insanın kendi işinin olması, dilediği zaman gidip gelmesi kulağa hoş geliyor ama inan daha zor. daha yoğun çalışırsın. heleki cafe işi aman aman eve uğrayamaZsın vallahi :)Evet haklısın, bize bağımlı olmaları sürekli evde olursak daha fazla olur.. Ama düşündüğümde yazık, yani evet çalışmak çok güzel ama mesaili değil istediğin Zaman gidip gelebileceğin bir iş düşün veya kendi kafenin olduğunu en büyük hayalim kafe açmak da birden öyle dedim :)))
aynen öyle her şeyi erkekler de yapabilir. ama özellikle ülkemizde öyle gelmiş böyle gider bu kanıyı değiştirmek çok zor.Canim vucudumuza bakarsak Allah'in bize verdigi sadece iki gorev var bebekle ilgili. Biri dogurmak o gecti zaten. Digeri de emzirmek ki o da gecici. Bunlar disinda annenin yapip da babanin yapamayacagi hicbisey yok. Ama erkekler uyanik cikmis hep bizim uzerimize atmislar herseyi. Sanki bolunerek cogaliyoruz
Can'ım sakın yanlış anlama bişey sormak istiyorum.. Berat'ın işitme testi Nasıl çıktı, bir de çocuk psikoloğuna gitmeyi düşündün mü hiçgelincikgibi daha iyi bilir..
Al diye değil de topun nerde o cevap vermeyince aa burdaymış bak mavi Araban da burada peki çorabın nerde vs deyip sürekli soru cevap şeklinde pekiştirmek gerekiyor canım. Sonrasında sorduğunda cevaplar zaten
Yaaainsanın kendi işinin olması, dilediği zaman gidip gelmesi kulağa hoş geliyor ama inan daha zor. daha yoğun çalışırsın. heleki cafe işi aman aman eve uğrayamaZsın vallahi :)
benim eşim çabuk sinirleniyor Sıla çok şımarık değil ama çocuk hatta bebek eşim biraz ilgilendikten sonra kızmaya sinirlenmeye felan başlıyorEvet canım çok doğru söylüyorsun babaya ihtiyacı var..
Yürüyüşe çıktık bi yarım saat, anlattım, o anlattı hallettik.. Gerçekten anladı mı beni bilmiyorum, şimdi bir süre iyi olur sonra yine bozulur, tekrar ayar vermek zorunda kalırım :) ayrıca varlığınızı hissetmek çok güzel bir duygu teşekkür ederim :-*
sağol canım çok şükür iyiyiz begüm maşallah ınstagram sağolsun görüyorum kuzuları :) inan hayatım sizden farklı değil aynı şeyler ufak tefek farklarla :) konuşan kitap dediğin nedir kapağında aya uzanmış çocuk resmi olan mımerhaba canım özlettin kendini nasılsın?
bizde geçen kitapları konuşmuştuk. ben kızıma konuşan kitap aldım çok oyalanıyor onla. d&r da var, nette de var.
net yayınlarının renkler kitabı da ilgisini çekti. kabartmalı kitaplardan.
otokoltuğu ben iki aydır kullanıyorum joie markası. fotoğrafını yükledim. çok memnunum. yatma pozisyonuna da ayarlanabiliyor. gayet rahat ve sağlam bişey. ebebek mağazasından 700 tl ye aldık indirimli hali.
Eki Görüntüle 1822939
kendi işin zor ama cafe dedin ya iyi bir ekip kurarsan güvenilir çalışkan (iyi eleman bulmak zor) o zaman daha kolay ama uzun bırakıp gidemezsin anca 1- 2 gün 7gün açık olacaksın vs vs vs :) kolay ekmek yok her işin artısı eksisi oluyor tabiYaaaaslında doğru diyorsun, kendi işin olduğu için mecbur başında durmak zorundasın tatil falan olmaz.. O zaman çalışmaya devam :))
beğen butonu yazına eksik kaldı çok beğendi olarak değerlendir lütfenCanim vucudumuza bakarsak Allah'in bize verdigi sadece iki gorev var bebekle ilgili. Biri dogurmak o gecti zaten. Digeri de emzirmek ki o da gecici. Bunlar disinda annenin yapip da babanin yapamayacagi hicbisey yok. Ama erkekler uyanik cikmis hep bizim uzerimize atmislar herseyi. Sanki bolunerek cogaliyoruz
sende arada paylaş da görelim Sıla hanımı :)benim eşim çabuk sinirleniyor Sıla çok şımarık değil ama çocuk hatta bebek eşim biraz ilgilendikten sonra kızmaya sinirlenmeye felan başlıyorpazarları dışarı çıkıyoruz sözde çocuk hava alsın diye her seferinde sinirlenip dönüyorum geçen artık pazarları dışarı çıkacaksanız kızımla sen çık ben gelmiycem dedim senin hareketlerini görüp sinirlenmeyeyim artık kızınla senin öyle bir ilişkiniz olacaksa olsun dedim.. haa bu arada yaptıklarının farkında pişman ama hep aynı şeyi yaşıyoruz yoruldum
sağol canım çok şükür iyiyiz begüm maşallah ınstagram sağolsun görüyorum kuzuları :) inan hayatım sizden farklı değil aynı şeyler ufak tefek farklarla :) konuşan kitap dediğin nedir kapağında aya uzanmış çocuk resmi olan mı
oto koltuğunuzu güle güle kullanın canım pek pahalıymış ama uzun sürede kullanacak da daha uygun bişey bakıyorum aslında aklımda sağol :)
Yaaaaslında doğru diyorsun, kendi işin olduğu için mecbur başında durmak zorundasın tatil falan olmaz.. O zaman çalışmaya devam :))
Olsun yinede çok iyi bir iş başardın artık başarı oykunu herkesle paylaşırsın :) bende memeden kurtardım telefona alıştı sanırım bu sefer ninni dinliyor kapatınca ağlıyor öyle ekrana bakakalarak uyumak istiyor hemen duruma el koymaliyim. Öğlen uyuması için bir saat uğraştım kucağımda uyudu eli.de telefonsağol canım evet hızlı bi giriş yaptım ama çok ağlattım ilk gece. ama yine de sadece gündüz yanından ayrılıyorum gece gitmemi istemiyo bekliyorum başında.
