- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Can'ım benim kız da 14 e girecek 25 şubatta benimki de yürümüyor yerinden Ayağa kalkıyor sıralıyor ama henüz serbest yürümüyorTekrar selam kızlar, 15 aylık olacak sıpa hala gece 5 defa kalkiyor meme diye krizlere giriyor sabahin 7'sinde de ayaga dikiliyor! Yuzum çöktü yeminle
Hala yurumuyor hic istegi de yok hadi yuruyelim diye elinden tutuyorum ciglik atip agliyor yurumemek icin hemen kendini yere arip emekliyor, yuruse de kucagimdan inse artik
Bizim 7. Dişimiz yeni çıktı canımSlm kızlar yine bir taşınma telaşesini üç haftalık hastalığı atlatıp geldik çok şükür
Çimdiğimin 4 dişi oldu iki haftada tam 13.ayına girdi geldiler
Yalnız hala yürümüyor kaydıraklara çıkıp kayıyor merdivenlerden inip çıkıyor yapmadığı tek iş yürümek bakalım nasip
Çok da bilmiş baba dede akşama kadar vıdır vıdır
Oğluma da Artık tv telefon ıpad izlettirmiyorum henüz cümle kuramasa da bize ilgisi daha arttı kelimeleriyle birlikte
Tekrar kilo aldım ama 73 oldum inşallah düşerim
Eee sizde ne var ne yok bir benim çedenem mi kaldı yürümeyen acaba merak ettim ??? @maralyeb4 BRBM Aydınlatın beni
Meme diye çıldırıyor yemek hak getire kucaktan da inmiyor ayy cinneeetCan'ım benim kız da 14 e girecek 25 şubatta benimki de yürümüyor yerinden Ayağa kalkıyor sıralıyor ama henüz serbest yürümüyor
Sabah 4 te kalktı ben de çok yorgundum açtım tv yi kapıyı da kilitledim üzerimize yattım o da oynadı durdu ya bir insan neden bu kadar erken kalkar ki
Sadece emiyor çok nadir yemek yiyor Abisiyle çekişiyor kucağımdan inmiyor
Oğlum hiç anneci değildi bu da çok anneci emdiği için galiba
Al benden de o kadarMeme diye çıldırıyor yemek hak getire kucaktan da inmiyor ayy cinneeet
Canim gecmis olsun yine hastalanmissin. Cabuk gecer insallah. Cok zor bebekle aman. Allah kolaylik versin. Ruhen neden kotusun?mery60 @AyazBeyaz buradayım kızlar merak ettirmişim çok üzgünüm iki gündür çok başım ağrıyor, boğazım çok kötü, bedenim de ruhum da çok kötü. kıZdan kalan zamanlarda sürekli yatıyorum telefonu pek almadım elime.
kızlar hepiniz geçmiş olsun dileklerinizi iletmişsiniz geçmişi anca şimdi okuyabildim. hepinize teker teker teşekkür ederim..
Canim yaa uykusuzlukta asti iyice kendini Ayaz kuzum. Neden boyle yapiyo ki? Biraz izin versin annesine artik. KiyamamBenim oğlan kafayı yedirtti bana yemin ederim allah beni sınıyor mu ne yapıyor anlamdım..
Dün akşam uyumadı 12de uyuyabildim ancak saban da 5.30da kalktı her zamanki saatinde..tabi deliksiz uyumadı..
Şimdi de yine inat ediyor. 10a varmadan uyurdu hep hala debeleniyor.. Yok anam ben kim çocuk yapmak kim, bağırdım çağırdım daha da beter oldu, komşularda da rezil oldum
Çok geçmiş olsun canım allahım yardımcımız olsun inşallah:)Bizim 7. Dişimiz yeni çıktı canım
Berat yürüyor oda oda geziyor bağımsız ama hala peşinden ayrılamıyoruz çünkü ne zaman düşeceği belli olmuyor çok düşüyor ya daha yarım saat önce yürürken düştü yine yanıbaşımızda kafayı da hızla betona vurdu şişti kızardı
Bacım bende o cinnet anında gece memeden kestim (gecede 3-4 sefer uzun uzun emiyordu) şimdi ise tamamen kestim huzur memesiz hayatta çok memnunuz ikimizdeMeme diye çıldırıyor yemek hak getire kucaktan da inmiyor ayy cinneeet
Tamamen mi kestin canim gunduz de yani. Nasil zor oldu mu? Gerci bence gece kesmek zor gunduz biseylerle oyalarsin. Gunduze alismasi daha kolay hareketliler cunku. Yataginda uyuyo mu peki artik?Bacım bende o cinnet anında gece memeden kestim (gecede 3-4 sefer uzun uzun emiyordu) şimdi ise tamamen kestim huzur memesiz hayatta çok memnunuz ikimizde
Evet tamamen kestim birkaç gün oldu heralde bi kere veriyordum gündüz onuda vermemeye başladım çünkü versemde ağlıyor vermesemde o an emerken mutlu oluyor çekiyorum ağzından başlıyor ağlamaya bende dedim hiç vermiyim. Hayır zor olmadı gündüz dediğin gibi oyaladım ağzına bişiler verdim bisküvi meyve falan oyun oynadık öyle unuttu gece zaten hiç uyanmıyor uyansana bi kere falan mizmiz ediyo Biraz seviyorum geri uyuyor. Uzun zamandır yatağında yatıyor gözü açık hafif mayisik koyuyorum yanında duruyorum Biraz saçını biyigini tarıyorum çok hoşuna gidiyor :) Hani erkekler yanında taşır ya ince küçük herif tarağı onla kasıyorum tarıyorum hafif hafif :) meme kesilince yemesi de çok düzeldi ama reklemlarla çoğunlukla yiyoruz :/ sizinki ne alemdeTamamen mi kestin canim gunduz de yani. Nasil zor oldu mu? Gerci bence gece kesmek zor gunduz biseylerle oyalarsin. Gunduze alismasi daha kolay hareketliler cunku. Yataginda uyuyo mu peki artik?
