2015 Şubat Anneleri

Kullanmıştım Canım ventolini ilerledi ama ne yazık ki
fitil ağrı kesici mitti kullandığın? Yavrum nesi var acaba, kız bizim bebişler niye düzelmiyor ay
yok agri kesici deil oksurukle ilgili ama tal bilmiorum napuyor bize bi fayudasi olmadi
bende kullanmadim ama çocuklarin vaziyet halleri ayni bizim galiba :)) ilaç in fayda yada zarari ne ki bilemedim simdi ben :)
bizim dr onunde abla abisi var diye duzelmiyor diyor, hakkaten onlarda tek tuk oksuryor ama hafif atlatiyolar bunyeleri bagisiklik kazandigi için
dun oturdum gecmise gittim dusundum , eltim senin buyuklerde boyle surekli ahsta olurdu deyince hafizami zorladim

çok sabahladim iksindede oksuruk yuzunden, geece acili arayip çok oksuryor naisl rahatlar diye sormustum kizimda
oglum çok tikaliydi bi keresinde disari kar sabah saat erken dr randevusu var ,aldim çikdim çocugu yollar kapali kardan trafik zar zor ilerleriyor
9 30 da avrdim ben dr randevusuna dr da 10 da geldi oda yolda kalmis :)))
nobetçi dr u eczanesi çok aradim , en az 10 kez bronsit olmustur emre 10 da brinsiyolit :)))
ne bileyim iste onlari dusununce hakan baya dayanikli sanki buyukler daha çok hasta oluyordu kuçukken buna gore

ama seninki niye surekli hasta onu bilmiyorumki
okuldan sen cebinde virusmu getryon eve :)

bronsit diye uzulme ; grip gibi dusun
oksurdukçe balgami atar bi kaç haftaya duzelir insallah

aksamdan beri balli limon sicak su buhari yapiyorum surekli , sirtina havlu isittim koydum
burun temizligi vicks herseyi yaptim
bide uyutabilsem super olacakda uyumuyor

Yaa şimdi hasta olunca bağışıklığı güçleniyor ya Benimkilerde bebekliklerinde de öyle aman aman hasta olmadılar.kız idrar yollarından antibiyotik yedi bolcana da hani öksürük tiksirik ateş vs.o tarz.Benimkilerde büyüyünce bağışıklığı dusuk mu olcak.yoksa genetik olabilir mi bizde çok ağır gecirmeyiz.z gribal şeyleri.

Geçmiş olsun canım sana da anca yazabildim.insaâllah düzelir bir an evvel

hiç bi fikrim yok :)
benim kizin atesi çikmaz hiç ,8 senede 3 keremi ne çikdi
kadir bey onun için bazen oyle piyango vurabiliyor onemli deil demisti :)

ama bende kuçukken çok grip olmusum babam mubarekde hep dr agoturmus , o dr da bronsit diye pensilin dayamis onlarca ve her kI$ ..

Çok geçmiş olsun.bir an evvel iyilessin inşaallah kuzucuk

Benim de annem geldi kızlar.geçen gelisteki gibi serra gene bana yapıştı.pek kıskanç bizim kız.beni annemden kiskaniyorresmeň.su azılarda patlayamadi gitti.baya sıkıntı li çıkıyor.ondanda yapisti birazzda.yarılamadı bi turlu baya belli ama.

Bizim çocuklar mı normal diğerleri mi anlamadım :))

Ya okulda Veli semineri düzenliyorum mesela, millet küçücük bebeğiyle geliyor bebekler de uslu uslu oturuyor ya da uyuyor :))) allahım ben her defasında şok siz ne yapıyorsunuz bu bebeklere diyorum Hocam bişi yapmıyoruz bakmayın siz yaramaz bınlar diyorlar bi de.. Bi git şurdan yaramaz görmemişsin sen Dicem ama olmicak :))))

Yıldızlarda garip bişi :))) çok iyi yaaa bişi olduğu kesin ama ne :))

Ya düşünüyorum da diğer türlü de sıkıcı olur ya o ne öyle çocuk büyütmüş olmuyırlar ki :))) amaaaan işte böyle böyle teselli ediyorum artık

Oyyy gözün aydın süper :)) vay kıskanç ama bu yaş dönemi özelliği benimki de kıskanç özellikle de babadan kıskanır :))

Ah kıyamam yaa karda kışta bu kadar zahmete ancak bir anne katlanır

Walla ben de küçükken çok hasta olurdum çok iyi hatırlıyorum sürekli Ateş vs.. Genetik bir durum bence.. Herşey güzel olacak, Hakan da yavrum niye son Zaman'larda uykuya bu kadar diremiyor ki? Ayaz da uykuyu sevmez ama akşamları allahtan çabuk dalar uykuya.. Sen bi ara uyku saatlerini düzenleyecektin naptın o işi

Hasta olunca uyku yokki.oksuruk tutuyor uyanıyor sürekli. Düzen müzen hak getire. (

Bu gece iyiyiz galiba uyanmadı daha öksürük de duymadım
Sıcak su buharı yapmıştım o iyi geldi galiba. Ballı limon verince öksürük tutuyor o an önlü arkalı göğsüne bastırıp öksürüğü çoğaltmaya çalıştım balgam atabilsin diye. Ben ıkıncı defa dr a götürmedim ama halğne bakılırsa ya bronşit yada bronşiyolıt ateş olmadı ğı sürece ıdare edıcez nasıl olsa gitsemde ılacı vermıycem oturum bari evde :)))))

Canim gecmis olsun! Kiyamam ya kuzum hep kulakla ugrasti tum kis. Uykusunu da belki alerjik durum etkiliyodur canim. Biz zaditen kullaniyoruz bilmem ayni tip bir ilac mi. Allah sifalar versin tez zamanda insallah

Dis patlayacak o zaman canim bizimkinin de hep eli agzinda kopek dislerinin uclari gorunuyo.
Bizim ilac da zaditen. Daha once cocuk doktoru da bundan vermisti ama pek yarari olmamisti. Simdi oldu. Galiba o zaman alerjik bi durum yoktu.
Kiz bi uyandi bi turlu dalamadi 5dkda bir sizlaniyo. Ben de bi saattir onu bekliyorum uyusun diye.
Istah olayi cok sıkıntı ya. Biz yeni yeni rahatladik o konuda. Artik acilsin ins onun da istahi

Canim d vitaminini bize doktor da saglik ocagi da iki yasina kadar devam dedi. Aman hepsi ayni dilden konussa ölürler:)

Doktorlar hep atesi yoksa iltihap yoktur gibi yaklasiyo ama bazi cocuk boyle atessiz gecirirmis daha once de duymustum. Kiyamam ya.

gelincikgibi ım sıcak su buharını dene mutlaka olurmu, bize çok iyi geldi gece rahat geçti şükür. Ballı limonda yap yaşını geçti yasak bittı demi :) . Çabucak rahatlarsınız inşallah
Yayla çorbası yapıcam kuzuma en sevdiği yemek sabırsızlanıyorum vermek için.inşallah yeerrr

Canim bence cogu cocuk boyle hareketli ama kimisi yabanci ortamda cekingen oluyo anneye yapisiyo kimisi de cekingen olmadigindan heryerde ozgur takiliyo. Ama tabi cok zor onu kontrol etmeye calismak surekli

mery60 yeb4 supersiniz ya ne guldum

Canim gozun aydin cok sevindim. Serra da alisir zamanla. Kalacak mi biraz annen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…