2015 Şubat Anneleri

Ayy insallah yaparsin, gecen gece 9 da emdi uyudu 11:30 da nasil bir aglamayla uyandi gorsen, yirtindi resmen inat ettim meme vermicem diye yarim saat böğürdü, babasi bile sinirlendi artik aglamasina emzirdik uyudu nolacak nasil yapacam bilmiyorum. Uykusuzluktan mahvolduk 14 aydir (

kararlı olmak zorundayım mericim inan bu böyle devam ederse benim ciddi anlamda psikolojim bozulacak. inan bana burda sizden başka dertleştiğim kimse yok. ailem uzakta diye anlatamıyorum benim annem çok pipiriklidir kafaya takar. arkadaşlarım hep uzakta herkes hayat koşturmacasında kendi derdinin peşinde. eşimle iletişimim kopuk zaten son zamanlarda..

burda benzer şeyleri yaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz, sanırım hepimizin hayatında bizi bizden iyi anlayan kimse yoktur son bir yılda.

resmen kocaman dünyada yalnız kalmış gibi hissediyorum bazen. üstüne başıma gelen şeyler. vallahi anlamadım ben nasıl bi kara bulut bu hatta fırtına bulutu. her şey olumsuz. elime aldığım her şeyi düşürüyorum sakarlık bile başladı yani. bugün yıllardır hep aynı yöntemle mayaladığım yoğurdum bile tutmadı, bari peynir yapayım dedim kaynatırken taştı artık kendime gülüyorum sinirlerim ciddi anlamda bozuldu. herkese çatasım kavga çıkarasım var. iyice çekilmez oldum. eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor ama ona da çok çatıyorum bazen aslında haksızım ama elimde değil.

ne güzel sizin de bi dişiniz daha çıkıyo demek böyle böyle biteekler. bizim alt üst damaklar hep kabarmış doktor dedi ama o dişleri beklersem ben hiç başlayamıcam. meme değil de sallanma mevZusunu bi halledeyim bakalım. gece emmesi için üç beş defa kalkmaya cidden razıyım yeterki emsin ve yatsın. sallanmak istemesin. dayanamıyorum artık. dirayetli olursak başarabiliriz. ne kadar inatçı olabilirler elbet alışacaklar?
sende şu diş çıkınca başla. yaza daha moralimiz yüksek girelim. ve bişeyler yoluna girsin artık..

mery60 elin hala çok acıyo mu bu arada canım?
okuldaki mobbingi de kafana takmamaya çalış. hiç bir zaman farklı görüşler, farklı sesler hoş karşılanmaz. ne yaşadığını az çok tahmin ediyorum canım..

dirayetli olucaksınız isterse iki saat ağlasın vermiceksiniz. zor ama başarmak zorundayız başka yolu yok. artık tamamen alışkanlıktan kalkıyolar ve bu alışkanlık kırılmalı. inşallah başarırız.

Seni çoooook iyi anlıyorum, aynen bende burdan başka kimseyle dertleşmiyorum, çünkü yaşamayana çok anlamsız ve basit gelir anlattıklarımız. Bi insan yetiştirmek ve bütün sorumluluğu almak çok zor. Kendimize ayırdığımız bir saatte bile vicdan yapıyoruz. Böyle düşünürsen hayatımız tamamen başkalarına ait. Elimizde bi sağlığımız kalıyor geriye, sende oda şimdi biraz sekteye uğrayınca iyice çöktün sen. Kafan darmadağın ya ondan bütün sakarlıklar aslında. Evde bi eşini gördüğün için ona yükleniyorsun, çok normal, iyi kötü kahrımızı da bi onlar çekiyor.

Bu uyku konusunu gerçekten gözümüzde çok büyütüyoruz, yabancılarınki çocuk değil mi sanki? Sadece sabır ve kararlılık bu işin sırrı. Kendi kendine uyuyunca zaten daha az kalkar diyorlar. Bizde öyle olmadı gerçi ama sizde olur belki. Bu ara sinirlerin çok yıpranmış ya istersen babası yatırsın bugün, yapabilir mi?

Ayyy süt taşmasına da sinir olurum yav :) onca şey icat edildi bi süt taşmasını önlemeye bişey bulamadı bilim insanı :))

Dikişler yarın alınıyor ve berbat dikmişler dövme yaptırıcam yazın. Elimin üstünde de biraz salak durur gibi ama bakalım. Biraz acıyor, ya aslında küçücük bi yara ama derindi ya baya..
Bu mobbing olayı ilk değil aslında benim için ama ilk kez siyasi bi durum yüzünden yaşayınca iyice ifrit oldum. Her yerrrr ama her yer ele geçirilmiş ve düşüncelerimi de ele geçirmeye çalışıyorlar. Ama kesseler vazgeçmem fikirlerimden. Korkutarak yapacaklarını zannediyorlar ama nafile! Oohhh Nasıl da sıkmışım Canlarını ohhhh

Annen gelince biraz daha rahatlarsın inşaallah.benimki de tam zamanında gelmiş.kız azıları çok zor çıkardı yapıştı resmen bana.zaten yapışıktı dozu arttırdı.çok zorladı.annem diğerleri ile ilgilendi de kafayı siyirmadim. cumaya gidecek.kara kara dusunuyorum.gelene kadar sabret canim.gelişiyle biraz nefes alırsın insaalah

