bende iş arasam diyorum sonra vazgeçiyorum kafamda deli sorular evde olmak kısır döngü içinde olmak beni yoruyor ama bakıcı işi de daha erken mi diye korkutuyor çünkü bakabilecek tanıdık biri yok ayyyyy hergün farklı karar alıyorum isteMeme asigi bunlar:) Galiba pazartesi basliyorum yani hatirladigim kadariyla 7sinde. Yarin ugrayip kesin ogrenicem:)
Bakabilecek kimse yoksa acele etme bence canim gerci calismak bize iyi gelecek diye dusunuyorum.bende iş arasam diyorum sonra vazgeçiyorum kafamda deli sorular evde olmak kısır döngü içinde olmak beni yoruyor ama bakıcı işi de daha erken mi diye korkutuyor çünkü bakabilecek tanıdık biri yok ayyyyy hergün farklı karar alıyorum iste
Benim bi arkadasin bebegi daha da buyukken oyle bi doneme girdi meme harici bisry yemedi. Cok zorlandi ama yavas yavas duzeldiselam kızlar ara ara okumaya çalışıyorum forumu belki hatırlarsınız misafirlerim var ve sıla sağolsun hep memede olduğu için dünyayla iletişimim sıfırlandı. sıla meme dışında ağzına birşey sokmuyor bugün yediği bir bebe kurabiyesi 2 adet hamsidün bir dilim armut bir dilim elma 2 bebe kurabiyesi aşıya gittiğimizde kilosu 9,5 kg boyu 79 cm zorlamıyorum ama ara ara teklif ediyorum oyunlar, şarkılar, tabak çanak kaşık yeterki yesin diye bin türlü şaklabanlıklar yapıyoruz ama sonuç yok birde alt açma seanslarımız var evlere şenlik sanki eziyet ediyorum durmuyor alt açma zamanı gelince bariz stres oluyorum yaa... yasemin araba keyfinden bahsedince maşallah begüme dedim darısı başımıza biz arabayla yola çıkıyoruz sonra sıla kucakta devam ediyor arabayı boşuna taşıyorum bazen araba almıyorum ama öylede çok zor böylede... bebeğim 17 subat doğumlu 16 şubatta yürümeye başladı diş yok yani alttaki iki diş görünüyor ama çıkmadı henüz, gece deliksiz uykusu hala yok gündüz de pek uyuduğu söylenemez azcık şekerleme yapıyor 12 gibi 5 gibi bizde durumlar böyle işte :)
çok saol canimgeçmiş olsun maral inşallah büyük çocuklar yardımcı oluyordur
Teşekkür ederim canım yine de :)İPad'im yok cevap vermek isterdim ama :)
canım diş mi çıkarıyor ya da başka bi sıkıntısı mı var? ya da uzun zamandır mı böyle iştahsız hep mi böyleydi? çocuk yemeyince el kol bağlanıyor çok iyi anlıyorum seni.selam kızlar ara ara okumaya çalışıyorum forumu belki hatırlarsınız misafirlerim var ve sıla sağolsun hep memede olduğu için dünyayla iletişimim sıfırlandı. sıla meme dışında ağzına birşey sokmuyor bugün yediği bir bebe kurabiyesi 2 adet hamsidün bir dilim armut bir dilim elma 2 bebe kurabiyesi aşıya gittiğimizde kilosu 9,5 kg boyu 79 cm zorlamıyorum ama ara ara teklif ediyorum oyunlar, şarkılar, tabak çanak kaşık yeterki yesin diye bin türlü şaklabanlıklar yapıyoruz ama sonuç yok birde alt açma seanslarımız var evlere şenlik sanki eziyet ediyorum durmuyor alt açma zamanı gelince bariz stres oluyorum yaa... yasemin araba keyfinden bahsedince maşallah begüme dedim darısı başımıza biz arabayla yola çıkıyoruz sonra sıla kucakta devam ediyor arabayı boşuna taşıyorum bazen araba almıyorum ama öylede çok zor böylede... bebeğim 17 subat doğumlu 16 şubatta yürümeye başladı diş yok yani alttaki iki diş görünüyor ama çıkmadı henüz, gece deliksiz uykusu hala yok gündüz de pek uyuduğu söylenemez azcık şekerleme yapıyor 12 gibi 5 gibi bizde durumlar böyle işte :)
maralım allah yardımcın olaun seni düşünüyorum da şu an çok üzülüyorum gelip yardım edecek kimsen yok bizde burda şikayet ediyoruz gurbettençok saol canim
pek bi faydalari yok onlarda iç givesinden hallice iste
kizi bugun okula gonderdim ama hala yorgun gibi sanki hiç kalkmak gitmek istemiyordu, kaç sene sonra ilk defa ben giydirdim pabtalonuna kadr
oglen gelsin bi bakalimda yorgunsa pazaretsuiye kdr gondermiycem
ilk defa boyle herkes hasta oldu ayni anda
hani genelde biri iyilesir otekine geçer fln
bizde iki gun sonra baskasi na geçiyor bi esim saglam oda ise gidiyor
yaşlılar bencil oluyor işte tatlım napıcan. inşallah biz öyle olmayızOyle tabi canim sukur halimize benim babannem de evlendiklerinden beri annemlerle. Aynen babannem de anneme cok duskun hic gitsin istemiyo.
