Canım ya az önce kızım bana çok ağır bişey dedi. Kardeşi için yoğurt ıstedım yalvar yakar getırdı kaşık getırmemış. Hep ben getryom fln dedi sonra getrıp fırlattı üstümeMaşallah sana canım hasta Halinle üç çocuk bir de kocaya bakıyorsun :) ben tek çocukla yapamadım, sende ayrı bir güç ve enerji var, belki de zorunda olduğun için dayanmak zorunda olduğun için öylesin.. Allah kolaylık ve bir an evvel sağlık versin hepinize bu grip evinize uğrayan son grip olsun :))) amin :))
YaaaCanım ya az önce kızım bana çok ağır bişey dedi. Kardeşi için yoğurt ıstedım yalvar yakar getırdı kaşık getırmemış. Hep ben getryom fln dedi sonra getrıp fırlattı üstüme
Bende odasına gönderdim ceza verdim
Sonra geldi ben kopekmişim gibi davranıyorsun diyor,herseyı ondan ıstıyormuşum
Öyle zoruma gittiki,ben herşeylerıne koşuyom ben kopekmıyım yanı. Eşimden duyduklarımı önemsemem ama çocuklarım benim umudum du. Onlar büyüyecek bana destek olacak ,yanımda arkamda olacaklardı hayallerimde ...
Çocuk yetıştırmesını bıle bılmıyorum benden bi cacık olmaz... Ömür boyuda çilem bitmeyecek katlanarak artacak...
Zaten o laf Fransızca dan çevirili hali bence kızım için . Tu me prens un chien diyor Fransızlar çok kullanılan bi cümle çok derken deyim gibi bişey :)Yaaaalla alla başka birşeye mi sinirlendi ki acaba? Saçmalama seninle ne ilgisi var Eminim sen çok çok güzel yetiştiriyorsundur, hem bilinçlisin hem aşırı sevgi dolu.. Sakın kendini suçlama yani haksızlık edersin kendine.. Bana sanki bu lafı birinden veya bir yerden duymuş gibi geldi açıkcası.. Yani ciddi anlamda dememiştir onu, yeni öğrendiği bilim ve kullanmak istedi sanırım o lafları.. Gerçekten de hep kızından istiyor Musun peki, kardeşleri için biri yapmasını? Eğer öyleyse biraz da Emre mesela bir kaç kez ablası için bişi getirsin.. Bi de eşin söylenirken öyle bişi kaçırmamıştır demi ağzından? Çok takılma arada olur öyle, büyüdükçe daha ne laflar edecekler
Geçmiş olsun canım. Sen neyden şüphe lenıp bakdırmıltın şekerine. Kesin mi teşhisIyi aksamlar kizlar:)
MaRaL_ kendini suclama sen cok iyi bir annesin masallah. Cocuklar dusunmeden boyle seyler soyleyebiliyo hic uzulme.
Kizlar bende dusuk seker cikti cok sinir bozucu. En sevdigim sey cikolata, abur cubur ama artik yemek yok
Ya bu erkekler niye böyle yaaa hem beceriksizler hemde bıdı bıdıı oyyy Allah güç kuvvet versin canım, şu akılsız erkeklere de azıcık akılllÖyle canım tabi çocuğu mecbur okula gönderdim,e alacak kimse yok gıdıp aldım, saolsun arkadaşın arabasında yer varmış öğleden sonra götürdü okula kızı ,o ara daha bi kötüydüm ateş çıkınca ıpler kopuyor artık vucud pes ediyor.
Sabah köfte yaptım çorbayla.acıkan yiyor gıdıp benden bu kdr artık :)
Eşim de o köfteleri pısurene kdr dünya laf etti ama tıkadım artık kulaklarımı yorganı başıma çekdım. Siz ondan daha çok düşünüyorsunuz beni. Görüyor ateşim var alt tarafı grip sin abartma diyor. İyi oluyum ben biliyom ama ona yapacağımı. Cevap vermeye bile dermanım yok şimdi.
Yatma fırsatım olsa affetmem yatarım tabi de imkan yok :)
Küçük de hasta öğlen çok uyudu akşam yatmıycak bu seferde kesin.
