2015 Şubat Anneleri

Meme asigi bunlar:) Galiba pazartesi basliyorum yani hatirladigim kadariyla 7sinde. Yarin ugrayip kesin ogrenicem:)
bende iş arasam diyorum sonra vazgeçiyorum kafamda deli sorular evde olmak kısır döngü içinde olmak beni yoruyor ama bakıcı işi de daha erken mi diye korkutuyor çünkü bakabilecek tanıdık biri yok ayyyyy hergün farklı karar alıyorum iste

Bakabilecek kimse yoksa acele etme bence canim gerci calismak bize iyi gelecek diye dusunuyorum.

Benim bi arkadasin bebegi daha da buyukken oyle bi doneme girdi meme harici bisry yemedi. Cok zorlandi ama yavas yavas duzeldi

geçmiş olsun maral inşallah büyük çocuklar yardımcı oluyordur
çok saol canim
pek bi faydalari yok onlarda iç givesinden hallice iste
kizi bugun okula gonderdim ama hala yorgun gibi sanki hiç kalkmak gitmek istemiyordu, kaç sene sonra ilk defa ben giydirdim pabtalonuna kadr
oglen gelsin bi bakalimda yorgunsa pazaretsuiye kdr gondermiycem

ilk defa boyle herkes hasta oldu ayni anda
hani genelde biri iyilesir otekine geçer fln
bizde iki gun sonra baskasi na geçiyor bi esim saglam oda ise gidiyor

iki gecedir esim buyuk oglanin yatagina gidiyor , oglum bizim yataga geliyor
bu gece hiç uyumadim nerdeyse
uçumuzde oksurmekden bi hal olduk kuçukde aynisi oldu
bi an once gunler geçsin iyileselim t hayirlisiyla tek istedigim bu su an
gozumu kapatsam açsam bi hafta 10 gun geçmis olsa biz iyilesmis olsak
ilaçla yedi gun ilaçsiz bi hafta diyolar ya bende zaman geçisin istiyorum sadece

bide hani dinlenme iyi gelirdi
ben yattikça daha çok basim agriyor sanki , yattikça yatasim geliyor kolumu kaldirimaiyorum
ama iyi kotu bi isin ucundan basladimmi biraz iyi gibi oluyorum sanki yattigim zamana gore

canım diş mi çıkarıyor ya da başka bi sıkıntısı mı var? ya da uzun zamandır mı böyle iştahsız hep mi böyleydi? çocuk yemeyince el kol bağlanıyor çok iyi anlıyorum seni.

arabaya binmeyi şimdilik seviyo gibi benimki ama o da bi süre sonra kıyameti koparıyo. emin ol hiç bi bebek sevmiyor.

bu arada ayıptır sorması bu kadar uzun kalan misafirler kimler yahu? garip geldi bana bu kadar uzun kalınır mı hele bebekli evde...

maralım allah yardımcın olaun seni düşünüyorum da şu an çok üzülüyorum gelip yardım edecek kimsen yok bizde burda şikayet ediyoruz gurbetten

maralım allah yardımcın olaun seni düşünüyorum da şu an çok üzülüyorum gelip yardım edecek kimsen yok bizde burda şikayet ediyoruz gurbetten
saol canim
saglik çok onemlii
sagligimiz yerinde olsunda gurbeti çoluk çocugu hiçbirinin lafi olmaz
bi grip oldum diye dustugum hallere baksana
Allahim beterinden korusun diyorum sadece , çocuklarima sabilerime acisin ana babasiz kalmasinlar
sagligin yerinde oldumu hersey halloluyor bi sekilde
buda geçer insallah, basim çok agriyor ilaç almadim inat ettim

çocuklara veermedim agri kesiciyi kendime verirsem haksizlik edicem gibi geliyor, onlarin çok sikayeti yokdu agri sizidan ama neyse :)) çorbadir sicak bitkisel çaydir idare ediyoruz
dun esimden yesil çay istedim
o yerini bulana kdr kaynayan su sogumus :)))
sabah meyva al diye markete yolladim adami çilek almis gelmis bu mevsimde bedava verseler almam ben :)
Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin

