2015 Şubat Anneleri

gece uyanmaz buyukler çok sukur kii o derdim yok
ama gunduz yoruyolar valla
oglum bu ara çok degisti, hiç bi sekilde beni saymiyor sozumu dinlemiyor
ne bende ne babasindan yana otorite yok su an ustunde , 180 derece döndü sakin bi çocukken tam bi firlama oldu tabiri caizse
ablaisyla butun gun kedi kopek gibi misali kavga edip duruyolar, can yakmalar kotu kelimeler havada uçisyor
az once delirttilr beni resmen sinir krizi geçirdim

sabrediyprum, guzellikle soyluyorum olmuyor hiç bisey ise yaramiyor
birlerine p.pi g.t diyolar, ben buna simdiye kdr hiç izin vermedim nerden nasil duydular bilmiyorum ama tekrarlarlanirsa cezalarini çekecekler yetti artik

oglumu yikarken bacaginda koca bi morluk gordum, nerde nasil oldu diyorum iste diyor
yarim saat ugrastim soylemesi için, camide toprak kazi çalismasi fln var orada kazma yla oynamis galiba , kuregkmi diyorum yok diyor kazmayida bilmez gerçide ne biliyim baska ne olacak topraga gelen yermis
ne bana ne hocaya bisey dememis

offfffffff bende ne doluymusum
vallaha 24 saat uynaik kalmaya raziyim yeterki su çocuklar yani buuyyukler bunlari yapmasin ..
çok yorgunum ama dinlenince nasil olunyor onu bile unuttugum için artik yorgunum demek çok klasik geliyor bana galiba
benim için hayat = yorgunluk ..

ya o tahta kaşık olayını denedim ben ve göz göre göre taşırdıydım sütü ay aklıma geldikçe gülüyorum. Süt kabardı kabardı bende bekliyorum sönecek diye cosss taktıydı bütün süt ve kendime baya bi kızdıydım ohhh afiyet olsun size. Ben çok seviyorum kendi yaptığım loru, yumuşacık tertemiz.

Canim insallah iyi gecer bu geceniz. Bundan sonra da rahat edersin insallah. Kiyamam ya hersey ustuste geldi. Belin agrirken cok zor.
kötü mü geçti iyi mi geçti bilmiyorum ama 50 dakikada uyudu. bakalım sonraki geceler nolcak sağol canım benim iyiki varsın.

ben gece emzirmesi nasil keislir bilmiyorumki :)
de hele nasil yapicaksin da azlatacaksin gece isini

ben tamamen kesince keisyorum gece yi oda daah erken (
yardim edin ,iki saat uykuyu ozledim valla ne deseniz yapicam soz :)

Ah Can'ım Maralım yaa..

azilar çokdan patasi kocaman oldullar
kopek diiside yaparmi
bana aliskanlik gibi geliyor

aynen iyiki bulmışuz birbirimizi :)

o ikinci diyenler allah aşkına gelip bakacaklar mı. size ne ya sinir oluyorum.. milletin derdi bizim çocuk sayımız olmuş.

sağlık cidden hazinemiz çok haklısın. ve gerçekten kendimden önce kızıma kim bakar ev işlerini kim yapar nasıl döner bu işler hep bunu düşünüyorum..

sağol canım benim ne kadar güzel düşünceler bunlar çok mutlu ettin beni. bende dedim ya aslında hepimiz çok çok iyi anneleriz ama çok tükendik. insanız ya ötesi var mı.. sende çok güzel bir annesin çok şanslı Ayaz kuzum.. ağlamak rahatlatır ağla öyle arada. yaramaz diyenlere de aldırma. bebek bunlar daha şikayet ediyoruz ama içlerinde bitmek bilmeyen bi keşfetme arzusu var onları da anlamak gerek. allah kuzularımıza sağlık versin, güZel kalpli akıllı evlatlar olsunlar inşallah..

ben gece emzirmesi nasil keislir bilmiyorumki :)
de hele nasil yapicaksin da azlatacaksin gece isini

ben tamamen kesince keisyorum gece yi oda daah erken (
yardim edin ,iki saat uykuyu ozledim valla ne deseniz yapicam soz :)
Valla canım benimkinin emzik avantajı var ama bu aralar emziği de alıp fırlatıyor, ama ben ısrarla vermeye çalışacağım, Tuna biraz inatçı, eminim çok ağlayacak, atacak kendini ordan Oray'a ama vermeyeceğim meme. Eşimi ikna edebilirsem ilk iki gece ona bırakmayı düşünüyorum. Çünkü tunaya uyku der demez direk yakama asılıyor. Öncelikle o bağlantıyı kırmak lazım. Sabır ve şefkatle olur bu ancak. Sabah altı gibi emzireceğim, tamamen kesmeyi ben de erken buluyorum. Bakalım Nasıl olacak..

mery60 allah iyiliğini versin güldürdün beni sütün içine çatal ya da kaşık da at ve orta ateşte kaynat canım.