Can'ım benim kardeşim de o yaşlarda ben hizmetçi değilim her işi ben yapıyorum derdi, belki bu bir dönemdir bide kendi de hastaydı ya belki hala ilgi bekliyordur, belki bazı şeyler üst üste gelmiştir.. Bu davranışının seni üzdüğünü söyle, bilmeden kırdığın için özür dile, neyden bu kadar rahatsız olduğunu sor, evde iş bölümü yaptığınızı, zor Zaman'larda birbirinize destek olmanız gerektiğini filan söyle.. Benim aklıma bunlar geldi, yanlış şeyler söylemiyorum dimiZaten o laf Fransızca dan çevirili hali bence kızım için . Tu me prens un chien diyor Fransızlar çok kullanılan bi cümle çok derken deyim gibi bişey :)
Şu an o herkesten ıyı diye ondan ıstedim.hasta deılken ıkısındende ısterım bişeyler önüme kim gelirse hatta oğlum ondan daha fazla yardımı sever.ama Bugün dermanım yok diyor benden duymuş :))) derman kelimesınıde:)
Ama kızım ne dediğini gayet iyi biliyor. Tekrar konyşmayı denedim aynı düşünüyor sevmek yetmiyor muş demekkı...
Oğğğ may gaaad :)) Can'ım şaka bi tarafa üzücü bir durum bu. İlaç falan mı kullanacaksın? Bide hangi şüpheyle gitmiştin doktora?Iyi aksamlar kizlar:)
MaRaL_ kendini suclama sen cok iyi bir annesin masallah. Cocuklar dusunmeden boyle seyler soyleyebiliyo hic uzulme.
Kizlar bende dusuk seker cikti cok sinir bozucu. En sevdigim sey cikolata, abur cubur ama artik yemek yok
Tesekkur ederim canim seker yuklemesi yaptirdim. Yani kesin teshis. Ben cok hizli acikiyorum ozellikle onceki ogunde cok karbonhidrat tukettiysem. Ama oyle boyle bi acikma degil. Elim ayagim titriyo midem kaziniyo neye saldiracagimi sasiriyorum. Ondanmis demekGeçmiş olsun canım. Sen neyden şüphe lenıp bakdırmıltın şekerine. Kesin mi teşhis
Aslinda ilac veriliyormus ama emzirirken sakincaliymis. O yuzden doktor diyet verdi ve sekerli seyler yeme dedi. Diyeti tam uygulayamasam bile abur cuburu kesiyorum insallah. Aslinda ben daha once genel olarak kan degerlerime baktirmaya gitmistim tokluk sekerim dusuk cikmisti. Doktor da bi ara gel seker yuklemesi yapalim demisti ki yaptirinca da bayagi dusuk cikti. Bi bakima iyi diyorum biz abur cubur yemeyince Duru da pek gormez oyle seyler evdeOğğğ may gaaad :)) Can'ım şaka bi tarafa üzücü bir durum bu. İlaç falan mı kullanacaksın? Bide hangi şüpheyle gitmiştin doktora?
allah biraz akıl fikir merhamet versin bu erkeklere. alt tarafı bi gripmiş. onlar nezle olsa dünya yıkılır başlarına. ayıp ya insan komşu olsa öyle surat yapmaz..Öyle canım tabi çocuğu mecbur okula gönderdim,e alacak kimse yok gıdıp aldım, saolsun arkadaşın arabasında yer varmış öğleden sonra götürdü okula kızı ,o ara daha bi kötüydüm ateş çıkınca ıpler kopuyor artık vucud pes ediyor.
Sabah köfte yaptım çorbayla.acıkan yiyor gıdıp benden bu kdr artık :)
Eşim de o köfteleri pısurene kdr dünya laf etti ama tıkadım artık kulaklarımı yorganı başıma çekdım. Siz ondan daha çok düşünüyorsunuz beni. Görüyor ateşim var alt tarafı grip sin abartma diyor. İyi oluyum ben biliyom ama ona yapacağımı. Cevap vermeye bile dermanım yok şimdi.
