Bizimki de öyle mama sandalyesinde önüne ne koyarsam koyayım aşağı atıyor bide eğilip bakıyor nereye düştü diye hele ekmekleri ufatıp ufatıp atıyor yiyecekleri ağzına götürme huyu yok hiç beratın anca etrafı kirletsin birazcık yese kirlenmesi filan umrumda olmaz ama yemeyip sadece sağa sola fırlatınca da olmuyorSimit sever biziz bi de :) ne zamandır ağzına Kaşık götüremiyorum artık dün hadi parka gidelim bi simit alalım onu olsun yer dedim yine yedi biraz kuşlarla:) bu sabah da aldırdım babsına.
Ya kızlar benim kız mama sandalyesinde otururken herşeyi yere atma huyu var bunu Nasıl sonlandıracamyediğini de atıyor yemediğini de .. O yerken döktüğü kırıntıları atmasa sonradan yeme huyu var ama bişi bırakmıyor ki bi de atınca arkasından bakıyor..
yumusak olmasi lazim ayaginin seklini almasi laizm diye biliyorum canim benSağol canım rahat gibi görünüyor bence de bi gelsin bakalım netten aldık biz de gerçi bizimki daha yürümüyor da elimizden tutup yürüyebiliyor bir numara büyük aldım zaten çabuk küçülmesin diye yürüyene kadar tam olur sizinki de çok güzel tatlı duruyor rahat etmiş ayağı ne güzel güle güle giysin kuzucuk :)
bende de bu var gayet memnunum çok hafif ilk adım ayakkabısı. daha yürümüyo ama daha rahat duruyo ayaktaEki Görüntüle 1783861 Kızlar dün berata ayakkabı aldık artık havalar ısınıyor dışarı çıktığımızda giydirmek için aldım henüz yürüyemiyor ama geçen dışarı çıkardığımızda elimden tutup yürümek istemişti bu yüzden aldım bununla rahat yürüyebilir mi sizce bana rahat gibi geldi ama bilmiyorum sizler ilk adım ayakkabısı mı aldınız ne aldınız acaba
doğum gününüz kutlu olsunBugün bizim kızın dogumgunubir seneyi devirdik.onu sürpriz bi şekilde ailemize dahil eden Rabbime şükürler olsun.hayatımıza renk neşe kattı.
Dün kestik pastamizi.sağolsun giyinip kusaninca huylandi.sabote etti kendi doğum gününü.Guzel bi foto cekcez pastayla diye ailece şaklaban olduk
kaçamıcaz gibi babanesi hediyesini alalım bu akşam dedi baston araba alıcak bemde beğeneyim istiyor. sağolsun ama gezmek istiyodum benHahaha çok güldüm 10 tane emekli öğretmene :)
Kaçın tabi size de iyi gelir hem o da torununu sever bol bol.
aynen çıkıp başbaşa bi kahve içmemizin üstünden bayağı zaman geçti. arada fırsat yaratmak lazımEvet canim iyi olur degerlendir firsati. Biz de yarin hali bakmaya cikcaz kayinvalideme birakip sonra da uzatalim istiyorum biraz daha. Ikimiz takilamaz olduk hic. Firsat bulunca kacirmamali
hepsi atıyodur eminimki. benimki de yapıyor. benim sandalye mutfak masasında sabit durur hep altına sofra bezi serdim başedilmez çünkü.Simit sever biziz bi de :) ne zamandır ağzına Kaşık götüremiyorum artık dün hadi parka gidelim bi simit alalım onu olsun yer dedim yine yedi biraz kuşlarla:) bu sabah da aldırdım babsına.
Ya kızlar benim kız mama sandalyesinde otururken herşeyi yere atma huyu var bunu Nasıl sonlandıracamyediğini de atıyor yemediğini de .. O yerken döktüğü kırıntıları atmasa sonradan yeme huyu var ama bişi bırakmıyor ki bi de atınca arkasından bakıyor..
Can'ım artık yatır kaldır yöntemi pek işe yaramaz diyorlar ya sen bilirsin ayağa kalkıncaya kadar bekliyorsun kalkınca yavaşça tekrar yatırıyorsun, ayağa kalkmadığı sürece müdahale yok çok ağlarsa kucağında dik pozisyonda sakinleştirin susar susmaz tekrar koyuyorsun. Böyle böyle bir saati bulduydu benimki. Sabret. Başladıysan bırakma yoksa iyice zıvanadan çıkar. Benimki üç günde öğrenmişti ama Hakan şu an seni daha da zorlayabilir..Yatır kaldır yöntemi nasıl bişey bi anlatın hayrınıza
Ikı günüm var sorunu çözmek için. Büyüklrın okulu başlıyor onun zırlamasıyla uyuyamaz lar
22 tam oluyor şu an berata ben 23 aldım canımyumusak olmasi lazim ayaginin seklini almasi laizm diye biliyorum canim ben
ilk adim ayakkabisi olrk ben hiç kullanmadim normal yakabbi aliyorum
kaç numara aldin
Çok normal Can'ım o tepkisi, çocuklar şu an yerçekimini keşfediyor ve bulduklarını yere atıyorlarmış, ayrıca eline verdiğin yiyeceği bizim gibi yemesini bekletemezsin, önce mıncıklayacak sıkacak vuracak atacak yalayacak koklayacak.... Hepsi keşfetmek için, atmasına izin ver engelleme bence, bir süre sonra yemesi gerektiğini anlayacak, sizden göre göreSimit sever biziz bi de :) ne zamandır ağzına Kaşık götüremiyorum artık dün hadi parka gidelim bi simit alalım onu olsun yer dedim yine yedi biraz kuşlarla:) bu sabah da aldırdım babsına.
