2015 Şubat Anneleri

Canımm bi ara çok kötüydü ama şimdi iyi, yani iyi derken öyle isteyerek açmıyor her zaman ama artık o da normal :)) aynen ben de öğün aralarını açtım 3 ana 2 ara öğün vermeye çalışıyorduk şimdi öyle değil ara öğün bazı günler 1 tane var bazı günler hiç yok :) dediğin gibi daha aç olunca iyi yiyor :) benimki sopan delisi yaa bi görsen balkonda kolide soğanlar var onların bir kaçı böyle tepesi yeşilleniyor gidiyor onları yiyor :))) bi geliyor ki yanıma ağzı soğan kokuyor buram buram :))

Aslında pek artık kendi yesin yavaş yavaş istiyorum aöa hiiiiiç yanaşmıyor beyfendi, ben verirsem yoksa kendi çabası sıfır alıştı hazıra konmaya

Dilimiz Nasıl yandıysa bu uykudan en ufak bir terslik yaşanması ihtimaline tepkimiz böyle aynı oluyor demek ki

Aynen ben de artık kendi yesin istiyorum çünkğ hiç bir şekilde kendi yemiyor, ben aslında blwyi çok doğru buluyorum ama işte çalıştığımız için bakan kişiler bunu beceremez o yüzden hiiiiç girilmemiştim.. Aslında 1 yaş sonrası blw var, araştıramadım ama bulursam bi kitap almak istiyorum..

Kız genelde ikinci çocuklar sorunsu sakin oluyor diyorlar, tecrübeden sanırım Ama bizim şansımıza tüküreyim kesin daha beter olurlar

Merhaba seni hatırladım arada gel yaz bende hergün giriştim okuyorum tam yazıcam bişey oluyor ya unutuyorum yada oğlan bırakmıyor eşimde evde benim iş arıyor bizimde ailelerimiz yok arkadaşım ve komşuda yok ben hepten yalnızım :) Allahtan burda bir süru güzel park var çıkıyoruz kumlarla haşır neşir oluyor . Ben memeden kestim tamamen bizde çok işe yaradı ama her çocuk aynı değil işte iştahı maaşallah çok iyi ama öyle tombul değil açıktigi zaman mama sandalyesine vuruyor oturt beni diye onun dışında elinde bisküvi muz geziyor şu gezerek yemesine sinir oluyorum çünkü nereye süreceği belli olmuyor. Bizim gece uyanmamiz mucizevi bir şekilde bitti tamamen memeyle alakalı idi ve arka iki azı dışı şuan çıkıyor ikiside baş göstermiş. Kahvaltı olarak önerim patates haşla içine labne ve tereyağ karıştır öyle ver. Kendi eliyle birşeyler yemeyi sevmez mi poğaça falan yapabilirsin yada yumuşak bir tost normal yemek olarak mantıyı belki sever yada yayla çorbası genelde yoğurtlu şeyleri seviyorlar ama memeden kesmeyi yavaş yavaş düşünmelisin

merhaba canım hatırladım tabii. bende gruptaydım ilk zamanlar ama bende çıktım sonra.

yaşadıklarının çoğunu burda hepimiz yaşıyoruz inan. eşlerimiz de aynı çocuklarımız da :) bende yalnızım annem başka şehirde. ev işleri çocuk derken bi de sağlığım sekteye uğruyor iyice bunalım günler geçiriyorum bende. yani anlaşılan o ki hepimiz benzer durumdayız..

bende sonbahara doğru memeden kesmeyi düşünüyorum. inanılmaz bağımlı. tükendim resmen memem açık geziyorum. bu yaz annemlerle yazlığa falan gidicem uzun yolculuk vs olacak ondan memeden kesmeyeyim yazın ordan oraya en azından kolaylık olur diye erteledim biraz.

bu arada instagramda biz ekli miyiz bilmiyorum bazılarını karıştırıyorum özelden msj atayım sana.

