gece uyanmaz buyukler çok sukur kii o derdim yokYok anam yok bunlar bi garip walla..
Kız bu balık burçları aynı Zaman'larda mı kafayı yiyorlar acaba :))
Ayaz da öyle sürekli meme peşinde, uyumuyor iki gündür gündüz hiç uyumadı düşün.. İlginç walla ve yıpratıcı bi de senin iki tane daha var evde :) inşallah onlar usludur da yormuyorlardır seni
ne kadar güzel anlattın.. dertlerimi birine anlatsam allah sana sağlıklı mis gibi evlat vermiş dert ettiklerine bak der ama öyle değil. evet binlerce kez şükürler olsun.. ama insanız yoruluyoruz, zorlanıyoruz.. bir de dediğin gibi bir insan yetiştirmek çok zor. yedir içir uyut bu şekilde olmuyo ki bunlar da çok zor yaşıyoruz hepimiz.
dediğin gibi sağlık da tekteye uğrayınca ben çöktüm biraz. eşim hiç dayanamaz ağlamasına ya. zaten ben yaptım uyudu şu an ama çok zordu benim için.. yabancılar işi biliyo cidden ya biz dayanamıyoruz işte. Begüm bi derdi yoksa ya da bazı istisnalar hariç çok uyanmaz gece. eğer bu alışkanlığı kazandırırsam belki de hiç uyanmaz.. emeklerimin boşa gitmesinden korkmuyo değilim ama bakalım..
sütü kaynatırken içine bi kaşık atıyorum. tencerenin üstüne de tahta kaşığı koyuyorum taşmıyor. orta ateşte kaynayacak. peynir yaparken kaynatınca taştı :) neyse güzel bi lor peynirim oldu :))
kötü mü geçti iyi mi geçti bilmiyorum ama 50 dakikada uyudu. bakalım sonraki geceler nolcakCanim insallah iyi gecer bu geceniz. Bundan sonra da rahat edersin insallah. Kiyamam ya hersey ustuste geldi. Belin agrirken cok zor.
ben gece emzirmesi nasil keislir bilmiyorumki :)Diştir o diş bak bizimkinin Azıları patladı, mızır mızırdı hep. Aynen dediğin gibi gece boyu meme ağzında ve emmiyor da eşşek.. Ama az kaldı bitiriyorum bu işi, gece emmelerini bıraktırıcam. İnşallah yaza deliksiz uykular hayaliyle giriyorum, Allah sağlık versin de güzel bi tatil olsun istiyorum
Ah Can'ım Maralım yaa..gece uyanmaz buyukler çok sukur kii o derdim yok
ama gunduz yoruyolar valla
oglum bu ara çok degisti, hiç bi sekilde beni saymiyor sozumu dinlemiyor
ne bende ne babasindan yana otorite yok su an ustunde , 180 derece döndü sakin bi çocukken tam bi firlama oldu tabiri caizse
ablaisyla butun gun kedi kopek gibi misali kavga edip duruyolar, can yakmalar kotu kelimeler havada uçisyor
az once delirttilr beni resmen sinir krizi geçirdim
sabrediyprum, guzellikle soyluyorum olmuyor hiç bisey ise yaramiyor
birlerine p.pi g.t diyolar, ben buna simdiye kdr hiç izin vermedim nerden nasil duydular bilmiyorum ama tekrarlarlanirsa cezalarini çekecekler yetti artik
oglumu yikarken bacaginda koca bi morluk gordum, nerde nasil oldu diyorum iste diyor
yarim saat ugrastim soylemesi için, camide toprak kazi çalismasi fln var orada kazma yla oynamis galiba , kuregkmi diyorum yok diyor kazmayida bilmez gerçide ne biliyim baska ne olacak topraga gelen yermis
ne bana ne hocaya bisey dememis
offfffffff bende ne doluymusum
vallaha 24 saat uynaik kalmaya raziyim yeterki su çocuklar yani buuyyukler bunlari yapmasin ..
çok yorgunum ama dinlenince nasil olunyor onu bile unuttugum için artik yorgunum demek çok klasik geliyor bana galiba
benim için hayat = yorgunluk ..
