2015 Şubat Anneleri

Bol uykusuz bir gecenin daha sabahından günaydın kızlar beratta hiç çözemediğim gece uyanmaları var 1 aydır emmiyor olmasına rağmen gece uyanma sıklığı hiç değişmedi üstüne üstlük her gece mutlaka 5-10 dk arası değişen sürelerde ağlama krizine giriyor ne yaparsak yapalım susmuyor babasıyla ben kucağımıza alıyoruz dönüşümlü kendini kaskatı yapıp atmak istiyor kucağımızdan yatağa koyuyoruz daha şiddetli ağlıyor en son battaniyesine koyup sallıyoruz öyle susuyor 10 dk geçince bir gece böyle krize girmese diğer gece mutlaka giriyor yine böyle bir gece geçirdik ve sabahın 5 inde uyandı ful enerjik geziyor ortalıkta Neden ağlama krizine giriyor ki anlam veremiyorum karnı tok altı temiz gözlerini açamıyor uykudan ve son gücüyle ağlıyor gece gece dişten olduğunu sanmıyorum çok uzun süredir böyle çünkü

kızlar siz umudunuzu memeden kesmeye bağladınız gece uyanmaları konusunda ya ben neye bağlayayım umudumu ne zaman bitecek bu uykusuzluk okulda bir veli bana 2-3 yaşlarına kadar geceleri uyanır dedi yani bittik eğer öyleyse
Ne yemesi düzgün ne uykusu tükenmişlik sendromuna az kaldı

mery60 dün nasıldı canım? Süt iznin bitti yanı anlamda soruyorum, ilk gününüz iyi geçti inşallah :)
Benimki alışamadı, sabahları çıkarken ağlıyor yavrum içim gidiyor ama mecburum sonuçta..

Ahh canım yaaa benim de işte en korktuğum şey bu.. Çevremde çok insan var Memiş'e bağlantılı olmayabilir diyen, çocuğun huyudur o büyüyünce geçer diyen..

Gece terörü aklıma geliyor Ama onda da yapabileceğim birşey yok zaten, evdeyken güzel kaliteli Zaman geçirmek, sevgi açlığını gidermek dışında.. Elbet bir sıkıntısı vardır beratcığımın da.. Annelik çöl sabır gerektiriyor, çok fena bişi 7/24 mesai demek..

Sağol canım iyi ki varsınız buraya yazmasam çok yalnız hissederdim kendimi bu konularda

demek bebekten bebeğe değişiyor uyanmanın emzirmeyle olan ilgisi hebele de sütten kesti onunkinin uykusu düzelmiş ama salih zaten önceden de çok yormayan bir bebekmiş annesini bilemiyorum yani anlamadım uyku işini

Aynen canım annelik demek tüm hayatından fedakarlık etmek demek...

Canım oto koltuğunu kargolasan falan acaba daha mı cok tutar ?Ya da bagaj için ekstra ne kadar ödemen gerekir bir sormak lazım çünkü çok uzun bir süre ve kucağında gitmesi hem tehlikeli hem de cok yorucu olur.Aklıma bir fikir gelirse yazarım bende sana beyin fırtınası yapalım o zamana kadar :) Biz Rüzgar 14 günlüktü uçak yolculuğu yapmıştık ben lohusa idim dikişlerim ağrıyor bir yandan , ama bütün yol uyumuştu çok rahat gitmiştik ama ne günlerdi.

Allahım Rüzgar da emerken diğerini de mutlaka tutacak bazen çok bunalıyorum ama sabredeceğim bende Temmuza kadar bakalım inşallah hepimiz için kolay olur şu emzirmeden kesme mevzusu.

bugun okulda bi anne kucagindaki bi kaç aylik bebegi için artik geceleri uyyor rahatim dedi
biz çocuk bakmasini bilmiyoruz galiba :)))))
hele ebn hiç bilmiuyorum 2 yasindan once geceden sabaha uyyan çocuk yapmasini beceremdim gitti :)
$a$tim kaldim el kdr bebek gece uyanmadan nasil duryor

tabiki o anne turk deildi
emzirdigini sanmiyorum yatagada koyyup kendiliginden uyutyorsa olduda bitti maasallahh :)
ama içimde kaldi sorucam nasil uyytugunu
uygulayamam ama size fikir olur eblki :)

bende sabir yok uyku egitimiyle ugrasmak için
bu sabah 6 da uyandi
10 da tutamadm alakasiz bi saatde uyyudu kaldi
az sonra buyukelr için okula gidicem uyanma saati olucak
ben yoldayken uyanabilir
hava desen yagmurlu
insallah uyanirsada çok aglamaz (

kargolamak hiç olmaz canım biley olur mahvederler cesaret edemem. ya bi de kocaman şey tekrar sök tak çıkar uğraş zor. orda bi kuzenim var arabalarını satmışlar oto koltukları duruyodur rica ederim belki o verir. kucağımda zaten asla olmaz çok tehlikeli. durmaz da zaten. sağol canım fikirlerin için :)

bizde çok küçükken uçağa binmiştik o zamanlar daha kolay oluyomuş cidden :)