hahaha ikinci çocuk sakin olur diyenlere inanma kesin bizde bu şans varken ohoo

ben çatal aldım ona canım çok işe yaradı. sabah önce kendi kahvaltısını yediriyorum. tabii hepsini yemiyo bu aralar. sonra kendime kahvaltı hazırlıyorum yanına oturuyorum. ben yerken koyuyorum önüne mesela kaşar peynir ve zeytin. çatalıyla batırmaya çalışıyo ama beceremiyo tabii. beraber batırıyoruz. öyle güzel yiyoki. oyun yapıyo çatalla yemeyi. geçen öyle 4 zeytin ve bayağı tel peynir yedi.

bu sabah da omlet yiyoduk biz onun da çatalına batırıp verdim. öyle böyle yine omlet peynir zeytin falan yedi biraz. ama tabii önce kendi kahvaltısınu ettiriyorum çünkü ne kadar yediğini görmem lazım içime sinmiyor :)

Evet canım telefondan pratik oluyor. Ay evet sen hep diyordun şuanda da kızı sallıyorum diye. Şimdi sallama olmayınca burayı ihmal etme sakın :)))

Eliyle yemeği seviyor ekmek makarna falan yiyor kendi kendine ya da meyve.Ama bu ara belli ki dişlerden çünkü küçük taneli hiçbirşeyi yemiyor anında diliyle itiyor.Normalde asla yapmazdı zaten şişmiz hatta bir tanesi parmağımla baktığımda hissediliyor başı.Ne zorluk çekiyorlar kimbilir kıyamam o yüzden iştah konusunda çok takılmamaya karar verdim.Ama buradaki fikirler bana da iyi oluyor hepsini deneyeceğim.Sende ikinci yavrunu bekliyorsun, Allah tamamına erdirsin inşallah canım sağlıkla gelsin.Yalnızlık konusunda çoğumuz öyleyiz anladığım kadarıyla :)

Canım senin belin rahatsız değil mi ya ): Operasyon mu olacaktın en son doktor ne demişti?İnşallah kimseye muhtac olmadan bu zor günleri atlatırsın kayınvalidene sinirlenmiştin bir ara hatırlıyorum , insanın kendi annesi gibi olmuyor gerçekten.
Meme açık gezme olayı zaten aynı, seksapalite sıfır.Kendimi hiç çekici bulmuyorum zaten , herhalde diyorum memeyi kesince eskisi gibi hissederim ben sıkılıyorum mememi görmekten oğlum sıkılmıyor :)
Bende mecbur bayramda kestim kestim yoksa kesenem, annemlerin yanına gideceğim bir süre orada denizdi çocuklardı belki daha cabuk unutur.Evdeyken eşim zaten dayanamıyor ağlamasına hayatta ağlatmaz boşver emzir gitsin der.Bakalım nasıl olacak hepimiz göreceğiz :)

Ben ekledim bu arada seni istek gönderdim canım

kesin kesin gerçekten var mı bir yaş Sonrası blw? bene bi araştırayım.. insanlar bi karışmasa çok da güzel bakıcam çocuğuma da herkes herşeyi çok iyi biliyor. batasıcalar!

Bu arada insta kullananlar varsa ekleyelim birbirimizi.Özelden yazın bana.
Ben de hatirliyorum seni hatta gecenlerde aklima gelmistin. Siz yazdiginiz donemde ben sadece okuyodum. Biz yeniler geldik eskilerin cogu kacti:) Hepimiz benzer seyler yasiyoruz. Gercekten de okumak iyi geliyo o yuzden. Derdimizi paylasiyoruz rahatliyoruz.

