- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Hakikaten yaa bak hiç aklıma gelmedi biliyor Musun..Doğru diyorsun.gelincikgibi bak MaRaL ın eşinin kendi işi restaurantı var ve ne kadar yogun çalışıyor
ben telefondan okuyorum ama yazamıyorum bilgisayarın başına da inan geçemiyorum Sıla izin vermiyor kiCanim ben de hep seni sorcam hayat diye baslayan iki isim var bi sonunu hatirlayip etiketleyemedim. Iyi ki yazdin. Birakma buralari
Ben de hep telefondan girebiliyorum, dediğin gibi bilgisayarı açarsam ayaz zaten hiç bir şekilde rahat koymaz :) telefondan niye yazamıyorsun Can'ım sen?ben telefondan okuyorum ama yazamıyorum bilgisayarın başına da inan geçemiyorum Sıla izin vermiyor ki
Ben tam da 14 ayı bitirdiğinde kestim canım iyi ki kesmişim gece uyanmaları devam ediyor ama arka köpek dişleri çıkıyor elleri hep ağzında ondan mı gece uyanmaları bilmiyorum ama emzirmeden değilmiş kızlar gece uyanması onu anlamış oldum en azındanKızlar merhaba herkese güzel haftasonları diliyorum.Hatırlayan belki çıkar ,eskilerden.Bir ara whatsapp grubundaydım ama oradan da çıkmak zorunda kaldım , tadımızın olmadığı bir dönemdi ailecek.Ara ara bakıyorum foruma baska konulara, ve tabi ki burayı da takipteyim ama bir türlü yazamadım, ben de oğluma tek basıma bakıyorum.Bir ara yardımcımız vardı ev işlerini o hallediyordu ben de sadece oğlumla ilgileniyordum.Ama bir süre önce çıkarmak zorunda kaldım işten , dolayısıyla su an herşey bende.Ailem şehir dışında, eşimin ailesi deseniz zaten yardım yok.Rüzgarın (oğlumun) azıları basladı cıkmaya iştah neredeyse hiç yok emzirmeye devam ediyorum.Ama gece uykusunda da hep meme istiyor, beraber uyuyoruz o yüzden.Doktora kalsa 14 aylıkken kes dedi ama ben kıyamıyorum.Sizler ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuz?
Bu arada beratın da iştah sıfır tam 50 dk sürüyor 1 kasecik yemeğin yarısını yemesi bi türlü iştahlanamadı bu çocuk ben vermesem hiç aramıyor yemek filan ekmeğe dadanıyor acıkınca sadeceKızlar merhaba herkese güzel haftasonları diliyorum.Hatırlayan belki çıkar ,eskilerden.Bir ara whatsapp grubundaydım ama oradan da çıkmak zorunda kaldım , tadımızın olmadığı bir dönemdi ailecek.Ara ara bakıyorum foruma baska konulara, ve tabi ki burayı da takipteyim ama bir türlü yazamadım, ben de oğluma tek basıma bakıyorum.Bir ara yardımcımız vardı ev işlerini o hallediyordu ben de sadece oğlumla ilgileniyordum.Ama bir süre önce çıkarmak zorunda kaldım işten , dolayısıyla su an herşey bende.Ailem şehir dışında, eşimin ailesi deseniz zaten yardım yok.Rüzgarın (oğlumun) azıları basladı cıkmaya iştah neredeyse hiç yok emzirmeye devam ediyorum.Ama gece uykusunda da hep meme istiyor, beraber uyuyoruz o yüzden.Doktora kalsa 14 aylıkken kes dedi ama ben kıyamıyorum.Sizler ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuz?