çenem dustu valla azcik iyimiyim ne bu dkr zyazabildigime gore :)
gidip kizi alicam okuldan
insallah biraz iyidirde yemegini falan yiyebilir

canım baston nasıl kullanışlı mı? sürmesi nasıl? kaca aldınız :)
evet canım memnunum. tekerlekleri sağlam diğerleri gibi küçük değil zaten.
kapayıp açması çok kolay. çok ağır değil.
altında sepeti yok işte anca tutma yerine asılır bişey. zaten baston arabalarda sepet olmuyo kapandığı için sanırım.

e bebek mağazasından 145 tl ye almıştık nette 160 tl ye gördüm.

aynen canım sağlık olsun da her şeyin üstesinden gelinir. değerini bilmiyoruz bazen.

göndermeseydin çocukları pzt ye kadar tamamen iyileşmiş olurdunuz. az daha sabret.
hastasın gerekiyosa eşin dışardan yemek getirsin. temizlik falan çok düşünme dinlen.

Biz de baston bebek arabası almıştık geçen sene yazın kızlar gayette memnunum travel almadık iyiki de almamışız o kadar para verip baston daha kullanışlı bence bebek çok küçükken gezmedik öyle dışarda 6 aydan sonra da baston kullanılabiliyor gayet rahat bi şekilde sırt kısmı 4 kademeli bizimki kolay katlanıyor altta sepeti de var 300 e almıştık

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 34
evet bunlar daha kullanışlı. ama araban varsa bir yaşa kadar puset de alman gerekiyor oto koltuğu olarak kullanmak için.
ikisini de ayrı alman gwrekiyor biz o yüzden mecbur travel sistem aldık.

gerçekten sürüş rahatlığı travel sistem gibisi yok kesinlikle ama arabasız oldun mu hiç kullanışlı değil.

benim aldığım baston da iki kademe yatıyor vs ama kışın kullanılmaz sadece yaz için olan pratik bastonlardan.

Evet haklısın oto koltuğunu ayrı almak gerekiyor baston alınca :)

Maşallah sana canım hasta Halinle üç çocuk bir de kocaya bakıyorsun :) ben tek çocukla yapamadım, sende ayrı bir güç ve enerji var, belki de zorunda olduğun için dayanmak zorunda olduğun için öylesin.. Allah kolaylık ve bir an evvel sağlık versin hepinize bu grip evinize uğrayan son grip olsun :))) amin :))

Öyle canım tabi çocuğu mecbur okula gönderdim,e alacak kimse yok gıdıp aldım, saolsun arkadaşın arabasında yer varmış öğleden sonra götürdü okula kızı ,o ara daha bi kötüydüm ateş çıkınca ıpler kopuyor artık vucud pes ediyor.

Sabah köfte yaptım çorbayla.acıkan yiyor gıdıp benden bu kdr artık :)
Eşim de o köfteleri pısurene kdr dünya laf etti ama tıkadım artık kulaklarımı yorganı başıma çekdım. Siz ondan daha çok düşünüyorsunuz beni. Görüyor ateşim var alt tarafı grip sin abartma diyor. İyi oluyum ben biliyom ama ona yapacağımı. Cevap vermeye bile dermanım yok şimdi.
Yatma fırsatım olsa affetmem yatarım tabi de imkan yok :)

Küçük de hasta öğlen çok uyudu akşam yatmıycak bu seferde kesin.

Kız gitti sadece, ılkokulda ya o öğretmen rapor istiyor,drda bugüne kdr rapor vermişti
dersındende geri kalıyor. Iyıde şimdi biseyı yok başladı o
Oğlanın öksürüğü fazla hâlâ onu pazartesiye kdr goturmuycem
Burada ev yemekleri yokkı dışarıdan yemek için. Dünde kebap yedik, benımkılerın dışarıdan yeyıp yiyeceği bu işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…