bari azıcık kafa dinliyim diye sekiz buçukda uyuturum..
$u an ise yararmi diyorsunHatırlıyor musun yazmıştım buraya altmış kez kalktı filan diye ahh işte öyle o kalkacak sen yatıracaksın usanmadan. Valla çok zor ilk gün ben diyim. Ağlayacaktım ben de ama napıyım.. Şimdi kendi uyuyor ama gece uyanıyor işte sebep ne bilmiyorum gari.. Hepsi bi değişik yav bunların :))
Sen Hakan'ı bırakip çıkıyor Musun odadan? Kız korkar ya çocuk yazık günah10 dk oldu hala sesi geliyor
bari esim geç gelsede aglamasi bosa gitmese :)
Teşekkürler ama benim bildiğim ilk ayakkabılarının ayağına göre olması yürümesini zorlastirmasin büyük ayakkabıSağol canım rahat gibi görünüyor bence de bi gelsin bakalım netten aldık biz de gerçi bizimki daha yürümüyor da elimizden tutup yürüyebiliyor bir numara büyük aldım zaten çabuk küçülmesin diye yürüyene kadar tam olur sizinki de çok güzel tatlı duruyor rahat etmiş ayağı ne güzel güle güle giysin kuzucuk :)
Çıkıyor um da işe yaramıyor. E içerde olunca da olmuyor ki. Mapıcam, :)Sen Hakan'ı bırakip çıkıyor Musun odadan? Kız korkar ya çocuk yazık günahiyi dayanıyorsun haa ağlatmaya 10 dk çok ciddi bir süre hiç bişi yapmadan o kadar ağlatamam mesela :) Bi sıkıntısı vardır elbet düzeni değiştiyse aöa işte neyin olduğunu bulmak çok zor.. Ayaz da tamamen sıyırdı.. Yine gece 3-4 cıvarı uyandı ağladı sürekli anca sonra da Bi daha uyumadı midem ağrıyor resmen sıkıntıdan
Allah Allah neden boyle yapiyo ki?Dertlerini anlayanA kadar buyuyecekler valla. Azilar mi cikiyo ki? Bizimkileri gerci geniz eti de rahat uyutmuyo yazik.Sen Hakan'ı bırakip çıkıyor Musun odadan? Kız korkar ya çocuk yazık günahiyi dayanıyorsun haa ağlatmaya 10 dk çok ciddi bir süre hiç bişi yapmadan o kadar ağlatamam mesela :) Bi sıkıntısı vardır elbet düzeni değiştiyse aöa işte neyin olduğunu bulmak çok zor.. Ayaz da tamamen sıyırdı.. Yine gece 3-4 cıvarı uyandı ağladı sürekli anca sonra da Bi daha uyumadı midem ağrıyor resmen sıkıntıdan
Azıları çıktı Canm 2-3 hafta önce bu yüzden anlanıyorum ama bittim yani annem yanımda şükür çok yardımı dokunuyor, Bi de hasta oldum yine halsizlik var uykusuzluktan benim bağışıklık düştü hiç hasta olmayan ben sürekli bir kırgınlık oldu bu yılAllah Allah neden boyle yapiyo ki?Dertlerini anlayanA kadar buyuyecekler valla. Azilar mi cikiyo ki? Bizimkileri gerci geniz eti de rahat uyutmuyo yazik.
İki uçlu moklu değnek desene :) walla anlamadım gitti ayaz da öyle çözüm yol sinir var uyku var sabır.. Zorluyorum olsun diye :))Çıkıyor um da işe yaramıyor. E içerde olunca da olmuyor ki. Mapıcam, :)
Aha uyandı sabahın köründe ağlıyor. Sıkıntı olarak hasta değil başka nolabılır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?