2015 Şubat Anneleri

Canim cok gecmis olsun size de

Aaa Duruşun da en sevdigi corba yayla corbasi. Zaten 2-3 tane corba seviyo

Aaa Duruşun da en sevdigi corba yayla corbasi. Zaten 2-3 tane corba seviyo
valla çocuklar ne buluyor bu çorbada bilmiyorum ben hiç sevmem :)
uzerine kkiyma kavuruyorum ben tabagina
yok oyle yagma sadeece prinç le un çocukmu buyurmus :))

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun?

Tühh kötü olmuş, ülkemizde iyi doktor mumla aranıyor zaten...

Kızlar bana bii çare !!!
Azra beni ne zaman görse meme diye yakama yapışıyor yemek yese bile vermemeye çalışıyorum ama yıkıyor ortalığı ne yapsam vazgeçirsem

aynen öyle bağırıyo memeaaaa diye uzatıyo bi de sonunu
iyiki varlar yaramaz bıdıklar

ben sizden çok umutluyum erkek anneleri olarak bence harika yetiştirceksiniz. kadın değer veren saygı duyan yardım eden :) bizim kocalarımız gibi olmucak

Geçmiş olsun canım sana da anca yazabildim.insaâllah düzelir bir an evvel
sağol canım benim. annen gelmiş gözünaydın. annen baban gelince çok seviniyorum aynı durumdayız ya ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum :) çok iyi gelicek annen sana. mutlaka bir saat de olsa tek başına çık vakit geçir olur mu?

hahah bende yaramaz hareketli çocuk zeki olur diye kandırıyorum kendimi

bizimkinin burcu balık oldu. ama o aralar cidden bişeyler olmuş artık marsta mı venüste mi bilmiyorum

Cok duygulandim gercekten de cok dogru. Yalniz kalmasinlar bu dunyada.
kalmasınlar ama biz bu gidişle tımarhanede yalnız kalcaz

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun?
eh işte canım idare eder. çok sağol. doktora gidicem

selam kızlar. sabahtan beri kızla uğraşıyorum temizlik var ya evde beniö inadıma uyumadı. mutlaka uyurdu yedide kalktıktan sonra sekiz gibi. yok arkadaş naptıysam uyumadı inat etti gözler kapandığı halde. gece de bi saat ayağa dikti zaten. ne zaman bi işim olsa uyuması gerekse hissediyo sanki uyumuyo!

şu an anca uyutuyorum. kadınla ilgilenemwdim. gerçi evi biliyo napcağını biliyo ama. deli etti beni yok böyle bişey ya. mümkün değil yediden onikiye kadar ayakta kalması. resmen inat etti ya!

Hep öyle olur zaten, ne Zaman bişi yapılacak olsa bir yere gidilecek olsa rayından çıkar bunlar :) ters anam ters bizim yavrular :) oh mis gibi evini de güle güle kirlet

Hep öyle olur zaten, ne Zaman bişi yapılacak olsa bir yere gidilecek olsa rayından çıkar bunlar :) ters anam ters bizim yavrular :) oh mis gibi evini de güle güle kirlet
sorma ya inan bize gıcıklıkları hep. babasına hiç yapmıyo

mesela ne zaman ertesi gün sabah erken uçakla yolculuk yapcak olsak o gece uyumuyo. bi misafir geleceği zaman acelem var mesela uyumaz aslaaa. ne garip ama di mi acaba stresimizi mi hissediyolar?

sağol canım valla tertemiz oldu ev içim rahatladı. bu arada yarına randevu aldım gidicem. mecbur kv yi çağırdık kıza bakması için. hiç istememedim minnet etmek hiç içimden gelmedi ama mecbur. eşim çalışıyo bakacak başka kimse de yok. kendi annem 3 mayısta gelecek o zamana kadar dayanayım dedim eşim ısrarla gidiceksin olmaz dedi. zaten anneme söylemedim bu durumu orda kendi kendini yer. neyse napalım mecburiyetler..

Canim d vitaminini bize doktor da saglik ocagi da iki yasina kadar devam dedi. Aman hepsi ayni dilden konussa ölürler:)
Bi 15 gün kalır en az.d vitamini bizim sağlık ocağı bingildagini olcunce düzenli vermemissin.bildi vermemistim.5 damla ver bi dahaki aya getir demişti.daha gitmedim ama düzenli verdim.bi gideyim

Kesinlikle öyle, bizim hislerimiz onlara geçiyor ve sonuç ortada..

Olsun Canm başka seçeceğin yok sonuçta, yakınında başka birisi olsa bakabilecek olan neyse.. Gelsin tabi, sen de güzel güzel doktoruna git inşallah olumsuz bir sonuç olmadan da dön evine.. Anlayabiliyorum seni hiç istemiyorsun ama elde kv var gelsin baksın işi ne yolsa yine alışverişe gidicem demesin de :))

Benim de cımartesi gününden beri Belimin sol tarafında bir ağrı var hateketlerimi kısıtlıyor, yanlış hareket mi yaptın ne Anlamadım.. Geçer inşallah

Bi 15 gün kalır en az.d vitamini bizim sağlık ocağı bingildagini olcunce düzenli vermemissin.bildi vermemistim.5 damla ver bi dahaki aya getir demişti.daha gitmedim ama düzenli verdim.bi gideyim
Bıngıldak ne zamana kadar kapanmalı ki? Bizim 1 yaş kontrollüne gittiğimizde kapandı demişti sağlık ocağındaki hemşire normaldir herhalde sormadım da hiç aklıma gelmedi sen deyince fark ettim

Yalniz kalmayiz belki buluruz birbirimizi

Şimdi anamurun şehidini getirdiler.büyük bi konvoyla yer gök inliyor.yolunu gozledigin evladına bu şekilde kavusmak..hayal bile etmeye yüreğim el vermiyor ken bazı insanlar bu acıyı yaşıyorlar.Allah cennetinde kavuştursun aileleriyle onları..

Aynen Can'ım insan yetiştirmek çok zor ama gerçekten karşısındaki dinleyen, anlamaya çalışan, saygı duyan centilmen bi Ada'm olsun isterim.

Programı varmıymış peki tatlı kayınvalidenin :))

Ben hiç vermedim bıngıldak filan da unuttum, şimdi sen deyince hatırladım. Ya bu D git ilerde inşallah bi sorun yaratmaz ya..

Amin.. Sen Anamur'da mı yaşıyorsun Can'ım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…