AYY çok sveindim canimKızlar selam nasılsınız internetim yoktu giremedim krizlere girdim herkes iyimi geçmişi de pek okuyamadım biz iyiyiz erzurumdayiz eşimin ananesi ve dedesi ile birlikte kaliyoruz. Bu arada tatil yaradı bize hamileyim :) Bugün test yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem istiyorduk zatenoğlumda acayip tatlandi öyle kıvıra kıvıra yürüyorki kıçı bi tarafa başı bi tarafa bide ellerini kıvırıyor parmak siklatmaya çalışıyor acayip oynak
hahaha güldürebildiysem ne mutlu banahuzunlu huzunklu yazini okurken sonuna gelince kahlaha attimmm
Allah iyuiligini verssin
senin koca ne dersen yapiyor evi degiselim desene adaam a
hizmetçimiyim falan derdi deCan'ım benim kardeşim de o yaşlarda ben hizmetçi değilim her işi ben yapıyorum derdi, belki bu bir dönemdir bide kendi de hastaydı ya belki hala ilgi bekliyordur, belki bazı şeyler üst üste gelmiştir.. Bu davranışının seni üzdüğünü söyle, bilmeden kırdığın için özür dile, neyden bu kadar rahatsız olduğunu sor, evde iş bölümü yaptığınızı, zor Zaman'larda birbirinize destek olmanız gerektiğini filan söyle.. Benim aklıma bunlar geldi, yanlış şeyler söylemiyorum dimigelincikgibi canım?
yok yokus için degistir dedim ben evi :)))))hahaha güldürebildiysem ne mutlu bana
evimi seviyorum canım ya. iş hayatı gibi bi değişiklikten bahsettim. onla ilgili de kafamda deli sorular. aman neyse boşver gülmeye devam
aaa ciddi misin evet istiyordun sen :)) çok sevindim canım hayırlı olsun.
yeni bebişimiz var kızlaaaaar :))
Çok teşekkürler kızlar Allah razı olsun bakalım nasıl bir macera bekliyor beni merak içindeyimAYY çok sveindim canim
Allah tamamina erdirsin insallahhh
o gripken ben ona alt tarafi gripsin demisim deallah biraz akıl fikir merhamet versin bu erkeklere. alt tarafı bi gripmiş. onlar nezle olsa dünya yıkılır başlarına. ayıp ya insan komşu olsa öyle surat yapmaz..
Ayşe için de sıkma canını sen çok iyi bir annesin. çocuklar öğrendiklerini bazen böyle söylerler. geçen yeğenim de kuzenime senden iğreniyorum anne demiş kızınca. dizilerden duydu dedi kuzenim. sen kızmadan güzelce büyük bir insanmış gibi konuş onunla bence :)
v alla galiba 15 sene sonraki maceran 9 ay sonrakinden daha çetin oalcak :)))))Çok teşekkürler kızlar Allah razı olsun bakalım nasıl bir macera bekliyor beni merak içindeyim
heee :))yok yokus için degistir dedim ben evi :)))))
ahaaaha inme o zaman :)heee :))
burası karadeniz maralım her yer böyle. sadece tam deniz kenarına yani sahilyoluna yakın oturursam düz olur. onda da oralar çok cadde üstü hava kirli kalabalık bitişik binalar.
yaşadığım yer hep bahçeli site ferh temiz hava. sahile on beş dakikada iniyorum. ama işte çıkamıyorum en az yarım satte sorun o
o kadarcık da olsun napalımm
Kesinlikle çok akillandigim konular ve en önemlisi uyku buyuduklerini düşünmek istemiyorum nedense :) Hakan nasıl yürümeye basladimiv alla galiba 15 sene sonraki maceran 9 ay sonrakinden daha çetin oalcak :)))))
neyse kafani karistirmayim ben senin
Allah verir kolayligini
iki çocukdan biri kolay uyusun sadece bunu tavsiye edebilirim sana
kolay dedigim yatagina birakiyorsun çocuk dönüp uyyor :)
viraj mı kaldı maralım sahil yolu yaptılar hep. keşke yapmasalrdı ama..ahaaaha inme o zaman :)
yada inince çadir falan kur
ay ben çok istiyorum karadenizi gezmeyiii , ama virajlardan da çok korkuyorum
bigun nasip olurmukii gitmek gormekk
iyi olmana sevindim canım.o gripken ben ona alt tarafi gripsin demisim de
desem bile rahat ettirmek için elimden geleni yapiyordum
yok ilaç ister yok sicak basar yok usume girer ne derse yaptim hasta olmasada yapiyorum gerçide
sonuç bu
dedim sen gorurusun
ialç istediginde ilaci koyacam onune suda istiyonmu diycem
getirince de bardagi vuracam masaya
aynisini ved efazlasini yapmazsam bana maral demeyin
ha bu arada atesim yok su an baya iyyim çok sukur :)
dusunme ani yasaK
Kesinlikle çok akillandigim konular ve en önemlisi uyku buyuduklerini düşünmek istemiyorum nedense :) Hakan nasıl yürümeye basladimi
deme bee benim aklima karadeniz deyince viraj bide yesillik agaç fln geliyor daaviraj mı kaldı maralım sahil yolu yaptılar hep. keşke yapmasalrdı ama..
