Canim cok gecmis olsun size deHasta olunca uyku yokki.oksuruk tutuyor uyanıyor sürekli. Düzen müzen hak getire.(
Bu gece iyiyiz galiba uyanmadı daha öksürük de duymadım
Sıcak su buharı yapmıştım o iyi geldi galiba. Ballı limon verince öksürük tutuyor o an önlü arkalı göğsüne bastırıp öksürüğü çoğaltmaya çalıştım balgam atabilsin diye. Ben ıkıncı defa dr a götürmedim ama halğne bakılırsa ya bronşit yada bronşiyolıt ateş olmadı ğı sürece ıdare edıcez nasıl olsa gitsemde ılacı vermıycem oturum bari evde :)))))
Aaa Duruşun da en sevdigi corba yayla corbasi. Zaten 2-3 tane corba seviyogelincikgibi ım sıcak su buharını dene mutlaka olurmu, bize çok iyi geldi gece rahat geçti şükür. Ballı limonda yap yaşını geçti yasak bittı demi :) . Çabucak rahatlarsınız inşallah
Yayla çorbası yapıcam kuzuma en sevdiği yemek sabırsızlanıyorum vermek için.inşallah yeerrr
valla çocuklar ne buluyor bu çorbada bilmiyorum ben hiç sevmem :)Aaa Duruşun da en sevdigi corba yayla corbasi. Zaten 2-3 tane corba seviyo
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun?selam canlar nasılsınız
yarın kadın gelecek diye bugün bi ön hazırlık yapayım dedim. etrafı toplamak yıkanacakları yıkamak gibi. yarım gün gelicek sonuçta. camlarım leş onları sildiricem bi de tozları sil süpür anca zaten.
şu kadarcık şey yaptım bacaklarımda güç kalmadı. kızlar galiba fıtık oldu bende belimi incitincebelirtiler hep o yönde. ağrım büyük oranda geçti hiç doğrulamıyodum ama şimdi sırtımda hafif bi ağrı var ama en önemlisi sağ kalçamda ve bacağımda halsizlik güçsüzlük var. bi kaç gün daha bekleyip geçmeZse beyin cerrahına gidicem muhtemelen bi mr çekilecek. ama inşallah gerek kalmaz ve geçer.. şükrediyorum allah beterinden saklasın ama her şey de beni mi bulur fıtık olursa hep dikkat etmem lazım. normalde de etmek lazım ama nasıl bakıcam çocuğuma ister istemwz kucağa almak zorundayım. son iki gündür dikkatli şekilde alıyorum kucağıma ama sanki düşürecekmişim gibi geliyo hiç gücüm yok.
neyse yarın bi temizlensin evim de belki ruh halim biraz daha iyi olur :) hava güzel ama henüz çıkaramadım kızı parka götürürdüm iki günde bi mutlaka ama cesaretim yok. yarın da yağmurlu gösteriyo inşallah yağmaz camlarım silinincegerçi buranın havası belli olmuyo bi yağıyo sonra güneş açıyo hatta ikisi bi arada oluyo. aynı benim ruh halim gibi
ay anliycağınız üzre bi garibim bu aralar
bu arada mayısın başında annem gelicek 10 gün kalıcak şimdiden mutluluğu sardı
dün de ramazan bayramının ikinci gününe biletimi aldım ben gidicem. daha ona var bayağı ama olsun.