Harikasın, ilk gece geçti mi gerisi geliyor merak etmekötü mü geçti iyi mi geçti bilmiyorum ama 50 dakikada uyudu. bakalım sonraki geceler nolcaksağol canım benim iyiki varsın.
azilar çokdan patasi kocaman oldullarDiştir o diş bak bizimkinin Azıları patladı, mızır mızırdı hep. Aynen dediğin gibi gece boyu meme ağzında ve emmiyor da eşşek.. Ama az kaldı bitiriyorum bu işi, gece emmelerini bıraktırıcam. İnşallah yaza deliksiz uykular hayaliyle giriyorum, Allah sağlık versin de güzel bi tatil olsun istiyorum
aynen iyiki bulmışuz birbirimizi :)yeb4 sağlık en önemli hazinemiz aslında bizim, farkında olmasak da.. Senin bu kadar bunalımda olmam o kadar normal ve o kadar doğal ki i, birebir aynı şeyleri ben de düşünüyorum.. Bir de sen, kendinden çok begümü düşünüyorsun sonuçta, ben kötülersem begüme kim bakar Nasıl olur diye, insanoğlu her zaman en beterini düşünür hele de biz kadınlar :)
Sen çok güçlü, bilinçli aklı başında bir kadınsın, yetiştirdiğin evlat da senin tırnağın kadar olursa ne Mutlu sana.. Hiç birimiz iyi değiliz, diyorum ya ben de geçen gün kendimden geçtim, sonra oturdum ağladım sadece başka bişi gelmedi elimden.. Yorgunluk, çaresizlik, yalnızlık hepsi bi Arada ve bu anlaşılmamışmış hissi, em kötüsü.. Hafta sonu büyükbabama sonra da kvlrre uğradık, ikinci ikinci diyip durdu yine millet, diğer yandan da kız bu ne olmuş böyle daha da yaramaz olmuş diyorlar.. Kimse anlamıyor işte yaşıtlarım bile çünkğ çocukları hep uslu
İyi ki bulmuşuz birbirimiz tam tencere kapak olmuşuz hepimiz :))
Valla canım benimkinin emzik avantajı var ama bu aralar emziği de alıp fırlatıyor, ama ben ısrarla vermeye çalışacağım, Tuna biraz inatçı, eminim çok ağlayacak, atacak kendini ordan Oray'a ama vermeyeceğim meme. Eşimi ikna edebilirsem ilk iki gece ona bırakmayı düşünüyorum. Çünkü tunaya uyku der demez direk yakama asılıyor. Öncelikle o bağlantıyı kırmak lazım. Sabır ve şefkatle olur bu ancak. Sabah altı gibi emzireceğim, tamamen kesmeyi ben de erken buluyorum. Bakalım Nasıl olacak..ben gece emzirmesi nasil keislir bilmiyorumki :)
de hele nasil yapicaksin da azlatacaksin gece isini
ben tamamen kesince keisyorum gece yi oda daah erken(
yardim edin ,iki saat uykuyu ozledim valla ne deseniz yapicam soz :)
Hep aynı saatte kalkıyorsa alışkanlıktır. Köpek dişi azılardan sonra mı çıkıyor? Ben bugün görünce şaşırdım.azilar çokdan patasi kocaman oldullar
kopek diiside yaparmi
bana aliskanlik gibi geliyor
evetHep aynı saatte kalkıyorsa alışkanlıktır. Köpek dişi azılardan sonra mı çıkıyor? Ben bugün görünce şaşırdım.
Sağol tatlımyara izi tam belalı bi tip yaptı beni hele ilk gün bi dünya sargı beziyle filan sanki erkek arkaşıma asılan kızı dövmüşüm de yaralanmışım gibi hissettiydim
Ay ne hoş ne dövmesi var sende ben Tuna'nın adını yazdırıcam bide bi kuş kondururum :) tombul kuşum ya tuniş.
Can'ım ben de çok seviyorum buradaki bütün bebişleri, gerçekten hasta olunca sanki kendi evladım gibi üzülüyor ve merak ediyorum hepsini. Mesela şu an aklım begümde.. Umarım iyi geçiyordur geceleri..
Buluşunca bende ayazın göbüşünü ısırıcam :))
çok buyuk bi adim atmisin canim sallama yarinmery60 allah iyiliğini versin güldürdün beni sütün içine çatal ya da kaşık da at ve orta ateşte kaynat canım.