normal otoban gibi şehirler arası. ha dağlara yaylalara giderken zor yollar vardır ama hep kullanılan yollar. bişey olmaz korkma o kadar tehlikeli değil :)
gelip gezmek nasip olur inşallah çok güzeldir buralar.
son bikaç yerin de devlet içine etmeden gel gör :))
evet hala öyle canım. ama günden güne bu güzel ormanlarımıza rant için kıyıyorlar. yok madendir yok yoldur derken.. bak yine moralim bozuldu zaten keyfim yok tepem attı yine hahademe bee benim aklima karadeniz deyince viraj bide yesillik agaç fln geliyor daa
tv de hep oyle gosteriyolar
nasip ilerde belki çocuklar biraz daha buyusunde
maralım bizim kız hiç yürümek şstemiyor.tutuyorum onu adım atsın siye hemen bırakıo kendini.dusunme ani yasa
onlar sana haber verir nasilsa ben buyudum diye
haakan 1 ay 1 haftadir yuuryor
su an abiraz oksuryor ama gecer insallah
evde saglam adam yok zaten bi eksik bi fazla farketmiyor
doktorlar 18 aya kdr zamani var diyor canimmaralım bizim kız hiç yürümek şstemiyor.tutuyorum onu adım atsın siye hemen bırakıo kendini.
tutunarak yürüyo ama. her yete gidebiliyo parmak ucuyla bile bi yerden destek alıp ayakta durabiliyo. ama çok tembel yürümek istwmiyo.
sence endişelenmeli miyim yoksa zamanı var mıdır?
Aynı şeyi ben de düşündüm hep bugün, hatta az önce elimle tartıştık.. Bence de çocuk büyük sınav ama diğer taraftan ben eşimşn bir sorumluluk almamasından yakınırım hep.. Ayazı uyuttum ben de falmışım bi saat falan salona bi geldim beyfendi ayakları uzatmış maç izliyor garibim annem de öyle bakıyor sıkılmış.. Ne kadar bencilce davrandığını anlatırken eşime bi ton başka şey de su yüzüne çıktı.. Hepimizde oluyor demek ki Canm böyle karamsar günler :)Bazen içimi bir hüzün kaplıyor. bi mutsuzluk bıkkınlık umutsuzluk. sanırıö yorgunluktan,hep aynı şeyleri yapmaktan. sonra halime şükretmeyişimin vicdan azabı derken bi bakıyorum düşüncelere dalmışım. gün bitmiş. öyle böyle geçiyor hayat.
bana başka bir ortam lazım.. eşimle de çok kavga etmeye başladım. nerde o eski aşk dolu hallerimiz. bazen birbirimize tahammül edemediğimizi bile düşünüyorum, bu beni o kadar üzüyorki.. yine allah var çocuğuyla ilgilenir, bana yardım eder, hasta olsam üstüme titrer.
sanırım çocuk evliliğin büyük bir sınavı..
neyse öyle saçma sapan düşünceler işte. bugün kızı arabasına attım pastaneye gittim pasta siparişi verdim. bizim buralar hep yokuş. bu yokuşlar beni mahvetti ya. dilim damağım kurudu. çölde sabuha diye haykıran ibrahim tatlısese döndüm resmen.
Ya bende dediğin gibi oluyorum aç olunca elim ayağım kesiliyor sabrım tükeniyor filan, kan değerlerinde bi sorunçıkmamıştı benim bende yeni baktırdım.. Sen böyle diyince şüphelendim şimdi tekrardan. Bizde bide şeker maalesef genetik.. İlla bu teşhis için şeker yüklemesi mi yapılmamız lazım acaba? Kan değeri yeterli olmaz mı?Aslinda ilac veriliyormus ama emzirirken sakincaliymis. O yuzden doktor diyet verdi ve sekerli seyler yeme dedi. Diyeti tam uygulayamasam bile abur cuburu kesiyorum insallah. Aslinda ben daha once genel olarak kan degerlerime baktirmaya gitmistim tokluk sekerim dusuk cikmisti. Doktor da bi ara gel seker yuklemesi yapalim demisti ki yaptirinca da bayagi dusuk cikti. Bi bakima iyi diyorum biz abur cubur yemeyince Duru da pek gormez oyle seyler evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?