ah seni nasıl anlıyorum inan. bağırıyorum bende bazen sonra çok üzülüyorum ama o an insanın elinde olmuyor. bazen sabretmek çok zor.. bazen sorguluyo insan cidden anne olabilecek biri değilim diye ama çok normal. hepimiz çok çok iyi anneleriz aslında..Benim oğlan kafayı yedirtti bana yemin ederim allah beni sınıyor mu ne yapıyor anlamdım..
Dün akşam uyumadı 12de uyuyabildim ancak saban da 5.30da kalktı her zamanki saatinde..tabi deliksiz uyumadı..
Şimdi de yine inat ediyor. 10a varmadan uyurdu hep hala debeleniyor.. Yok anam ben kim çocuk yapmak kim, bağırdım çağırdım daha da beter oldu, komşularda da rezil oldum
çok sağol tatlım. zor günler geçiriyorum bir türlü eksik olmadı başımdan kara bulutlar. sürekli bi hastalık yeni bir olay. belim ağrıyor birazcık yorulunca üstüne başım çok ağırdı iki gün. boğazım zımpara gibi. evde bekleyen onca iş bir yandan her şeye ağlayan mız mız bir bebe. sürekli uyanan ve ayakta sallanmak isteyen. cidden hiç iyi değilim. bu akşam benim için bir dönüm noktası. koyucam beşiğine yatır kaldır yapıcam artık kaç saat ağlar bakalım. bi süre dayanıcam artık rahat etmek için..Canim gecmis olsun yine hastalanmissin. Cabuk gecer insallah. Cok zor bebekle aman. Allah kolaylik versin. Ruhen neden kotusun?
Bizim de 14 gün oldu memeyi bırakalı ilk 2-3 gün istedi arada bir şimdi hiç aramıyor çok şükür alıştı tamamen Allaha şükür ki çalıştığım için gündüz emmiyordu zaten sadece gece emiyordu bu yüzden çok bağımlı değildi memeye yoksa çok zor olurdu biz kurtulduk şükür darısı diğer kızların başına zor oluyor ilk bir kaç gün hem anne hem bebek için ama sonrası gerçekten rahatlık :)Evet tamamen kestim birkaç gün oldu heralde bi kere veriyordum gündüz onuda vermemeye başladım çünkü versemde ağlıyor vermesemde o an emerken mutlu oluyor çekiyorum ağzından başlıyor ağlamaya bende dedim hiç vermiyim. Hayır zor olmadı gündüz dediğin gibi oyaladım ağzına bişiler verdim bisküvi meyve falan oyun oynadık öyle unuttu gece zaten hiç uyanmıyor uyansana bi kere falan mizmiz ediyo Biraz seviyorum geri uyuyor. Uzun zamandır yatağında yatıyor gözü açık hafif mayisik koyuyorum yanında duruyorum Biraz saçını biyigini tarıyorum çok hoşuna gidiyor :) Hani erkekler yanında taşır ya ince küçük herif tarağı onla kasıyorum tarıyorum hafif hafif :) meme kesilince yemesi de çok düzeldi ama reklemlarla çoğunlukla yiyoruz :/ sizinki ne alemde
Canım herşey geçici bu günler de geçecek inş bende de fıtık var hiçbişeye gelemiyorum yorgunluğa yürümeye uzun süre ayakta kalmaya gezmeye temizlik yapmaya ağrıyor kendini çok yorunca tutuluyosun resmen ama alışıyorsun zamanla işte hayat devam ediyor yine de dikkat etmek lazım buna da şükür tüm olumsuzluklar üst üste gelince insanın morali de bozuluyor bir de dediğin gibi mızmız bi bebişte olunca gerçekten çok zor tüm sorumluluklara yetişme çabasıselam kızlar..