saol canimmaralım allah yardımcın olaun seni düşünüyorum da şu an çok üzülüyorum gelip yardım edecek kimsen yok bizde burda şikayet ediyoruz gurbetten
evet canım memnunum. tekerlekleri sağlam diğerleri gibi küçük değil zaten.canım baston nasıl kullanışlı mı? sürmesi nasıl? kaca aldınız :)
aynen canım sağlık olsun da her şeyin üstesinden gelinir. değerini bilmiyoruz bazen.saol canim
saglik çok onemlii
sagligimiz yerinde olsunda gurbeti çoluk çocugu hiçbirinin lafi olmaz
bi grip oldum diye dustugum hallere baksana
Allahim beterinden korusun diyorum sadece , çocuklarima sabilerime acisin ana babasiz kalmasinlar
sagligin yerinde oldumu hersey halloluyor bi sekilde
buda geçer insallah, basim çok agriyor ilaç almadim inat ettim
çocuklara veermedim agri kesiciyi kendime verirsem haksizlik edicem gibi geliyor, onlarin çok sikayeti yokdu agri sizidan ama neyse :)) çorbadir sicak bitkisel çaydir idare ediyoruz
dun esimden yesil çay istedim
o yerini bulana kdr kaynayan su sogumus :)))
sabah meyva al diye markete yolladim adami çilek almis gelmis bu mevsimde bedava verseler almam ben :)
Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin
çenem dustu valla azcik iyimiyim ne bu dkr zyazabildigime gore :)
gidip kizi alicam okuldan
insallah biraz iyidirde yemegini falan yiyebilir
evet bunlar daha kullanışlı. ama araban varsa bir yaşa kadar puset de alman gerekiyor oto koltuğu olarak kullanmak için.Eki Görüntüle 1787835 Eki Görüntüle 1787834 Eki Görüntüle 1787832 Biz de baston bebek arabası almıştık geçen sene yazın kızlar gayette memnunum travel almadık iyiki de almamışız o kadar para verip baston daha kullanışlı bence bebek çok küçükken gezmedik öyle dışarda 6 aydan sonra da baston kullanılabiliyor gayet rahat bi şekilde sırt kısmı 4 kademeli bizimki kolay katlanıyor altta sepeti de var 300 e almıştık
Evet haklısın oto koltuğunu ayrı almak gerekiyor baston alınca :)evet bunlar daha kullanışlı. ama araban varsa bir yaşa kadar puset de alman gerekiyor oto koltuğu olarak kullanmak için.
ikisini de ayrı alman gwrekiyor biz o yüzden mecbur travel sistem aldık.
gerçekten sürüş rahatlığı travel sistem gibisi yok kesinlikle ama arabasız oldun mu hiç kullanışlı değil.
benim aldığım baston da iki kademe yatıyor vs ama kışın kullanılmaz sadece yaz için olan pratik bastonlardan.
Maşallah sana canım hasta Halinle üç çocuk bir de kocaya bakıyorsun :) ben tek çocukla yapamadım, sende ayrı bir güç ve enerji var, belki de zorunda olduğun için dayanmak zorunda olduğun için öylesin.. Allah kolaylık ve bir an evvel sağlık versin hepinize bu grip evinize uğrayan son grip olsun :))) amin :))saol canim
saglik çok onemlii
sagligimiz yerinde olsunda gurbeti çoluk çocugu hiçbirinin lafi olmaz
bi grip oldum diye dustugum hallere baksana
Allahim beterinden korusun diyorum sadece , çocuklarima sabilerime acisin ana babasiz kalmasinlar
sagligin yerinde oldumu hersey halloluyor bi sekilde
buda geçer insallah, basim çok agriyor ilaç almadim inat ettim
çocuklara veermedim agri kesiciyi kendime verirsem haksizlik edicem gibi geliyor, onlarin çok sikayeti yokdu agri sizidan ama neyse :)) çorbadir sicak bitkisel çaydir idare ediyoruz
dun esimden yesil çay istedim
o yerini bulana kdr kaynayan su sogumus :)))
sabah meyva al diye markete yolladim adami çilek almis gelmis bu mevsimde bedava verseler almam ben :)
Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin
çenem dustu valla azcik iyimiyim ne bu dkr zyazabildigime gore :)
gidip kizi alicam okuldan
insallah biraz iyidirde yemegini falan yiyebilir
Öyle canım tabi çocuğu mecbur okula gönderdim,e alacak kimse yok gıdıp aldım, saolsun arkadaşın arabasında yer varmış öğleden sonra götürdü okula kızı ,o ara daha bi kötüydüm ateş çıkınca ıpler kopuyor artık vucud pes ediyor.Maşallah sana canım hasta Halinle üç çocuk bir de kocaya bakıyorsun :) ben tek çocukla yapamadım, sende ayrı bir güç ve enerji var, belki de zorunda olduğun için dayanmak zorunda olduğun için öylesin.. Allah kolaylık ve bir an evvel sağlık versin hepinize bu grip evinize uğrayan son grip olsun :))) amin :))
Kız gitti sadece, ılkokulda ya o öğretmen rapor istiyor,drda bugüne kdr rapor vermiştiaynen canım sağlık olsun da her şeyin üstesinden gelinir. değerini bilmiyoruz bazen.
göndermeseydin çocukları pzt ye kadar tamamen iyileşmiş olurdunuz. az daha sabret.
hastasın gerekiyosa eşin dışardan yemek getirsin. temizlik falan çok düşünme dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?