Tühh kötü olmuş, ülkemizde iyi doktor mumla aranıyor zaten...Yok Canım, çok ilginç aöa Ateş olmuyor hiç böyle iltihap olunca.. Walla ben de hiç bişi anlamadım inan hep indiler doktorun yüzünden, haram olsun ona verdiğim paraya walla hiç demedim şimdiye kadar bu lafı aöa ayaz söz konusu olımca öyle demek geldi içimden
aynen öyle bağırıyo memeaaaa diyeahhhaaahhhaa ay çok güldüm yaaa memeeaaa keşke bunları stüdyoya bi salıversek valla beş dakika içinde başımıza yıkarlar orayı ay gelİnimiz için yaparız elbette temizlik ni dimek :)) çalışsın tembel olmasın babası gibi :)
sağol canım benim. annen gelmiş gözünaydın. annen baban gelince çok seviniyorum aynı durumdayız ya ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum :) çok iyi gelicek annen sana. mutlaka bir saat de olsa tek başına çık vakit geçir olur mu?Geçmiş olsun canım sana da anca yazabildim.insaâllah düzelir bir an evvel
hahah bende yaramaz hareketli çocuk zeki olur diye kandırıyorum kendimiYıldızlarda garip bişi :))) çok iyi yaaa bişi olduğu kesin ama ne :))
Ya düşünüyorum da diğer türlü de sıkıcı olur ya o ne öyle çocuk büyütmüş olmuyırlar ki :))) amaaaan işte böyle böyle teselli ediyorum artık
kalmasınlarCok duygulandim gercekten de cok dogru. Yalniz kalmasinlar bu dunyada.
eh işte canım idare eder. çok sağol. doktora gidicemGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun?
Hep öyle olur zaten, ne Zaman bişi yapılacak olsa bir yere gidilecek olsa rayından çıkar bunlar :) ters anam ters bizim yavrular :) oh mis gibi evini de güle güle kirletselam kızlar. sabahtan beri kızla uğraşıyorum temizlik var ya evde beniö inadıma uyumadı. mutlaka uyurdu yedide kalktıktan sonra sekiz gibi. yok arkadaş naptıysam uyumadı inat etti gözler kapandığı halde. gece de bi saat ayağa dikti zaten. ne zaman bi işim olsa uyuması gerekse hissediyo sanki uyumuyo!
şu an anca uyutuyorum. kadınla ilgilenemwdim. gerçi evi biliyo napcağını biliyo ama. deli etti beni yok böyle bişey ya. mümkün değil yediden onikiye kadar ayakta kalması. resmen inat etti ya!
sorma ya inan bize gıcıklıkları hep. babasına hiç yapmıyoHep öyle olur zaten, ne Zaman bişi yapılacak olsa bir yere gidilecek olsa rayından çıkar bunlar :) ters anam ters bizim yavrular :) oh mis gibi evini de güle güle kirlet
Bi 15 gün kalır en az.d vitamini bizim sağlık ocağı bingildagini olcunce düzenli vermemissin.bildi vermemistim.5 damla ver bi dahaki aya getir demişti.daha gitmedim ama düzenli verdim.bi gideyimCanim d vitaminini bize doktor da saglik ocagi da iki yasina kadar devam dedi. Aman hepsi ayni dilden konussa ölürler:)
Kesinlikle öyle, bizim hislerimiz onlara geçiyor ve sonuç ortada..sorma ya inan bize gıcıklıkları hep. babasına hiç yapmıyo
mesela ne zaman ertesi gün sabah erken uçakla yolculuk yapcak olsak o gece uyumuyo. bi misafir geleceği zaman acelem var mesela uyumaz aslaaa. ne garip ama di mi acaba stresimizi mi hissediyolar?
sağol canım valla tertemiz oldu ev içim rahatladı. bu arada yarına randevu aldım gidicem. mecbur kv yi çağırdık kıza bakması için. hiç istememedim minnet etmek hiç içimden gelmedi ama mecbur. eşim çalışıyo bakacak başka kimse de yok. kendi annem 3 mayısta gelecek o zamana kadar dayanayım dedim eşim ısrarla gidiceksin olmaz dedi. zaten anneme söylemedim bu durumu orda kendi kendini yer. neyse napalım mecburiyetler..