Begüşü düşünüyomuşsun teyzesi sağolasın çok ama çok ağladıüç kez kustu. ilk ikisi az azdı balgamı vardı zaten onu kustu. üçüncü de biraz fazla kustu üstünü çıkardım. sonra uyudu. 50 dk sürdü. hiç susmadan ağladı. çok ama çok iç çekti..
kendimle savaştım resmen. bi yanım al kucağına git salla dedi bi yanım ikimizin de iyiliği için dayan dedi. dayandım uyudu ama gece uyanır mı bilmiyprum.
yarın daha kolay mı olacak gerçekten canım ya?bi de bişey sorcam. yarın öğlen uykusunda napıcam ben. sonuçta gündüz dikkati daha fazla verio her şeye uyutmak daha güç. aynı yöntemle devam mı edicem? sallarsam kafası karışır mı sallamamam gerek di mi?
Çok ağladı mıkötü mü geçti iyi mi geçti bilmiyorum ama 50 dakikada uyudu. bakalım sonraki geceler nolcaksağol canım benim iyiki varsın.
Can'ım ben bir çok yerde gece ile gündüzü bebeklerim ayırt edebildiğini ve önce gece olan alışkanlıklarından vaz geçmeleri gerektiğini okumuştum.. Bi de kusma işin içine girerse durdurun eğitimi falan da okumuştum ama seninki balgamı çıkarmak için kusmuş da olabilir..mery60 allah iyiliğini versin güldürdün beni sütün içine çatal ya da kaşık da at ve orta ateşte kaynat canım.
Begüşü düşünüyomuşsun teyzesi sağolasın çok ama çok ağladıüç kez kustu. ilk ikisi az azdı balgamı vardı zaten onu kustu. üçüncü de biraz fazla kustu üstünü çıkardım. sonra uyudu. 50 dk sürdü. hiç susmadan ağladı. çok ama çok iç çekti..
kendimle savaştım resmen. bi yanım al kucağına git salla dedi bi yanım ikimizin de iyiliği için dayan dedi. dayandım uyudu ama gece uyanır mı bilmiyprum.
yarın daha kolay mı olacak gerçekten canım ya?bi de bişey sorcam. yarın öğlen uykusunda napıcam ben. sonuçta gündüz dikkati daha fazla verio her şeye uyutmak daha güç. aynı yöntemle devam mı edicem? sallarsam kafası karışır mı sallamamam gerek di mi?
onla ilgili bişey de bulamadım ya daha önceden okumuştum ama önce gece alışmalı diye. şimdi ama gündüz sallarsam sallanmayı nasıl unutcakki. uff şimdiden gündüzün stresi sardıCan'ım ben bir çok yerde gece ile gündüzü bebeklerim ayırt edebildiğini ve önce gece olan alışkanlıklarından vaz geçmeleri gerektiğini okumuştum.. Bi de kusma işin içine girerse durdurun eğitimi falan da okumuştum ama seninki balgamı çıkarmak için kusmuş da olabilir..
Bence fazla yüklenme önce geceyi hallet , gündüz yine idare ediliyor az biraz aöa gece hece sallamak zor olur o uykulu Halinle.. Yani yine sen bilirsin biraz araştırsan internette ?
çok aşırı kusmadı canım battaniye sermiştim yatağına ona kustu. üstünğ de çıkardım.çok buyuk bi adim atmisin canim sallama yarin
ogle uykusunu biraz geçe al yani normalde 4 saat sonra uyyorsa sabah uyksundan bu sefer 5 saat sonra uyutmayi dene
çokk uykusu olursa gece gunduzu aramaz uyur ama bu sefer 30 dk civaru aglayabilir
kusma isini nasil yaptin, kusunca birakdin mi yatakda
benimki kusunca durmuyor oda dolusu kusacak biraksam
çok ama çok ağladıÇok ağladı mıkıyamam ama 50 dk çok güzel bir başlangıç bence he aferin size:)
Gece de bir iki güm sallamazsan unutur gider Kesin.. Dediğim gibi begümüm gece uykuları iyiydi aslknda tekrar o yöne bir dönüş olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?