Sanırım ben de keseceğim yakın bir zamanda gözümü karartıp.Gözünü karartıp kesin karar vermeden yapamam kesin üzülür veririm yine meme.Aynen Rüzgar da öyle ana dişi çıkarken normaldir diye çok da üstelemiyorum.Soğuk elma dilimi salatalık veriyorum bayılıyor.Ekmeğin üstüne de labne sürüyorum öyle seviyor ayakta yiyor yoksa mama sandalyesinde yemek istemiyor.Bu arada beratın da iştah sıfır tam 50 dk sürüyor 1 kasecik yemeğin yarısını yemesi bi türlü iştahlanamadı bu çocuk ben vermesem hiç aramıyor yemek filan ekmeğe dadanıyor acıkınca sadece
Merhaba canım, allah kolaylık versin, tek başına olmak zor ama mecbur kalınca da herşey yapılıyor..Kızlar merhaba herkese güzel haftasonları diliyorum.Hatırlayan belki çıkar ,eskilerden.Bir ara whatsapp grubundaydım ama oradan da çıkmak zorunda kaldım , tadımızın olmadığı bir dönemdi ailecek.Ara ara bakıyorum foruma baska konulara, ve tabi ki burayı da takipteyim ama bir türlü yazamadım, ben de oğluma tek basıma bakıyorum.Bir ara yardımcımız vardı ev işlerini o hallediyordu ben de sadece oğlumla ilgileniyordum.Ama bir süre önce çıkarmak zorunda kaldım işten , dolayısıyla su an herşey bende.Ailem şehir dışında, eşimin ailesi deseniz zaten yardım yok.Rüzgarın (oğlumun) azıları basladı cıkmaya iştah neredeyse hiç yok emzirmeye devam ediyorum.Ama gece uykusunda da hep meme istiyor, beraber uyuyoruz o yüzden.Doktora kalsa 14 aylıkken kes dedi ama ben kıyamıyorum.Sizler ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuz?
Deme öyle demeBen tam da 14 ayı bitirdiğinde kestim canım iyi ki kesmişim gece uyanmaları devam ediyor ama arka köpek dişleri çıkıyor elleri hep ağzında ondan mı gece uyanmaları bilmiyorum ama emzirmeden değilmiş kızlar gece uyanması onu anlamış oldum en azından
Merhaba, aynı durumdayız tek başıma bakıyorum azılar çıkıyor meme başımıza brla oldu, ben yavaştan kesmeye başladım, geç bile kaldık bence. Tamamen alışkanlıktan uyanıyorlar. Dişten dolayı iştahsızlık çok. Mesela her sabah bi omlet yerdi kaç gündür ağzında tutuyor lokmaları, yutmuyor.bizde ramadan yumurtayı biraz sür ekleyerek yedirdik. Kuşburnu marmelatlı bilir misin? Onun içine de iki ceviz rendeledim. Onu da yedi. Bu ara böyle yumuşak şeylere yönelelim bari napalım.. Ben birde yulaflı kahvaltı veriyorum oda yumuşak ve çok besleyici, deneyebilirsin. Yemeyen uyumayan yaramaz baş belası bi cücüğüm var :))Kızlar merhaba herkese güzel haftasonları diliyorum.Hatırlayan belki çıkar ,eskilerden.Bir ara whatsapp grubundaydım ama oradan da çıkmak zorunda kaldım , tadımızın olmadığı bir dönemdi ailecek.Ara ara bakıyorum foruma baska konulara, ve tabi ki burayı da takipteyim ama bir türlü yazamadım, ben de oğluma tek basıma bakıyorum.Bir ara yardımcımız vardı ev işlerini o hallediyordu ben de sadece oğlumla ilgileniyordum.Ama bir süre önce çıkarmak zorunda kaldım işten , dolayısıyla su an herşey bende.Ailem şehir dışında, eşimin ailesi deseniz zaten yardım yok.Rüzgarın (oğlumun) azıları basladı cıkmaya iştah neredeyse hiç yok emzirmeye devam ediyorum.Ama gece uykusunda da hep meme istiyor, beraber uyuyoruz o yüzden.Doktora kalsa 14 aylıkken kes dedi ama ben kıyamıyorum.Sizler ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuz?