Begüşü düşünüyomuşsun teyzesi sağolasın çok ama çok ağladı üç kez kustu. ilk ikisi az azdı balgamı vardı zaten onu kustu. üçüncü de biraz fazla kustu üstünü çıkardım. sonra uyudu. 50 dk sürdü. hiç susmadan ağladı. çok ama çok iç çekti..

kendimle savaştım resmen. bi yanım al kucağına git salla dedi bi yanım ikimizin de iyiliği için dayan dedi. dayandım uyudu ama gece uyanır mı bilmiyprum.

yarın daha kolay mı olacak gerçekten canım ya? bi de bişey sorcam. yarın öğlen uykusunda napıcam ben. sonuçta gündüz dikkati daha fazla verio her şeye uyutmak daha güç. aynı yöntemle devam mı edicem? sallarsam kafası karışır mı sallamamam gerek di mi?

bi derdim daha varr oglum dizlerinde disleri var sanki
pantalon dayanmiyor ne alsam ne giyse 1 ay gitmiyor hop dizden yirtliyor
bu iste bi terslik var sanki ama ne çozemedim

dpgum gunune amcasi para verdi o benim param diyor gelip para istiyotr bide
panatlonun yirtilmis sana pantalon alicam dedim anlastik
kendi para vermis olunca belki biraz dikkat ederr
ifrit oluyorum bacak kadr çocuk benle para davasi çaldimi

fanusa falan koyun buyumesin siqinkilzer bebek bakimi çokkkk kolayyy ..

Yanaşmayın bana mesajı versin okuldakilere de bulaşmasınlar sana :))

Bileğimin kenarında bir dövme var annem ve babamın ismi yazıyor :) ayazı da bu yaz düşünüyorum işte bakalım :)

O tahta kaşık olayını ben de uyguluyorum ve oluyor :)) ama senin olayın süpermiş o an beklerken pat diye taşması hem gıcık hem de çok komik bir durum bazen diyorum kendime hayatımızın bir video kaydı olmalı diye o kadar güzel ve komik şeyler yalanıyor kuş bazen keşke geriye sarip izleyebilsek o anları :))

çok buyuk bi adim atmisin canim sallama yarin
ogle uykusunu biraz geçe al yani normalde 4 saat sonra uyyorsa sabah uyksundan bu sefer 5 saat sonra uyutmayi dene
çokk uykusu olursa gece gunduzu aramaz uyur ama bu sefer 30 dk civaru aglayabilir

kusma isini nasil yaptin, kusunca birakdin mi yatakda
benimki kusunca durmuyor oda dolusu kusacak biraksam

kötü mü geçti iyi mi geçti bilmiyorum ama 50 dakikada uyudu. bakalım sonraki geceler nolcak sağol canım benim iyiki varsın.
Çok ağladı mı kıyamam ama 50 dk çok güzel bir başlangıç bence he aferin size:)

Gece de bir iki güm sallamazsan unutur gider Kesin.. Dediğim gibi begümüm gece uykuları iyiydi aslknda tekrar o yöne bir dönüş olur inşallah :)

Can'ım ben bir çok yerde gece ile gündüzü bebeklerim ayırt edebildiğini ve önce gece olan alışkanlıklarından vaz geçmeleri gerektiğini okumuştum.. Bi de kusma işin içine girerse durdurun eğitimi falan da okumuştum ama seninki balgamı çıkarmak için kusmuş da olabilir..

Bence fazla yüklenme önce geceyi hallet , gündüz yine idare ediliyor az biraz aöa gece hece sallamak zor olur o uykulu Halinle.. Yani yine sen bilirsin biraz araştırsan internette ?

onla ilgili bişey de bulamadım ya daha önceden okumuştum ama önce gece alışmalı diye. şimdi ama gündüz sallarsam sallanmayı nasıl unutcakki. uff şimdiden gündüzün stresi sardı

çok kusması canım balgamı çıkarmak için kustu.

çok aşırı kusmadı canım battaniye sermiştim yatağına ona kustu. üstünğ de çıkardım.

bakalım napıcam gündüz hiç bi fikrim yok..

çok ama çok ağladı inşallah dediğin gibi olur canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…