Evet biraz öyle oldu değil mi :) yine burada olmanız varlığınız ne kadar güzel.Lise arkadaşlarımı bulmuş gibiyim :)

biz çataldakini yiyozda kasigi denemedim daha yeme sansi hiç yok kasikdan :) beklesin bakalim :)

ben oglen yemek ustune yogurt ustunede meyva veriyorum yani pe$pe$e :) burda fransizlar hep oyle beslneiyor :)
yiyor valla meyvada biraz yok mok diyor ama oyunla yediriyorum
bi komsum var çocuklara her firsatda yemek sokar agzina midesi genislesin diye :)
bizimki o hesap midesi genisledi galiba
yemek ustune yoghurt ustune sut istune beni emip uyyor aksam :))

Ben de hep telefondan girebiliyorum, dediğin gibi bilgisayarı açarsam ayaz zaten hiç bir şekilde rahat koymaz :) telefondan niye yazamıyorsun Can'ım sen?
hiç anlamadım kaç kere yazmaya çalıştım sorun çıktı bir kere 5 defa yazdım delirmiştim :)

her kv de geldiğimizde sinir boğazıma kadar çıkıyor avaz avaz bağırmak hrr yeri dağıtıp çıkmak istiyorum. Gerçekten sinir oluyorum gerçekten!!!!!!
şu an hala bık bık bık bık bık bık bık konuşuyor. şu anda bile şu annn!!
mesele ise yemek açlık bu çocuk yedirek içirek ağzına sokalım boğazından dönelim yedir yedir yedir yedir yeeeeeeee!!!!! ay valla bağıracam şimdi!! sinirden yazamıyorum! !!!

Canım sakin ol çok sinirlendin farkındayım ve eminin ki %10000 haklısın ama ona karşı sinirlenmem hiç bir işe yaramaz.. Sen Nasıl olsa ayrısın bırak konuşsun he he de geç lütfen..

Allahım yaa sıkmış boşu boşuna canını sanki senden daha iyi biliyor

Canım sakin ol , kendine yapma bunu.Anladığım kadarıyla hep böyle yapıyor.Sen sinirine hakim ol takma lütfen

Kızlar fıttırmak üzereyim ciddi anlamda kendime engel olamayıp bağırıp çağırıyorum artık berata tanıyamıyorum kendimi yemiyor yemiyor yemiyor ne yaparsam yapayım sabahtan beri karnı aç yemek hazırladım yemiyor takmayayım diyorum yemesin acıkınca yer diyorum ama inanın olmuyor şu saate kadar yemedi yemeğini uyku saati geldi onun acıkmasını beklerken uyuyacak şimdi aç yatacak ve benim psikolojim bozuldu artık yemek konusunda uyku zaten hiç yok 100 kere uyanıyor sabaha kadar onu geçtim artık onu problem olarak görmemeye başladım yesin ama 24 saat uyumasın aç bırakıyorum sürekli ve her seferinde reddediyor yemeği aç kalıpta yemek yiyeceği zaman ne zamandır bilen var mı kaç gün kaç saat dayanır açlığa ekmek filan da vermedim hiç eline daha çok acıksın diye her gün aynı şey vallahi yoruldum usandım artık bu iştahsızlığından her günümüz aynı 50 dk-1 saat yemek yedirmeye çalışıyoruz eşimle elektrik süpürgesi açıyoruz dikkatini dağıtmak için banyoda yedirmeye çalışıyoruz sadece 1 lokma yesin diye balkona çıkıyoruz dikkati dağılsında ağzına sokuverelim kaşığı diye onu da atıyor ağzından mama sandalyesi filan zaten hak getire 1 dk oturmuyor içinde eline ver kendisi yesin derseniz eline ne versem fırlatıyor kızlar yanına da dökmüyor eliyle uzaklara fırlatıyor yemeği gözüm bile görmesin diyor heralde gerçekten şaşırmış durumdayım artık ne yapacağımı aç bıraktım ama çözüm olmadı kafayı yicem gerçekten yakında çok bunaldım

sakin ol canim yaa
he de geç inan baska çaren yok
degismez degistiremezsin bu ays agelmis seni bu kdr yormasina izin verme
tamam olur de yine bildigini oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…