çok acaip zamanlar geçiriyorum. kendimi hiç bu kadar yorgun bitkin keyifsiz hissetmemiştim uzun zamandır. belki de bahar yorgunluğudur. haftaya annem gelecek tam zamanıydı cidden çok iyi gelecek bana en azından.. silkelenip toparlanmam lazım kadının hiç bi rahatsızlığımdan haberi yok.
Begüm beni o kadar delirtti ki bu akşam kesinlikle kararlıyım isterse iki saat ağlasın dayanıcam. ve bu sallanma işini bıraktırıcam. emmeye devam ettiricem çünkü ikisini birden kesemem yazık günah. önce salllanmadan bi vazgeçsin bakalım.
bu aralar ekstra mızmız. sabah niye kucağıma almadım diye dakikalarca içli içli ağladı. bizim kızın da bu huyu işte acaip içli ağlıyo sanki dersin tarlası yanmış çiftçi..
yatır kaldır şeklinde yapıcam ama kafamda soru işaretleri var. hadi geceyi Atlattık diyelim gündüz uykusunda ne yapıcam onda da direkt eğitime başlamam lazım mı yoksa önce geceyi mi halledicez acaba..
kuzenim yapmış iki çocuğuna emin ol bi hafta sonra kuzu gibi olacak ve alışacak azcık dayan diyor. çok cesaretlendirdi beni. sizde öyle. korkacak ne var sanki çok dirayetsiz bi insan oldum ya. sanki gün içinde ağlamaları olmuyo.
yapıcam bunu ve sonra tüm işlerimi de halledicem ve yaza bomba gibi giricem inşallah.. tabii sağlığım el verdiğince. salı günü başka bir doktora randevu aldım bi de o görsün bakalım iyi bir doktormuş. artık fizik tedavi mi olur yüzme mi olur yapıcaz bişeyler mecbur. şükrediyorum hep ama herşey de beni mi bulur. nasıl bakıcam ben bu çocuğa sonumuz hayrolsun.
bu arada bizim kız da hala yürümedi 13 buçuk aylık bizimki daha ama. girmediği delik yok her şekilde her yere ulaşıyor. parmaklarıma tutup da yürüyo hatta koşuyo. ama asla cesaret edemiyo. hemen bırakıyo kendini. doktor 18 aya kadar normal dediği için takmıyorum. yürümesin napayım yürüyünce daha da zor olacak ne kadar geç benim için o kadar iyi. kucağıma alamadığım için çok ilk adım arabasıyla ya da ellerinden tutup yürütüyorum evin içinde.
neyse işte bizden böyle kızlar uzun uzun oldu yine. siz napıyosunuz?
sağol canım evet şükretmek gerek ve şükrediyorum. sadece çok üst üste geldi. bununla yaşamayı öğreneceğim. eşimden başka yardım edecek kimsem yok tüm işler bana bakıyor ister istemez ağır kaldırıyorum ittiriyorum yapacak bir şey yok.Canım herşey geçici bu günler de geçecek inş bende de fıtık var hiçbişeye gelemiyorum yorgunluğa yürümeye uzun süre ayakta kalmaya gezmeye temizlik yapmaya ağrıyor kendini çok yorunca tutuluyosun resmen ama alışıyorsun zamanla işte hayat devam ediyor yine de dikkat etmek lazım buna da şükür tüm olumsuzluklar üst üste gelince insanın morali de bozuluyor bir de dediğin gibi mızmız bi bebişte olunca gerçekten çok zor tüm sorumluluklara yetişme çabası
Annenin geleceği çok iyi denk gelmiş canım hem psikolojik olarak hem de fiziki anlamda dinlenirsin ve toparlanırsın inşallah
Şu yatır kaldır mevzusunu da bilemiyorum canım ben bir gece karar verdim ve o gece vaz geçtim bilmiyorum bana göre değil o yöntem şu an memeden kesildiği için emmiyor artık bazen ayakta sallanarak uyuyor bazen de yatakta dönüp duruyor ben de onun sırtını sıvazlayarak ninni söyleyip uyutuyorum uzun sürmüyor uykuya dalması 10 dk da dalıyor ama gece uyanıyor tabi 3 defa genelde
Haklısın canım yardım edenin olmaması gerçekten zor 1 hafalığına annem ankaraya gitmişti çok zorlanmıştımsağol canım evet şükretmek gerek ve şükrediyorum. sadece çok üst üste geldi. bununla yaşamayı öğreneceğim. eşimden başka yardım edecek kimsem yok tüm işler bana bakıyor ister istemez ağır kaldırıyorum ittiriyorum yapacak bir şey yok.
ayrıca hiç bi uyku eğitimi yöntemi eminimki hiç bi anneye göre değildir. kimse çocuğunu ağlatmak istemez. ama mecbur kalınca yapıyorsun. keşke mecbur kalmasak hiç meraklı değilim ağlatmaya ama artık sağlığım elvermiyor.