MaRaL_ yaaa nerdesin kız özledim seni, sen bile gittiysen buralardan gayrı..
oyle oldu demi kiz
bugun evde deildik sabahtan aksama kadar
bizde sizin gibiyiz yapisik geziyoz hele gecelerim kabus oldu
uyaniyor emiyor uyyor koyyorum yine uyaniyor
surekli emzirmemi istiyor yutkunmuyorda dudaginda meme oynasiyir emzigide almuyor uykuyken bile atiyor
kafayi siyirmak uzereyim
boyle deildi bu çocuk birden nboldu bilmiyorum bi kaç gundur boyle
insallahhh kopek disleri yuzundendir diycem hiç umudum olmasada :)
disler patlayinca geçerdi oyle olsa ama hiç sanmiyorum

Canim insallah iyi gecer bu geceniz. Bundan sonra da rahat edersin insallah. Kiyamam ya hersey ustuste geldi. Belin agrirken cok zor.

yeb4 sağlık en önemli hazinemiz aslında bizim, farkında olmasak da.. Senin bu kadar bunalımda olmam o kadar normal ve o kadar doğal ki i, birebir aynı şeyleri ben de düşünüyorum.. Bir de sen, kendinden çok begümü düşünüyorsun sonuçta, ben kötülersem begüme kim bakar Nasıl olur diye, insanoğlu her zaman en beterini düşünür hele de biz kadınlar :)

Sen çok güçlü, bilinçli aklı başında bir kadınsın, yetiştirdiğin evlat da senin tırnağın kadar olursa ne Mutlu sana.. Hiç birimiz iyi değiliz, diyorum ya ben de geçen gün kendimden geçtim, sonra oturdum ağladım sadece başka bişi gelmedi elimden.. Yorgunluk, çaresizlik, yalnızlık hepsi bi Arada ve bu anlaşılmamışmış hissi, em kötüsü.. Hafta sonu büyükbabama sonra da kvlrre uğradık, ikinci ikinci diyip durdu yine millet, diğer yandan da kız bu ne olmuş böyle daha da yaramaz olmuş diyorlar.. Kimse anlamıyor işte yaşıtlarım bile çünkğ çocukları hep uslu

İyi ki bulmuşuz birbirimiz tam tencere kapak olmuşuz hepimiz :))

mery60 değerlerinden ve gittiğin yoldan asla dönme, korkak olursak tamamen kaybederiz.. Helal olsun sana walla yürü beee :)))

Tuna da tam senin gibi olsun, güçlü, kararlı, kendi düşünceleri ve dikitleri olan, hür olan :)

Çok tatlı bir oğlun var, kanım kaynıyor böyle yanaklarını sıkıp öpesim var maşallah ..

Ben de yazın yaptırscam dövme bi tane bar benim kolumda bir başka daha istiyorum Ama yarayı kapatmak için de yapma o yara ayrı bir karizma karmıştır sana :)

eline noldu merycim

Yok anam yok bunlar bi garip walla..
Kız bu balık burçları aynı Zaman'larda mı kafayı yiyorlar acaba :))

Ayaz da öyle sürekli meme peşinde, uyumuyor iki gündür gündüz hiç uyumadı düşün.. İlginç walla ve yıpratıcı bi de senin iki tane daha var evde :) inşallah onlar usludur da yormuyorlardır seni

Sağol tatlım yara izi tam belalı bi tip yaptı beni hele ilk gün bi dünya sargı beziyle filan sanki erkek arkaşıma asılan kızı dövmüşüm de yaralanmışım gibi hissettiydim
Ay ne hoş ne dövmesi var sende ben Tuna'nın adını yazdırıcam bide bi kuş kondururum :) tombul kuşum ya tuniş.
Can'ım ben de çok seviyorum buradaki bütün bebişleri, gerçekten hasta olunca sanki kendi evladım gibi üzülüyor ve merak ediyorum hepsini. Mesela şu an aklım begümde.. Umarım iyi geçiyordur geceleri..
Buluşunca bende ayazın göbüşünü ısırıcam :))

ne kadar güzel anlattın.. dertlerimi birine anlatsam allah sana sağlıklı mis gibi evlat vermiş dert ettiklerine bak der ama öyle değil. evet binlerce kez şükürler olsun.. ama insanız yoruluyoruz, zorlanıyoruz.. bir de dediğin gibi bir insan yetiştirmek çok zor. yedir içir uyut bu şekilde olmuyo ki bunlar da çok zor yaşıyoruz hepimiz.

dediğin gibi sağlık da tekteye uğrayınca ben çöktüm biraz. eşim hiç dayanamaz ağlamasına ya. zaten ben yaptım uyudu şu an ama çok zordu benim için.. yabancılar işi biliyo cidden ya biz dayanamıyoruz işte. Begüm bi derdi yoksa ya da bazı istisnalar hariç çok uyanmaz gece. eğer bu alışkanlığı kazandırırsam belki de hiç uyanmaz.. emeklerimin boşa gitmesinden korkmuyo değilim ama bakalım..

sütü kaynatırken içine bi kaşık atıyorum. tencerenin üstüne de tahta kaşığı koyuyorum taşmıyor. orta ateşte kaynayacak. peynir yaparken kaynatınca taştı :) neyse güzel bi lor peynirim oldu :))

dikiş izinden nolcak be tatlım ama rahat edemem diyosn yaptır anlamlı bi dövme güZel olur :)

iyi yaptın vazgeçme susma. her yerdeler ve biz sustukça ele geçirecekler daha da çok..

Diştir o diş bak bizimkinin Azıları patladı, mızır mızırdı hep. Aynen dediğin gibi gece boyu meme ağzında ve emmiyor da eşşek.. Ama az kaldı bitiriyorum bu işi, gece emmelerini bıraktırıcam. İnşallah yaza deliksiz uykular hayaliyle giriyorum, Allah sağlık versin de güzel bi tatil olsun istiyorum

aynen canım biraz nefes alıcam..
sende tadını çıkar cumaya kadar. anneler arada gelmese nefes de alamıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…