Nice seneleri olsun surpriz yumurtanin:)Bugün bizim kızın dogumgunubir seneyi devirdik.onu sürpriz bi şekilde ailemize dahil eden Rabbime şükürler olsun.hayatımıza renk neşe kattı.
Dün kestik pastamizi.sağolsun giyinip kusaninca huylandi.sabote etti kendi doğum gününü.Guzel bi foto cekcez pastayla diye ailece şaklaban olduk
Hm anladım canım iyi o zaman aynı yapıdalar zaten ayakkabılarımızın şekilleri doğru seçim yapmışız o zaman ben de sabırsızlandım hemen yürüsün istiyorum :)bende de bu var gayet memnunum çok hafif ilk adım ayakkabısı. daha yürümüyo ama daha rahat duruyo ayakta
Valla canim ben yatir kaldir yaptim ama o zamanlar kalkamiyodu. Kalkamazken kolaymis simdi olsa hic sabredemem. Daha dogrusu sabredemiyorum. Onceden uyumaya calisirdi koyunca simdi aninda ayaga kalkiyo. CildircamYatır kaldır yöntemi nasıl bişey bi anlatın hayrınıza
Ikı günüm var sorunu çözmek için. Büyüklrın okulu başlıyor onun zırlamasıyla uyuyamaz lar
Ekmege suruyorum canim tam bugday ekmegi. Aman hergun bi huy cikariyolar. Bizimki de atiyo aynen herseyi cok sinir bi durum.Bende yeb gibi karışım olarak veriyordum ama kaşık reddedince bu sabah omlet yaptım bi avuç içi büyüklüğünde bile yemedi çok az yedi.. Peynir İ balı ekmeğe sürerek mi veriyorsun .. Ekmek ile bişi verdiğimde ekmeği çıkarıyor .. Acayip bi huylar edindi..
Ayaga kalkması bi sn suruyokıCan'ım artık yatır kaldır yöntemi pek işe yaramaz diyorlar ya sen bilirsin ayağa kalkıncaya kadar bekliyorsun kalkınca yavaşça tekrar yatırıyorsun, ayağa kalkmadığı sürece müdahale yok çok ağlarsa kucağında dik pozisyonda sakinleştirin susar susmaz tekrar koyuyorsun. Böyle böyle bir saati bulduydu benimki. Sabret. Başladıysan bırakma yoksa iyice zıvanadan çıkar. Benimki üç günde öğrenmişti ama Hakan şu an seni daha da zorlayabilir..
Direk kalkıyor evetValla canim ben yatir kaldir yaptim ama o zamanlar kalkamiyodu. Kalkamazken kolaymis simdi olsa hic sabredemem. Daha dogrusu sabredemiyorum. Onceden uyumaya calisirdi koyunca simdi aninda ayaga kalkiyo. Cildircam
Maşallah canım size 2 yaş numarası :)22 tam oluyor şu an berata ben 23 aldım canım
Tabi canım yan etkisi mutlaka vardır o yüzden de kullanmam, artık böyle gider bu uyku sorunu emme işi bitene kadar :))Sipraktini ben kızıma kullanıyorum.büyüğe.büyüme ilaci alerji yapınca veriyorum.Cok hırçın oluyor onu içince.bi dönem iştah içinde denemiştik.öyle bariz iştahı açılmadı.uyku sorunuda vardi.çok da uyumadi.yan etkileri de çocuğa gore değişiyor heralde.ya da iştahsız uykusuz çocuğa ilaç bile tesir etmiyor
Ah ah bu uyku mahvediyor hepimizi.. Ayaz da öyle kucağımda iyice dalack, şanslı isem yatırınca uyanmıyor ama bu nadir oluyor, genelde gözünü açıyor hemen sonrasında tekrar kucak, iyi 12 kilo as değil kol büyük kalmıyor ter içinde oluyoruz uyuyana kadarDirek kalkıyor evet
Ben kucağımda uyutuyordum ama gozletını kapadınca ıkı dk içinde yatağa koyyordum bazen açardı gözünü geri kapatıp uyurdu. Ilk defa böyle yapıyor ıkı gündür .dun en az beş kez uyuttum koydum anında fırlıyor kucağımdakı uyyan çocuk
Dün artık delırdım eşime bağırdım napqrsan yap diye. Salona gıtmışlerdı uyutmuş koydu uyanmadı bu sefer. Çok zor uyku su var uyyamıyor çocuk naparsam uyur bilsem bi herseyı yapıcam ama bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?