Dün uzun zamandır yaşadığımız en iyi gündü :)) hiç ağlamadı, bol bol yedi ve uyudu hayret ettim. Çocuk bugünü bekliyormuş demek
Yazık ayazımın ağlayışını gördüm ya şimdi daha iyi anlıyorum.. Anca alışır ama Can'ım yaa, hep seninle uyumuş ya gündüzleri..

Allahım Rüzgar da emerken diğerini de mutlaka tutacak bazen çok bunalıyorum ama sabredeceğim bende Temmuza kadar bakalım inşallah hepimiz için kolay olur şu emzirmeden kesme mevzusu.
Annelik=sabır zaten. Sen temmuzda tamamen mi keseceksin yoksa sadece geceleri mi bırakacaksın? Tahminimden zor oluyormuş..

Kız Nasıl bırakıp gidiyorsun valla Tuna olsa yırtar yeri göğü. Bi sorsana hakkaten Nasıl uyuyormuş. Ben artık bu foruma girenlerde bi uğursuzluk var dicem, hiç birimizin çocuğu uyumuyor yahu.. Yada millet yalan söylüyor :))

Can'ım Begüm oto koltuğunda oturuyor mu? Nasıl alıştı, sen yanında mı oturuyorsun yoksa önde mi?

ay yeni bi dönemin ilk günüdür bu inşallah

ay bu yeni emojiler süper
tam sallamayı kestim tam bana uygun emoji eklenmiş geç kaldı ama

Can'ım Begüm oto koltuğunda oturuyor mu? Nasıl alıştı, sen yanında mı oturuyorsun yoksa önde mi?
ilk zamanlara göre daha iyi canım. önde oturuyorum artık. çok uzun yolculuk yapmadık ama. yine de elinde biley olunca vs duruyo güzel. yatar pozisyona getirdik o günden beri daha iyi oturuyo nedense. daha rahat ediyo sanırım. dik pozisyonda sıkıştı biraz boyu uzun ya arada ayaklarını tam uzatamadı bi de kafası önde kaldı ondan sanırım.

ama yine de uzun yolculukta o kadar çok durmaz mızmızlanır. biz bile sıkılıyoruz uzun yolculukta o kadarı normal herhalde. sen almış mıydın canım?

uyyorken birakiyorum canim sukur daha hiç uyanmadi :)
uyanmis olsa benimkdie yikar ortaligida ama geldikden 45 dk sonra uyandi :) bugun cani afzla uyumak istemis bide çok sukur

cvalla oglen oglumun sinfi arkadasinin anneisyle konustum
ocak dogumlu ikizleri var
geec uyyaninca yanlarina gidmiyormus
bazen teki bazen ikisi birden yarim saat falan agliyormus sonra susuyormus

onlar oda aglarken sen napiyorsun diyorim hiç bisey diyor

be pek emin deilim sorunun bizde oldugundan fikir degistirdim
aglayan çocuk oyle birakilirmi yarim saat aklim almiyor valla

ahahah bu kendini vuran smiley yeni galiba daha once gormemistim çok sevdim tam benlik

Canım bu yabancılar böyle, bu yüzden çocukları uslu oluyor bence.. Yani ağlamasına takmıyorlar ağlaması doğal elbet susar diyor aöa hangisi doğru inan bilemiyorum.. Benim yapıma da düşüncelerime de ters, tabi bu ilk aylar için geçerli bizimkiler içşn değil.. Bizimkiler ağlamalı ama işte bunu biz kendimize anlatamıyoruz :))

Yavrum kıyamam, çok sevindim öyle olmasına, demek ki bası şeyleri sadece biz kafamızda büyütüyoruz onlar elbet alışıyor.. Tabi ayaz da ben gidince susuyor sonuçta diyorum ya benim abartmam köpek ciğer dayanamıyorum

ikizlerin annesi turk canim
valla aglamasi onemli deilde kusunca temizligi yine bana kaliyor kerndime cezaa gibi oluyor :)

ikizlerin annesi turk canim
valla aglamasi onemli deilde kusunca temizligi yine bana kaliyor kerndime cezaa gibi oluyor :)
Allah seni yaa ağlamasını değil kusmasına mı dayanamıyorsun temizlik yüzünden :)))
Bence çocuklar ağlaya ağlaya yorgun düşüyor ondan uyuyor ben yarım saat ağlasam ohooo iki gün uyurum ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…