Deme deme nolur öyle şeyler demeBen tam da 14 ayı bitirdiğinde kestim canım iyi ki kesmişim gece uyanmaları devam ediyor ama arka köpek dişleri çıkıyor elleri hep ağzında ondan mı gece uyanmaları bilmiyorum ama emzirmeden değilmiş kızlar gece uyanması onu anlamış oldum en azından
Ay Can'ım aynı şeyi yazmışızDeme öyle demebiz bütün ümidimizi ona bağladık, emme bitecek gece uyanması bitecek ve iştah artacak diye
Canım ayaz da çok yavaş yiyor çünkğ oynatarak yediriyorum çok istemediği için, ekmek veriyorsan o onun iştahını keser tabi o Zaman da yemek yemek istemez.. Ya da ekmek yerine yine hamurlu farklı tarihler dene daha sağlıklı olan veya çavdar ekmeği falan ver :)
Deme öyle demebiz bütün ümidimizi ona bağladık, emme bitecek gece uyanması bitecek ve iştah artacak diye
Canım ayaz da çok yavaş yiyor çünkğ oynatarak yediriyorum çok istemediği için, ekmek veriyorsan o onun iştahını keser tabi o Zaman da yemek yemek istemez.. Ya da ekmek yerine yine hamurlu farklı tarihler dene daha sağlıklı olan veya çavdar ekmeği falan ver :)
Ben de memeden kesilince uyanmaz diye ümit etmiştim kızlar maalesef ki beklediğim gibi olmadı aynı sıklıkta uyanmaya tam gaz devam ediyor 1 ay olacak memeyi bırakalı ama arka dişleri de çok şiş duruyor onların acısından mı uyanıyor bilmiyorum her bebek aynı değildir ama belki (inş) sizinkiler memeden kesilince uyanmazlarDeme deme nolur öyle şeyler deme
Çok şey denedim canım berat faklı tatlara açık değil şimdiye kadar ona özel yaptığım güzel lezzetlerin hiçbirine ağzını sürmedi onun için zaman kaybı oluyor o zaman da tüm sinirlerim tepeme geliyor ekmekten başka bişey yemiyor kek bile yemiyor bir bebek tatlı yemez mi yemiyor yok kahvaltı süt muzla yaşıyor beratDeme öyle demebiz bütün ümidimizi ona bağladık, emme bitecek gece uyanması bitecek ve iştah artacak diye
Yarın sabah senin teknikle vereceğim yumurtayı bakalaım napacak sıpa.Ben de labneyi üstüne sürerek veriyorum cok seviyor labneyi.Kusburnu marmelatını da deneyeceğim.Alayım bugün inşallah yer canım.Merhaba, aynı durumdayız tek başıma bakıyorum azılar çıkıyor meme başımıza brla oldu, ben yavaştan kesmeye başladım, geç bile kaldık bence. Tamamen alışkanlıktan uyanıyorlar. Dişten dolayı iştahsızlık çok. Mesela her sabah bi omlet yerdi kaç gündür ağzında tutuyor lokmaları, yutmuyor.bizde ramadan yumurtayı biraz sür ekleyerek yedirdik. Kuşburnu marmelatlı bilir misin? Onun içine de iki ceviz rendeledim. Onu da yedi. Bu ara böyle yumuşak şeylere yönelelim bari napalım.. Ben birde yulaflı kahvaltı veriyorum oda yumuşak ve çok besleyici, deneyebilirsin. Yemeyen uyumayan yaramaz baş belası bi cücüğüm var :))
Bence dişlerden dolayıdır.Dişler çıkmaya başladı mı bizimki hiç uyumaz kesintisiz.Dentinox sürüyorum ben buzdolabında bekletip sabah akşam iyi geliyor ama çok kullanmak istemiyorum çok huysuzlanırsa sürüyorum.Ben de memeden kesilince uyanmaz diye ümit etmiştim kızlar maalesef ki beklediğim gibi olmadı aynı sıklıkta uyanmaya tam gaz devam ediyor 1 ay olacak memeyi bırakalı ama arka dişleri de çok şiş duruyor onların acısından mı uyanıyor bilmiyorum her bebek aynı değildir ama belki (inş) sizinkiler memeden kesilince uyanmazlar
Aslına bakarsan ekmeği de ben vermiyorum eline bi bakıyorum poşete girmiş farecik gibi almış yiyor elinden de alamıyorum kıyamıyorum mama mama diyorDeme öyle demebiz bütün ümidimizi ona bağladık, emme bitecek gece uyanması bitecek ve iştah artacak diye
ayazbeyazim sizin istah daha duzelmedimi yaawsDeme öyle demebiz bütün ümidimizi ona bağladık, emme bitecek gece uyanması bitecek ve iştah artacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?