2015 Şubat Anneleri

Canim ben de hep seni sorcam hayat diye baslayan iki isim var bi sonunu hatirlayip etiketleyemedim. Iyi ki yazdin. Birakma buralari
ben telefondan okuyorum ama yazamıyorum bilgisayarın başına da inan geçemiyorum Sıla izin vermiyor ki
 
ben telefondan okuyorum ama yazamıyorum bilgisayarın başına da inan geçemiyorum Sıla izin vermiyor ki
Ben de hep telefondan girebiliyorum, dediğin gibi bilgisayarı açarsam ayaz zaten hiç bir şekilde rahat koymaz :) telefondan niye yazamıyorsun Can'ım sen?
 
Kızlar merhaba herkese güzel haftasonları diliyorum.Hatırlayan belki çıkar ,eskilerden.Bir ara whatsapp grubundaydım ama oradan da çıkmak zorunda kaldım , tadımızın olmadığı bir dönemdi ailecek.Ara ara bakıyorum foruma baska konulara, ve tabi ki burayı da takipteyim ama bir türlü yazamadım, ben de oğluma tek basıma bakıyorum.Bir ara yardımcımız vardı ev işlerini o hallediyordu ben de sadece oğlumla ilgileniyordum.Ama bir süre önce çıkarmak zorunda kaldım işten , dolayısıyla su an herşey bende.Ailem şehir dışında, eşimin ailesi deseniz zaten yardım yok.Rüzgarın (oğlumun) azıları basladı cıkmaya iştah neredeyse hiç yok emzirmeye devam ediyorum.Ama gece uykusunda da hep meme istiyor, beraber uyuyoruz o yüzden.Doktora kalsa 14 aylıkken kes dedi ama ben kıyamıyorum.Sizler ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuz?
 
Ben tam da 14 ayı bitirdiğinde kestim canım iyi ki kesmişim gece uyanmaları devam ediyor ama arka köpek dişleri çıkıyor elleri hep ağzında ondan mı gece uyanmaları bilmiyorum ama emzirmeden değilmiş kızlar gece uyanması onu anlamış oldum en azından
 
Bu arada beratın da iştah sıfır tam 50 dk sürüyor 1 kasecik yemeğin yarısını yemesi bi türlü iştahlanamadı bu çocuk ben vermesem hiç aramıyor yemek filan ekmeğe dadanıyor acıkınca sadece
 
Bu arada beratın da iştah sıfır tam 50 dk sürüyor 1 kasecik yemeğin yarısını yemesi bi türlü iştahlanamadı bu çocuk ben vermesem hiç aramıyor yemek filan ekmeğe dadanıyor acıkınca sadece
Sanırım ben de keseceğim yakın bir zamanda gözümü karartıp.Gözünü karartıp kesin karar vermeden yapamam kesin üzülür veririm yine meme.Aynen Rüzgar da öyle ana dişi çıkarken normaldir diye çok da üstelemiyorum.Soğuk elma dilimi salatalık veriyorum bayılıyor.Ekmeğin üstüne de labne sürüyorum öyle seviyor ayakta yiyor yoksa mama sandalyesinde yemek istemiyor.
 
Merhaba canım, allah kolaylık versin, tek başına olmak zor ama mecbur kalınca da herşey yapılıyor..
Ben çalıştığım için yazın okullar tatil olunca kesmeyi düşünüyorum ayazı memeden yani ağustos gibi p Zaman 17-18 aylık olur yeter.. Zaten artık öyle aşırı sütümüz yok, bence tek önemli olan çocuğu yıpratmadan alıştırarak kesmek..
 
Deme öyle deme biz bütün ümidimizi ona bağladık, emme bitecek gece uyanması bitecek ve iştah artacak diye

Canım ayaz da çok yavaş yiyor çünkğ oynatarak yediriyorum çok istemediği için, ekmek veriyorsan o onun iştahını keser tabi o Zaman da yemek yemek istemez.. Ya da ekmek yerine yine hamurlu farklı tarihler dene daha sağlıklı olan veya çavdar ekmeği falan ver :)
 