Yatma fırsatım olsa affetmem yatarım tabi de imkan yok :)
Küçük de hasta öğlen çok uyudu akşam yatmıycak bu seferde kesin.
geçmiş olsun canım allah beterinden korusunIyi aksamlar kizlar:)
Estağfirullah Canm çok güzel dedin :))Can'ım benim kardeşim de o yaşlarda ben hizmetçi değilim her işi ben yapıyorum derdi, belki bu bir dönemdir bide kendi de hastaydı ya belki hala ilgi bekliyordur, belki bazı şeyler üst üste gelmiştir.. Bu davranışının seni üzdüğünü söyle, bilmeden kırdığın için özür dile, neyden bu kadar rahatsız olduğunu sor, evde iş bölümü yaptığınızı, zor Zaman'larda birbirinize destek olmanız gerektiğini filan söyle.. Benim aklıma bunlar geldi, yanlış şeyler söylemiyorum dimigelincikgibi canım?
Canımcım çok geçmiş olsunAslinda ilac veriliyormus ama emzirirken sakincaliymis. O yuzden doktor diyet verdi ve sekerli seyler yeme dedi. Diyeti tam uygulayamasam bile abur cuburu kesiyorum insallah. Aslinda ben daha once genel olarak kan degerlerime baktirmaya gitmistim tokluk sekerim dusuk cikmisti. Doktor da bi ara gel seker yuklemesi yapalim demisti ki yaptirinca da bayagi dusuk cikti. Bi bakima iyi diyorum biz abur cubur yemeyince Duru da pek gormez oyle seyler evde
karatayin kitabini bi oku canim , neler yazdigini gorunce gozlerine inanmayacaksinAslinda ilac veriliyormus ama emzirirken sakincaliymis. O yuzden doktor diyet verdi ve sekerli seyler yeme dedi. Diyeti tam uygulayamasam bile abur cuburu kesiyorum insallah. Aslinda ben daha once genel olarak kan degerlerime baktirmaya gitmistim tokluk sekerim dusuk cikmisti. Doktor da bi ara gel seker yuklemesi yapalim demisti ki yaptirinca da bayagi dusuk cikti. Bi bakima iyi diyorum biz abur cubur yemeyince Duru da pek gormez oyle seyler evde
huzunlu huzunklu yazini okurken sonuna gelince kahlaha attimmmBazen içimi bir hüzün kaplıyor. bi mutsuzluk bıkkınlık umutsuzluk. sanırıö yorgunluktan,hep aynı şeyleri yapmaktan. sonra halime şükretmeyişimin vicdan azabı derken bi bakıyorum düşüncelere dalmışım. gün bitmiş. öyle böyle geçiyor hayat.
bana başka bir ortam lazım.. eşimle de çok kavga etmeye başladım. nerde o eski aşk dolu hallerimiz. bazen birbirimize tahammül edemediğimizi bile düşünüyorum, bu beni o kadar üzüyorki.. yine allah var çocuğuyla ilgilenir, bana yardım eder, hasta olsam üstüme titrer.
sanırım çocuk evliliğin büyük bir sınavı..
neyse öyle saçma sapan düşünceler işte. bugün kızı arabasına attım pastaneye gittim pasta siparişi verdim. bizim buralar hep yokuş. bu yokuşlar beni mahvetti ya. dilim damağım kurudu. çölde sabuha diye haykıran ibrahim tatlısese döndüm resmen.
aaa ciddi misin evet istiyordun sen :)) çok sevindim canım hayırlı olsun.Kızlar selam nasılsınız internetim yoktu giremedim krizlere girdim herkes iyimi geçmişi de pek okuyamadım biz iyiyiz erzurumdayiz eşimin ananesi ve dedesi ile birlikte kaliyoruz. Bu arada tatil yaradı bize hamileyim :) Bugün test yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem istiyorduk zatenoğlumda acayip tatlandi öyle kıvıra kıvıra yürüyorki kıçı bi tarafa başı bi tarafa bide ellerini kıvırıyor parmak siklatmaya çalışıyor acayip oynak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?