2015 Şubat Anneleri

insanın kendi işinin olması, dilediği zaman gidip gelmesi kulağa hoş geliyor ama inan daha zor. daha yoğun çalışırsın. heleki cafe işi aman aman eve uğrayamaZsın vallahi :)

aynen öyle her şeyi erkekler de yapabilir. ama özellikle ülkemizde öyle gelmiş böyle gider bu kanıyı değiştirmek çok zor.

Can'ım sakın yanlış anlama bişey sormak istiyorum.. Berat'ın işitme testi Nasıl çıktı, bir de çocuk psikoloğuna gitmeyi düşündün mü hiç gelincikgibi daha iyi bilir..

ilk doğumda işitme testi yapılmıştı. normal çıkmıştı sıkıntı yaşamadık. zaten kapı telefon çalınca tv açılınca bakıyor hemen. sesle ilgili olduğunu düşünmüyorum. çocuk psikologuna da götürmedim. her çocuğun öğrenme evreleri farklıdır diye.

Al diye değil de topun nerde o cevap vermeyince aa burdaymış bak mavi Araban da burada peki çorabın nerde vs deyip sürekli soru cevap şeklinde pekiştirmek gerekiyor canım. Sonrasında sorduğunda cevaplar zaten

bebekliğinden beri hep aynı şekilde konuşuyoruz onunla. bilmediğinden deil de yapmak istemediğinden diye düşünüyorum.

insanın kendi işinin olması, dilediği zaman gidip gelmesi kulağa hoş geliyor ama inan daha zor. daha yoğun çalışırsın. heleki cafe işi aman aman eve uğrayamaZsın vallahi :)
Yaaa aslında doğru diyorsun, kendi işin olduğu için mecbur başında durmak zorundasın tatil falan olmaz.. O zaman çalışmaya devam :))

benim eşim çabuk sinirleniyor Sıla çok şımarık değil ama çocuk hatta bebek eşim biraz ilgilendikten sonra kızmaya sinirlenmeye felan başlıyor pazarları dışarı çıkıyoruz sözde çocuk hava alsın diye her seferinde sinirlenip dönüyorum geçen artık pazarları dışarı çıkacaksanız kızımla sen çık ben gelmiycem dedim senin hareketlerini görüp sinirlenmeyeyim artık kızınla senin öyle bir ilişkiniz olacaksa olsun dedim.. haa bu arada yaptıklarının farkında pişman ama hep aynı şeyi yaşıyoruz yoruldum
sağol canım çok şükür iyiyiz begüm maşallah ınstagram sağolsun görüyorum kuzuları :) inan hayatım sizden farklı değil aynı şeyler ufak tefek farklarla :) konuşan kitap dediğin nedir kapağında aya uzanmış çocuk resmi olan mı
oto koltuğunuzu güle güle kullanın canım pek pahalıymış ama uzun sürede kullanacak da daha uygun bişey bakıyorum aslında aklımda sağol :)

Yaaa aslında doğru diyorsun, kendi işin olduğu için mecbur başında durmak zorundasın tatil falan olmaz.. O zaman çalışmaya devam :))
kendi işin zor ama cafe dedin ya iyi bir ekip kurarsan güvenilir çalışkan (iyi eleman bulmak zor) o zaman daha kolay ama uzun bırakıp gidemezsin anca 1- 2 gün 7gün açık olacaksın vs vs vs :) kolay ekmek yok her işin artısı eksisi oluyor tabi

beğen butonu yazına eksik kaldı çok beğendi olarak değerlendir lütfen

sende arada paylaş da görelim Sıla hanımı :)
oto koltuğu 4 yaşına kadar kullanılıyor. bizde daha uygun aradık ama maalesef fiyatlar böyle sağlam bişey almak istersen.

konuşan kitabın kumandası var sayfa numaralarına basıyosun kitabı okuyo. kısa kısa cümleler zaten. bizimkinin adı akvaryumdaki balıklar mesela. başka hikayeler de var.

aynen öyle canım :) sorumluluğu stresi de cabası. bende hep pastane cafe tarzı bi yerim olsun istemişimdir tatlılar pastalar yapayım ama en zoru da yiyecek içecek sektörü zaten. hayallerdeki gibi olmuyo :)

selam kızlar nabersiniz?
temizlik yapıyorum bugün. temizlik dediğime bakmayın sil süpür işte. aslında derin düşününce o kadar çok işim varki :)