Merhaba, aynı durumdayız tek başıma bakıyorum azılar çıkıyor meme başımıza brla oldu, ben yavaştan kesmeye başladım, geç bile kaldık bence. Tamamen alışkanlıktan uyanıyorlar. Dişten dolayı iştahsızlık çok. Mesela her sabah bi omlet yerdi kaç gündür ağzında tutuyor lokmaları, yutmuyor.bizde ramadan yumurtayı biraz sür ekleyerek yedirdik. Kuşburnu marmelatlı bilir misin? Onun içine de iki ceviz rendeledim. Onu da yedi. Bu ara böyle yumuşak şeylere yönelelim bari napalım.. Ben birde yulaflı kahvaltı veriyorum oda yumuşak ve çok besleyici, deneyebilirsin. Yemeyen uyumayan yaramaz baş belası bi cücüğüm var :))
 
Deme deme nolur öyle şeyler deme
 
Ay Can'ım aynı şeyi yazmışız deme deme diye şu okul bi kapansın artık kendi yemesi için uğraşacağım.. Of yaa ne yapsam yanlış oluyor.. Mesela sandalyesinden çıkmak istediğinde çıkarıyordum, şimdi de orda oturmak istemiyor! Hata bende en başından alıştıracaktım kendisinin yemesine. Bi daha çocuğum olursa inan dört aylıkken uykuya altı aylıkken kendi yemesine alıştırıcam. Bu ne yaa kendimize işkenceden başka bişey değil yaptığımız.
 
Deme deme nolur öyle şeyler deme
Ben de memeden kesilince uyanmaz diye ümit etmiştim kızlar maalesef ki beklediğim gibi olmadı aynı sıklıkta uyanmaya tam gaz devam ediyor 1 ay olacak memeyi bırakalı ama arka dişleri de çok şiş duruyor onların acısından mı uyanıyor bilmiyorum her bebek aynı değildir ama belki (inş) sizinkiler memeden kesilince uyanmazlar
 
Çok şey denedim canım berat faklı tatlara açık değil şimdiye kadar ona özel yaptığım güzel lezzetlerin hiçbirine ağzını sürmedi onun için zaman kaybı oluyor o zaman da tüm sinirlerim tepeme geliyor ekmekten başka bişey yemiyor kek bile yemiyor bir bebek tatlı yemez mi yemiyor yok kahvaltı süt muzla yaşıyor berat kahvaltı dediğim yumurta ekmek süt peynir cicibebe karışımı
 
Ay kızlar valla aynı şeyleri yaşayanla konusmak gerçekten ne kadar güzel.Kime dert yansam geçer bugünler deyip beni avuttuğunu sanıyor başta sağolsun eşim.Anneler fedakardır diye çıkıyor işin içinden.Arada okuyorum hepimizin eşleri böyle anladığım kadarıyla.Gamsız olmak gerekiyor sanırım onlar gibi, bizler en ufak ayrıntıya kadar düşünüyoruz herşeyi.
 
Yarın sabah senin teknikle vereceğim yumurtayı bakalaım napacak sıpa.Ben de labneyi üstüne sürerek veriyorum cok seviyor labneyi.Kusburnu marmelatını da deneyeceğim.Alayım bugün inşallah yer canım.
 
Bence dişlerden dolayıdır.Dişler çıkmaya başladı mı bizimki hiç uyumaz kesintisiz.Dentinox sürüyorum ben buzdolabında bekletip sabah akşam iyi geliyor ama çok kullanmak istemiyorum çok huysuzlanırsa sürüyorum.
 
Aslına bakarsan ekmeği de ben vermiyorum eline bi bakıyorum poşete girmiş farecik gibi almış yiyor elinden de alamıyorum kıyamıyorum mama mama diyor ama ekmek yemese de yemek yemiyor canım denedim ben de bari midesi boş kalmasın diye müsade ediyorum ekmeğe
 
ayazbeyazim sizin istah daha duzelmedimi yaaws
biz iyyiz bu ara

ama ogun aralarini çok açtim ben ,artik mama diye yalvariyor yiyene kadr :)
mama sandaluesine tirmnamaya çalisiyor bi gorsen, kasigi gorunce agzini açan çocugu ozlemisim o yiyor ben doyyorum :))))

aksam parka çiakriyorum hava guzelse 2-3 saat kaliyoruz aksam dediigim 17-20 arasi iste
geliyoruz yemek hazir olana kadar gecen 5 dk ona 5 saat gibi geliyor galiba :))
ögün aralarini en fzla kaç saat denedin
hafta sonu evdesindir bi dene bakalim parka çikin kossun oynasin yorulsun yemeyecekmi yinede acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…