iki gecedir bir kere uyandı emdi yattı tekrar. önceden de öyleydi bazen gecede beş kez uyanır bazen hiç uyanmazdı.Olsun yinede çok iyi bir iş başardın artık başarı oykunu herkesle paylaşırsın :) bende memeden kurtardım telefona alıştı sanırım bu sefer ninni dinliyor kapatınca ağlıyor öyle ekrana bakakalarak uyumak istiyor hemen duruma el koymaliyim. Öğlen uyuması için bir saat uğraştım kucağımda uyudu eli.de telefonGece uyanıyor mu begum
Canim ben de hep seni sorcam hayat diye baslayan iki isim var bi sonunu hatirlayip etiketleyemedim. Iyi ki yazdin. Birakma buralaribeğen butonu yazına eksik kaldı çok beğendi olarak değerlendir lütfen
Ay cok guldum cok alem cok tatli bu kiz yaa. Cok muzip olcak annesi:)allahım benim bu kızım ne kadar otlakçı gören derki çok iştahlı bi bebek
markete çıktık beraber ben çilek seçerken o arabasındaydı döndüm baktımki sen o çilek kasasının ufacık deliğinden iki tane çilek al biri bi eline diğeri öteki eline bi de bi tutmuş bırakmıyozorla aldım suluğundaki suyla birazcık yıkadım kıyamet koptu. eve gidene kadar yedi kocaboğaz
keşke yemeklere de böyle hevesli olsa ya. illa otlakçılık. ama sokaktayken iyi oluyo mesela bi simit alıyorum veriyorum eline bayağı idare ediyo onu uslu uslu oturuyo.
Yakında açacağım galiba instagramı canım bende sizleri merak ediyorum hemde İlerde de iletişimimizin devamı için gerekli galiba :))Ben yerim o bidigi. Cok merak ediyorum Alp kuzuyu da
Çok sevindim canım halletmenize , bu minikler evdeki huzursuzluğu da anlarlar çok fenalar :)))Evet canım çok doğru söylüyorsun babaya ihtiyacı var..
Yürüyüşe çıktık bi yarım saat, anlattım, o anlattı hallettik.. Gerçekten anladı mı beni bilmiyorum, şimdi bir süre iyi olur sonra yine bozulur, tekrar ayar vermek zorunda kalırım :) ayrıca varlığınızı hissetmek çok güzel bir duygu teşekkür ederim :-*
Doğru diyorsun.insanın kendi işinin olması, dilediği zaman gidip gelmesi kulağa hoş geliyor ama inan daha zor. daha yoğun çalışırsın. heleki cafe işi aman aman eve uğrayamaZsın vallahi :)
Sen tabi daha iyi bilirsin canım annesi olarakilk doğumda işitme testi yapılmıştı. normal çıkmıştı sıkıntı yaşamadık. zaten kapı telefon çalınca tv açılınca bakıyor hemen. sesle ilgili olduğunu düşünmüyorum. çocuk psikologuna da götürmedim. her çocuğun öğrenme evreleri farklıdır diye.
bebekliğinden beri hep aynı şekilde konuşuyoruz onunla. bilmediğinden deil de yapmak istemediğinden diye düşünüyorum.
kuzuların en sevimli zamanları hergün şaşırtıyolar bizi :) yerim ben onları yaAy cok guldum cok alem cok tatli bu kiz yaa. Cok muzip olcak annesi:)
kesinlikle :) bizde merak ediyoruz Alp kuzusunu :) instgram telefondan kullanılıyo zaten bilgisayar başında vakit harcanmıyo da yani.Yakında açacağım galiba instagramı canım bende sizleri merak ediyorum hemde İlerde de iletişimimizin devamı için gerekli galiba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?