Begüm hanım bu aralar yine bi yememe tutturdu gidiyo. özellikle kahvaltısını.
bende bişey farkettim o şekilde yediriyorum. çatal almıştım ona bayılıyo şu an. çataşa batırıyorum o götürüyo ağzına. ya da beraber batırıyoruz. özellikle peynir hastası zaten. köy peyniri alıyorum burda kuymak peyniri derler. bayılıyo çerez gibi yiyo resmen benden çok.
bi de zeytin hastası 4 zeytin yedi bu sabah. o şekilde çatalına batırarak bişeyler yediriyorum işte.

sağol canım evet hızlı bi giriş yaptım ama çok ağlattım ilk gece. ama yine de sadece gündüz yanından ayrılıyorum gece gitmemi istemiyo bekliyorum başında.
Olsun yinede çok iyi bir iş başardın artık başarı oykunu herkesle paylaşırsın :) bende memeden kurtardım telefona alıştı sanırım bu sefer ninni dinliyor kapatınca ağlıyor öyle ekrana bakakalarak uyumak istiyor hemen duruma el koymaliyim. Öğlen uyuması için bir saat uğraştım kucağımda uyudu eli.de telefon Gece uyanıyor mu begum

iki gecedir bir kere uyandı emdi yattı tekrar. önceden de öyleydi bazen gecede beş kez uyanır bazen hiç uyanmazdı.

zamanla görücez bakalım gece uyanma mevzusunu. bi şeyden vazgeçirirken başka bişeye bağımlı hale getirmemek gerekiyormuş araştırdığım kadarıyla. mesela mememde uyuyacak gibi oluyo hemen müdahale ediyorum yarı uyanık koyuyorum yatağına. sadece öğlen uykuya geçmesi daha zor olduğu için eline oyuncak veriyorum çok dikkatini dağıtmayacak şeyler.

bugün de on dakikada uyudu elinde tarağıyla oynarken. bakalım inşallah böyle devam eder. bunun bu kadar hızlı olması da kararlı olduğum içindi sanırım. yani çok ağlattım ilk gece mecburen

allahım benim bu kızım ne kadar otlakçı gören derki çok iştahlı bi bebek

markete çıktık beraber ben çilek seçerken o arabasındaydı döndüm baktımki sen o çilek kasasının ufacık deliğinden iki tane çilek al biri bi eline diğeri öteki eline bi de bi tutmuş bırakmıyo zorla aldım suluğundaki suyla birazcık yıkadım kıyamet koptu. eve gidene kadar yedi kocaboğaz

keşke yemeklere de böyle hevesli olsa ya. illa otlakçılık. ama sokaktayken iyi oluyo mesela bi simit alıyorum veriyorum eline bayağı idare ediyo onu uslu uslu oturuyo.

Ay cok guldum cok alem cok tatli bu kiz yaa. Cok muzip olcak annesi:)

Çok sevindim canım halletmenize , bu minikler evdeki huzursuzluğu da anlarlar çok fenalar :)))
kadınların ömrü ayar vererek geçiyor zaten
İçindekileri söyledin o da anladı gerisi daha kolay hallolur bence ufak tefek aksamalar olsa da problemin büyüğü çözüldü

Sen tabi daha iyi bilirsin canım annesi olarak

Ay cok guldum cok alem cok tatli bu kiz yaa. Cok muzip olcak annesi:)
kuzuların en sevimli zamanları hergün şaşırtıyolar bizi :) yerim ben onları ya

Yakında açacağım galiba instagramı canım bende sizleri merak ediyorum hemde İlerde de iletişimimizin devamı için gerekli galiba :))
kesinlikle :) bizde merak ediyoruz Alp kuzusunu :) instgram telefondan kullanılıyo zaten bilgisayar başında vakit harcanmıyo da yani.
ben bilgisayar açmayalı yıl olmuştur buraya da hep telefondan giriyorum. hele sallayıp uyuturken gecenin bi körü telefon elimde hep buraya bakıyodum :)

Mis lily walla Canm ben de çok merak ediyorum Alp beyi çoktan Zaman'ı gelmiş bile :)) hadi hemen aç ekle bizi böyle olmuyor hadi hadi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…