Bıngıldak ne zamana kadar kapanmalı ki? Bizim 1 yaş kontrollüne gittiğimizde kapandı demişti sağlık ocağındaki hemşire normaldir herhalde sormadım da hiç aklıma gelmedi sen deyince fark ettimBi 15 gün kalır en az.d vitamini bizim sağlık ocağı bingildagini olcunce düzenli vermemissin.bildi vermemistim.5 damla ver bi dahaki aya getir demişti.daha gitmedim ama düzenli verdim.bi gideyim
Yalniz kalmayiz belki buluruz birbirimiziaynen öyle bağırıyo memeaaaa diyeuzatıyo bi de sonunu
iyiki varlar yaramaz bıdıklar
ben sizden çok umutluyum erkek anneleri olarak bence harika yetiştirceksiniz. kadın değer veren saygı duyan yardım eden :) bizim kocalarımız gibi olmucak
sağol canım benim. annen gelmiş gözünaydın. annen baban gelince çok seviniyorum aynı durumdayız ya ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum :) çok iyi gelicek annen sana. mutlaka bir saat de olsa tek başına çık vakit geçir olur mu?
hahah bende yaramaz hareketli çocuk zeki olur diye kandırıyorum kendimi
bizimkinin burcu balık oldu. ama o aralar cidden bişeyler olmuş artık marsta mı venüste mi bilmiyorum
kalmasınlarama biz bu gidişle tımarhanede yalnız kalcaz
eh işte canım idare eder. çok sağol. doktora gidicem
Aynen Can'ım insan yetiştirmek çok zor ama gerçekten karşısındaki dinleyen, anlamaya çalışan, saygı duyan centilmen bi Ada'm olsun isterim.aynen öyle bağırıyo memeaaaa diyeuzatıyo bi de sonunu
iyiki varlar yaramaz bıdıklar
ben sizden çok umutluyum erkek anneleri olarak bence harika yetiştirceksiniz. kadın değer veren saygı duyan yardım eden :) bizim kocalarımız gibi olmucak
sağol canım benim. annen gelmiş gözünaydın. annen baban gelince çok seviniyorum aynı durumdayız ya ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum :) çok iyi gelicek annen sana. mutlaka bir saat de olsa tek başına çık vakit geçir olur mu?
hahah bende yaramaz hareketli çocuk zeki olur diye kandırıyorum kendimi
bizimkinin burcu balık oldu. ama o aralar cidden bişeyler olmuş artık marsta mı venüste mi bilmiyorum
kalmasınlarama biz bu gidişle tımarhanede yalnız kalcaz
eh işte canım idare eder. çok sağol. doktora gidicem
Programı varmıymış peki tatlı kayınvalidenin :))sorma ya inan bize gıcıklıkları hep. babasına hiç yapmıyo
mesela ne zaman ertesi gün sabah erken uçakla yolculuk yapcak olsak o gece uyumuyo. bi misafir geleceği zaman acelem var mesela uyumaz aslaaa. ne garip ama di mi acaba stresimizi mi hissediyolar?
sağol canım valla tertemiz oldu ev içim rahatladı. bu arada yarına randevu aldım gidicem. mecbur kv yi çağırdık kıza bakması için. hiç istememedim minnet etmek hiç içimden gelmedi ama mecbur. eşim çalışıyo bakacak başka kimse de yok. kendi annem 3 mayısta gelecek o zamana kadar dayanayım dedim eşim ısrarla gidiceksin olmaz dedi. zaten anneme söylemedim bu durumu orda kendi kendini yer. neyse napalım mecburiyetler..
Ben hiç vermedim bıngıldak filan da unuttum, şimdi sen deyince hatırladım. Ya bu D git ilerde inşallah bi sorun yaratmaz ya..Bi 15 gün kalır en az.d vitamini bizim sağlık ocağı bingildagini olcunce düzenli vermemissin.bildi vermemistim.5 damla ver bi dahaki aya getir demişti.daha gitmedim ama düzenli verdim.bi gideyim
Amin.. Sen Anamur'da mı yaşıyorsun Can'ım?Şimdi anamurun şehidini getirdiler.büyük bi konvoyla yer gök inliyor.yolunu gozledigin evladına bu şekilde kavusmak..hayal bile etmeye yüreğim el vermiyor ken bazı insanlar bu acıyı yaşıyorlar.Allah cennetinde kavuştursun aileleriyle onları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?