Uykusuzluk çok zor canım, hepimiz sinirimize hakim olamayıp istemediğimiz şeyler yapıyoruz, hatta şu an düşündükçe üzülüyorum yaptığım şeylere ama hepimiz insanız ve sınırlarımız var. O komşuları da boşver, kim mükemmel bi hayat yaşıyor ki.. Diş mi çıkarıyor acaba? Dediğin gibi Tuna meğer diş çıkarıyormuş koca bi azının ucu göründü bugünBenim oğlan kafayı yedirtti bana yemin ederim allah beni sınıyor mu ne yapıyor anlamdım..
Çok karalı gördüm seni, eminim başaracaksınız. Bende başlayacaktım gece emmesini bitirmeye ama şu an azı diş çıkarıyor, bu hafta da bi geçsin bakalım, hem elim de biraz daha düzelsin. Belki Hıdrellez gecesi başlarım :) Can'ım benim, fiziksel acın moralini bozmuş belli ki ama çaresi var neyseki. Annen gelince çok güzel olacak, beraber her işi halledersiniz, havalar da güzelleşiyor, balkon keyfi yaparsınız. Az daha sabret bakalım..selam kızlar..
çok acaip zamanlar geçiriyorum. kendimi hiç bu kadar yorgun bitkin keyifsiz hissetmemiştim uzun zamandır. belki de bahar yorgunluğudur. haftaya annem gelecek tam zamanıydı cidden çok iyi gelecek bana en azından.. silkelenip toparlanmam lazım kadının hiç bi rahatsızlığımdan haberi yok.
Begüm beni o kadar delirtti ki bu akşam kesinlikle kararlıyım isterse iki saat ağlasın dayanıcam. ve bu sallanma işini bıraktırıcam. emmeye devam ettiricem çünkü ikisini birden kesemem yazık günah. önce salllanmadan bi vazgeçsin bakalım.
bu aralar ekstra mızmız. sabah niye kucağıma almadım diye dakikalarca içli içli ağladı. bizim kızın da bu huyu işte acaip içli ağlıyo sanki dersin tarlası yanmış çiftçi..
yatır kaldır şeklinde yapıcam ama kafamda soru işaretleri var. hadi geceyi Atlattık diyelim gündüz uykusunda ne yapıcam onda da direkt eğitime başlamam lazım mı yoksa önce geceyi mi halledicez acaba..
kuzenim yapmış iki çocuğuna emin ol bi hafta sonra kuzu gibi olacak ve alışacak azcık dayan diyor. çok cesaretlendirdi beni. sizde öyle. korkacak ne var sanki çok dirayetsiz bi insan oldum ya. sanki gün içinde ağlamaları olmuyo.
yapıcam bunu ve sonra tüm işlerimi de halledicem ve yaza bomba gibi giricem inşallah.. tabii sağlığım el verdiğince. salı günü başka bir doktora randevu aldım bi de o görsün bakalım iyi bir doktormuş. artık fizik tedavi mi olur yüzme mi olur yapıcaz bişeyler mecbur. şükrediyorum hep ama herşey de beni mi bulur. nasıl bakıcam ben bu çocuğa sonumuz hayrolsun.
bu arada bizim kız da hala yürümedi 13 buçuk aylık bizimki daha ama. girmediği delik yok her şekilde her yere ulaşıyor. parmaklarıma tutup da yürüyo hatta koşuyo. ama asla cesaret edemiyo. hemen bırakıyo kendini. doktor 18 aya kadar normal dediği için takmıyorum. yürümesin napayım yürüyünce daha da zor olacak ne kadar geç benim için o kadar iyi. kucağıma alamadığım için çok ilk adım arabasıyla ya da ellerinden tutup yürütüyorum evin içinde.
neyse işte bizden böyle kızlar uzun uzun oldu yine. siz napıyosunuz?
Darisi basima, adanaya anama gidince kesecem yoksa tek basima basedemem bu cadıyla :))Bacım bende o cinnet anında gece memeden kestim (gecede 3-4 sefer uzun uzun emiyordu) şimdi ise tamamen kestim huzur memesiz hayatta çok memnunuz ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?